|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode odsłona nr 10
Cytat:
I powiem Ci ze od czasu mojego slubu NIGDY nie zalowalam ze nie mam filmu, nawet przez mysl mi nie przeszlo ze bym sobie go z ciekawosci obejrzala. Zdecydowanie wystarcza mi wspomnienia i zdjecia. Moja siostra, ktora brala slub niecaly rok po mnie tez nie miala kamerzysty i tez nigdy nie zalowala. Wiem ze moj jeden wujek mial swoja kamere i sfilmowal nasz pierwszy taniec....minelo ponad 5 lat a ja nie mam ochoty go obejrzec, nawet nigdy nie rozmawialam z wujkem o tym aby pozyczyl mi ten film do obejrzenia (tym bardziej do zgrania). Zreszta ja jestem taka ze jak na studniowce byl krecony film to ja nalezalam do tej czesci osob w klasie ktore filmu pozniej nie kupily. A co do wyzej opisanej sytuacji z kamerzysta...ja bym sprawe zalatwila krokami prawnymi. Popropstu dazylabym do zniszczenia tej firmy
|
|
#3722 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
. Niestety teraz na rynku jest tylu "niby" profesjonalistów , którzy reklamują się wszędzie . Trzeba wybierać takich z polecenia i z doświadczeniem . Doświadczenie odgrywa w tym przypadku główny problem .
|
|
#3723 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Po moich doświadczeniach wiem jedno : Umowa jest najważniejszym papierem . Wszystkie uwagi , pomysły daty , kwoty , zmiany itp. muszą być ZAPISANE . Bo później po prostu nie ma sprawy , jeśli jest coś niewygodne .Na początku wszyscy są dynamiczni , pomysłowi , lubią wyzwania .. jasne jasne już w takie brednie nie wierze .Po prostu to jest biznes .
|
|
#3724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#3725 |
|
Raczkowanie
|
No i zakupiłam sukienkę
........... inną niż miałam kupić ;-) Śliczną
|
#3726 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pokażesz nam ??
|
|
#3727 |
|
Raczkowanie
|
Generalnie na początku w ogóle nie chciałam mieć video, ale potem zmieniłam zdanie. Na razie nie mam nic konkretnego na oku, więc póki co nie zaprzątam sobie tym głowy
Dobrze, że (niestety swoim kosztem) możemy się ostrzegać nawzajem przed takimi partaczami
|
|
|
|
#3728 |
|
Raczkowanie
|
zdjęcie trochę kiepskie, ale miałam niestety tylko tel do dyspozycji
17.08.2013 ![]() Edytowane przez mikusia2013 Czas edycji: 2013-02-10 o 21:07 |
|
|
|
#3729 |
|
Raczkowanie
|
Generalnie suknia biała z kolorową szarfą i ramiączkiem. Na zdjęciu niestety tego nie widać
|
#3730 |
|
Raczkowanie
|
Myślę, że zgrabnie w niej wyglądasz
Gratuluję serdecznie! Zdaję sobie sprawę jak ciężko jest sie zdecydowac na coś(albo tylko ja tak mam powiedzcie, że nie...), bo sama jestem na etapie poszukiwań. Ślub jest we wrześniu więc mam nadzieje ze znajdę idealną suknię dla mnie tak ja Ty znalazłaś Mogę wiedzieć co to za salon?
|
|
|
|
#3731 |
|
Raczkowanie
|
Ms moda
|
#3732 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie można generalizować. Nie wszyscy są tacy. Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3733 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) Ciesze sie , że suknie już masz kupioną ![]() Cytat:
|
|
#3734 | |
|
Przyczajenie
|
cze czytam wasze wpisy bo sama szukam sukni bardzo ładna a mogę wiedzieć ile kosztuje narazie oglądałam poza kielcami ale nie wpadło mi coś w oko pozdrawiam
---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
soki ze tak powtarzam ale nie umiem sie obsługiwać jeszcze tym forum Edytowane przez asia2000q Czas edycji: 2013-02-11 o 14:22 |
|
|
|
|
#3735 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy do sukienki z takimi plecami pasuje welon? Czy tylko toczek?
|
|
|
|
#3736 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przecież welonem zakryjesz te piękne plecy. Toczek wcale nie musi być "krótki", może mieć przedłużenie z materiału takiego jak welon i kończyć sie np na wysokości uszu (ich dolnej części). Widziałam takie na ul. Warszawskiej w Kiarze. |
|
|
|
|
#3737 |
|
Zakorzenienie
|
według mnei nie, ma piekny tył wiec po co zakrywac
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
04.09.2010 szczęśliwa Żona ![]() Profesjonalny poradnik kosmetyczny przed ślubem mojego autorstwa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=4130 Edytowane przez Lowczyni Czas edycji: 2013-02-12 o 10:27 |
|
|
|
|
#3739 |
|
Zakorzenienie
|
tu masz przyklad takiej sukienki tylko toczek http://fabrykafajnychfot.pl/?p=4371
|
|
|
#3740 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3741 |
|
Raczkowanie
|
to ja zdam relacje co już załatwilismy:
-rozdalismy prawie wszystkie zaproszenia (został nam jeszcze jeden weekend zapraszania) -spisaliśmy protokół u ksiedza -odwiedzilismy także USC -zamówilismy autokar -tort u braci Janusz -kupiłam wszytskie materiały potrzebne na ozdobienie auta do ślubu< sama zrobie sobie serduszka z ratanu i piórek )-i kupiła tez matreiały na drzewko-zmodyfikowaną ksiegę życzeń ![]() teraz czeka mnie pierwsza przymiarka sukni, a pod koniec marca mamy jechac z TZ zdjac miare do garnitura(btw. polecam hurtownie DOTEX) i póki co tyle
|
|
|
|
#3742 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz szykuje sie coraz bardziej gorący okres. Powodzenia w dalszych przygotowaniach!
|
|
|
|
|
#3743 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo fajna![]() ja myślę nad czymś takim: http://www.coline.pl/suknie-slubne/w...ne-nimbar.html albo http://emmimariage.pl/kolekcja2013ex.../31-foto1.html i jeszcze jedna, ktorej nie widze nigdzie....
|
|
|
|
|
#3744 |
|
Raczkowanie
|
Jednak przemówiłyście nam do rozumu i nie będziemy kupować na allegro zdjęcia z zegarem na kamieniu
Zdecydowaliśmy się na album (mieliśmy go dać rodzicom po ślubie już ze zdjęciami). Wkleimy do niego zdjęcia z sesji narzeczeńskiej, a później uzupełnimy o zdjęcia ślubne
|
|
|
|
#3745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3746 |
|
Przyczajenie
|
Witam i pozdrawiam Wszystkie Przyszłe Panny Młode i oczywiście Młode Żonki,których wskazówki są skarbnicą wiedzy
) Nasz ślub to wrzesień 2013 tak więc oficjalnie dołączam do Was .. Mamy : - sala - będzie 170 os - foto i kamerzysta - zespół Akord - wódka Stock - wybraliśmy zaproszenia - wiemy skąd tort zamówimy (p. Buras) -auto (znajomy nas podrzuci) -oprawa kwiatowa wiemy skąd zamówimy - byliśmy na super naukach na Karczówce ![]() Tyle mamy ale same wiecie ,że jeszcze sporo przed nami m.in -poradnia,do której potrzebuje namiaru...? - suknia ( intensywnie się rozglądam,ale wiem,że czas najwyższy zacząć przymierzanie) Mam problem z wyborem fryzjera i makijażystki, mieszkam pod Kielcami ok 16 km w str KRK wiec zależy mi aby załatwić to tzw "2 w 1" czy któraś może mi polecić salon lub osobę, która dojedzie? Może napiszcie gdzie sie umawiacie- czytam forum na bieżąco i ostatnio nikt nie pisze o tym. |
|
|
|
#3747 |
|
Raczkowanie
|
Witaj
jeśli to nie problem to napisz jaka sala, foto i kamerzysta
|
|
|
|
#3748 |
|
Przyczajenie
|
ja mieszkam k/Chęcin wiec Sala Okrąglak w Korzecku,
kamerzysta z firmy Artur, foto p.Piotr Bęben Juz mój problem numer one rozwiązany w Salonie u p. Ani Świebody można też zrobić makijaż wiec tam wszystko załatwie
|
|
|
|
#3749 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() bedziemy miec ta sama sale i podobna ilosc gosci, choc martwie sie ze 160 osób to dosc duzo...sala do tańczenia jest tam przesliczna ale dosc mała-i właśnie o nia sie martwie |
|
|
|
|
#3750 |
|
Przyczajenie
|
spokojnie
) Właściciele na swoim weselu zmieścili tam ponad 180 os wiec 160 to myślę ,że będzie w porządku
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:26.

I powiem Ci ze od czasu mojego slubu NIGDY nie zalowalam ze nie mam filmu, nawet przez mysl mi nie przeszlo ze bym sobie go z ciekawosci obejrzala. Zdecydowanie wystarcza mi wspomnienia i zdjecia. Moja siostra, ktora brala slub niecaly rok po mnie tez nie miala kamerzysty i tez nigdy nie zalowala. Wiem ze moj jeden wujek mial swoja kamere i sfilmowal nasz pierwszy taniec....minelo ponad 5 lat a ja nie mam ochoty go obejrzec, nawet nigdy nie rozmawialam z wujkem o tym aby pozyczyl mi ten film do obejrzenia (tym bardziej do zgrania). Zreszta ja jestem taka ze jak na studniowce byl krecony film to ja nalezalam do tej czesci osob w klasie ktore filmu pozniej nie kupily.

........... inną niż miałam kupić ;-) Śliczną
17.08.2013
Pokażesz nam
??
Dobrze, że (niestety swoim kosztem) możemy się ostrzegać nawzajem przed takimi partaczami