|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201
Też niedawno odebrałam wyniki, III grupa, dopisek, że zapalenie, choć objawów nie odczuwam, znowu Macmiror srutu tu, za pół roku powtórzyć cyto...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1112 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1113 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dlatego tak nie będzie ![]() W ogóle z racji tego, że jednak nie miałam operacji to mogę się zająć myśleniem o Walentynkach ![]() ![]() No i postanowiłam zrobić tak jak magdalenka rok temu z tym pisaniem "Kocham Cię bo/za ...". Tylko nie na serduszkach, ale na cukierkach. Tzn. odwinę cukierka z papierka, na papierku napiszę i znowu cukierek zawinę w papierek :P Żeby nie było, że jestem tak kreatywna - wyczytałam to gdzieś kiedyś i teraz mi się przypomniało ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
brzmi smakowicie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Wtajemniczenie
|
Uwielbia, to taki świeczkowy potworek
![]() Ja dla odmiany nie palę tak często ![]() ![]() ![]()
#1116 | ||||
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja miałam torbiel pod górną dwójką. Efekt taki, że dwójkę mam martwą. Torbiel usuwali mi pod miejscowym znieczuleniem, tydzień wyjęty z życia, a przez szwy chyba 2 tygodnie normalnie nie jadłam. I to nie prawda, że torbiela nie czuć ![]() Pisalyście o piosenkach na pierwszy taniec-my jeszcze nie myśleliśmy. ale chcemy coś polskiego ![]() I zdałam sobie sprawę,że ślubować będziemy prawie w 3 rocznicę poznania się ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1117 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() długo wahałam się czy do Was napisac, bo juz od jakiegos czasu Was podczytuje ![]() Od miesiac zainteresowalam sie tematyka slubna, bo i z TZ-tem podjelismy decyzje, ze rok 2014 to rok naszego ślubu ![]() Ale nie pytajcie, czy cos mamy, bo narazie nic... ![]() ![]() Troche jeszcze o nas: mamy po 24 l. (rocznikowo 25) jestesmy razem ponad 5 lat ja studiuje w tym roku bronie sie, TZ pracuje ![]() Ale jak tak czytam, ze wy juz praktycznie wszystko macie(sala, fotograf, zespol) to załamke mam.... Czy jest ktos tu na wątku jeszcze nie zaręczony?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj ![]() ![]()
![]() |
#1119 |
Rozeznanie
|
garfieldek tak tak
![]() ![]() ![]()
#1120 | |
Zakorzenienie
|
woj. śląskie
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Powiedzieli nam później, że jak będziemy planować ślub to mamy im powiedzieć rok wcześniej ![]() ![]() I tak się już domyślają, przecież mamcia widzi jak oglądam sukienki, razem ze mną oglądała katalogi z targów ![]() ![]() Ale oficjalnie jeszcze nie wiedzą ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- garfieldek witam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hejj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, ale robienie tych kokardek wciąga
![]() Jak mi tak będzie szło to normalnie będę je mogła sprzedawac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() PS> zrobilam sobie plik, gdzie wklejam wszystkie wazne wiadomosci, co gdzie, jak, o co pytac. No i mam osobny plik na sukieennkiii ![]() A kokardki tez bede robic ![]() ![]() Edytowane przez garfieldek Czas edycji: 2013-02-13 o 19:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A zaręczyny? To nie najwazniejsze, moje jakieś bajkowe nie były, ale jak widziałam jak się mój TZ cieszy to nawet narzekać mi się nie chciało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1126 |
Zakorzenienie
|
garfieldek, na to wygląda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boję się że jak już się zdecydujemy to nasza data będzie zajęta :/ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1128 |
Wtajemniczenie
|
Żadna tajemnica, z lubuskiego.
A tak w ogóle to Wy oglądałyście tyle sal, a ja tylko jedną i od razu byliśmy z TŻ-tem zdecydowani :PP
"Ludzie dbają o tych, którzy dbają o siebie!" ![]() Edytowane przez monikkad Czas edycji: 2013-02-13 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1130 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny tak w ogóle, to zastanawiam się. Jak czytałam relację PM 2012, to dziewczyny piszą że już od czwartku powiedzmy zworzą wszystko na salę, a wesele w sobotę. Jak u was będzie? Macie jakieś informacje na ten temat?
Zastanawia mnie to, dlatego że my chcemy wesele w piątek 27-go. No i ciekawe jak to by było rozegrane jeśli 28-go w sobotę mieli by już jakieś wesele... Czy nasze wtedy by wepchnęli dzień przed czy jak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1131 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaaa i nie dziekuje ![]() ![]() Powiem wam, ze ja sie tak na jutro napalilam, ze juz mnie nosi ![]() ![]() Pewnie dlatego zdecydowalam sie w koncu napisac, bo jak bedzie dooopa to musze sie komus wyzalic ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez garfieldek Czas edycji: 2013-02-13 o 19:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1132 |
Zakorzenienie
|
Tż dzwonił do tej kuzynki ... I co my mówimy,że my możemy przenieść się na początek maja to oni jeszcze przed nas walą terminem. Mają jutro jeszcze do nas zadzwonić.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1133 | ||
Zakorzenienie
|
Garfieldek, witaj
![]() Wiecie, dziewczyny, z tym nazwiskiem chodzi też o to, żeby nasze dzieci miały podwójne ![]() No i nie pozbyłabym się nigdy swojego nazwiska ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
Z drugiej strony robią też wesela w piątki (chociaż na stronie jest informacja tylko co do niedziel i świąt), więc nie mam pojęcia ![]() Cytat:
Z drugiej strony- nie przejmuj się. Nie pozwól, żeby jakaś kuzyneczka zepsuła Ci ślub i wesele ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2013-02-13 o 19:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to już jest mega chamskie... Jak tak można, byliście pierwsi! ![]() ![]() Witam nową Pmkę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1135 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Też o tym myślę i jeszcze zastanawiam się nad wypożyczeniem. Tak naprawdę zastanawiam czy po co mi faktycznie nowa suknia której później nie sprzedam, a trzymanie jej latami jakoś mnie nie kręci. Myślę, że wszystko się okaże jak zacznę przymiarki. Może jakas nowa tak mnie zauroczy, że nie popuszczę, albo znajdę coś pięknego na wyprzedaży, albo w wypożyczalni jakąś upatrzę i będzie pasować. Póki co rozważam wszystkie opcje. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zaskoczona jestem, bo u mnie (a mieszkam w dużym mijście) ceny są zdecydowanie niższe. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeśli ktokolwiek z nas będzie mieć podwójne to tylko ja. Nie chcemy decydować za dzieci i im poniekąd stwarzać problemy, bo później np. w przypadku ślubu i życzenia by przyjąć nazwisko męża do swojego trzeba by było z jednego zrezygnować (bo trzech mieć nie można). Cytat:
![]() Cytat:
Jeśli planujecie ślubować w 2014 roku, zwłaszcza w jakimś popularnym terminie, to polecałabym jednak zacząć. ![]() My zaręczyliśmy się w połowie grudnia. W styczniu zaczęliśmy działać i o ile w naszym przypadku z terminami nie było problemu bo celowaliśmy w koniec kwietnia albo początek maja (jednak sporo mniej popularne są te miesiące), to byliśmy na kilku salach i na jednej cały lipiec i sierpień był zajęty, a na innej ostał się tylko wolny 12 kwietnia, a następny sobotni termin to październik. Serio! Może być ciężko. ![]() Dobra koleżanka która ślubowała półtora roku temu poleciła mi salon, w którym można znaleźć fajne suknie i ceny są do przyjęcia (nie super boskie, ale też bez tragedii). ![]() Muszę się tam koniecznie wybrać, a właśnie przejrzałam stronę i jest na czym oko zawiesić. ![]() http://www.suknie-venus.pl/salon-ven...us/daraja.html - cudna jest, a w plecach się po prostu zakochałam ![]() http://www.suknie-venus.pl/salon-lor...stic-raco.html http://www.suknie-venus.pl/salon-lor...ic-rhiana.html http://www.suknie-venus.pl/salon-ven...us/alexis.html - chyba pierwsza z sukien z większym/bogatszym dołem, ale bardzoooooo mi się podoba. ![]() Patrzyłam też dzisiaj na allegro i zobaczcie co znalazłam: http://moda.allegro.pl/suknia-slubna...021908793.html - 999zł! Jakoś nie chce mi się wierzyć. ![]() Przy okazji, jeśli któraś z Was mieszka w Łodzi lub województwie Łódzkim i bierze pod uwagę zakup sukni używanej, to mogę podrzucić zdjęcia sukni koleżanki (tej która poleciła mi salon) - miała bardzooooooo ładną suknię. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1136 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1137 |
Zakorzenienie
|
Ja z bycia Spółką Akcyjną zostanę (chyba) Służbą Bezpieczeństwa więc
![]() U mnie już dwie się "wepchały" przed moje wesele ![]()
#1138 |
Raczkowanie
|
U mnie zaręczyny były koszmarem. Mój TŻ jest ode mnie starszy i niższy, przez co jest nieakceptowany przez moją rodzinę. Także też nie zamierzam szybko mówić o moich podpisanych umowach. Jedyny szkopuł jest taki, że kuzyn też się zaręczył i boję się żebyśmy nie zdublowali terminu ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
Zakorzenienie
|
Jak trafię te 21 milionów to spoko
![]() Każda dostanie na NOWĄ kieckę ![]() ![]() Narazie najwięcej to udało mi się trafić trójkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() edit: to ja wstawię sukienki z mojego upatrzonego salonu ![]() http://suknievictoria.pl/images/amesso/ma33.jpg http://suknievictoria.pl/images/amesso/ma25.jpg http://suknievictoria.pl/images/novello/ma4.jpg http://suknievictoria.pl/images/novello/ma12.jpg http://suknievictoria.pl/images/novello/ma28.jpg Edytowane przez _ema_ Czas edycji: 2013-02-13 o 19:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.