Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM2014cz.8 - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-13, 23:44   #1231
monikkad
Wtajemniczenie

Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
Tak w ogóle Monikkad ja widziałam Wasze wspólne zdjęcie i w życiu bym nie powiedziała że Twój TŻ jest od Ciebie starszy i to o 11 lat!
Się trzyma skubany no nie?

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość

Jedyny przypadek, w którym bym się zastanowiła, to dzieci z poprzednich związków. Jeszcze jakaś hiena się trafi i trzeba będzie ją widywać cały życie (o byłej mówię, nie o dziecku, jakby bo )
Mój nie ma dzieci z poprzednich związków i jest kawalerem. Miał przede mną dwie dziewczyny, ale to były takie luźniutkie związki, nic na poważnie A i krótkotrwałe to było
Cały czas mi powtarza, że dopiero mnie powiedział, że kocha i że to dzięki mnie zrozumiał co znaczy miłość

Miałam iść spać
Stary 2013-02-13, 23:48   #1232
tajik girl
Raczkowanie

Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Monia, z tą kuzynką TŻ-ta to po prostu jakiś cyrk :/ Co sobie w ogóle wyobraża ona ? :/ Masakra, współczuję Tobie... Mam nadzieję, że dziewczę się ogarnie, a jak nie to faktycznie przełóżcie może na ten czerwiec, jeżeli nie jest to dla Was aż tak istotne.

My będziemy mieli kolację walentynkową, ale w piątek Mam winko białe w domu, akurat będzie do kolacji :P A i ja robię taką bardzo lajtową kolacyjkę
Mogę Wam sprzedać przepis na pyszną i prostą sałatkę z kurczaka, a właściwie to jest to przepis mojej przyjaciółki, który od niej co okazja odgapiam :PP

Składniki:
-pierś z kurczaka (doprawiona tylko pieprzem i solą, lekko podsmażona na patelni; ważne, aby nie dawać wielu przypraw, bo to się potem wszystko w sałatce wymiesza)
-ogórek zielony
-pomidorki koktajlowe albo pomidorki suszone
-pomidorek żółty (ew. może być papryka żółta, ale jak się znajdzie o tej porze żółty pomidor to lepiej pomidor, wtedy sałatka jest delikatniejsza w smaku)
-sałata lodowa
-czerwona cebula
-mozarella (ew. feta; osobiście wolę do tego mozarellę)

Sos: oliwa z oliwek, szczypta cukru, sok z cytryny, zgnieciony czosnek, sól, pieprz, bazylia, oregano

A do tego jeszcze będziemy mieć sos czosnkowy z grzankami. Grzanki takie malutkie (chleb/bułka pokrojone w kostkę) i do piekarniczka. Sos czosnkowy robię sama zawsze: zgnieciony czosnek, jogurt grecki, pieprz, sól, koperek, łyżeczka majonezu

Także miało nie być walentynek, a zapowiada się super TŻ przywiezie filmy romantyczne )) A potem planujemy masażyk

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Nie martw się, ja mojego jutro też nie widzę
Ale będzie w piątek i zostanie aż do niedzieli i jestem przeszczęśliwa, bo dawno się przez tak długi czas (3 dni :P) nie widzieliśmy. Wiem, że dla dziewczyn, które mają TŻ-tów na co dzień to abstrakcja, hehe

Na odległość też można wykorzystać fajne walentynkowe sposoby Ja przerabiam w photoshopie nasze wspólne zdjęcia, dekoruję je, przede wszystkim dodaję do nich jakiś tekst (taki od siebie ) i mam zamiar wysłać TŻ jutro jedno zdjęcie na jego prywatnego maila, drugie na służbowego, trzecie na facebooka Także jak włączy kompa to wszędzie będzie miał mnie
Dzięki za przepis na sałatkę
I fajny pomysł z tymi zdjęciami

Widzę, że rozmawiałyście o byciu zaskoczoną zaręczynami - u nas najpierw były rozmowy o ślubie, po czym tz stwierdził, że on nie jest gotowy i za parę lat. Możecie sobie wyobrazić moją minę, jak oświadczył się po miesiącu
tajik girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 23:51   #1233
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Z kolei druga 30-letnia znajoma wyszła ostatnio za 20-latka. Zresztą bardzo szybko się pobrali, bo po roku, a gdy się poznali, ona chyba jeszcze nawet nie miała rozwodu
tej 30letniej znajomej się jeszcze nie dziwię, ale temu 20latkowi? że chciał się pobrać w wieku 20lat?

Cytat:
Się trzyma skubany no nie?
noo jak to się mówi: trzymać się jeszcze trzyma ale puścić się już nie może

mój też, chociaż jest starszy ode mnie tylko o dwa lata, ale ma gładziutką buźkę i zero zmarszczek. A ja...nie dość, że już mam zmarszczki to jeszcze łysieję ja pindole

Cytat:
Miałam iść spać
no właśnie Ci to miałam napisać ja zresztą też

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 00:43   #1234
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie przyszłe Panny Młode!
Dopiero zaczynam przygodę na forum.

My również planujemy wesele w 2014 roku, a dokładnie to 16 sierpnia

Jestem mile zaskoczona, że jest nas tak dużo... no i ta imponująca ilość wątków!

pozdrawiam

Cytat:
a czy jest tu ktoś kto nie świętuje jutro walentynek? mi dzisiaj TŻ przypomniał że jutro są walentynki....
ja mu tylko jakiegoś lizaka za 99gr jutro kupie czy cuś
ja
TZ pojechał na deskę z tatą a ja jutro mam egzamin więc nie pojechałam z nimi.
Ale ogólnie my walentynek raczej nie obchodzimy

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Moja bratowa miała białą na poprawinach

ijaa rozwiązania idealne! U nas TŻ uwielbia gotować i robi to rewelacyjnie, a ja lubię dobre potrawy, także ja sprzątam on gotuję Ale i wymieniamy się, bo także lubię gotować Zaś nienawidzę obierać ziemniaków, także u nas robi to TŻ, za to ja mu wtedy prasuję, bądź zmywam

Idę spać, bo padam!

Ach! I WITAM NOWE PMki!
a u nas jest dokładnie na odwrót
ja gotuję, piekę, myję okna i robię pranie a TZ robi resztę

Cytat:
Napisane przez tajik girl Pokaż wiadomość
Dzięki za przepis na sałatkę
I fajny pomysł z tymi zdjęciami

Widzę, że rozmawiałyście o byciu zaskoczoną zaręczynami - u nas najpierw były rozmowy o ślubie, po czym tz stwierdził, że on nie jest gotowy i za parę lat. Możecie sobie wyobrazić moją minę, jak oświadczył się po miesiącu
domyślam się w jakim szoku byłaś

dzisiaj nieświadomie zespsułam wieczór mojej siostrze i jej chłopakowi

przyjechałyśmy razem do mieszkania po pobycie u rodziców a oni jutro się nie widzą i dzisiaj chciał jej zrobic niespodziankę ale ja o tym nie wiedziałam i nie miałam się już gdzie wynieść o 22.00

więc spędziliśmy walentynki we troje tzn kolację walentynkową (przygotował deskę serów i odpowiednie wina do tego ) a teraz zostawiłam ich samych i śpię w drugim pokoju z muzą na uszach

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 00:59   #1235
tajik girl
Raczkowanie

A ja jeszcze w pracy Ale dzisiaj zamiast taxi odbierze mnie tż

Od dzisiaj oboje jesteśmy na diecie - chwilowo będziemy mieszkać razem i ja mam tej diety pilnować

Wysłałam mail, żeby zarezerwować restauracje, czekam na odpowiedź.
tajik girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 07:29   #1236
misia880
Zakorzenienie

garfieldek aneczka25057 - witajcie

moooniaaaa – ja bym tą kuzynkę chyba gołymi rękami zadusiła ;p
Kuzynka TZ zaręczyła się miesiąc przed nami i od razu jak my sie zaręczyliśmy to dzowniła do nas i pytała czy jej sie nie wepchniemy przed wesele a my nie nie spoko, hajtaj się my dopiero w 2014 ;p a ona teraz jakos w kwietniu, ale zaproszenia nie dostalismy ;p
ale panike w głosie miała ;p

co do zaręczyn ;d mój TŻ oświadczył sie 13 grudnia - ( w rocznice stanu wojennego) moje kochanie zawsze wybiera idelany moment haha ;d byłam zaskoczona ponieważ nyslalam ze jak już to w urodizny (19 grudnia ) ;p
a w styczniu pojechalismy na weekend do szczyrku i tam postanowilismy planować wesele, przyjechalismy i od razu zaklepać termin na sale ;p

a no i mam wiadomosc PODPISAŁAM UMOWE Z ORKIESTRA hura hura

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 08:02   #1237
Piankka
Zadomowienie

Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 08:08   #1238
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość

Kuzynka TZ zaręczyła się miesiąc przed nami i od razu jak my sie zaręczyliśmy to dzowniła do nas i pytała czy jej sie nie wepchniemy przed wesele a my nie nie spoko, hajtaj się my dopiero w 2014 ;p a ona teraz jakos w kwietniu, ale zaproszenia nie dostalismy ;p

co do zaręczyn ;d mój TŻ oświadczył sie 13 grudnia - ( w rocznice stanu wojennego) moje kochanie zawsze wybiera idelany moment haha ;d byłam zaskoczona ponieważ nyslalam ze jak już to w urodizny (19 grudnia ) ;p
a w styczniu pojechalismy na weekend do szczyrku i tam postanowilismy planować wesele, przyjechalismy i od razu zaklepać termin na sale ;p

na jaką datę w końcu?

Widzę że gadacie o różnicy wieku, mój P jest starszy ode mnie 7 lat, i to nie było planowane Poznając Go w życiu nie myślałam że będziemy razem, na początku mówiłam mu Pan Paweł xd haha ale nie wyobrażam sobie teraz młodszego faceta, miałam takiego, o rok starszego to na rozstanie walnął mnie z płaskiego
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 08:26   #1239
Piankka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Tż dzwonił do tej kuzynki ... I co my mówimy,że my możemy przenieść się na początek maja to oni jeszcze przed nas walą terminem. Mają jutro jeszcze do nas zadzwonić.
Dziwna jakaś jakby myślała, że będzie miała pierwsza to lepsze prezenty dostanie? u niej będą hojni? bo wydaje mi się, że tymi kategoriami myśli

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Cytat:
Napisane przez laddybird Pokaż wiadomość
U mnie zaręczyny były koszmarem. Mój TŻ jest ode mnie starszy i niższy, przez co jest nieakceptowany przez moją rodzinę. Także też nie zamierzam szybko mówić o moich podpisanych umowach. Jedyny szkopuł jest taki, że kuzyn też się zaręczył i boję się żebyśmy nie zdublowali terminu ;/
To zapytaj "z ciekawości" kiedy planują

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

Cytat:
Wiem,że to może głupie, ale aż się poryczałam. Tż mówi: to może my 10 maja? ona:to my 2 maja!
Argument? pod koniec maja jej narzeczony ma urodziny, więc koniec maja nie.
Nie wiem, już jak ostatecznie się nie dogadamy to może przejdziemy na 7 czerwca. 3 maja nie za bardzo chcemy bo to długi weekend, niektórzy wyjeżdżają. A robić tydzień po tygodniu to bez sensu, nie wszystkich gości będzie stać obskoczyć 2 wesela w m-cu pomimo szczerych chęci. No i te porównania.

A co do nastawiania się na zaręczyny ... Ja byłam pewna, że to będzie w moje urodziny,a tż zaskoczył mnie 4 dni przed. Potem powiedział, że faktycznie chciał w urodziny, ale praca pokrzyżowała plany-w domu spotkalibyśmy się dopiero po 22:00
Głupia dziewucha tak bym jej zrobiła , bierz ślub 17go, a ona niech se bierze 2go i niech się gryźnie, a poza tym to w czerwcu wziąć nie może?
Stary 2013-02-14, 08:27   #1240
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Zapisałam nas w kościele!!

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 08:30   #1241
Piankka
Zadomowienie

garfieldek, aneczka25057 witajcie

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Piankka no jaszka, ale
Milczę jak grób
Stary 2013-02-14, 08:39   #1242
niulka_1985
Zadomowienie

Witam nowe Pm-ki
misia880 gratuluję podpisania umowy!!!!
Jeżeli chodzi o wiek, to ja w październiku skończę 28 l., a mój K. w czerwcu 29 l. Stare konie jesteśmy w stosunku do Was
Dziękuję, za podsunięcie linka z filmikiem o kokardkach Planowałam na all. kupić takie dekoracje, ale to by strasznie drofo wyszło - ok 130 zł, a tak myślę, że własnymi siłami w 30 zł się zmieszczę Dziękuję!!!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:
Wiem,że to może głupie, ale aż się poryczałam. Tż mówi: to może my 10 maja? ona:to my 2 maja!
Nie wiem, już jak ostatecznie się nie dogadamy to może przejdziemy na 7 czerwca. 3 maja nie za bardzo chcemy bo to długi weekend, niektórzy wyjeżdżają. A robić tydzień po tygodniu to bez sensu, nie wszystkich gości będzie stać obskoczyć 2 wesela w m-cu pomimo szczerych chęci. No i te porównania.
No co za pustak
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 08:52   #1243
Piankka
Zadomowienie

U mnie w rodzinie nie wyniknie żaden ślub.
Zaś w kolejce jesteśmy my i kuzyn tża, ale oni podobno w tym roku ale nic nie słychać, byli teraz w weekend u nas i się upiłyśmy, ale ona jakoś nic o ślubie nie powiedziała, zaś narzekała na niego, więc nie wiem co wyniknie
Stary 2013-02-14, 08:55   #1244
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość
U mnie w rodzinie nie wyniknie żaden ślub.
Zaś w kolejce jesteśmy my i kuzyn tża, ale oni podobno w tym roku ale nic nie słychać, byli teraz w weekend u nas i się upiłyśmy, ale ona jakoś nic o ślubie nie powiedziała, zaś narzekała na niego, więc nie wiem co wyniknie
U mnie siostra planuje się wydać w tym roku, ale oni nie robią wesela tylko takie przyjęcie dla najbliższych - góra 30 osób.

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
gratulacje
Stary 2013-02-14, 08:59   #1245
cikulada
Zadomowienie

garfieldek aneczka25057 cześć

Cytat:
Gratuluję

Cytat:

moooniaaaa chyba bym ją udusiła gołymi rękami Albo zrobiła na złość i powiedziała na termin waszego ślubu jakiś czerwcowy/lipcowy, zaczekała aż oni cokolwiek sobie zarezerwują (żeby niby być przed waszym ślubem a nie po) i dopiero wtedy powiedziała, że się jednak rozmyśliliście i zostajecie przy swojej dacie To by się dziewczyna zdziwiła gdybyście wtedy jednak wy byli pierwsi a nie ona Ale ja to ja, bo nie lubię takich ludzi i skoro ona jest złośliwa w stosunku do was to ja bym się jej odpłaciła tym samym.

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 09:04   #1246
misiadelko
BAN stały

Cytat:
Haha, jak to się mówi, kuguarzyca?

A tak na poważnie, młodszy tylko o rok - to się nie liczy
No i daj spokój, u mnie to był totalny przypadek, że akurat tyle starszy, Ty pewnie też nie planowałaś, że akurat młodszy Ci się na męża trafi

Miłość nie zna granic
No jaszka, że kuguarzyca, tylko coś warunków finansowych nie spełniam

Cytat:
Napisane przez laddybird Pokaż wiadomość
Ja w tym roku 24, tż 35 a zaczęliśmy jak ja miałam 20. No właśnie to mnie irytuje, te ich argumenty..najważniejsze, żeby był wysoki i młody a najlepiej super przystojny..tak jakby się nie liczyło co jest w środku..

Naoglądałam sie na studiach, ale nie generalizujmy Każdemu podoba się co innego. Moja przyjaciółka ma rok młodszego chłopaka, a koleżanka 2 lata. Ważne jaki jest z charakteru, liczby nie mają znaczenia
U nas to chyba "rodzinne"... Moja prababcia, moja babcia, moja ciocia, TŻta babcia, TŻta mama - wszystkie są starsze od swoich facetów

Cytat:
hahahha
a moja koleżanka była z facetem 10 lat starszym od niej a rzuciła go dla kolesia młodszego od niej o 2 lata ale jej akurat baardzo służy ten związek z młodszym
Moja teściówka dowiedziała się, że jest starsza od swojego chłopa w dniu ślubu

Cytat:

Gratuluję!

Cytat:

Gratuluję!
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 09:05   #1247
niulka_1985
Zadomowienie

Pytanie z innej beczki - od jakiegoś czasu ćwiczę "Skalpel" Ewki Ch. - czy macie doświaczenia związane z tym programem???? Czy to faktyczne jest tak wspaniale jak ona gada? Super rezultaty w 4 tygodnie? Ja ćwiczę od 2 stycznia (3x w tygodniu), a od lutego 5-6 x w tygodniu (na przemiennie z szok treningiem z PnŚ)
Stary 2013-02-14, 09:07   #1248
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez Loczek_brown Pokaż wiadomość
zazdroszczę, że masz już sprecyzowany motyw kolorystyczny wesela i możesz robić sobie kokardki i inne pierdółki
Napewno chcę czerwień i nikt mi tego nie wypersfaduje
Tylko boje się że restauracje które mi się podobają będą już miały zajęte terminy i znajdziemy jakąś inną i nie będzie nam pasowała ta czerwień do wystroju sali

Właśnie mi moje kochanie powiedział że on chce te naklejki na wódkę :/
http://moda.allegro.pl/hit-naklejki-...995338310.html
No i mi popsuł zamysł

Cytat:

Super Która orkiestra i jaka data?

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 09:07   #1249
Shiruvii
Zakorzenienie

Dziękuję

Byłam bardzo zdziwiona, że nikt nie był zdziwiony, że tak wcześnie się zapisuję. Na szczęście udało się zarezerwować telefonicznie, ale pewnie będę się musiała przejść do kancelarii jak będę w domu.

Udanych Walentynek

Stary 2013-02-14, 09:09   #1250
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

A odnośnie ślubów, to boję się że coś nam wypadnie wcześniej. U mnie i TŻ-ta jest dużo młodych w naszym wieku więc gorzej jak ktoś nam się wtryni

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-02-14, 09:12   #1251
Shiruvii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
A odnośnie ślubów, to boję się że coś nam wypadnie wcześniej. U mnie i TŻ-ta jest dużo młodych w naszym wieku więc gorzej jak ktoś nam się wtryni
Ja się już tym nie przejmuję. Niech się wtryniają. Każdy ma prawo wziąć ślub kiedy chce, a jeśli ktoś bierze ślub specjalnie "żeby być wcześniej" to niezbyt dobrze wróżę związkowi. Zwłaszcza, że ja z bliską rodziną i znajomymi będę chciała ułożyć się, że "my Wam nic, Wy nam nic".

Stary 2013-02-14, 09:13   #1252
docik10
Zakorzenienie

Co do ślubów to my z tż bralibyśmy ślub w tym roku gdyby nie to że brat tż ma 4 wesela w tym roku w tym siostra od bratowej tż wychodzi za mąż i kuzyn tż oświadczył się swojej 2 tygodnie przez naszymi zaręczynami i biorą ślub w tym roku w sierpniu, więc odpuściliśmy ten rok
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 09:17   #1253
misia880
Zakorzenienie

http://moda.allegro.pl/hit-naklejki-...995338310.html przepraszam ale tragiczne są te naklejki ;p moja znajoma takie miała rok temu, straszna tandeta moim zdaniem ;p
Tobie sie podobają?

na 6 września 2014 czyli zostaje tak jak było
orkiestra namaxa, byliśmy wczoraj na tej próbie u nich. Super ludzie, fajnie grali, na stronce nie ma takiego efektu jak na żywo Wokalistka ma super głos, śpiewała po ang po polsku, poprosiłam zeby po włosku coś zaśpiewała i zaśpiewała mi CI SARA i zdobyła moje serce ;d

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

u nas raczej nie ma ktos się wcisnąć, ewentualnie 2 kuzynki TŻ ale nawet nie są zaręczone więć mysle ze nie

Stary 2013-02-14, 09:20   #1254
misiadelko
BAN stały

Słodki Jezu, pić domestos na weselu
Ja chciałam kokardki, ale mój TŻ uparł się na zawieszki, więc będę robiła zawieszki, ale jakieś ładne, kolorystycznie dopasowane do sali
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 09:26   #1255
karoolecka
Zadomowienie

Witam Was
Z okazji Walentynek dla wszystkich Was obchodzących to święto i nie obchodzących gorące buziaki i dużo miłości

Cytat:

A co do nastawiania się na zaręczyny ... Ja byłam pewna, że to będzie w moje urodziny,a tż zaskoczył mnie 4 dni przed. Potem powiedział, że faktycznie chciał w urodziny, ale praca pokrzyżowała plany-w domu spotkalibyśmy się dopiero po 22:00
niefajne zachowanie ale wydaje mi się, że to wszystko takie na pokaz Powiedz Tztowi żeby im przekazał, że jest jakaś kolejka ! Wy macie już termin to oni niech się dostosują i zrobią w lipcu a nie taką wioche odwalają

ijaa fajne deal'e macie z Tztem

misia880 no no ! gratuluję która wybrałaś ?

shiruvii

witam wszystkie nowe PMki
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 09:41   #1256
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
http://moda.allegro.pl/hit-naklejki-...995338310.html przepraszam ale tragiczne są te naklejki ;p moja znajoma takie miała rok temu, straszna tandeta moim zdaniem ;p
Tobie sie podobają?

na 6 września 2014 czyli zostaje tak jak było
orkiestra namaxa, byliśmy wczoraj na tej próbie u nich. Super ludzie, fajnie grali, na stronce nie ma takiego efektu jak na żywo Wokalistka ma super głos, śpiewała po ang po polsku, poprosiłam zeby po włosku coś zaśpiewała i zaśpiewała mi CI SARA i zdobyła moje serce ;d

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

u nas raczej nie ma ktos się wcisnąć, ewentualnie 2 kuzynki TŻ ale nawet nie są zaręczone więć mysle ze nie
Szczerze, to nie za bardzo mi się podobają
Ale jeszcze mam czas, zrobię swoje ozdoby i później nie będzie miał wyjścia będziemy mieli moje Heh.

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-02-14, 09:49   #1257
misia880
Zakorzenienie

i dobrze ;d faceci nie powinni dyskutować co do dekoracji ;p

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

ja już jestem w miarę spokojna
Sala - zarezerwowana
Fotograf - http://www.studiocinema.pl/
Kamerzysta - http://www.studiocinema.pl/
Zespół - http://www.zespolnamaxa.pl/
KOŚCIÓŁ - BRAK

Stary 2013-02-14, 09:54   #1258
misia880
Zakorzenienie

taki makijaż mi sie podoba.. ale ja mam drobną buzie i nie wiem czy nie bede wyglądać jak w podbitych oczach ;p
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ciemny-makijaz-dla-zielonookiej-wieczorowy.jpg (34,9 KB, 16 załadowań)

Stary 2013-02-14, 09:57   #1259
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Witam się siedzę w pracy, ale chętnie wróciłabym do łóżka...

Niech Walentynki będą dla Was pięknym dniem i duuużo miłości nie tylko w tym dniu

mala_czarna nie musiałaś wiedzieć, że taka niespodzianka będzie Ale widzę, że jako dobra siostra śpisz z muzyczką na uszach

misia ależ super! Gratuluję!!! I widzisz udało się bez zmiany terminu

moooniaaaa gdyby mi się taka trafiła... Co za tupet! Wczoraj mnie zatkało, ze tak można, ale dziś jak sobie uświadomiłam, jak wrednie postąpiła to... Skąd się tacy ludzie biorą, cóż za chamstwo i brak wychowania!

Shiruvii gratuluję!!!

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
moooniaaaa chyba bym ją udusiła gołymi rękami Albo zrobiła na złość i powiedziała na termin waszego ślubu jakiś czerwcowy/lipcowy, zaczekała aż oni cokolwiek sobie zarezerwują (żeby niby być przed waszym ślubem a nie po) i dopiero wtedy powiedziała, że się jednak rozmyśliliście i zostajecie przy swojej dacie To by się dziewczyna zdziwiła gdybyście wtedy jednak wy byli pierwsi a nie ona Ale ja to ja, bo nie lubię takich ludzi i skoro ona jest złośliwa w stosunku do was to ja bym się jej odpłaciła tym samym.
Dobrze pisze! Pomysł pierwsza klasa!

Cytat:
Ja chciałam kokardki, ale mój TŻ uparł się na zawieszki, więc będę robiła zawieszki, ale jakieś ładne, kolorystycznie dopasowane do sali
Ja sama nie wiem, co na wódkę... Może papierowe jabłuszka z jakimś tekstem, ale nie wierszykiem!

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-14, 10:02   #1260
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:

gratki

Cytat:
gratuluję
Cytat:
Słodki Jezu, pić domestos na weselu
a ja nie robię żadnych dekoracji butelek dla mnie to zbędny element,wole klasyczne butelki

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości