Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIX - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-13, 18:22   #721
bleuclair
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIX

Cytat:
Napisane przez mind explorer Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj w Biedronce, kupiłam peeling pomarańczowy z Joanny.
Kupiłam też zmywacz do paznokci (różowy, bo było ich mniej niż zielonych, więc stwierdziłam, że lepszy), 150ml za 6zł. Moim zdaniem to drogo, ale nie miałam wyjścia... Wydawało mi się, że czytałam, że w Biedrze są jakieś tanie i dobre zmywacze.
Widziałam też Lay'sy o smaku pomidorków koktajlowych, próbowałyście? Kusiły mnie, ale chcę ograniczyć chipsy a mam jeszcze jedną paczkę w domu... a teraz żałuję, że nie wzięłam.
Potwierdzam-chipsy są przepyszne, szkoda,że u mnie już ich nie ma
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 18:27   #722
april:)
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam też Lay'sy o smaku pomidorków koktajlowych, próbowałyście? Kusiły mnie, ale chcę ograniczyć chipsy a mam jeszcze jedną paczkę w domu... a teraz żałuję, że nie wzięłam.
Chipsy pycha Chyba nie tylko mi smakowały, bo jak byłam następnego dnia w biedronce to zostały po nich już tylko puste kartony
april:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 18:29   #723
pinats
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martyneczkaa3 Pokaż wiadomość
nie miałaś do czynienia z takimi kasami w innych sklepach? już Ci wszystko tłumaczę podchodzisz do kasy, sama skanujesz kody i na ekranie dotykowym klikasz rózne opcje (np. wybierz fakture / paragon, zapłać kartą/gotówką itp.) po zeskanowaniu, zaznaczasz "zapłać", wtedy pojawia się komunikat "włóż pieniądze" i są dwie przegródki, jedna na monety druga na banknoty, wszelkie komunikaty pojawią się wciąż na ekranie (np. o wysokości Twojej reszty). Wtedy automat wydaje resztę i drukuje paragon, koniec zakupów
no właśnie chyba u mnie w mieście w ani jednym sklepie ich nie ma czytałam, że są w Tesco, a u mnie go jeszcze nie ma. no nic, w każdym razie bardzo dziękuję, teraz już wszystko mi się rozjaśniło
Stary 2013-02-13, 18:31   #724
paulinia18
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pinats Pokaż wiadomość
ja tam nadal nie potrafię wyobrazić sobie tych kas. czytałam o nich trochę w necie, ale nie wiem, z nich jakoś automatycznie drukują się paragony czy jak? i gdzie się za to płaci, czy za każdym razem jakaś osoba wszystkich kontroluje
u mnie w Tesco sa takie kasy dwie, coś w rodzaju bankomaty z czytnikiem, nabijasz towar na czytnik i kładziesz go na takiej dużej wadze, nie ma możliwości odrazu pakowania towary ponieważ na wadze musi się zgadzać łączna waga produktów nabitych, kiedy na chwile podniosłam produkt żeby wsadzi go do torby to kasa odrazu się zawiesiła i trzeba było prosić panią która tam stała o przyłożenie jakiejś karty która odwieszała maszynę, kilka razy tak zrobiłam zanim załapałam że nie mogę nic ruszać z tej wagi produty takie jak pomarańcze jablka kładziesz tez na wadze i wybierasz produkt na ekranie dotykowym, jest miejsce na wsadzanie monet i banknotów-mozna wsadzic kazda monetę i każdy banknot a maszyna dobrze wydaje resztę, na końcu drukuje paragon.
Jedyny plus to że mamy bieżący wgląd na ceny produktów.

ogólnie jak dla mnie tragedia, nikt nie umiał się tym posługiwać, ludzie po 10min przy tych kasach stali bo nikt nie wiedział o co chodzi a jedna pani która tam stała nie wyrabiała odwieszać maszyn

teraz jest u mnie w Tesco tak że są te dwie kasy samoobsługowe i jedna normalna to każdy stoi w kolejce do tej normalnej i jest masakra Pani zza kasy krzyczy żeby ludzie przeszły do tamtych kas a tu nikt nie che isć

włosy: 98cm

paulinia18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 18:35   #725
TheDocha
Dossisława I

Pralinki Lumarki kosztują teraz 2.99 z 3.99.

Truskawki też kupiłam i też mi nie smakowały.
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 18:44   #726
marza_mr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Ta z krakersami podobno bardzo dobra

Jeśli masz w pobliżu Real i ELeclerc to tam też bym sprawdziła, kupowałam tam limitowane Milki

W leclercu nie ma, byłam dziś po płyn do spryskiwaczy i z ciekawości popatrzyłam. Widziałam z kolei milkę śliwkową
marza_mr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 18:46   #727
Hosenka*
Zakorzenienie

U mnie też jest kilka tych kas - biedna pani lata między tymi kasami i pomaga. Ja tam wolę tradycyjne kasy.

Jakiś czas temu kupiłam na próbę dżem brzoskwiniowy - bardzo mi posmakował zwłaszcza nałożony na placki z jabłkami Za to kiwiowy nie przypadł mi szczególnie do gustu, podobnie jak pomarańczowy.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 18:50   #728
pinats
Zakorzenienie

dziękuję

co do czekolad Milki z Oreo - od dziś są w Polo, tutaj http://www.polomarket.pl/gazetka_promocyjna_id_35.html na stronie 7. widziałam też w ulotce Lidla, tylko z innymi dodatkami, ale te też chyba powinny być

czaję się na te kubki, które mają być od jutra, tym bardziej, że nie są takie małe
Stary 2013-02-13, 18:51   #729
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za info.
Kurde, a miałam nadzieję, że napiszecie, że te chipsy są niedobre. W takim razie jutro po nie pójdę.
Mi niezbyt posmakowały. Dla odmiany można takie zjeść, ale bez szału. Nie ma to jak solone x-cuty

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 18:51   #730
Annaluka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinia18 Pokaż wiadomość

teraz jest u mnie w Tesco tak że są te dwie kasy samoobsługowe i jedna normalna to każdy stoi w kolejce do tej normalnej i jest masakra Pani zza kasy krzyczy żeby ludzie przeszły do tamtych kas a tu nikt nie che isć
My zawsze z TŻ na tym korzystamy, bo idziemy do tych kas. Dla nas to bardzo szybkie i proste rozwiązanie Bez obaw korzystam z tego typu maszyn.

Czasami wolę maszynę, niż kasjerkę z wredną miną
Stary 2013-02-13, 18:56   #731
olgaes
Zadomowienie

Cytat:
j

no nie, narobiłyście mi teraz ochoty na tę struclę, a trochę sobie teraz poczekam
Czemu musisz czekać? Leć jak najszybciej do Biedrony Ja kupie ją sobie jutro i kooooooooniec tego dobrego
olgaes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 18:58   #732
pinats
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olgaes Pokaż wiadomość
Czemu musisz czekać? Leć jak najszybciej do Biedrony Ja kupie ją sobie jutro i kooooooooniec tego dobrego
wiesz, te postanowienia gdybym przypomniała sobie o niej wczoraj to może bym poszła po nią, a teraz to już po ptokach
Stary 2013-02-13, 19:00   #733
monia42210
Zadomowienie

Dziewczyne ale szybkie tempo, nie było mnie 2 dni i tyyyyyyle do nadrobiania, na szczęście udało się
Dziś na jednym z blogó odkryłam, że są nowe zapachy podgrzewaczy La Rissa: Owoce Leśne oraz Róża-Konwalia Czy tylko takie czy jakieś inne też

Serialomaniaczka
monia42210 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 19:02   #734
olgaes
Zadomowienie

Cytat:
wiesz, te postanowienia gdybym przypomniała sobie o niej wczoraj to może bym poszła po nią, a teraz to już po ptokach
Tylko ja się tak rozpuszczam
Powalczę w takim razie jeszcze ze sobą
Stary 2013-02-13, 19:03   #735
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
My zawsze z TŻ na tym korzystamy, bo idziemy do tych kas. Dla nas to bardzo szybkie i proste rozwiązanie Bez obaw korzystam z tego typu maszyn.

My tez lubimy te kasy ale tylko gdy mam kilka produktow
Powiem szczerze,ze nie wyobrazam sobie tam stac z dwoma wypchanymi wozkami i tak sobie wszystko skanowac tym bardziej,ze te rzeczy musza wszystkie lezec dopoki sie nie skonczy nabijac wiec to jest nie realne przy tak duzych zakupach sobie tak mysle ale moze sie myle
Takze watpie zeby stalo sie tak kiedykolwiek,ze te kasy opanuja sklepy calkowicie a tylko jedna bedzie normalna no ale kto wie wszyttko jest mozliwe w dzisiejszych czasach
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 19:05   #736
pinats
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko ja się tak rozpuszczam
Powalczę w takim razie jeszcze ze sobą
miej na uwadze, że ja walczę razem z Tobą, będzie łatwiej! trzymam kciuki, a za półtorej miesiąca obie sobie kupimy i zjemy całą na raz
Stary 2013-02-13, 19:05   #737
olgaes
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
My tez lubimy te kasy ale tylko gdy mam kilka produktow
Powiem szczerze,ze nie wyobrazam sobie tam stac z dwoma wypchanymi wozkami i tak sobie wszystko skanowac tym bardziej,ze te rzeczy musza wszystkie lezec dopoki sie nie skonczy nabijac wiec to jest nie realne przy tak duzych zakupach sobie tak mysle ale moze sie myle
Takze watpie zeby stalo sie tak kiedykolwiek,ze te kasy opanuja sklepy calkowicie a tylko jedna bedzie normalna no ale kto wie wszyttko jest mozliwe w dzisiejszych czasach
Też o tym pomyślałam. Dlatego np. u mnie w Auchan kasy samoobsługowe są do 10 sztuk produktów.
Stary 2013-02-13, 19:06   #738
martyneczkaa3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość

dokładnie, my także jesteśmy zwolennikami nowej technologii, bardzo prosta i szyba wobsłudze
martyneczkaa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 19:08   #739
olgaes
Zadomowienie

Cytat:
miej na uwadze, że ja walczę razem z Tobą, będzie łatwiej! trzymam kciuki, a za półtorej miesiąca obie sobie kupimy i zjemy całą na raz
Jest to jakaś metoda - zapchamy i zasłodzimy się do granic możliwości... i nie będziemy mogły na nią patrzeć przez kolejne półtora miesiąca
Stary 2013-02-13, 19:09   #740
pinats
Zakorzenienie

Cytat:
Jest to jakaś metoda - zapchamy i zasłodzimy się do granic możliwości... i nie będziemy mogły na nią patrzeć przez kolejne półtora miesiąca
w moim przypadku niestety ta metoda nie działa, czasami tak się dosłodziłam, że myślałam, że starczy mi na miesiąc - ale nie, na drugi dzień już mi przeszło
ale teraz powiedziałam, że koniec! i tak na czas Postu zawsze robię sobie postanowienie o niejedzeniu słodyczy, ale teraz chcę także wziąć się za siebie, w końcu lato coraz bliżej
Stary 2013-02-13, 19:15   #741
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Też o tym pomyślałam. Dlatego np. u mnie w Auchan kasy samoobsługowe są do 10 sztuk produktów.
dokladnie ja wlasnie w auchanie robie tak duze zakupy i nie wyobrazam sobie zeby skasowali te wszystkie kasy, tam pzred swietami to czasem sa wszystkie otwarte a jest ich cala masa
Robilam ostatnio male zakupy w tesco bylo to rano tak kolo 10 wiec nie bylo tlumow wiadomo wszystkie kasy zamkniete tylko te samooblugowe otwarte i co mialam rozne kupony znizkowe do nabicia pytam tej Pani kiedy sie je nabija oczywiscie po zakupach tak tez zrobilam wszystko zeskanowalam i dalej co nabijam kupony a one nie wchodza Pani musiala przyjsc i dopiero gdzies cos ponaciskac oprocz tego mialam kupon z dodatkowymi punktami ktore trzeba bylo nabic przed skanowaniem oczywiscie mnie przepraszala mnie to bez znaczenia nabije innym razem ale sa ludzie ktorym to nie zwisa i sie momentalnie awanturuja dochodza,ze co to ma byc. Jeszcze jak kilka osob na raz cos cche od tej Pani to juz wogole ona jest biedna i my czekajacy tez bo jednak czas leci a jak komus sie np bardzo spieszy to juz wogole porazka no ale trudno sie mowi i zyje dalej
Ostatecznie jestesm zdania,ze te kasy sa ok ale jako dodatek do normalnych kas na zakupy z mniejsza iloscia

Edytowane przez Esti10
Czas edycji: 2013-02-13 o 19:22
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 19:30   #742
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

w Interku dorwalam milke z orero za 3,39, pycha

byla jeszcze daim i lentilki, ale jakos tylko te wzielam

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Cytat:

pewnie nie ma tych kremów nigdzie indziej?
chyba nie, bo nie ma tam firmy produkujacej, wiec jak cztery pory roka to robia, to tylko pewnie dla netto

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 19:32   #743
paulinia18
Zadomowienie

ja na przykład nie miałam do czynienia z tymi kasami, to pierwsza taka kasa w moim mieście, mojemu tż już łatwiej idzie ich obsługa bo wczesnej korzystał z takich kas w innych miastach.
Zdenerwowało mnie głównie to że kolejki długie przy nich, nikt nie wiedział o co chodzi a jedna pani nie miała czau nawet tłumaczyć bo cały czas je odwieszała, mogli dać jeszcze jedna panią która by trochę pomagała bo niby jak ludzie maja się tego nauczyć, niby wszystko tam pisze ale wile starszych osób wraz nie miało do tego pojęcia, tym bardziej jak juz wspomniałam to u mnie w mieście totalna nowość.
Gdy zeskanował produkt na monitorze pisało żebym go położyła na wage, no to ja go do torebki i na wage a tu pyk i sie zawiesiło bo za wolno położyłam i tak kilka razy a że nie wyświetlał sie komunikat dlaczego się zawiesiło to znów popełniłam ten błąd, a wytłumaczyć mi nie miał kto
pewnie za którymś razem sie tego nauczę

włosy: 98cm

paulinia18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 19:34   #744
Empirical
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Bo to w gazetce, która od jutra jest, na facebooku widziałam:
KLIK
Dzięki wielkie za tę gazetkę, bo właśnie ubolewałam nad tym, że nie ma żadnej promocji na Revlona, który mi się kończy... a tu proszę.
Przyznaję nieoficjalną nagrodę w kategori najbardziej przydatnego offtopu.
Nie wiesz może do kiedy trwa ta promocja?
Stary 2013-02-13, 19:43   #745
olgaes
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Empirical Pokaż wiadomość
Dzięki wielkie za tę gazetkę, bo właśnie ubolewałam nad tym, że nie ma żadnej promocji na Revlona, który mi się kończy... a tu proszę.
Przyznaję nieoficjalną nagrodę w kategori najbardziej przydatnego offtopu.
Nie wiesz może do kiedy trwa ta promocja?
14-27 luty
Stary 2013-02-13, 19:44   #746
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez ceciii Pokaż wiadomość
Któraś się pytała o mrożone maliny - u mnie widziałam 300g za 3,99

Ja pytałam, dziękuję bardzo za odpowiedź
Mam nadzieje, że jutro też u siebie je dostanę
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 19:52   #747
evanaeve
Zadomowienie

GG do evanaeve

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Jakiś czas temu kupiłam na próbę dżem brzoskwiniowy - bardzo mi posmakował zwłaszcza nałożony na placki z jabłkami Za to kiwiowy nie przypadł mi szczególnie do gustu, podobnie jak pomarańczowy.
Jest u Ciebie w Biedronce dzem pomaranczowy?
To jest limitowana oferta czy on jest na stale?

Życie takie ma klimaty, że co dobre to na raty
Jacek Kaczmarski
evanaeve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 19:54   #748
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

u mnie tez widzialam juz pare razy ten pomaranczowy

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 19:57   #749
mela14kosmo
Rozeznanie

Znalazłam dziś olejki do ciała, te o których rozpisywałyście się w sobotę i kupiłam cudo
Dorwałam też bluzkę z Garfieldem M
Dołożyli chipsy u mnie to wzięłam 2 paczki
mela14kosmo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 19:58   #750
evanaeve
Zadomowienie

GG do evanaeve

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
u mnie tez widzialam juz pare razy ten pomaranczowy
Ale ze mnie gapa! Zawsze narzekalam ze w Biedronce nie ma dzemu pomaranczowego i ze musze szukac po innych sklepach a tu taka niespodzianka!

Macalam dzisiaj te walentynkowe bokserki i rzeczywiscie cieniutka bawelna, pewnie po paru praniach nie beda sie zbytnio nadawaly do uzytku.

Życie takie ma klimaty, że co dobre to na raty
Jacek Kaczmarski

Edytowane przez evanaeve
Czas edycji: 2013-02-13 o 20:00
evanaeve jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości