|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#4141 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 195
|
Dot.: W³osy na blond farbujemy i o ¿yciu dyskutujemy. Czê¶æ XXII
Cytat:
Zdrowiej nam króliczku jak najszybciej
|
|
|
|
|
#4142 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 942
|
raczej KTO¦
nie... nic z tego raczej nie bêdzie ![]() wiecie mam takie pytanie co myslicie o odwrotnym ombre? tzn.jasna góra a ciemniejszy dó³ ?
blonding zapuszczanie i regeneracja w³osków ![]() by³o - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podciêciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca³ego cia³a |
|
|
|
#4143 | |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Powiem Wam ¿e uwielbiam ¶wie¿o zmielony pieprz ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4144 |
|
Zakorzenienie
|
noooo
ale chcia³abym jasna górê tzn tak± jak mam a od po³owy w dó³ ciemniejszy rudawy z³otawy lub rubinowyyyy ![]()
blonding zapuszczanie i regeneracja w³osków ![]() by³o - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podciêciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca³ego cia³a |
|
|
|
#4145 | ||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 437
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Cytat:
bo ja wlasnie nie tyle chce schudnac co wlasnie miê¶nie sobie wyrobic zwlaszcza nóg i brzucha moja kumpela na to chodzi regularnie i u niej juz po miesiacu bylo widac efekty dlatego dostalam takiej motywacji
|
|
#4146 |
|
Marcelover ♥♥♥
Wiadomo¶ci: 19 569
|
cos takiego?
|
|
|
|
#4147 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 437
|
Cytat:
Szkoda tylko ¿e walentynki spedzacie osobno, ale zdazycie sie na pewno soba jeszcze nacieszyc wkoncu jak sie kocha to sie ma walentynki codziennie ![]()
|
|
#4148 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 506
|
Hej wszystkim
![]() Bunny tak to jest z nasz± s³u¿b± zdrowia Jaki¶ miesi±c temu mój siostrzeniec wyl±dowa³ w szpitalu ,a maluch ma dopiero pó³ roczku. Wymiotowa³ i mia³ biegunkê.Podejrzenie-rotawirus.Spêdzi³ prawie tydzieñ w szpitalu porobili badania iii nic nie ustalili co by³o przyczyn±![]() J a jak natomiast czêsto mia³am silne bóle brzucha.Jak jeszcze mieszka³am w innym mie¶cie ca³± noc wi³am siê z bólu.Nad ranem zbudzi³am mojego TZ i powiedzia³am ¿e nie wytrzymam .M±¿ zadzwoni³ po karetkê a pani która odebra³a telefon zapyta³a siê o mój wiek .Gdy m±¿ powiedzia³ ile mam lat, pani stwierdzi³a ¿e jestem m³oda i ¿eby samemu przyjechaæ do szpitala A wtedy nie mieli¶my samochodu Posz³am do przychodni w niedzielê rano która mia³a dy¿ur, lekarz zbada³ mi mój brzuch i da³ zastrzyk.Przesz³o ale na krótko .Bóle regularnie powraca³y.Tutaj gdzie teraz mieszkam znów mi siê to powtórzy³o.Ból by³ tak silny ¿e nie da³am rady wstaæ po telefon a by³am sama w domu z moj± 2 letni± córk±.Dobrze ¿e by³a na tyle du¿a ¿e gdy powiedzia³am ¿eby przynios³a mi komórkê to mi poda³a moja kochana O![]() ![]() ![]() Ale dobrze ¿e ju¿ jeste¶ w domku i wiesz co Ci dolega³o teraz du¿o odpoczywaj. ![]() Dziewczynki a mój TZ w tym tygodniu znowu jest poza domem w pracy i walentynki spêdzimy osobno ![]() ![]() i w dodatku niedawno dzwoni³ i w nastêpnym tygodniu znów go niê bêdzie 3 tydzieñ![]()
Edytowane przez Eveline1000 Czas edycji: 2013-02-14 o 01:21 |
|
|
|
#4149 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 127
|
jak mówi³am tak zrobi³am
![]() wklejam do albumu moj± walentynkê jutro poka¿ê Wam co jest wewn±trz
|
|
|
|
#4150 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 110
|
witam i do pracy zmykam
|
|
#4151 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 878
|
Cze¶æ
![]() od rana boli mnie g³owa Nie ma to, jak dobrze zacz±æ walentynki
|
#4152 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 458
|
Hej
![]() Przepraszam ,¿e tak wpadam i wypadam, ale znowu mam problemy ![]() zaraz napisze co nieco na B. ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Juz napisa³am.... |
|
|
|
#4153 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 115
|
Ale mam dobry humor
jak to w³osy mog± jednocze¶nie zepsuæ i poprawiæ humor ![]() Za³amana kupi³am t± szamponetkê za 2,50 marion- platynowy blond. Chcia³am kupiæ jaki¶ szampon koloryzuj±cy, ale czy to mo¿liwe , ze wszystkie wycofali? wszêdzie farby trwa³e, no tylko castingi znalaz³am ale nie dam 26z³ bo chyba T¯ by mnie wy¶mia³ gdyby nic nie z³apa³o. Potrzyma³am szamponetkê 20 min na w³osach, ju¿ j± trzymaj±c wiedzia³am , ¿e "co¶ ruszy" i ¶ladu po zielonej po¶wiacie nie ma (swoj± drog± unikajcie jak ognia srebrnej p³ukanki z delii, raz u¿y³am i my¶la³am , ¿e siê zaryczê), mam wra¿anie ¿e kolor siê wyrówna³, w³oski s± ja¶niejsze i takie hmmm... bardziej miêkkie? Choæ nie wiem czy to akurat mo¿liwe. W ka¿dym b±d¼ razie polecam i chyba bêdê u¿ywaæ co 2gie mycie
|
#4154 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 458
|
Kupi³am w Biedronce Garnier Color Sensation 111, bede robic na oryginalnym oksy za jakies 2 tyg ,¿eby odrost nie by³ za duzy.
Teraz tez takiego wychodowa³am,¿e mimo robienia A10 to nie wyszedl tak jak powinien. Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2013-02-14 o 09:38 |
|
|
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ale siê nie wyspa³am Siedzia³am do 4 rano, a wstaæ musia³am ju¿ o 8 ¿eby zarejestrowaæ siê do lekarzy i.. w zasadzie i tak nic nie za³atwi³am
|
|
|
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 058
|
hej
![]() czemu ta moja ma³a tak spac po nocach nie potrafi? Od 8mscy nie przespa³am ciagiem nawet 3h.. Bunny- takich mamy lekarzy. Moja córeczka (8mscy) prawie 2 tyg.temu okropnie wymiotowa³a, s³abe mi sie dziecko zrobi³o, nic j± nie interesowa³o itd.. odes³ali nas do domu, powiedzieli,¿e jak zwymiotuje jeszcze 7-10 razy to wrocic Dobrze,ze znasz diagnoze. teraz stosuj sie do zalecen i bedzie ok
|
#4157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, gdzie wy to piszecie?
|
|
#4158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja jest uzalezniona od cyca totalnie Mysle,¿e poprawa szybko nie nast±pi, najlepiej jej by sie spa³o, gdyby mi le¿a³a na brzuchu
|
|
#4160 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 067
|
Cytat:
niech sie wala! zawiozl mnie na izbe, narobil afery i wydarl jape to szybko sie mna zajeli...ale co jak juz mialam odwodnienie, potas mi spadl tragicznie i dostalam tachykardii... no i 4x stracilam przytomnosc- 3x w domu, 1x jeszcze w szpitalu ![]() Cytat:
Cytat:
witam sie zaraz ide z lolka i na drobne zakupy, a potem reszta dnia do lozeczka
|
|
#4161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mimo to synek rozwija siê ksi±¿kowo i jest ¿ywy ¿e a¿ mi³o
|
|
|
|
|
#4162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja poza cyckami mamy ¶wiata nie widzi patrzy sie na mnie nawet przez bluzke i sie cieszy ![]() a poza tym najprawdopodobniej jest uczulona na bia³ko krowie, wiec u nas przejscie na mm nie bedzie proste ![]() To juz spory ch³opak!
|
|
#4163 |
|
Zadomowienie
|
Nifuroksazyd to dobry lek tzn. szybkie i skuteczne dzia³anie.Ja mam juz od dawna go w swojej domowej apteczce. W tej chwili dosta³am w kapsu³kach.
100mg jest dla dzieci a 200mg dla doros³ych bez recepty. W zesz³y pi±tek córka przysz³a z przedszkola i do wieczora mi wymiotowa³a a potem dosta³a rozwolnienie i temp. 38stopni a mnie wziê³o w niedziele w nocy identyczne objawy. Od razu wziê³am nifuroksazyd i tylko 1 dzien mnie trzyma³o. Tak¿e polecam go na grypy ¿ó³±dkowo-jelitowe.
|
#4164 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 701
|
Dziewczyny, mo¿e która¶ z was umia³a by mi doradziæ, zapytanie da³am w w±tku zbiorczym o rozja¶nianiu w³osów
|
|
|
|
#4165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczê¶cie okaza³o siê ¿e to by³ fa³szywy alarm i mogli¶my wróciæ na sprawdzonego nan Od pewnego czasu wprowadzam mu mleko krowie- kupujê mleko ³aciate pe³not³uste i gotujê co wieczór na nocn± zmianê Nie do¶æ ¿e to oszczêdno¶æ to jeszcze mam pewno¶æ ¿e maluch jak narazie nie ma ¿adnego uczulenia i powoli, po swojemu go wyprowadzi³am z karmienia mlekiem modyfikowanym ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;3922621 6]Dziewczyny, mo¿e która¶ z was umia³a by mi doradziæ, zapytanie da³am w w±tku zbiorczym o rozja¶nianiu w³osów [/QUOTE]Najlepiej bêdzie jak skopiujesz tutaj post, bo wiêkszo¶æ dziewczyn tylko wypada i wpada na ten w±tek |
|
|
|
|
#4166 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 701
|
Ok
![]() Dziewczyny, dorad¼cie mi prosze. Wczoraj rozjasni³am w³osy rozjasniaczem z joanny dodam, ¿e wcze¶niej próbowa³am farbami palette 219 i chyba c10 ale rozja¶nia³y mi do miodowego blondu i koniec. Po wczorajszym rozja¶nianiu na³o¿y³am szamponetke mro¼ny blond, ale to jeszcze nie to i zastanawiam sie jakbym teraz farbe jeszcze po³o¿yæ tylko jak± ? Która by mi przygasi³a te rude refleksy w³asciwie to z³ote? |
|
|
|
#4167 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
o tak tak Bunny dobrze, ¿e coraz lepiej z Toba
blonding zapuszczanie i regeneracja w³osków ![]() by³o - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podciêciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca³ego cia³a Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2013-02-14 o 11:27 |
|
|
|
#4168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4169 |
|
Zakorzenienie
|
mnie te¿ ale wola³abym mieæ góre jasniejsz±
![]() mam jeszcze takie fotki najbardziej ostatnie foto mi siê podoba
|
|
|
#4170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- http://szafa.pl/c12119794-nowe-wlosy.html?all=1 o takie te¿ mi siê podobaj±
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.

na podst krwi okreslila- tzn krwinek ale nie pamietam ktorych ze to na pewno bylo cos bakteryjnego- czyli zjadlam cos skazonego, mialam bakterie na rekach(nie realne bo myje rece obsesyjnie 100X na dobe nawet jak mam tylko czegos sie napic taka schiza), albo bakterie z powietrza cos z gronkowcow lub paciorkowcow i zaatakowaly najslabszy u mnie uklad- czyli pokarm-wydal.
i ktos inny po tej bakterii mogl miec np zapalenie gardla a u mnie wystapilo co wystapilo- stad szybka poprawa po leku antybakteryjnym.

ale nie sadzi ze sie zobaczymy

wkoncu jak sie kocha to sie ma walentynki codziennie 

zawiozl mnie na izbe, narobil afery i wydarl jape to szybko sie mna zajeli...