|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIX
Cytat:
|
|
|
|
|
#722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba nie tylko mi smakowały, bo jak byłam następnego dnia w biedronce to zostały po nich już tylko puste kartony
|
|
|
|
|
#723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytałam, że są w Tesco, a u mnie go jeszcze nie ma. no nic, w każdym razie bardzo dziękuję, teraz już wszystko mi się rozjaśniło
|
|
|
#724 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jedyny plus to że mamy bieżący wgląd na ceny produktów. ogólnie jak dla mnie tragedia, nikt nie umiał się tym posługiwać, ludzie po 10min przy tych kasach stali bo nikt nie wiedział o co chodzi a jedna pani która tam stała nie wyrabiała odwieszać maszyn teraz jest u mnie w Tesco tak że są te dwie kasy samoobsługowe i jedna normalna to każdy stoi w kolejce do tej normalnej i jest masakra Pani zza kasy krzyczy żeby ludzie przeszły do tamtych kas a tu nikt nie che isć
|
|
#725 |
|
Dossisława I
|
Pralinki Lumarki kosztują teraz 2.99 z 3.99.
Truskawki też kupiłam i też mi nie smakowały. |
|
|
|
#726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W leclercu nie ma, byłam dziś po płyn do spryskiwaczy i z ciekawości popatrzyłam. Widziałam z kolei milkę śliwkową
|
|
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też jest kilka tych kas - biedna pani lata między tymi kasami i pomaga. Ja tam wolę tradycyjne kasy.
Jakiś czas temu kupiłam na próbę dżem brzoskwiniowy - bardzo mi posmakował zwłaszcza nałożony na placki z jabłkami Za to kiwiowy nie przypadł mi szczególnie do gustu, podobnie jak pomarańczowy.
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() co do czekolad Milki z Oreo - od dziś są w Polo, tutaj http://www.polomarket.pl/gazetka_promocyjna_id_35.html na stronie 7. widziałam też w ulotce Lidla, tylko z innymi dodatkami, ale te też chyba powinny być ![]() czaję się na te kubki, które mają być od jutra, tym bardziej, że nie są takie małe
|
|
#729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasami wolę maszynę, niż kasjerkę z wredną miną
|
|
|
#731 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdybym przypomniała sobie o niej wczoraj to może bym poszła po nią, a teraz to już po ptokach
|
|
|
#733 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyne ale szybkie tempo, nie było mnie 2 dni i tyyyyyyle do nadrobiania, na szczęście udało się
![]() Dziś na jednym z blogó odkryłam, że są nowe zapachy podgrzewaczy La Rissa: Owoce Leśne oraz Róża-Konwalia Czy tylko takie czy jakieś inne też
|
#734 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem szczerze,ze nie wyobrazam sobie tam stac z dwoma wypchanymi wozkami i tak sobie wszystko skanowac tym bardziej,ze te rzeczy musza wszystkie lezec dopoki sie nie skonczy nabijac wiec to jest nie realne przy tak duzych zakupach sobie tak mysle ale moze sie myle Takze watpie zeby stalo sie tak kiedykolwiek,ze te kasy opanuja sklepy calkowicie a tylko jedna bedzie normalna no ale kto wie wszyttko jest mozliwe w dzisiejszych czasach
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
miej na uwadze, że ja walczę razem z Tobą, będzie łatwiej!
trzymam kciuki, a za półtorej miesiąca obie sobie kupimy i zjemy całą na raz
|
|
#737 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#738 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dokładnie, my także jesteśmy zwolennikami nowej technologii, bardzo prosta i szyba wobsłudze
|
|
|
|
|
#739 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale teraz powiedziałam, że koniec! i tak na czas Postu zawsze robię sobie postanowienie o niejedzeniu słodyczy, ale teraz chcę także wziąć się za siebie, w końcu lato coraz bliżej
|
|
|
#741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Robilam ostatnio male zakupy w tesco bylo to rano tak kolo 10 wiec nie bylo tlumow wiadomo wszystkie kasy zamkniete tylko te samooblugowe otwarte i co mialam rozne kupony znizkowe do nabicia pytam tej Pani kiedy sie je nabija oczywiscie po zakupach tak tez zrobilam wszystko zeskanowalam i dalej co nabijam kupony a one nie wchodza Pani musiala przyjsc i dopiero gdzies cos ponaciskac oprocz tego mialam kupon z dodatkowymi punktami ktore trzeba bylo nabic przed skanowaniem oczywiscie mnie przepraszala mnie to bez znaczenia nabije innym razem ale sa ludzie ktorym to nie zwisa i sie momentalnie awanturuja dochodza,ze co to ma byc. Jeszcze jak kilka osob na raz cos cche od tej Pani to juz wogole ona jest biedna i my czekajacy tez bo jednak czas leci a jak komus sie np bardzo spieszy to juz wogole porazka no ale trudno sie mowi i zyje dalej Ostatecznie jestesm zdania,ze te kasy sa ok ale jako dodatek do normalnych kas na zakupy z mniejsza iloscia
Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 Edytowane przez Esti10 Czas edycji: 2013-02-13 o 19:22 |
|
|
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
w Interku dorwalam milke z orero za 3,39, pycha
![]() byla jeszcze daim i lentilki, ale jakos tylko te wzielam ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- chyba nie, bo nie ma tam firmy produkujacej, wiec jak cztery pory roka to robia, to tylko pewnie dla netto
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#743 |
|
Zadomowienie
|
ja na przykład nie miałam do czynienia z tymi kasami, to pierwsza taka kasa w moim mieście, mojemu tż już łatwiej idzie ich obsługa bo wczesnej korzystał z takich kas w innych miastach.
Zdenerwowało mnie głównie to że kolejki długie przy nich, nikt nie wiedział o co chodzi a jedna pani nie miała czau nawet tłumaczyć bo cały czas je odwieszała, mogli dać jeszcze jedna panią która by trochę pomagała bo niby jak ludzie maja się tego nauczyć, niby wszystko tam pisze ale wile starszych osób wraz nie miało do tego pojęcia, tym bardziej jak juz wspomniałam to u mnie w mieście totalna nowość. Gdy zeskanował produkt na monitorze pisało żebym go położyła na wage, no to ja go do torebki i na wage a tu pyk i sie zawiesiło bo za wolno położyłam i tak kilka razy a że nie wyświetlał sie komunikat dlaczego się zawiesiło to znów popełniłam ten błąd, a wytłumaczyć mi nie miał kto pewnie za którymś razem sie tego nauczę
|
#744 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przyznaję nieoficjalną nagrodę w kategori najbardziej przydatnego offtopu. Nie wiesz może do kiedy trwa ta promocja?
|
|
#745 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#747 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To jest limitowana oferta czy on jest na stale? |
|
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tez widzialam juz pare razy ten pomaranczowy
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#749 |
|
Rozeznanie
|
Znalazłam dziś olejki do ciała, te o których rozpisywałyście się w sobotę i kupiłam cudo
Dorwałam też bluzkę z Garfieldem M Dołożyli chipsy u mnie to wzięłam 2 paczki
|
|
|
|
#750 |
|
Zadomowienie
|
Ale ze mnie gapa! Zawsze narzekalam ze w Biedronce nie ma dzemu pomaranczowego i ze musze szukac po innych sklepach a tu taka niespodzianka!
Macalam dzisiaj te walentynkowe bokserki i rzeczywiscie cieniutka bawelna, pewnie po paru praniach nie beda sie zbytnio nadawaly do uzytku. Edytowane przez evanaeve Czas edycji: 2013-02-13 o 20:00 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.

Chyba nie tylko mi smakowały, bo jak byłam następnego dnia w biedronce to zostały po nich już tylko puste kartony

czytałam, że są w Tesco, a u mnie go jeszcze nie ma. no nic, w każdym razie bardzo dziękuję, teraz już wszystko mi się rozjaśniło
Pani zza kasy krzyczy żeby ludzie przeszły do tamtych kas a tu nikt nie che isć
Za to kiwiowy nie przypadł mi szczególnie do gustu, podobnie jak pomarańczowy.

Nie wiesz może do kiedy trwa ta promocja?