O maleństwa się staramy i na dwie kreseczki czekamy :) Staraczki 2013r. - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-13, 18:50   #3241
meduzka88
Wtajemniczenie

Dot.: O maleństwa się staramy i na dwie kreseczki czekamy :) Staraczki 2013r.

Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj nie zrobiłam nic, oprócz prania w rękach, jak mąż ma urlop to ja mam mega lenia i nic nie chce mi się robić, za to popołudniowa drzemeczka była wyjątkowo udana .

Papryczka trzymam kciuki i daj znać po wizycie.

Miałam zacząć się odchudzać po okresie, i ćwiczyć, najwyraźniej muszę odłożyć nieco plany z tym związane, ale mąż mi obiecał kupić orbitrek, a właśnie miała któraś z was ten sprzęcik albo któryś ze znajomych, bo ciekawa jestem czy rzeczywiście daje takie dobre rezultaty jak czytałam na internecie.

Fikusek gratuluję dwóch kreseczek
Na pierwszej stronie już zmieniłam

http://www.suwaczki.com/tickers/860i2n0a6g42567u.png
meduzka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 19:10   #3242
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dzisiaj nie zrobiłam nic, oprócz prania w rękach, jak mąż ma urlop to ja mam mega lenia i nic nie chce mi się robić, za to popołudniowa drzemeczka była wyjątkowo udana .

Papryczka trzymam kciuki i daj znać po wizycie.

Miałam zacząć się odchudzać po okresie, i ćwiczyć, najwyraźniej muszę odłożyć nieco plany z tym związane, ale mąż mi obiecał kupić orbitrek, a właśnie miała któraś z was ten sprzęcik albo któryś ze znajomych, bo ciekawa jestem czy rzeczywiście daje takie dobre rezultaty jak czytałam na internecie.
Moja kuzynka ma orbitrek i jest bardzo zadowolona, ćwiczy ręce, nogi i pośladki, a przy okazji mięśnie brzucha bo całe ciało jest w ruchu.
Masz 9 miesięcy na psychiczne nastawienie się na ćwiczenia
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 19:21   #3243
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Trochę się posypało tych II kresek juz 3 dziewczyna w tym miesiacu, a tu dopiero 13 luty to która nastepna czeka na @ a raczej na jej brak..... bo z tego co czytam sporo z Was w połowie cyklu
właśnie jakos tak się zgrałysmy że większośc z nas ma, czeka lub chwilę po owu

zaczęłam jednak odczuwac te bóle owulacyjne

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Cytat:
Napisane przez papryczka160 Pokaż wiadomość
Wpadłam do Was tylko na chwilę dopiero wstałam Witam nowe Staraczki
Fikusku gratuluję serdecznie , bardzo się cieszę !!
Lecę do lekarza trzymajcie kciuki buzi
papryczko czekamy na relacjE!

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Isabelle_ Pokaż wiadomość
Odkurzyłam, umyłam podłogę w łazience i przedpokoju, bo kot napaskudził mokrymi łapami. Posprzątalam kuwetę i byłam ze śmieciami. Teraz jeszcze pranie złożę i może się wezmę za prasowanie cz.2, bo ostatnio poprasowalam swoje i nie miałam już siły na koszule Tż.
jak ja nie lubie prasowac koszul !

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

a ja dzis byłam na zakupach, prałam, odkurzałam, gotowałam. lecę zaraz na hula hop

mój tż wziął wolne do końca tygodnia , ale będą walentynki haha

"Wiara to przekonanie o czymś, czego się jeszcze nie widziało. Nagrodą za tę wiarę jest zobaczyć to, w co się uwierzyło."

1.09.2012 Nasz dzień
madziusia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 19:23   #3244
Fikusek82
Wtajemniczenie

Wiele z was piszę o bólach owulacyjnych, kurde ja nigdy nie miałam żadnych objawów dlatego nigdy nie wiedziałam kiedy mam owulację.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Fikusek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 19:41   #3245
baja_86
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Baja - śliczna sukienka.
dziękuje Ta sukienka to moja miłość od pierwszego spojrzenia

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;39195439]
Bardzo ładna suknia

Godzinę temu dopiero wróciłam od lekarzy. No i muszę wam powiedzieć, że podłamałam się trochę. Ginekolog znalazł u mnie nadżerkę i mam przepisane globulki na 6 dni i za miesiąc mam się stawić na odbiór cytologii. Ale muszę wam powiedzieć, że doktorek przesympatyczny, chyba z powodzeniem mogłabym do niego chodzić w ciąży. I powiedział mi tak fajnie jak oznajmiłam, że myślimy o dziecku tylko chciałabym najpierw zrobić sobie wszystkie badania, że ,,żeby zajść w ciążę nie trzeba nad tym myśleć, tylko się kochać''

U reumatologa było jeszcze gorzej. Okazało się, że jednak mam początki reumatyzmu, przepisał mi leki które mam codziennie brać przez 2 miesiące. Powiedział, że jeżeli po tych dwóch miesiącach nic mi nie przejdzie to będę je już brała przewlekle. W ogóle wyniki badań mam bardzo złe. Stwierdził, że moja choroba jest w takim stadium, że nie ma pojęcia czy ,,wyrosnę z tego'' czy mi się pogorszy Tak więc starania już teraz jestem pewna, że nie zaczniemy wcześniej niż za dwa miesiące.
Tak więc meduzką, jeżeli byś mogła to zmień na pierwszej stronie u mnie początek starań na znak ,,?''[/QUOTE]Dziękuje za komplement dot.sukienki.
Mam nadzieję, że leczenie przyniesie szybko pozytywne efekty i choroba się zatrzyma. Dobrze, że jesteś pozytywnie nastawiona

Cytat:
Napisane przez BabySmile87 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny, czytam ten wątek już od ponad tygodnia, więc czas na to żeby do Was dołączyć
Mam na imię Monika, 25 l. Tą decyzję podjęliśmy całkiem niedawno, wczoraj dostałam @, więc będzie to mój pierwszy cykl. Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona
witaj

Cytat:
Napisane przez Rokitka1985 Pokaż wiadomość
Dzisiejszego pechowego dnia ciąg dalszy- właśnie moja połowica spokojnym głosem poinformowała mnie, że spadłaby na budowie z około 15 metrów. Szczęściem upadł na brzuch na jakąś belkę... włosy mi się zjeżyły a ręce do tej pory mi się trzęsą....
strach się bać co by było gdyby się nie zatrzymał na belce

Cytat:
Napisane przez Isabelle_ Pokaż wiadomość
Bardzo ładna, taka delikatna. Gdzie kupowałaś welon?? Jest super! Takiego bym szukała może.
dzięki Sukienka do dziś mi się podoba, choć wiadomo, że moda się zmienia z roku na rok, mam nadzieję, ze za 10 lat też nie będę się jej wstydzić.
Welon kupiłam na allegro, to zwykła mgiełka, ale takie mi się najbardziej podobały

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
Cześć
Miałaś baaardzo podobną sukienkę do mojej
poka, poka

Cytat:
Napisane przez Rokitka1985 Pokaż wiadomość
Wiecie co... Niektórzy to mają niezły balagn na strychu. Znajoma znajomej dodała na fb zdjęcie ze swojego własnego porodu (!!!). Leży na lóżku w wiadomej pozie z podwiniętą do góry koszulką, a na jej brzuchu spoczywa dopiero co urodzone maleństwo bez przeciętej jeszcze pępowiny. Dobrze, że zdjęcie robione było z boku a nie od frontu, no i miała na tyle przyzwoitości aby zamazac nagą pierś. Ja rozumiem, cud narodzin, pierwsze dziecko, wielka radość itd. Ale żeby upubliczniać tak intymny moment???? Dodam,że nie znam tej dziewczyny, a zdjęcie zobaczyłam jedynie dlatego, ze znajoma je skomentowała, więc nie jest to photo z jakiegoś prywatnego albumu....
OMG nie rozumiem tego totalnie, ale niektórzy widać lubią obnażać swoją intymność

Cytat:
Napisane przez karolina_yildiz Pokaż wiadomość
Hej Dziewczeta, mozna jeszcze do Was dolaczyc? Przyznam sie ze podczytuje (malo powiedziane, przeczytane od dechy do dechy) Was od jakiegos czasu
witaj

Cytat:
Napisane przez madziusia222 Pokaż wiadomość
usg to pół biedy, moja znajoma już 3 raz poroniła.
za każdym razem jak była w ciąży , jaks ię o niej dowiedziała to na fcb było już wydekladowane wszystko i wszyscy jej gratulowali, jak traciła ciążę też się zaraz chwaliła!!
ja o ciąży powiedziałabym tylko najbliższym , nie am co się rozgadywać za wczasu jak jeszcze nic pewnego, jak to mówią do połowy ciąży.

męża kuzynka niedawno też oznajmiła na fejsie radosną nowinę, co prawda nie napisała tego wprost, ale kontekst wypowiedzi był jednoznaczny. Jak się okazało chwaliła się 5 tc. Nie omieszkała tez smsami powiadomić całej rodziny.Rozumiem radość, ale trochę rozsądku tez by się przydało, przecież wszystko się jeszcze zdarzyć może, cóż ja się tą wieścią tak szybko nie pochwalę.

Cytat:
To jest test ciążowy bardziej zrobiony tak o dla jaj niż na poważnie, okres ma wypaść dzisiaj więc cały czas czekam, bo jakoś nie mogę uwierzyć.
jeśli test był dobrej jakości to po cichu gratuluję
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 19:49   #3246
Malgos_12
Zakorzenienie

Fikusek - ja miałam orbitrek i jak miałam tylko zapał to świetny sprzęt, bo ćwiczy wiele partii mięśniowych, a nie obciąża kolan (na czym mi zależało), gdybym kiedyś miała coś kupić z takich sprzętów, to z pewnością byłby to znów orbitrek

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Jak okazało się, że kupiłam za dużo kapusty to zdecydowałam, że zrobię jeszcze gołąbki z siekaną kapustą - nie obwijane.
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 19:51   #3247
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Fikusek - ja miałam orbitrek i jak miałam tylko zapał to świetny sprzęt, bo ćwiczy wiele partii mięśniowych, a nie obciąża kolan (na czym mi zależało), gdybym kiedyś miała coś kupić z takich sprzętów, to z pewnością byłby to znów orbitrek

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Jak okazało się, że kupiłam za dużo kapusty to zdecydowałam, że zrobię jeszcze gołąbki z siekaną kapustą - nie obwijane.
uwielbiam te gołąbki bez zawijania
Stary 2013-02-13, 19:56   #3248
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:
Wiele z was piszę o bólach owulacyjnych, kurde ja nigdy nie miałam żadnych objawów dlatego nigdy nie wiedziałam kiedy mam owulację.
a w którym dniu cyklu się kochaliście , skoro to bylo tylko raz?

"Wiara to przekonanie o czymś, czego się jeszcze nie widziało. Nagrodą za tę wiarę jest zobaczyć to, w co się uwierzyło."

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-02-13, 19:58   #3249
Fikusek82
Wtajemniczenie

Ja tych zawijanych gołąbków nie umiem robić, zawsze mi się rozwali wszystko, robię te niezawijane zawsze są mniami.

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Cytat:
a w którym dniu cyklu się kochaliście , skoro to bylo tylko raz?
14dc

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Stary 2013-02-13, 20:00   #3250
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:

o ja je lubie, smakują tak samo a ile mniej roboty

a ja cwiczzyłam na hula 25 minut więcej nie dałam rady może póxniej, jednak nie ma co od razu tyle bo póxniej strasznie boli i siniaki są nawet

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-02-13, 20:00   #3251
BabySmile87
Przyczajenie

Fikusek gratulacje! Ja znając siebie to będę musiała zrobić kilka testów, żeby uwierzyć.

Jeżeli miałabym kupować jakiś sprzęt do ćwiczeń to chyba prędzej wybrałabym bieżnie. Mam problemy z kolanem i podczas ćwiczeń na orbitreku zawsze jednak trochę mnie boli, podobnie jak po bieganiu. Maszerowanie na bieżni, to coś co najbardziej mi odpowiada. Ja ważę 60 kg przy 168cm, chciałabym zrzucić kilka kg przed wiosną, ale myśl o ciąży skutecznie mnie demotywuje.

A i prosiłabym bardzo o dopisanie do listy: Monika, l. 25, luty to mój 1 cykl starań

Edytowane przez BabySmile87
Czas edycji: 2013-02-13 o 20:03
BabySmile87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 20:00   #3252
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tych zawijanych gołąbków nie umiem robić, zawsze mi się rozwali wszystko, robię te niezawijane zawsze są mniami.
ja umiem ale wolę te bez zawijania, bo są delikatniejsze. ale mi smaka narobiłaś, a dziś post , zaśliniłam klawiaturę
Stary 2013-02-13, 20:01   #3253
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

Cytat:

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

14dc
no to albo owulacja albo tuż przed

1.09.2012 Nasz dzień
Stary 2013-02-13, 20:08   #3254
Fikusek82
Wtajemniczenie

Cytat:
no to albo owulacja albo tuż przed
Raczej tuż przed, moje cykle są długie 30-32 dni.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Stary 2013-02-13, 20:10   #3255
BabySmile87
Przyczajenie

Jeżeli miałybyście wybór, to w jakim miesiącu chciałybyście najchętniej rodzić? Teraz wypada listopad i jeżeli nie uda mi się w najbliższym czasie, to będzie chyba jedyny powód do radości, że mój termin nie przypadnie na jesień. Kwiecień, maj byłby idealny chociaż wiadomo, że chciałabym jak najszybciej
Stary 2013-02-13, 20:16   #3256
Izetka_
Zadomowienie

helllooo
Ale wieści dzisiaj Fikusek super gratulacje Ty to masz szczęście do zachodzenia w ciążę

Michaś
02.07.2014r.
Izetka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 20:22   #3257
meduzka88
Wtajemniczenie

Cytat:
Jeżeli miałybyście wybór, to w jakim miesiącu chciałybyście najchętniej rodzić? Teraz wypada listopad i jeżeli nie uda mi się w najbliższym czasie, to będzie chyba jedyny powód do radości, że mój termin nie przypadnie na jesień. Kwiecień, maj byłby idealny chociaż wiadomo, że chciałabym jak najszybciej

Ja bym chciała rodzić w miesiącach : kwiecień, maj, czerwiec

Stary 2013-02-13, 20:29   #3258
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie wiem o co chodzi z tymi bólami owulacyjnymi .....

Cytat:
Cytat:
Napisane przez meduzka88 Pokaż wiadomość
Ja bym chciała rodzić w miesiącach : kwiecień, maj, czerwiec
Macie na to bardzo duże szanse skoro zaczynacie starania dopiero od czerwca
Nie ukrywam też bym chciała urodzić na wiosnę bo to piękny czas, ale mam nadzieję, że az tak długo mi nie zejdzie

madziusia piszesz, że owu się zbliża jutro walentynki to bedziecie mieć " pełne ręce roboty" hehe

Edytowane przez fiona27
Czas edycji: 2013-02-13 o 20:30
fiona27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 20:37   #3259
Izetka_
Zadomowienie

A ja kiedyś też bardzo chciałam urodzic na wiosnę albo latem, ale teraz mogę rodzic w największe mrozy aby tylko byc w tej ciąży

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Dziewuszki moje a powiedzcie mi ile dni mogę miec te dwie kreski na teście owu????bo ja dzisiaj znowu mam dwie...hmmmmm i się zastanawiam...

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2013-02-13, 20:38   #3260
meduzka88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Izetka_ Pokaż wiadomość
A ja kiedyś też bardzo chciałam urodzic na wiosnę albo latem, ale teraz mogę rodzic w największe mrozy aby tylko byc w tej ciąży
Tak naprawdę to o to chodzi....nieważne jaki miesiąc...ważne ,żeby zajść w ciążę i urodzić zdrowe maleństwo

Stary 2013-02-13, 20:38   #3261
Izetka_
Zadomowienie

Witam nowe staraczki

Michaś
02.07.2014r.
Stary 2013-02-13, 20:39   #3262
BabySmile87
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Macie na to bardzo duże szanse skoro zaczynacie starania dopiero od czerwca
O przepraszam bardzo, ja to zacznę w ten weekend, jak się @ skończy. U mnie problemem jest to, że mój mąż pracuje w innym mieście i przyjeżdża tylko na weekendy, więc liczę się z tym że trochę nam zejdzie. Chociaż owu wypada u mnie na pierwszy weekend marca, więc może się uda. Tak czy inaczej, mam zamiar go codziennie molestować, jak już w domu będzie
A bóle owulacyjne miewam, ale rzadko, może dwa razy w roku.
Stary 2013-02-13, 20:40   #3263
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
Fikusek gratulacje! Ja znając siebie to będę musiała zrobić kilka testów, żeby uwierzyć.

Jeżeli miałabym kupować jakiś sprzęt do ćwiczeń to chyba prędzej wybrałabym bieżnie. Mam problemy z kolanem i podczas ćwiczeń na orbitreku zawsze jednak trochę mnie boli, podobnie jak po bieganiu. Maszerowanie na bieżni, to coś co najbardziej mi odpowiada. Ja ważę 60 kg przy 168cm, chciałabym zrzucić kilka kg przed wiosną, ale myśl o ciąży skutecznie mnie demotywuje.

A i prosiłabym bardzo o dopisanie do listy: Monika, l. 25, luty to mój 1 cykl starań
mi właśnie ze względu na problemy z klanem zabroniono biegać, bo bieg za bardzo obciąża stawy kolanowe, zresztą jakbym pobiegała przez 2 dni to na 3-ci nie mogłam chodzić - taki był ból w kolanie, w orbitreku, jeśli robisz kardio a nie na masę, to stawów nie obciążasz... jednak z chodzeniem na bieżni to inna sprawa

Cytat:
ja bym chciała jak najszybciej, ale ogólnie między styczniem w lipcem a z drugiej strony przed świętami, bo nie wyobrażam sobie pracować w święta w ciąży w nawet od 7-dmego miesiąca bo mam trochę dźwigania, więc jak dowiem się o ciąży to będę musiała ich dość szybko poinformować
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 20:47   #3264
magalska
Zadomowienie

GG do magalska Send a message via Skype™ to magalska

Cytat:

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Dziewuszki moje a powiedzcie mi ile dni mogę miec te dwie kreski na teście owu????bo ja dzisiaj znowu mam dwie...hmmmmm i się zastanawiam...
właściwie powinnaś mieć jeden dzień, bo w organizmie jest skok poziomu hormonu lh więc kreseczka testowa równa/mocniejsza od kontrolnej to chyba cos około 24h

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl

Bruno 13.10.2013 g 21:20 3720 g szczęścia
Leon 31.03.2015 g 12:10 3920 g szczęścia
magalska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 20:48   #3265
arenika
Zadomowienie

Cytat:
Ja bym chciała jak najszybciej ale jakoś właśnie tak jesiennie zimowo bym wolała żeby na lato maluszek już był troszkę odchowany
Stary 2013-02-13, 20:49   #3266
kasiunka8998
Raczkowanie

Cytat:

z tego co niedawno wyczytałam to 2 kreski mogą być kilka dni pod rząd ale pozytywny test jest tylko wtedy, kiedy testowa jest taka sama albo ciemniejsza od kontrolnej. U mnie też dzis drugi raz 2 kresi na teście owulacyjnym. Ale jeszcze testowa bledsza od tej drugiej.

ps. jeszcze 3 testy mi zostały z opawkowania z apteki ale coś mi się wydaje że owu będzie później niz za 3 dni więc zamówiłam dziś pakiet na allegro 30szt owu+5 ciązowych i jeszcze dodatkowo zamówiłam 8 ciązowych bo były po 1 zł i po 1,4o to nie będę w aptece musiala płacic x10 a z moim zamiłowaniem do wykonywania testów (w tamtym cyklu 8 haha) to mi się baaardzo opłaci

malgos mi tez nie chodziło o to, żeby napisać Ci na złość o Dukanie, bron Boze po prostu punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia i mamy odmienny pogląd na temat diet ale wszytko jest ok
kasiunka8998 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 20:54   #3267
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
O przepraszam bardzo, ja to zacznę w ten weekend, jak się @ skończy. U mnie problemem jest to, że mój mąż pracuje w innym mieście i przyjeżdża tylko na weekendy, więc liczę się z tym że trochę nam zejdzie. Chociaż owu wypada u mnie na pierwszy weekend marca, więc może się uda. Tak czy inaczej, mam zamiar go codziennie molestować, jak już w domu będzie
A bóle owulacyjne miewam, ale rzadko, może dwa razy w roku.
A to przepraszam z kimś musiałam pomylić, albo nie doczytać
Mam ten sam problem ciężko mi będzie "złapać" męża w odpowiednim momencie, ale jak od grudnia do lutego pracował na miejscu to ja chciała jeszcze zaczekać, a teraz jak chce to go nie ma och.... sama jestem sobie winna

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
ja bym chciała jak najszybciej, ale ogólnie między styczniem w lipcem a z drugiej strony przed świętami, bo nie wyobrażam sobie pracować w święta w ciąży w nawet od 7-dmego miesiąca bo mam trochę dźwigania, więc jak dowiem się o ciąży to będę musiała ich dość szybko poinformować
A jak tam jest z L4?
fiona27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 20:54   #3268
didi610
Raczkowanie

hej dziewczyny,

ja byłam na wizycie u koleżanki i na korepetycjach

odnośnie ćwiczeń i bolących kolan to również ja.....trener zalecał ćwiczenia na bieżni, chód średnim tempem z pochyleniem 6% oraz różne na orbitreku właśnie biegać broń Boże...

same widzicie, że te testy to jest jak wróżenie z kuli....każda ma coś innego
mi właśnie przyszedł termometr microlife faaaaajny

czekam na @ i zaczynam mierzyć.....ja chyba mam mieć @ najszybciej, bo powinna być 22 lutego czyli za 9 dni....ale od wczoraj coś mnie już brzuch pobolewa i jajniki...więc pewnie przyjdzie wredna s.ka

25.08.2012r.

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co?? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz."
didi610 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 20:55   #3269
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Konto usunięte

Cytat:
właśnie jakos tak się zgrałysmy że większośc z nas ma, czeka lub chwilę po owu

zaczęłam jednak odczuwac te bóle owulacyjne

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

papryczko czekamy na relacjE!

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

jak ja nie lubie prasowac koszul !

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

a ja dzis byłam na zakupach, prałam, odkurzałam, gotowałam. lecę zaraz na hula hop

mój tż wziął wolne do końca tygodnia , ale będą walentynki haha
Ja co tydzień muszę K prasować 5 koszul, bo codziennie chodzi w garniturze, plus koszule robocze taty i brata, czasami nawet mam do uprasowanie 10 sztuk . Na początku okropnie tego nie lubiłam ale po 2 latach już przywykłam

Cytat:

Jeszcze nigdy takich nie robiłam muszę kiedyś spróbować

Cytat:
o ja je lubie, smakują tak samo a ile mniej roboty

a ja cwiczzyłam na hula 25 minut więcej nie dałam rady może póxniej, jednak nie ma co od razu tyle bo póxniej strasznie boli i siniaki są nawet
Ja ćwiczyłam tylko 15 minut ale na usprawiedliwienie mam, że nie hulałam już rok W ogóle to potrafię hulać tylko w jedną stronę, a jak zaczynam w drugą to od razu mi spada

Cytat:
Chciałabym też rodzić w miesiącach marzec-maj, bo wtedy gałązki puszczają pączki i młode pędy... W klubie zostawiam sprostowanie do tej wiadomości

Edytowane przez e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Czas edycji: 2013-02-13 o 20:59
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 21:00   #3270
meduzka88
Wtajemniczenie

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;39218140]Ja co tydzień muszę K prasować 5 koszul, bo codziennie chodzi w garniturze, plus koszule robocze taty i brata, czasami nawet mam do uprasowanie 10 sztuk . Na początku okropnie tego nie lubiłam ale po 2 latach już przywykłam

Jeszcze nigdy takich nie robiłam muszę kiedyś spróbować

Ja ćwiczyłam tylko 15 minut ale na usprawiedliwienie mam, że nie hulałam już rok W ogóle to potrafię hulać tylko w jedną stronę, a jak zaczynam w drugą to od razu mi spada

Chciałabym też rodzić w miesiącach marzec-maj, bo wtedy gałązki puszczają pączki i młode pędy... W klubie zostawiam sprostowanie do tej wiadomości [/QUOTE]

Rozumiem twoją argumentację dotyczącą gałązek i pędów hehe

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości