Dokuczają mi bo jestem... chuda!! - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-10, 20:32   #3481
AguŚ87
Zakorzenienie

Dot.: Dokuczają mi bo jestem... chuda!!

ee a ja mam taak wielki igruby nos ze szok powaga zawsze sie smiali ze mam pyre ale nawet babcia dzis stwierdzila ze ladnie
Stary 2007-03-11, 09:42   #3482
magdaa_j
Zadomowienie

Aguś to fajnie, że kolczyk Ci się podoba Spodnie musisz koniecznie pokazać. Ja zresztą też kupiłam spodnie, więc jak zrobię zdjęcie to pokażę wam.
A co do fałdek na brzuchu to ja też mam Osatnio na wfie moja koleżanka do mnie "Magda chowaj sadło" I stwierdziła, że brzuch mam rzeczywiście grubszy niż cała reszta mojego ciała
W piątek mieliśmy badania u pielęgniarki. Ważę 50kg i 169cm wzrostu mam
Stary 2007-03-11, 16:08   #3483
biiibiii
Zakorzenienie

magda 50 kg...zazdroszcze !!!
biiibiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-11, 20:05   #3484
*Niki*
Zakorzenienie

Aguś ja także się cieszę, że kolczyk się "przyjął"

Fałdki na brzuchu też mam, zwłaszcza jak siedzę, albo ubiorę opięte spodnie to mi wychodzą i tż się śmieje ze mnie i przezywa mnie grubas

biiibiii no to teraz życzę żeby się rozwinęło coś więcej
Stary 2007-03-12, 12:06   #3485
Aneth:)
Wtajemniczenie

hehe a mi wiosna uderza do głowy) teraz przez pare dni byłam (hmm...) trochę chora, i w związku z tym chce wprowadzić zmiany- tzn mega dobrze się odżywiać (żegnaj pizzo??),spacerki,rower ki i wszystko,aa i mniej się stresować.
A ja 42,80 czyli 0,80 do przyodu, myślę,że gdy wiosna będzie w pełni to uda się,że normą będzie 43,50 ,może nie zrzuce. A przytyło mi się.. w biuście .trcoche mi się tam przyda:P
Stary 2007-03-12, 14:16   #3486
biiibiii
Zakorzenienie

Niki dziekuje mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie, bo to serio bardzo fajny chlopak

Aneth no nie tylko tobie wiosna do glowy uderza ;D mi tez, tylko w innym kierunku, hormony szaleją
ja 45 nadal...a tyle w siebie wciskam !! ;/
Stary 2007-03-12, 14:29   #3487
Chii1986
Zakorzenienie

Ja mam 176cm i ważę 55 kg i od początku liceum (jestem na 2 rokustudiów) ta waga ani drgnie a jem wszystkio chipsy i słodycze kocham! Na szczęście nikt nigdy nie mówił,że jestem za chuda raczej wyglądam normalnie i wydaje mi się że ta waga jest dla mnie akurat ale denerwuje mnie to, że zawsze znajdą się ludzie, którzy krytykują zarówno otyłych jak i tych chudych a siebie mają za ideał. Noco na to poradzimy, że mamy taki metabolizm, że możemy jeść wszystko i nie tyjemy. Ja się akurat bardzo z tego cieszę nigdy nie odmawiam sobie niczego. Ale racja, że niektórzy dokuczają z zazdrości, kiedyś gdy założyłam spódniczkę przed kolana koleżanka stwierdziła, że gdyby miała takie warunki to też by się tak ubierała ale w sumie cieszy się że nie ma bo nie świeci tyłkiem robiąc z siebie dziwkę. To naprawde nie było miłe a spódniczka super krótka nie była tylko troszkę przed kolana. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny, które mają do czynienia z takimi uwagami. Trzymajcie się

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-03-12, 17:46   #3488
Nemezja
Zakorzenienie

Chii1986,witaj w wątku

Nemezja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-12, 17:48   #3489
Chii1986
Zakorzenienie

Witam, witam i pozdrawiam
Stary 2007-03-13, 07:28   #3490
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Witaj Chii! I witajcie Dziewczyny po dość długiej nieobecności. Oczywiście czytałam cały czas to, co piszecie, ale jakoś nie miałam siły pisać .
Tak naprawdę u mnie bez zmian. Trochę schudłam, ale sama nie wiem dlaczego... Chyba przez stres. Liceum jest okropne...

Kupiłam sobie też super mini dżinsową (czy tam jeansową). Bardzo ładna, nie za krótka, obcisła... Mmmmmm . Wkleję przy najbliższej okazji zdjęcia to zobaczycie .
Już się nie mogę doczekać Świąt. Na szczęście to bliżej niż dalej. Muszę się wreszcie wyrwać z tej szkoły!!!!
Całe szczęście, że Wiosna przyszła. Dziewczyny, czy jecie mniej lub więcej, gdy jest ciepło? Zmienia się Wasza waga?

Zajrzę tu w najbliższej przyszłości. A teraz wracam do glisty ludzkiej. Cuuudownie... Miłego dnia !

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-13, 09:43   #3491
biiibiii
Zakorzenienie

Chii ah ta kolezanka ktora by mi tak powiedziala, nie byla by juz moja kolezanka...
witaj w watku

iza no wklejaj wklejaj, ja tez sie czaje na jakas fajna ktora jeansowke wiosna wlasciwie chyba jem troche wiecej ale generalnie lodow i innych slodyczy jak jestem na spacerze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-13, 14:21   #3492
Chii1986
Zakorzenienie

No po tym incydencie nie była już moją koleżanką
jeśli chodzi o jedzenie w ciepłą pogodę to mam mniejszy apetyt na "normalne dania" typu obiady itp. za to słodycze jak zawsze wcinam w dużych ilościach ale raczej lody no a latem to uwielbiam arbuzy
Stary 2007-03-13, 19:12   #3493
ewelinnka
Raczkowanie

heja długo mnie tu nie bylo....
ja postanowilam ze wiosną będę robić.... przysiady chociaz 10 dziennie a później coś wrzucić na masę no i efekty widać <chociaz to dopiero z tydzien i to z przerwami> mięśnie się wykształciły no i jakby troszq łydki grubsze albo juz mi się zdaje ale polecam, wcale nieduzy wysilek a tyle moze zdziałać
pozdrawiam
ewelinnka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-13, 21:17   #3494
atka83
BAN stały

Hej dziewczyny.Dawno nie pisałam w tym wątku,a przecież on mnie dotyczy.
A że dałam swoją fote do avka,to mi się o tym wątku przypomniało
Brałam Portagen przez jakiś czas,ale przestałam,jakś odechciało mi się to pić,eh lenistwo.Nawet nie wiem czy po tym coś przytyłam,wątpie.A zostało mi pół puszki jeszcze.
Pozdrawiam.
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-13, 21:38   #3495
AguŚ87
Zakorzenienie

a mi to tuczenie wcale na dobre nie wychodzi ! ciagle mnie brzuch boli;/ a to tu kluje a to tu;/ chyba sobie podaruje bo waga i tak ciagle 42-43

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-14, 07:54   #3496
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Aguś, to może faktycznie sobie podaruj... Choć to nie musi być akurat przez "tuczenie". Tylko przez co ?? Albo po prostu... nie napychaj sie, jeśli to robisz, tylko np. jedz co dwie godziny (choć to nie takie łatwe).

Ach, wiosna ! Ja nie widzę różnicy ani w mojej wadze, ani w sposobie odżywiania. Mam tylko straszną ochotę na lody, truskawki itp.

Bibi, kupuj i to zaraz ! Mini są super! I nie przejmuj się chudymi nogami, bo na pewno jak Cię wszyscy zobaczą, to ich ich porazi z wrażeniea(to było pozytywne) ;-)!

Aktualnie nie mogę wkleić zdjęcia, bo coś się stało z aparatem, ale to tylko kwestia czasu.
Miłego dnia!

Stary 2007-03-14, 14:14   #3497
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelinnka Pokaż wiadomość
heja długo mnie tu nie bylo....
ja postanowilam ze wiosną będę robić.... przysiady chociaz 10 dziennie a później coś wrzucić na masę no i efekty widać <chociaz to dopiero z tydzien i to z przerwami> mięśnie się wykształciły no i jakby troszq łydki grubsze albo juz mi się zdaje ale polecam, wcale nieduzy wysilek a tyle moze zdziałać
pozdrawiam
a no to moze i tez zaczne robic te przysiady ? w zeszlym roku cwiczylam troche, z reszta pisałam o tym, ale chyba za krotko zeby pomoglo ;/

ostatnio miałam taki okres, ze cały czas bym jadła...niestety to mineło i teraz jem niewiele , wogole nie jestem głodna ;/ nawet jak mi w brzuchu burczy ;p to nie chce mi sie i tak jesc ...
Stary 2007-03-14, 15:17   #3498
22kasiunia
Rozeznanie

Ja wam powiem ze przysiady to jest najlepsze cwiczenia na swiecie!!!ujedrnia posladki, podnosi je, no i nózki sie powiekszaja!!!Ja cwicze to od niedawna i juz widze efekty, naprawde polecam!!!!
22kasiunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-14, 19:22   #3499
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 22kasiunia Pokaż wiadomość
Ja wam powiem ze przysiady to jest najlepsze cwiczenia na swiecie!!!ujedrnia posladki, podnosi je, no i nózki sie powiekszaja!!!Ja cwicze to od niedawna i juz widze efekty, naprawde polecam!!!!
łeee no to ja napewno tez bede cwiczyc !! zaczne od jutra bo dzis juz jestem zmeczona i ide spac

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-14, 21:29   #3500
Aneth:)
Wtajemniczenie

ale przy przysiadach trzeba pamiętać,że trzeba to robić poprawnie,w sensie wyprostowane plecy i nogi dobzre ustawiać, bo można sobie nieźle przeciążyć kolana i kręgosłup. Nie wiem ale kiedys tak słyszałam,że nie poleca się robienia dużo przysiadów.

Dziewczyny ogladałyście "pachnidło" ?? ja właśnie wróciłam z kina i ..dawno nie oglałam tak dobrego filmu.. !!(ostatnio byłam na hanibalu ale to nie ma porównania,chociaż też był dobry) .Taki wciągający film,że nadal go analizuje
Stary 2007-03-15, 05:33   #3501
dolores1986
Raczkowanie

Aneth ja oglądałam "Pachnidło" i szczerze ten film nie zrobił na mnie dużego wrażenia
dolores1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-15, 07:13   #3502
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Aneth ma rację. Przysiady są dobre, modelują nogi i tak dalej, ale trzeba uważać, zwłaszcza na kolana. W sumie się na tym znam, bo trenuję (bieganie) i kiedy robimy siłę, Trener zawsze sotrzega przed przysiadami (ja rzadko je robię, bo Trener uważa, że jestem "filigranowa" i trzeba jeszcze bardziej uważać ).

Pachnidło równiez widziałam... Muzyka przepiękna... Ale na tym koniec. Jeszcze ten aktor główny był śliczny. Ale film taki sobie... Może byłby lepszy, gdyby nie zkaończenie .

A teraz dodaję zdjęcia =). Dodaję poprzez Winogrono, bo nie wiem jak inaczej...:
http://winogrono.net/plik/a0da9d71d5...83646.JPG.html (tylko, że ono jest na całą stronę. Jeśli chcecie wygodniej oglądać, to zapiszcie jako po prostu, ok?)
To w tej spódniczce . Mam nadzieję, że dobrze wyglądam. (patrzcie na moje uda . Wiecie jakie kiedyś były chude ? Odkąd zaczęłam trenować, powoli się to zmieniało. <choć nadal mam w sumie najchudsze z grupy>)
A teraz prosze o ocenę mojego nowego uroczego dresu. Moim zdenim jest śliczny, ale o gustach się nie dyskutuje ;-) :
http://winogrono.net/plik/11e44fc65e...4ecc5.JPG.html (zapisz jako...)
Pozdrawiam, milego dnia i napiszcie co sądzicie!

Stary 2007-03-15, 09:57   #3503
biiibiii
Zakorzenienie

iza fajna spodniczka ale ja sie nastawilam na jakąś jasną i poprzecierana czy z cekinimami czy czyms w tym rodzaju
ale masz fajne łydki ! tez bym takie chciała...
dresik tez fajny

a ja mam chyba doła, moj nowy obiekt westchnien chyba ma dziewczyne ... ;( teraz to juz wogole nie chce mi sie jesc !! nie mam sie dla kogo tuczyc...eheeeh

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-15, 13:01   #3504
_dAria86
Rozeznanie

GG do _dAria86 Send a message via Skype™ to _dAria86

czesc.

157cm ,39kg. nie potrafie przytyc . jakies sprawdzone sposoby ?? jak sie zachęcić do jedzenia?? jakies schematy żywienia??? prosze o podpowiedz

a moze jest wątek ,,jak przytyć,, ? ale w wyszukiwarce nei znalazłam
_dAria86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-15, 14:18   #3505
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _dAria86 Pokaż wiadomość
czesc.

157cm ,39kg. nie potrafie przytyc . jakies sprawdzone sposoby ?? jak sie zachęcić do jedzenia?? jakies schematy żywienia??? prosze o podpowiedz

a moze jest wątek ,,jak przytyć,, ? ale w wyszukiwarce nei znalazłam
oj duzo tego tu wymienialysmy syropy na apetyt peritol ( ale powoduje sennosc) i citropepsin, po nich jestes bardzo glodna , bo wkoncu by przytyc trzeba duzo jesc, podstawa 5 psilkow dziennie i wcale nie fastfoody czy slodycze,tylko nabial owoce wazrywa, ryby,mieso, i takie tam aa musli, zboza i suszone owoce znam juz to na pamiec a sama nie stosuje;/ poprsotu lenistwo :| zaczne na kilka tyg a pozniej znow przestaje;/ ja mam 159 i w sierpniu wazylam tez 39 a teraz 42-43, ale nic nie widac ze utylam
Stary 2007-03-15, 14:27   #3506
loris
Przyczajenie

heh to tak jak ja mam 159-160cm a waze 43 i jestem chuda no chuda.. szczupła, nie wiem... ale juz teraz przestalam na sile probowac przytyc. czasami mam dni ze patrze sie na siebie i mysle ze maj gad musze chyba przytyc a czesciej mam tak ze patrze sie w to lusterko i.. no w sumie jest ok nie wiem nie czytałam całego tego wątku i moze napisałabys c zy to na recepte czy jak? bo moze bym sprobowala ;p alb o jakies diety specjalne moze?

loris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-15, 15:02   #3507
loris
Przyczajenie

to ja jeszcze podam swoje wymiary:
wzrost: 159-160
waga: 43kg
biodra: 86
pas: 60
pod biustem: 70
biust: 77

wrrr wrr wr

loris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-15, 16:13   #3508
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Bibi, dzięki ! Fajnie, że uważasz, że mam fajne łydki !
A poza tym, co z tego, że Twój obiekt ( ) ma dziewcyznę? Przecież na pewno nie 1. i nie ostatnia! Pozna Cię i od razu zobaczy jaką cudowną dziewczynę ma koło siebie !

Stary 2007-03-15, 16:42   #3509
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loris Pokaż wiadomość
to ja jeszcze podam swoje wymiary:
wzrost: 159-160
waga: 43kg
biodra: 86
pas: 60
pod biustem: 70
biust: 77

wrrr wrr wr
jestesmy baardzo podobne tylko ja pod biustem 67 w biuscie 81, a biodra 84, ale waga ta sama i wzrost, a ile masz lat?
Stary 2007-03-15, 16:59   #3510
magdaa_j
Zadomowienie

Iza super wyglądasz w tej spódniczce! Naprawdę bardzo mi się podoba. Ja też jakąś zakupić sobie muszę
Dres też spoko

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości