Macierzyństwa cienie i blaski-były słonice dziś znowu są laski -Mamusie XI - XII 2012 - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-13, 12:35   #3031
judkama
Zakorzenienie

Dot.: Macierzyństwa cienie i blaski-były słonice dziś znowu są laski -Mamusie XI - XI

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Kochana ja to pisałam pod zdjęciem Marti z wózkiem. Pytałam się o jej buzza. Judka świadkiem A nie Judka kabluje
ktos musi byc kablarzem

Cytat:
Napisane przez dzika_kaka Pokaż wiadomość

Sorry ale dzisiaj mam dzień cykania - chichramy się
slicznotka

Sola ja teraz bym wziela x-move bo fajne bajery takie jak odblaski czy wbudowana moskitiere

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 12:41   #3032
Ma_majka
Zakorzenienie

Dot.: Macierzyństwa cienie i blaski-były słonice dziś znowu są laski -Mamusie XI - XI

Cytat:
Zaintrygowałaś mnie
w cieplejszych państwach jeżdżą nimi już noworodki, bo są rozkładane zupełnie na płasko, budka się super rozkłada - można całkowicie dziecko zakryć, ma dużo kieszeni, jakieś filtry uv i jeszcze jakieś bajery, ale nie pamiętam. w ogóle jak na spacerówkę - parasolkę to sprawia wrażenie bardzo wygodnego i solidnego. no i szwagierka ma wiele akcesoriów do niego bo sam wózek może bardzo drogi nie jest, ale jak się doliczy śpiworek, folię, parasolkę itd to wychodzą zawrotne sumy

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
Majka a Ty dzisiaj nie byłaś przypadkiem na fb?
musiałaś mnie z kimś pomylić

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

spadamy da da
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 12:45   #3033
martaj9
Rozeznanie

Cześć kochane!

My po maratonie u lekarzy.
Rano usg bioderek i prawe ma 2a wg Grafa lewe jest ok. Lekarz powiedział że to fizjologiczne a nie patologiczne ale i tak wdrożymy zaawansowana profilaktykę. Przepisała nam majtki Weicherta i mam za 7 tyg zgłosic sie na kontrolę. Mały był dzielny wogóle nie zapłakał

Potem na szczepieni- 3 wkłócia i pneumo Tu juz nie był taki dzielny. Teraz siedzi w bujaczku i mam nadzieje ze da dokończyc pisanie

Cytat:

Odsiecz była niezbędna. Królik ledwo przeżył bo tżtowi nie przyszło do głowy sprawdzić czy ma co pić, pleśń znalazłam na różnych produktach w lodówce... A najlepsze - zostawiłam konewkę z kartką "koniecznie podlej kwiaty". W konewce było ledwo co na dnie wody. Tż podlał mi 17 kwiatków tą resztką wody bo jakoś nie przyszło mu do głowy dolać więcej. Klękajcie narody

No to sie popisał

Cytat:
Napisane przez villemi Pokaż wiadomość
wizyte u chirurga mamy przełożoną na środę za tydzień, więc przyjechalismy do tesciow na wies, pewnie zostaniemy tu do niedzieli, w miedzyczasie odzwiedzimy tez moja mama ktora mieszka niedaleko

Czaruś po zjedzeniu cycka + 90ml mm+ cycek + 30ml mm w koncu zasnal, taki z niego glodomor, ze nie wiem

tak w ogole to zawsze jak tu przyjezdzamy to w dzien ogarnia go taka spiaczka jakby nie nasze dziecko, w domu spi bardzo malo w dzien
moze to te wiejskie powietrze?

moje dziecko wlasnie sie zasmialo przez sen, slodki jest
To zarłoczek mały

Cytat:
Napisane przez Swarovska Pokaż wiadomość
witajcie no i my niestety wylądowałysmy w szpitalu mała ma zapalenie płuc i chyba zapalenie ucha, wczoraj ją strasznie pokłuki, i chyba po antybiotykach co jej dają cały czas spi! budze ja do karmienia tylko

słyszalam ze w szpitalu z powodu zapalenia płuc dziecka długo się siedzi...

Trzymajcie sie i niech mała wraca do zdrowia
Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Też sie nad tym zastanawiam, u mnie śnieg leży i pewnie mróz, ale nawet jak mróz to wychodzimy na spacer

W ogóle Jasiek pobił dziś rekord w spaniu od 22.00 do 5.30
Wyspałam się dziś jak nigdy

Ale Ci dobrze...

Cytat:
Napisane przez jagnna Pokaż wiadomość
No właśnie...
Prowadzę kampanię antyFB. Wpadam tam od czasu do czasu i pracuję postami nad ich wyrzutami sumienia, że nas opuściły i w ogóle

Cytat:
Biedulka
Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia malutkiej i za Twoją wytrwałość - wiem jak beznadziejnie siedzieć przy chorym dziecku w szpitalu bo właśnie z niego wróciłam
Dobrze dobrze

Cytat:
Napisane przez villemi Pokaż wiadomość
no u mnie juz 2 miesiace od porodu i @ nie ma, dokramiam mm, ale noce sa tylko na cycyusiu

te wiejskie powietrze naprawde dziala cuda, bo jak w domu synus budzi sie w nocy co godz, tak dzis obudzil sie o 1 i 4, ale od 6 juz jedzonko co godz
moze u nas w bloku za suche powietrze i on tak czeto na piciu sie budzi, bo cycka dosyc krotko ciagnie
i w sumie ja tez jak sie przebudze to mam sahare w ustach i strasznie duzo wodzy pije w nocy

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

corcia przeslodka

a my konczymy 2 miesiace jutro

No to za dwa miechy

Cytat:
I jak sie sprawuje? Jesteś zadowolona z xlandera?

My robiliśmy Jaśkowi inhalacje jak miał dwa tygodnie, sam sobie trzymał ten ustnik na buzi, tak mu sie podobało. Jak znajdę zdjęcie do dodam, normalnie wyglądał jakby siedział w kabinie samolotu z maską tlenową

Dziewczyny ile ważyły/ważą wasze maluszki po skończeniu drugiego miesiąca życia?
Mój wazył 4900 ale to jest indywidualna sprawa każdego malucha. Zalezy ile miał jak się urodził, jak karmisz...

19.11.2012 Moje szczęście- Mikołajek
martaj9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 12:54   #3034
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
słońce jest tylko tyłem, tak jak dziewczyny napisały, chociaż szczerze mówiąc, nie wiem po co by miała byc i przodem, nie widziąłam potrzeby synke wolała ogladac swiat niz matke
jest teraz wersja x-landera x-move
koła ma jak xa ,ale jest nowszy i ma spacerówkę i przodem i tyłem
też mam xa, młody też wolał świat niż matkę oglądać

Cytat:

Dziewczyny ile ważyły/ważą wasze maluszki po skończeniu drugiego miesiąca życia?
my bijemy rekordy w nieprzybieraniu - 4 kg,

Cytat:

fajna

Dostałam pierwszą @ (no ale nie karmię), myślałam że będzie gorzej bo zawsze umierałam z bólu a na razie nic

Edytowane przez sanetka
Czas edycji: 2013-02-13 o 12:55
sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 12:57   #3035
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
ktos musi byc kablarzem

Cytat:
slicznotka

Sola ja teraz bym wziela x-move bo fajne bajery takie jak odblaski czy wbudowana moskitiere
Dzięki

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
w cieplejszych państwach jeżdżą nimi już noworodki, bo są rozkładane zupełnie na płasko, budka się super rozkłada - można całkowicie dziecko zakryć, ma dużo kieszeni, jakieś filtry uv i jeszcze jakieś bajery, ale nie pamiętam. w ogóle jak na spacerówkę - parasolkę to sprawia wrażenie bardzo wygodnego i solidnego. no i szwagierka ma wiele akcesoriów do niego bo sam wózek może bardzo drogi nie jest, ale jak się doliczy śpiworek, folię, parasolkę itd to wychodzą zawrotne sumy
Właśnie słyszałam na warsztatach dzieciowych, że w cieplejszych krajach praktycznie nie używa się gondoli. Mój zapp też się rozkłada na płasko, ale siedzenie jest kubełkowe - czyli jest takie wgłębienie, także w tym przypadku to jest jeszcze trochę za wcześnie dla mojej.

To rzeczywiście wygląda, że ten mclaren jest super. Jak oglądałam w sklepie to przyznam szczerze - fajny, ale jakoś tak bardzo mnie nie powalił z wyglądu.

Cytat:

musiałaś mnie z kimś pomylić
Oczywiście

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
też mam xa, młody też wolał świat niż matkę oglądać
Czyli mówicie, że to nie jest aż tak istotna kwestia. A kiedy się przesiadłyście na spacerówkę?
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 13:00   #3036
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:

Czyli mówicie, że to nie jest aż tak istotna kwestia. A kiedy się przesiadłyście na spacerówkę?
Młody grudniowy a do spacerówki na początku maja przesadziłam Wcześniej nie mieliśmy takiej potrzeby

Stary 2013-02-13, 13:02   #3037
Pokrzywka19
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam codziennie dzień cykania fotek
I Adaś też chichrający się
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 11 luty 2013 (2).jpg (75,4 KB, 18 załadowań)
2:29
Adam
56 cm
3600 g

Pokrzywka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 13:04   #3038
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
t

my bijemy rekordy w nieprzybieraniu - 4 kg,
A już robiliście te badania o których pisałaś?
Stary 2013-02-13, 13:08   #3039
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
przesiedlismy sie jak maly mial ponad 5 miesiecy, z wygody bo szybciej do samochodu sie pakowalo no i przewiewniejsza byla spacerowka a to byl sierpien i bardzo cieplo bylo

teraz zobaczymy jak dlugo mala bedzie sie miescic w gondoli
do spacerowki jest cieply spiworek dolaczony wiec nawet jak bedzie chlodno to na plasko rozloze i bedzie ok

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Pokrzywka19 Pokaż wiadomość
Ja mam codziennie dzień cykania fotek
słodziak

ja mojej nie moge uwiecznic jak sie usmiecha
cwaniara nie lubi zdjec chyba

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 13:14   #3040
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
A już robiliście te badania o których pisałaś?
Na razie staram się zwiększyć ilość zjadanego przez pannę mleka do 600ml (ale ciężko idzie). W piątek idziemy się zważyć kontrolnie.

Do lekarza na którym mi zależy udało mi się zapisać dopiero na 25.02 więc te podst badania zrobię w przyszłym tygodniu żeby mieć jak najaktualniejsze wyniki

Stary 2013-02-13, 13:29   #3041
jagnna
Zakorzenienie

My po spacerze. Poszliśmy całą szczęśliwą rodzinką, z tżtem. Jedzie jutro na Ukrainę na wyprawę i przez 4 dni będę samotną matką Szkoda że nie możemy z Ulą jechać z nim

Cytat:
jest teraz wersja x-landera x-move
...

wrocilam od zębologa
fajny ten x-move
za stan uzębienia

Cytat:
Piękny uśmiech
Ulka jakoś się uchyla przed aparatem, jak jej chcę syknąć fotkę Będę polować, też się chcę pochwalić

Cytat:
szwagierka jest baaaardzo zadowolona, rzecziwiście ma małe kółka więc w teren to tak średnio, ale do jazdy po mieście super, no i ma wiele ciekawych rozwiązań. będę testować na wiosnę

Cytat:
dziś kończy 2 m-ce, tydzień temu ważył 5760

to moja ledwo do 4,5 dobija w skończonym 7tygodniu życia

Cytat:
ktos musi byc kablarzem

Cytat:

Cytat:
Na razie staram się zwiększyć ilość zjadanego przez pannę mleka do 600ml (ale ciężko idzie). W piątek idziemy się zważyć kontrolnie.

Do lekarza na którym mi zależy udało mi się zapisać dopiero na 25.02 więc te podst badania zrobię w przyszłym tygodniu żeby mieć jak najaktualniejsze wyniki
za wyniki

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

ale sie spisałam.. same emoty

jagnna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 13:34   #3042
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:

To trzymam kciuki

A masz smoczki z dobrym przepływem? Bo moja zaczęła więcej jeść ( z tym, że teraz je rzadziej) jak dałam jej smoka od 3 miesięcy.
Stary 2013-02-13, 14:03   #3043
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
To trzymam kciuki

A masz smoczki z dobrym przepływem? Bo moja zaczęła więcej jeść ( z tym, że teraz je rzadziej) jak dałam jej smoka od 3 miesięcy.
Raczej tak, tzn najszybszy jaki jest do mleka w przedziale 0-6 miesięcy

Myślałam jeszcze żeby zmienić butelkę ale jak znów jej takie kolki straszne zafunduję jak przy avencie Z lovi nie chce więc już za dużego wyboru nie mam

Edytowane przez sanetka
Czas edycji: 2013-02-13 o 14:04
Stary 2013-02-13, 14:26   #3044
dzika_kaka
Zakorzenienie

Cytat:
spadamy da da
Ta... na fejsbuka pewnie poszła

Cytat:
Dostałam pierwszą @ (no ale nie karmię), myślałam że będzie gorzej bo zawsze umierałam z bólu a na razie nic
Ja się upewnię u mojej grzebalcowej co to mogło być... no na okres za bardzo nie wyglądało ale jednak trochę podobne...
A plamienie którejś z Was wróciło po jakiejś dłuższej przerwie?

Cytat:
Jak dla mnie mina pt. "Wyluuuuuzuj"

dzika_kaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 14:46   #3045
jagnna
Zakorzenienie

Cytat:
niet

Stary 2013-02-13, 15:06   #3046
Swarovska
Zadomowienie

Cytat:
my bylismy 7 dni tak dlugo jak antybiotyk podawali
oby tylko tydzień, bo od znajomej lekarki usłyszałam,że taka terapia trwa min. 10 dni

dziewczyny dziękuje za słowa wsparcia!
Swarovska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 15:10   #3047
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Raczej tak, tzn najszybszy jaki jest do mleka w przedziale 0-6 miesięcy

Myślałam jeszcze żeby zmienić butelkę ale jak znów jej takie kolki straszne zafunduję jak przy avencie Z lovi nie chce więc już za dużego wyboru nie mam
Nie namawiam do Aventa jak u Was się nie sprawdza. Ale generalnie u nich jest podział na smoczki 0+, 1+, 3+, 6+. I różnica w mojej opinii jest naprawdę duża. Przy trójce jako noworodek pewnie by się porządnie zachłysnęła ( na początku zachłystywała się przy 0+), a z kolei ostatnio przy 1+ męczyła się i mniej jadła. Wydaje mi się również, że wcześniej musiałam ją nosić dłużej do odbicia.

Cytat:
Ja się upewnię u mojej grzebalcowej co to mogło być... no na okres za bardzo nie wyglądało ale jednak trochę podobne...
Nie. Upewnij się u grzebalcowej

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Cytat:
oby tylko tydzień, bo od znajomej lekarki usłyszałam,że taka terapia trwa min. 10 dni

To chyba zależy w jakim stadium jest to zapalenie płuc. Taki znajomy, co prawda dorosły człowiek kurował się kilka miesięcy na zapalenie płuc. Ale wcześniej chodził do pracy i zaniedbał sprawę. No, ale to było ekstremum, w sumie na jego życzenie.
Stary 2013-02-13, 15:18   #3048
Swarovska
Zadomowienie

Cytat:
Nie namawiam do Aventa jak u Was się nie sprawdza. Ale generalnie u nich jest podział na smoczki 0+, 1+, 3+, 6+. I różnica w mojej opinii jest naprawdę duża. Przy trójce jako noworodek pewnie by się porządnie zachłysnęła ( na początku zachłystywała się przy 0+), a z kolei ostatnio przy 1+ męczyła się i mniej jadła. Wydaje mi się również, że wcześniej musiałam ją nosić dłużej do odbicia.

Nie. Upewnij się u grzebalcowej

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

To chyba zależy w jakim stadium jest to zapalenie płuc. Taki znajomy, co prawda dorosły człowiek kurował się kilka miesięcy na zapalenie płuc. Ale wcześniej chodził do pracy i zaniedbał sprawę. No, ale to było ekstremum, w sumie na jego życzenie.
mam nadzieje,że to zapalenie pluc w początkowym stadium jeszcze nic nie wiem miała przeswietlenie, pewnie jutro coś powiedzą

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

co do @ ja też, jeszcze nie mam chociaż chyba to normalne? jestem dopiero 8 tyg po porodzie
Swarovska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 15:22   #3049
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
mam nadzieje,że to zapalenie pluc w początkowym stadium jeszcze nic nie wiem miała przeswietlenie, pewnie jutro coś powiedzą

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

co do @ ja też, jeszcze nie mam chociaż chyba to normalne? jestem dopiero 8 tyg po porodzie

Na pewno nie jest tak jak u tego gościa. Najpierw było chyba zapalenie oskrzeli, które zbagatelizował, potem dopiero zeszło na płuca.
Stary 2013-02-13, 15:28   #3050
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:

Znam aventa dobrze, próbowałam z 1+ i 3+

Może po prostu nieprzyzwyczajona do tego kształtu smoczka, źle złapała i nałykała się powietrza(nuk jest inny, ścięty taki) Ale wymęczyła mi się strasznie.

Dobijają mnie już komentarze (np pielęgniarki w ośrodku) że ją głodzę A ja naprawdę staram się jak mogę żeby jak najwięcej jadła.

A jeszcze o avencie, jak młoda z niego piła to szły w mleku takie bąbelki albo się pieniło, pewnie stąd te kolki. No ale widzę też że jej kształt nie odpowiada, cmoka zamiast ładnie się przyssać.

Edytowane przez sanetka
Czas edycji: 2013-02-13 o 15:35
Stary 2013-02-13, 15:35   #3051
jagnna
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
a jak karmisz?

Stary 2013-02-13, 16:00   #3052
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Znam aventa dobrze, próbowałam z 1+ i 3+

Może po prostu nieprzyzwyczajona do tego kształtu smoczka, źle złapała i nałykała się powietrza(nuk jest inny, ścięty taki) Ale wymęczyła mi się strasznie.
Może. W sumie to każdy smok jest inny. Moja co prawda akceptuje wszystkie smoczki, ale lepiej ciągnie ze zwykłego aventa niż tego natural.

Cytat:

Dobijają mnie już komentarze (np pielęgniarki w ośrodku) że ją głodzę A ja naprawdę staram się jak mogę żeby jak najwięcej jadła.
Tak, głodzisz, a po lekarzach latasz dla przyjemności. Normalnie ręce opadają

Cytat:
A jeszcze o avencie, jak młoda z niego piła to szły w mleku takie bąbelki albo się pieniło, pewnie stąd te kolki. No ale widzę też że jej kształt nie odpowiada, cmoka zamiast ładnie się przyssać.
A jak mieszasz mleko? Bo ja na początku robiłam tak jak w instrukcji - góra - dół. Ale lepiej jest tak rozmieszać robiąc takie kółka w poziomie. Chwilę dłużej to trwa, ale nie robią się te bąbelki.
Stary 2013-02-13, 16:30   #3053
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Ta... na fejsbuka pewnie poszła
no wiesz jak możesz mnie podejrzewać, naczelną obrończynię wizażu

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Cytat:
A jak mieszasz mleko? Bo ja na początku robiłam tak jak w instrukcji - góra - dół. Ale lepiej jest tak rozmieszać robiąc takie kółka w poziomie. Chwilę dłużej to trwa, ale nie robią się te bąbelki.
instrukcja mieszania mleka Sola jesteś niesamowita
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 16:45   #3054
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:

instrukcja mieszania mleka Sola jesteś niesamowita

Przyznam szczerze, że na to wpadł mój mąż. Bo w sumie butelka antykolkowa, a każą potrząsać góra dół , gdzie od razu robi się po czymś takim piana. Aż się prosi o kolkę

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

A mnie proszę się nie czepiać, że mało piszę

Pierwsza dziesiątka:

Sola1 459
Ma_majka 270
jagnna 193
lady_kiss 174
judkama 157
emylka86 122
dzika_kaka 116
musso4 114
nini_b 101
T'ai 74

Cienko Majuś przędziesz, oj cienko Dzieli nas 189 postów Już nie wspomnę o naszych pozostałych obrończyniach Jaggnie i Dzikej
Stary 2013-02-13, 16:54   #3055
jagnna
Zakorzenienie

Cytat:

Przyznam szczerze, że na to wpadł mój mąż. Bo w sumie butelka antykolkowa, a każą potrząsać góra dół , gdzie od razu robi się po czymś takim piana. Aż się prosi o kolkę

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

A mnie proszę się nie czepiać, że mało piszę

Pierwsza dziesiątka:

Sola1 459
Ma_majka 270
jagnna 193
lady_kiss 174
judkama 157
emylka86 122
dzika_kaka 116
musso4 114
nini_b 101
T'ai 74

Cienko Majuś przędziesz, oj cienko Dzieli nas 189 postów Już nie wspomnę o naszych pozostałych obrończyniach Jaggnie i Dzikej
ooo przepraszam... jest podium?? jest! wiec prosze sie nie czepiac

Stary 2013-02-13, 17:02   #3056
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Może. W sumie to każdy smok jest inny. Moja co prawda akceptuje wszystkie smoczki, ale lepiej ciągnie ze zwykłego aventa niż tego natural.

Tak, głodzisz, a po lekarzach latasz dla przyjemności. Normalnie ręce opadają

Góra dół, ale to chodzi o to że te bąbelki idą jak już pije

Stary 2013-02-13, 17:05   #3057
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagnna Pokaż wiadomość
ooo przepraszam... jest podium?? jest! wiec prosze sie nie czepiac
No niby tak, ale między nami powinna być różnica kilku postów. Bo tak to źle wygląda w statystykach - jakbym sama ze sobą gadała

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Góra dół, ale to chodzi o to że te bąbelki idą jak już pije
Być może nie w tym problem, ale spróbować można. Jak nie podziała to nic nie stracisz, poza kilka sekundami z życia na dłuższe mieszanie
Stary 2013-02-13, 17:06   #3058
nini_b
Zadomowienie

Cytat:
I jak sie sprawuje? Jesteś zadowolona z xlandera?
Tak, jestem bardzo zadowolona. Mieszkam na wsi i radzi sobie nieźle w błocie/śniegu itp.
Cytat:
Mnie wróciło po wizycie u gina jak mi tam pogrzebał ale teraz już od kilku dni mam spokój

Byliśmy dziś na USG bioderek i wszystko z nimi OK, niepotrzebnie się martwiłam. Zalecił ćwiczenia nóżkami, układanie na brzuszku na żabkę i podwójne pieluchowanie ale tego ostatniego nie mam zamiaru robić skoro stawy są w porządku Wizyta kontrolna za 2 m-ce.
Później byliśmy na szczepieniu (6w1), mały trochę popłakał ale już w aucie zasnął i śpi do tej pory. Waży już 5660 g (ma 7,5 tyg.)
nini_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 19:31   #3059
Sola1
Zakorzenienie

Dziewczyny a jak jest z amortyzacją tego x-landera? Chodzi mi o twarde, nierówne podłoże np. dziurawe czy nierówno położone chodniki.
Stary 2013-02-13, 20:09   #3060
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny a jak jest z amortyzacją tego x-landera? Chodzi mi o twarde, nierówne podłoże np. dziurawe czy nierówno położone chodniki.
Nie mam porównania ale wydaje mi się że mogłoby być lepiej, sztywny ten wózek jest,amortyzacji nie ma żadnej

Ale jednocześnie żadne przeszkody mi niestraszne.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości