O maleństwa się staramy i na dwie kreseczki czekamy :) Staraczki 2013r. - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-13, 13:26   #3211
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222
Dot.: O maleństwa się staramy i na dwie kreseczki czekamy :) Staraczki 2013r.

Cytat:
Napisane przez didi610 Pokaż wiadomość
Madziu z tego co się zdążyłam za te parę dni wyedukować to skok tempki następuje w dniu owulacji (lub zaraz po) i potem masz jeszcze 2-3 dni względnej płodności (czyli ostatnia szansa ) - tak jest napisane w internecie.....z tego co piszesz masz 28-30 dniowe cykle.....wg literatury owu masz w okolicach 14-15-16 dnia cyklu, także skok temperatury możesz odnotować dopiero za 2,3 dni.....konkretną wiedzę na temat swojej owu możesz mieć chyba po obserwacji kilku cykli.....

minimini pewnie już pytałam, ale ile masz wzrostu?

Karolina witaj
czyli zostaje staranko co 2 dni, bo tak jak piszesz wszystkiego sie dowiem po owu, tzn, kiedy ona była.

"Wiara to przekonanie o czymś, czego się jeszcze nie widziało. Nagrodą za tę wiarę jest zobaczyć to, w co się uwierzyło."

1.09.2012 Nasz dzień
madziusia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 13:27   #3212
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina_yildiz Pokaż wiadomość
Sniadanie o 12? Moje marzenie. Ja juz w pracy od 6:30 Juz rok na etacie a nadal sie nei umiem przezwyczaic do porannego wstawania....
Ja wstałam już o 7, ale sniadanie zawsze jem około południa Ja pracuję na 1/2 etatu no i nie co dzień jestem w pracy
fiona27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 13:34   #3213
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Teraz też bym powiedziała o ciąży dopiero około 10 tyg bo wcześniej ogłosiłam to szystkim już w 5 tyg, a teraz uważam, że to zawczesnie bo różnie może być tfu tfu

Witaj powoli Nasze "podglądaczki" sie ujawniają super będzie nas więcej

Brdzo mozliwe, że wydłużył Ci się cykl dlatego nie masz owu . Z tego co czytałam to nie robisz chyba testów owulacyjnych tylko mierzysz temperaturę, jeszcze poczekaj ze dwa dni może się pojawi owulacja

A ja czekam dziś na @ ..... tak w ogóle dopiero jem śniadanie
nie testów nie robie, robiłam jeden cykl w grudniu i pokazały mi sie dwie równe krechy wlaśnie w dzien kiedy miałam ból owulacyjny i podejrzewam że po dwoch dniach była owu, bo za 14 dni przyszła @

to Ty pościsz dziś nieźle, dopiero śnaidanie.

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
Witajcie!

Dzisiaj rano przyszła paczka do nas, mąż zamówił 50 testów owulacyjnych i 10 testów ciążowych. Jako że nigdy nie używałam takich paskowych testów spróbowałam jeden ciążowy i oto wynik, sama nie wiem co mam myśleć
jeżeli to ciążowy to gratulacje!!!!!!!!!!!!! szczęściaro

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
W pierwszej ciąży minął tydzień i 3 pozytywne testy zanim uwierzyłam, więc tym razem pewnie będzie tak samo, nie dopuszczam jeszcze tej myśli do siebie bo nie chce być rozczarowana jak @ przyjdzie a test pokazał po prostu fałszywy wynik, ot taki niedowiarek ze mnie.
z tego co pamiętam to mówiłaś że wy tylko raz tenteges bo nie było kiedy? i się udało

"Wiara to przekonanie o czymś, czego się jeszcze nie widziało. Nagrodą za tę wiarę jest zobaczyć to, w co się uwierzyło."

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-02-13, 13:39   #3214
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiunka8998 Pokaż wiadomość
Malgos, mówisz o dukanie czy south beach że nie polecałabys? Przecież napisałam, że SB jest zdrowsza i teraz w jej kierunku patrzę.
South jest bardzo zbliżona do zbilansowanej zdrowej diety, tyle że z mniejszą ilości węgi. Mi akurat ograniczenie spozycia węgli bardzo służy w chudnięciu, zresztą pewnie większości.
A co do tego, że wystarczy więcej ruchu, ograniczenie jedzenia itp to owszem, ale nie każdy da radę podjąc walkę samemu. Nie zrozumie tego ktoś kto chce ot tak zrzucic kilka kg i nie zmagał się całego życia z dużą nadwagą. No ale już nie chcę rozpisywać się bo dla mnie temat diet to temat rzeka. Niektórzy potrzebują ściśle określonych zasad, listy produktów co mogą czego nie i kropka. Dużo pomagają takze fora o tematyce danej diety i blogi z przepisami. Co oczywiście nie oznacza, że zachęcam do Dukana bo jest wiele różnych skutecznych i bardziej zbilansowanych diet Każdy może znaleść coś dla siebie albo po prostu przejść na MŻ jak to wystarczy
Kasiu ja pisałam o Dukanie. Absolutnie nie chcę umniejszać temu czego dokonałaś, bo wiem, że z pewnością jest to dla ciebie jak nowe życie i cieszę się bardzo, że ci się udało. Diecie SB nie przyglądałam się, więc nie wiele wiem, ale jeśli ogranicza (a nie wyklucza) węgle to jest OK. Ja za młodu, a właściwie do momentu kiedy przyleciałam do IE nie miałam problemów z wagą. Teraz niestety nie wygląda to dobrze, ale zbilansowane jedzenie jest z pewnością najzdrowsze dla organizmu. Ja wiele dowiedziałam się na zajęciach z dietetyki itp, ale jakoś nie jest to takie proste wcielić to w życie, tym bardziej, że wcześniej nie miałam takich problemów. Z pewnością trzeba dużo silnej woli, którą ty masz, a mi brakuje - podzielisz się??

Cytat:
Napisane przez Rokitka1985 Pokaż wiadomość
Wiecie co... Niektórzy to mają niezły balagn na strychu. Znajoma znajomej dodała na fb zdjęcie ze swojego własnego porodu (!!!). Leży na lóżku w wiadomej pozie z podwiniętą do góry koszulką, a na jej brzuchu spoczywa dopiero co urodzone maleństwo bez przeciętej jeszcze pępowiny. Dobrze, że zdjęcie robione było z boku a nie od frontu, no i miała na tyle przyzwoitości aby zamazac nagą pierś. Ja rozumiem, cud narodzin, pierwsze dziecko, wielka radość itd. Ale żeby upubliczniać tak intymny moment???? Dodam,że nie znam tej dziewczyny, a zdjęcie zobaczyłam jedynie dlatego, ze znajoma je skomentowała, więc nie jest to photo z jakiegoś prywatnego albumu....
o ludzie! na FB?? ja nie wierzę. Ja często nie rozumiem, po co ktoś umieszcza zdjęcia zaraz po narodzinach, jak dla mnie ani mama ani noworodek nie wyglądają dobrze, a czasem wręcz przeciwnie. Można pokazać rodzinie czy najbliższym, ale na FB... ehhh

Cytat:
Hej Dziewczeta, mozna jeszcze do Was dolaczyc?
Musze sie przyznac ze od jakiegos czasy Was podczytuje (malo powiedziane, przeczytane od dechy do dechy ).
pewnie, pewnie hej

Cytat:
Napisane przez minimini333 Pokaż wiadomość
hej hej
posypałam głowę popiołem i jestem
ja waże teraz 63kg moja idealna wg mnie to 60kg
niby tylko 3 kg do szczęscia ale jakoś mi się nie udaje
Ja będąc pierwszy rok w IE podczas środy popielcowe przeżyłam szok. Pracowałam wtedy w takim niewielkim sklepie i nagle przychodzili ludzie z czymś czarnym na czole... widzę jednego, pomyślałam, że może ktoś się ubrudził, ale nagle uświadomiłam sobie, że ma namalowany czarny krzyż i zaczęli przychodzić następni z tymi krzyżami... myślałam, że może jakaś sekta się pojawiła w miasteczku... a tutaj taka po prostu tradycja, popiołem rysują krzyż na czole i tak masz chodzić przez resztę dnia

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;39207155]Bardzo możliwe, że cykl się przesunął

To ja zaczynam z tobą, we dwie będzie raźniej hulać tylko najpierw muszę znaleźć moje koło [/QUOTE]
to ja włączę sobie hula hop na kinekcie dziś i poćwiczę razem z wami

Cytat:
Napisane przez didi610 Pokaż wiadomość
Madziu z tego co się zdążyłam za te parę dni wyedukować to skok tempki następuje w dniu owulacji (lub zaraz po) i potem masz jeszcze 2-3 dni względnej płodności (czyli ostatnia szansa ) - tak jest napisane w internecie.....z tego co piszesz masz 28-30 dniowe cykle.....wg literatury owu masz w okolicach 14-15-16 dnia cyklu, także skok temperatury możesz odnotować dopiero za 2,3 dni.....konkretną wiedzę na temat swojej owu możesz mieć chyba po obserwacji kilku cykli.....
a mi zawsze w necie wychodzi, że cykl mam między 12,13 dniem (mam 30-to dniowe), ale jak ostatnio byłam u gina to okazało się, że mam 9,10 dnia... nie wiem czy to przesunięcie czy tak mam zawsze, dlatego odkąd pojawił się u mnie ten charakterystyczny śluz - wykorzystujemy cykl na przytulanie - będzie już chyba 2-gi tydzień hehehe

Cytat:
Witajcie!

Dzisiaj rano przyszła paczka do nas, mąż zamówił 50 testów owulacyjnych i 10 testów ciążowych. Jako że nigdy nie używałam takich paskowych testów spróbowałam jeden ciążowy i oto wynik, sama nie wiem co mam myśleć
wow!! ale niespodzianka! takie zdjęcia dają nadzieję

Isabelle - mi chrupie w kolanie całe życie, ale jak byłam w szkole średniej to ból był taki, że nie mogłam wchodzić po schodach, nachodziłam się po lekarzach zanim trafiłam na dobrego ortopedę, który diagnozę postawił w 3 sekundy. Moje mięśnie nóg były słabe i nie trzymały rzepki, przez co ona rozbijała mi chrząstkę stawową. Zlecił mi ćwiczenia na nogi i dał tabletki na odbudowę chrząstki stawowej, a co do chrupania powiedział, że taki mój urok wszystko przeszło bardzo szybko, ale oczywiście nie jest powiedziane, że ty masz to samo, wiadomo, że lepiej sprawdzić, mam jednak nadzieję, że szybko znajdziesz dobrego lekarza.
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 13:41   #3215
Fikusek82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
Test pokazuje 2 krechy ja bym nie wytrzymała i jutro znowu robiła jak wyjdzie to samo to nic tylko gratulować
Znając siebie to pewnie zrobię jutro i jeszcze pojutrze.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Fikusek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 13:46   #3216
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie!

wow no to miła niespodzianka . Jak to test ciążowy to nie pozostaje nam nic innego niż gratulować
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 13:48   #3217
Fikusek82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Isabelle - mi chrupie w kolanie całe życie, ale jak byłam w szkole średniej to ból był taki, że nie mogłam wchodzić po schodach, nachodziłam się po lekarzach zanim trafiłam na dobrego ortopedę, który diagnozę postawił w 3 sekundy. Moje mięśnie nóg były słabe i nie trzymały rzepki, przez co ona rozbijała mi chrząstkę stawową. Zlecił mi ćwiczenia na nogi i dał tabletki na odbudowę chrząstki stawowej, a co do chrupania powiedział, że taki mój urok wszystko przeszło bardzo szybko, ale oczywiście nie jest powiedziane, że ty masz to samo, wiadomo, że lepiej sprawdzić, mam jednak nadzieję, że szybko znajdziesz dobrego lekarza.
Ja też mam takiego chrupacza kolanowego co prawda nie utrudnia mi życia bo nic nie boli, mam tylko że na starość mi nie wywali.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Stary 2013-02-13, 13:57   #3218
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

mi sie zmieniło coś w lewym kolanie po podróży, mój tż nie chciał marnowac czasu i pierwszy postój był prawie po 300km jak wysiadłam to od razu coś poczułam nie tak i od tej pory coś zaczęło mi strzelac jak wstawałam, niby jest ok byłam u dwóch ortopedow, ale do dziś dzień jak źle siedzę to odczuwam. Podobno jak raz coś z kolanem jest to sie już zawsze to będzie odczuwac.

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-02-13, 14:00   #3219
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Konto usunięte

Cytat:
Witajcie!

Patrzę na to zdjęcie i się uśmiecham jak głupia ciąża jak nic, piękna druga krecha, gratuluję
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 14:18   #3220
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziusia222 Pokaż wiadomość
mi sie zmieniło coś w lewym kolanie po podróży, mój tż nie chciał marnowac czasu i pierwszy postój był prawie po 300km jak wysiadłam to od razu coś poczułam nie tak i od tej pory coś zaczęło mi strzelac jak wstawałam, niby jest ok byłam u dwóch ortopedow, ale do dziś dzień jak źle siedzę to odczuwam. Podobno jak raz coś z kolanem jest to sie już zawsze to będzie odczuwac.
ja mam nakazane: żadnego siedzenia z nogą na nodze, siedzenia po turecku, pracy stojącej/chodzącej (hahaha co wykonuję cały czas) i jeszcze coś tam było co nie pamiętam.
Stary 2013-02-13, 14:26   #3221
Rokitka1985
Raczkowanie

Fikusek niezła niespodziana Na to wychodzi, że nie poużywasz tych owulacyjnych Strasznie się cieszę i trzymam kciuki za potwierdzenie.

Zaręczyny 04.06.2011 r

NASZ ŚLUB 14.04.2012 r
Rokitka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 14:27   #3222
201606201204
Konto usunięte

Cytat:
O kurcze! Musze się zapisać do lekarza, bo aż się boję właśnie o kolano. Już chyba 2 miesiąc tak mam.

Fikusek, ale zaskoczenie.

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Cytat:
ja mam nakazane: żadnego siedzenia z nogą na nodze, siedzenia po turecku, pracy stojącej/chodzącej (hahaha co wykonuję cały czas) i jeszcze coś tam było co nie pamiętam.
A ja jeszcze ię nabiegam po schodach i w ogóle szybko chodzę. Musze zwolnić.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 14:39   #3223
Fikusek82
Wtajemniczenie

Zaskoczenie totalne bo się nie spodziewałam kompletnie, po jednym przytalanku nie sądziłam, że coś może wyniknąć, a test zrobiłam bardziej z ciekawości jak paskowe testy działają niż z ciekawości czy też ciąża może. Ale jak pisałam ja niedowiarek jestem więc jeszcze sobie poczekam.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Stary 2013-02-13, 14:40   #3224
karolina_yildiz
Przyczajenie

Ojoj ciaza jak nic

Gratulacje!!!!!

Edytowane przez karolina_yildiz
Czas edycji: 2013-02-13 o 14:49
karolina_yildiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 14:50   #3225
magalska
Zadomowienie

GG do magalska Send a message via Skype™ to magalska

Witam nowe koleżanki

Fikusek gratuluję ja oczywiście bym nie wytrzymała i poleciała na betę

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl

Bruno 13.10.2013 g 21:20 3720 g szczęścia
Leon 31.03.2015 g 12:10 3920 g szczęścia
magalska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 15:02   #3226
minimini333
Rozeznanie

Fikusek-mega gratulacje
do Didi-mam 171cm wzrostu

minimini333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 15:11   #3227
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
Zaskoczenie totalne bo się nie spodziewałam kompletnie, po jednym przytalanku nie sądziłam, że coś może wyniknąć, a test zrobiłam bardziej z ciekawości jak paskowe testy działają niż z ciekawości czy też ciąża może. Ale jak pisałam ja niedowiarek jestem więc jeszcze sobie poczekam.
Jedno przytulanko jak widać wystarczy wstrzelic się w dni płodne, albo w owu no i gotowe

ale mnie brzuch boli ..... mam nodzieję, że ostatni raz w tym roku , ale coś mi sie wydaje, ze nie tak szybko bo małżonek miał przyjechać w następnym tyg na parę dni i na to wygląda, że jednak nie przyjedzie i chyba nici z planów po co ja nie zaczełam wczesniej staranek głupia istota ze mnie, a pózniej człowiek żałuje, a jak sie chce to nie można

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

magalska jakieś dolegliwości ciążowe dopadły Cię? dobrze się czujesz?
Stary 2013-02-13, 15:49   #3228
magalska
Zadomowienie

GG do magalska Send a message via Skype™ to magalska

Po za nadymanymi piersiami (muszę się wybrać w weekend na zakupy stanikowe) i sennością to innych brak, żadnych nudności itp może jeszcze trochę częściej odwiedzam kibelek hehe ostatnio wykorzystałam to że jestem w ciąży przyszłam do przychodni na pobór krwi a tam kolejka na 70 osób i pomyślałam że chyba cały dzień tu spędzę no ale cóż zerkam a tam przy rejestracji wywieszka że Kombatanci i Panie w ciąży są przyjmowani poza kolejnością to tak delikatnie się wepchałam

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl

Bruno 13.10.2013 g 21:20 3720 g szczęścia
Leon 31.03.2015 g 12:10 3920 g szczęścia
magalska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 15:58   #3229
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
fikusku nic nie przeczuwałaś, a objawy jakieś jak się cofniesz ciutwstecz? nic nie wskazywała na II?

ewelika to hulamy dziś na naszych hula hop? ja z pół godziny dzis poświęce chyba

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-02-13, 16:01   #3230
Fikusek82
Wtajemniczenie

Cytat:
fikusku nic nie przeczuwałaś, a objawy jakieś jak się cofniesz ciutwstecz? nic nie wskazywała na II?

ewelika to hulamy dziś na naszych hula hop? ja z pół godziny dzis poświęce chyba
No właśnie nie, piersi mam obolałe i opuchnięte, ale tak mam przed każdym okresem więc nawet się nad tym nie zastanawiałam.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Stary 2013-02-13, 16:07   #3231
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
No właśnie nie, piersi mam obolałe i opuchnięte, ale tak mam przed każdym okresem więc nawet się nad tym nie zastanawiałam.
wiec masz taka sama niespodziankę jak po nocy poslubnej :P

ale super cieszę się z Tobą, wogóle to chyba nasz wątek mozna zaliczyc do szczęśliwych co chwilę II !!

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-02-13, 16:24   #3232
papryczka160
Wtajemniczenie

Wpadłam do Was tylko na chwilę dopiero wstałam Witam nowe Staraczki
Fikusku gratuluję serdecznie , bardzo się cieszę !!
Lecę do lekarza trzymajcie kciuki buzi

Edytowane przez papryczka160
Czas edycji: 2013-02-13 o 16:26
papryczka160 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 16:24   #3233
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:

ale super cieszę się z Tobą, wogóle to chyba nasz wątek mozna zaliczyc do szczęśliwych co chwilę II !!
Trochę się posypało tych II kresek juz 3 dziewczyna w tym miesiacu, a tu dopiero 13 luty to która nastepna czeka na @ a raczej na jej brak..... bo z tego co czytam sporo z Was w połowie cyklu

Edytowane przez fiona27
Czas edycji: 2013-02-13 o 16:25
Stary 2013-02-13, 16:57   #3234
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie!

Gratuluję ! Jeden strzał, a porządny

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Cytat:

Obyśmy do końca 2013 wszystkie były posiadaczkami II kresek

Ja opiero wróciłam z pracy i ledwo żyję chyba pójdę na małą drzemkę
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 17:10   #3235
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papryczka160 Pokaż wiadomość
Stary 2013-02-13, 17:38   #3236
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Konto usunięte

Cytat:

Cytat:
to ja włączę sobie hula hop na kinekcie dziś i poćwiczę razem z wami

Hulamy? idę po koło i za chwilę zaczynam
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 18:06   #3237
arenika
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez papryczka160 Pokaż wiadomość
Daj znac jak poz wizycie, czy już serduszka posłuchałaś

Cytat:
Hej Dziewczeta, mozna jeszcze do Was dolaczyc? Przyznam sie ze podczytuje (malo powiedziane, przeczytane od dechy do dechy) Was od jakiegos czasu
Witam

Cytat:
wiecie co mam dziwne przeczucie że u mnie owu w tym miesiącu nie będzie, robię ten wykres na ovufriend i mam dziś 14dc i żadnego skoku temperaturry jeszcze, cykle mam tak 28-30dniowe , a do tego prze ostatnie dwa cykle zawsze 12 dnia dopadał mnie ból okołoowulacyjny, bol jajnika, nie widzę też żadnego śluzu. Jeszcze tego mi brakuje

może się zestresowałam tymi wynikami badań , albo taką presję namnie wywiera ten wykres, może się cykl przesunął, już nie wiem, po 20 dc robię progesteron, czytałam że jak jest poniżej 3 tzn, że owulacja nie wystąpiła.

zaczynam dziś z tym hula hop wieczorami, brzuch musi spasc musi
Czasami zdarzają się cykle bezowulacyjne, jak raz kiedyś to nie ma sie co martwić, zresztą jeszcze wszystko jest możliwe

Cytat:
Witajcie!

Ojej gratuluję dzidzia jak nic
Stary 2013-02-13, 18:14   #3238
Malgos_12
Zakorzenienie

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;39213726]Hulamy? idę po koło i za chwilę zaczynam [/QUOTE]
ja będę troszkę później, bo dopiero weszłam do domku i za bigos się zabieram
Stary 2013-02-13, 18:32   #3239
201606201204
Konto usunięte

Odkurzyłam, umyłam podłogę w łazience i przedpokoju, bo kot napaskudził mokrymi łapami. Posprzątalam kuwetę i byłam ze śmieciami. Teraz jeszcze pranie złożę i może się wezmę za prasowanie cz.2, bo ostatnio poprasowalam swoje i nie miałam już siły na koszule Tż.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 18:41   #3240
Fikusek82
Wtajemniczenie

Ja dzisiaj nie zrobiłam nic, oprócz prania w rękach, jak mąż ma urlop to ja mam mega lenia i nic nie chce mi się robić, za to popołudniowa drzemeczka była wyjątkowo udana .

Papryczka trzymam kciuki i daj znać po wizycie.

Miałam zacząć się odchudzać po okresie, i ćwiczyć, najwyraźniej muszę odłożyć nieco plany z tym związane, ale mąż mi obiecał kupić orbitrek, a właśnie miała któraś z was ten sprzęcik albo któryś ze znajomych, bo ciekawa jestem czy rzeczywiście daje takie dobre rezultaty jak czytałam na internecie.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości