|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: kto od dzis codziennie ze mna cwiczy ?...
a wiec melduje sie
![]() 45 min treningu silowego na nogi i brzuch i 30 min biegu ![]() pozdrofko
|
|
|
|
|
#152 |
|
Raczkowanie
|
...melduję, że codziennie sumiennie ćwiczę
|
|
#153 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#154 |
|
Raczkowanie
|
Dziś mój 8 dzień. Muszę się pochwalić, że mój brzuszek wygląda już całkiem nieźle
. Niestety nie zrobiłam zdjęć przed rozpoczęciem ćwiczeń żeby na koniec było widać o ile poprawiłam swoje kształty
|
|
|
|
|
#155 |
|
Raczkowanie
|
Trening zaliczony! Nieźle się napociłam, jestem zadowolona, bo czuję, że jestem bardziej napięta
Na brzuchu juz zarysowaly się ladne mięśnie, wewnętrzna strona ud (moja zmora) tez się nieźle pojędrniła Nie wyobrazam sobie przestac ćwiczyc w tym momencie!! A A6W jest naprawdę fajne!dzis mialam drugi dzien i jestem zachwycona
|
|
|
|
|
#156 |
|
Raczkowanie
|
W takim razie trzeba bedzie zaczac krecic w obie strony... aczkolwiek jak pomysle o kreceniu w prawa strone to mnie trafia
ale tak sobie mysle,ze na poczatku to i w lewo mi niezbyt szlo, wiec moze to kwestia tego by zacisnac zeby, wiasc sie porzadnie za to i po jakims czasie zacznie wychodzic i w prawo![]() melduje,ze ja dzis nie cwiczylam;/ w pon skrecilam kostke, myslalam,ze przejdzie, ale jest wrecz odwrotnie;/ Kupilam sobie fastum i smaruje |
|
|
|
|
#157 |
|
Zadomowienie
|
Ainuzi, jaka szkoda ;(
A reszta fajnie, że sumiennie ćwiczy. Ja u siebie po 8 dniu A6W widzę zarys grzejnika.
|
|
|
#158 |
|
Raczkowanie
|
Ehh...
Moze i pozno, ale jednak ![]() Dolaczam sie. Mam to samo co autorka postu - TŻ nie daje mi spokoju, bo przed ciaza wyg;adalam super.. Ale jak to powiedzial, nie mozna zyc wspomnieniami! Wiec do dziela! Cwiczenia na bruzszek plus wieczorne bieganie, no i zero slodyczy. Zobaczymy jakie beda efekty... Mam nadzieje, ze nie bedzie to kolejny slomiany zapal. Mam nadzieje, ze z Wami wytrwam
|
|
|
|
|
#159 |
|
Zadomowienie
|
Witamy.
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj dałam sobie niezły wycisk
Przyzwyczaiłam się do moich ćwiczeń. Najgorzej było zacząć,lenistwo brało górę,ale chyba je przezwyciężyłam
|
|
|
#161 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#162 |
|
Raczkowanie
|
Dopiero wczoraj późnym wieczorem udało mi się zrobićzabieg z błotkiem guam i wiecie co?? Zmarzłam jak cholera!!To był ten chłodzący i przez 20 min trzęsłam się z zimna, ale później bylo już lepiej
Jednak wolę kosmetyki rozgrzewające:p Dzisiejszy dzien zaczęłam od kilku skłonów, przysiadow i porządnego masażu, a za pare chwil ide pobiegac ![]() aha!Dziś kupiłam Cosmopolitan i są tam bardzo fajne ćwiczenia na pośladki.. Sprawdźcie..
|
|
|
|
|
#163 |
|
Zadomowienie
|
Efiątko to może zeskanujesz nam te ćwiczenia ?
|
|
|
|
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podpisuję się pod tym
|
|
|
|
#165 |
|
Rozeznanie
|
Witam
nie pisalam przez kilka dni bo mnie nie bylo w domu ale to nie znaczy ze nie cwiczylam , zeby ktos nie myslal ze zalozycielka watku zrezygnowala i sie nie melduje Tak wiec melduje ze za sekundke zmykam do cwiczen i dam sobie niezly wycisk, tymbardziej ze kupilam dzis cudne spodnie na lato o dwa numery za male i teraz musze troszke moze nie zrzucic cialka ale go "uformowac" zeby mi sadelko z nichnie uciekalo ![]() pozdrowionka i buziaczki dla wszsytkich wytrwalych
24 maja o godz.3:05 z wagą 2900g 54cm długości przyszedł na świat NASZ Mikołajek ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/efafe35056.png http://www.suwaczek.pl/cache/f9ccc64e9c.png |
|
|
|
|
#166 |
|
Raczkowanie
|
...ja juz dziś zaliczyłam a6w, wieczorkiem przed spaniem będą rosyjskie skręty tyłowia, a po południu przez godzinę jeżdziłam na rolkach
ale niezle sobie dałam w kość, bo byłam tylko w koszulce i bluzie a mimo tego,ze było zimno, to jednak niezle się spociłam ...ciekawe, czy rolki pomagają tez troche na boczki
|
|
#167 |
|
Zadomowienie
|
Moge sie dołaczyc??
Dzis moj 1dzien: 40min. wymachy, przysiady z obciazeniem, cw. na ramiona, brzuszków troche, ogólnie siłowo. Uff ciezko troche
|
|
#168 |
|
Rozeznanie
|
Cześć,
ja wczoraj wróciłam z urolpu ale codziennie rano biegałam Dziś zastanowię się jak urozmaicić trening Poczytam Wasze posty, na pewno dostraczą mi inspiracji ![]() pozdrawiam Was |
|
|
|
|
#169 |
|
Rozeznanie
|
a ja sobie dzisiaj zrobilam ten jeden dzien w tygodniu wolnego
ale jutro znowu czeka mnie bieganie, brzuszki i cw na nogi pozdro
|
|
|
|
|
#170 |
|
Zadomowienie
|
Milcząca, ja latem jeżdze na rolkach, a zimą na łyżwach i musze powiedzieć, że jedyna część mojego ciała, z której jestem w 100% zadowolona to pupa.
Jest jędrna i podoba się każdemu facetowi. A dziewczynom szczęki opadają z zazdrości.
|
|
|
#171 |
|
Rozeznanie
|
juz jestem po cwiczonkach 45min nog, boczkow i brzuchola. 20min rowerka, biegalam tylko 15min bo cos mnie zaczal brzuch bolec:/
milego dzionka wszystkim Edytowane przez Kateanna Czas edycji: 2007-03-16 o 16:31 |
|
|
|
|
#172 |
|
Zadomowienie
|
hej!
widzę, że wszystkie idziecie pełną parą gratuluje.. u mnie niezbyt ale bywało gorzej najgorsze, że jadę teraz na weekend z kumpelą i.... no właśnie mogę się założyć, że nie poćwiczę bo przy niej będzie mi głupio :/
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Coś nikogo nie ma... chyba wszystkie ćwiczą
Ja już po moim treningu
|
|
|
#174 |
|
Wtajemniczenie
|
W ogóle dla mnie weekend będzie straszny bo jak znając życie to będzie u mnie pełno gości i jak przy nich nie jeść... Nie wspominam o ćwiczonkach
bo tak głupio przy innych, a potem jak już pójdą to nie będzie sie mi chciało:/
|
|
#175 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pamietaj o zgubionych juz kilogramach Ja tez juz po cwiczonkach
|
|
|
#176 |
|
Rozeznanie
|
Hejka,
ja własnie wróciłam z areobiku i padam na pyszczek Oczywiście pomijając zmęcznie czuję się wspaniale![]() miłego wieczorku Wam życze! |
|
|
|
|
#177 |
|
Wtajemniczenie
|
Lawina2007 dzięki i wzajemnie
A ja zaraz chyba troszeczkę poćwiczę
|
|
#178 |
|
Raczkowanie
|
Witam! Wczoraj już nie dałam rady Was odwiedzic bo wypadło mi cos waznego i nawet treningu nie wykonałam bo późno wróciłam
Na dziś dzień nie jestem w stanie zeskanowac tych ćwiczen z cosmo, bo skaner mam odinstalowany i nie wiem gdzie jest kabel zobacze co da sie zrobic po niedzieli... A teraz lece ćwiczyc, bo mam taką chęć, ze dłużej nie wysiedze.
|
|
|
|
|
#179 |
|
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny
Mozna sie do was jeszcze przylaczyc?NIe zalezy mi na zrzuceniu kg, waze 53 kg przy 168 cm wzrostu i jestem z tego zadowolona. Moj cel jest taki, zeby sie rozruszac i ujedrnic cialko Co by bylo ponetne na wakacje, hehe Brzuch jest w porzadku, chodzi mi bardziej o dolne partie, ale tak jak mowie, wazne zeby wogole sie ruszac Tak wiec od jutra wprowadzam codzienna dawke ruchu Pogoda sprzyjajaca i mobilizacja tez calkiem calkiem.Jest tylko jeden problem, miesiac temu zlamalam zebro ![]() Oczywiscie jesli tylko mnie przygarniecie
|
|
|
|
|
#180 |
|
Zadomowienie
|
dzisiejsza porcja zaliczona
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:13.

zobacze co da sie zrobic po niedzieli... A teraz lece ćwiczyc, bo mam taką chęć, ze dłużej nie wysiedze.