|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III
Cytat:
![]()
![]() |
#3122 |
Zadomowienie
|
Gorzala ale chyba jeszcze za wcześnie, żeby sobię od razu ciążę urojoną wmawiać, przecież dopiero co Sobię pobzyczeliście, no chyba że już coś tam czujesz
![]() Choć swoją drogą pamiętam moje ciąże urojone po każdym bzykanku i te schizy, to były czasy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3123 |
Zakorzenienie
|
Marina
No masz rację, nie chcę być z "dzieciakiem", dla którego ważniejsi są mamusia i tatuś (chłop 24 lata), a nie dziewczyna, z którą rzekomo chce coś tam poważnego stworzyć ![]() Ja też zjadłabym ciasteczko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3124 |
Zadomowienie
|
Ogolnie olej tego chłopaczka, tylko szkoda Twojego czasu i humoru na tego dzieciaka, jego strata, a tego kwata jest pół świata
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sie nie martwie nawet za bardzo... dziekanka na rok i irlandiaaaa ;d
![]() |
#3126 | |
Wtajemniczenie
|
zamiast serniczka zrobiłam sobei pyszny deserek kaloryczny , a co jak szalec to szaleć, może spale wieczorkiem , może nie ale stresowac sie nie zamierzam
![]() Miłego wieczorka dla wszystkich ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() teraz to bym skakała z radości od mdłości ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Ogolnie a Ty nie masz jakiejs babci , cioci czy zaprzyjaxnionej osoby czy dalszej rodzinki z która mogłabyś zamieszkac żeby sie odizolować od domu , odpocząc i próbowac zacząc po swojemu zyc? , oczywiscie najwazniejsza praca bo siedzieć komus na głowie głupio ale może coś byś znalazła w immym mieście ewentualnie.
![]() Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-02-13 o 21:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3127 |
Zakorzenienie
|
Ja zadowolona, wyćwiczona, ciastka spalone
![]() Kupiłam sobie błonnik z zieloną herbatą. Będę co dzień dodawać do owsianki a i chrupać jak najdzie ochota na jakieś chipsiki ![]() Dobranoc ![]()
#3128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W pełni świadomie od rana do późnego popołudnia odwlekałam ćwiczenia ze względów hmm...płaczliwych ![]() ![]() A teraz już mi się nie chce, marzę o łóżeczku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3129 |
Zakorzenienie
|
Witajcie pisalam kilka stron wczesniej ale mimo ze dodalam watek do subskrypcji to nic mi nie przychodzilo i mam kilka stron do nadrobienia. A ze korzystam z neta w telefonie nie jest to proste
![]() Udzialalam sie na innym watku ale dostalam zaproszenie do Was. Obiecuje sie udzielac w miare mozliwosci a jutro nadrobic posty ![]() Mam na imie Anka, mam 28lat, 172cm wzrostu i prawie 8letniego syna ![]() ![]() Odchudzam sie rok wsumie ale mialam przerwe od polowy sierppnia do konca listopada bo mialam wyrostek usuwany ![]() Trenuje 3-5razy w tygodniu na silownii. To chyba tyle. Reszte nadrobie i odpisze ![]() A teraz zjadlam sniadanie i lece do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3130 | |
królikoholiczka
|
Cytat:
![]() dzień dobry ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3131 |
Zakorzenienie
|
czas opuszczac Irlandię.. siedzę właśnie na lotnisku i tylko dlatego, że jestem bezduszną c..pką to nie beczę XD hahah no cóż.. dałam G moj gift i jedyne co był w stanie z siebie wydusić to 'thanks' XD hahahah chciałabym widzieć jego minę, kiedy to czytał.
I mój tata probował gadać z nim na skype ale sie zawstydzil hahah pierwszy raz widziałam ojca jak spalał takiego buraka, że nawet do kamery się wstydził pokazać hahaha xD za to mama oprócz Hi nic nie powiedziala ale całą gebe do kamery wsadziła haha ;p parodia nie rodzina, jak żyć?! :P moja była hostka też poznała G i powiedziała, że ma złote serduszko ![]() No nic.. wiem, nie mam o czym pisać to piszę o pierdołach xD ale nie w głowie mi była dieta przez te ostatnie dni, ale w ciągu tygodnia wpadł tylko jeden chicken rolls :P! Wracam spłukana, a babka w penneysie zapomniala mi spakowac jednych spodni do torby (umyslnie lub nieumyslnie nie wiem, bo kto sprawdza wielka torbe pelna ciuchow czy ma wszystko po odejsciu od kasy... a 16 euro poszlo sie j... tyryyry) ;<
#3132 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Zaczynam piąty dzień diety i tak myślę, że na sobocie może się skończyć bo będę miała gości. Zrobię babeczki kruche z budyniem, owocami i galaretką, i może jeszcze coś wyczaruję ![]() ![]() ![]() Ogolnie najważniejsze, że dietkę trochę trzymałaś ![]() ![]() Anulciak z telefonu to faktycznie ciężko pisać. Ja jakoś nie lubię neta w taki sposób przeglądać, wolę tradycyjnie. Ograniczam się tylko do komunikatora gg w telefonie. Emilka chorowitek jest bardzo z tego Twojego Króliczka, często coś Mu dolega. gorzala kto by się katował i myślał akurat o diecie będąc jakby nie było na tzw. feriach i to z ukochanym ![]() ![]() Spodni trochę szkoda bo pewnie fajne jak Sobie takie wybrałaś ale jak to wszędzie trzeba patrzeć dokładnie bo oszukują na każdym kroku ![]() Menu na dziś: I owsianka (jabłko starte, płatki owsiane, otręby owsiane, błonnik z zieloną herbatą, śliwki suszone, żurawina suszona, orzechy włoskie, jogurt naturalny) II chleb nordlander + pasztet + sałatka (ogórki konserwowe, pomidorki koktajlowe, papryka czerwona, mix sałat, olej lniany) III pomelo IV resztka zapiekanki z cukinii, mięsa z indyka, warzyw, sera żółtego + pierogi z kapustą, grzybami i mięsem z razowej mąki V twarożek ze szczypiorkiem + olej lniany Miłego Dnia ![]()
#3133 |
królikoholiczka
|
Marina on tak nie chorował wcześniej, od niedawna tak ma... Ale czemu to nie wiem
![]()
![]() |
#3134 |
Zakorzenienie
|
gorzala
Ja na Twoim miejscu chociaż za tymi spodniami bym ryczała ![]() Marina Taak, dziś poćwiczę ![]() ![]() emilia Co króliczkowi? ![]() O, brzuch zaczyna mnie boleć, bardzo pięknie. Nie mogę się doczekać, kiedy znowu pęknę i wyleje się ze mnie czerwony jęzor lawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3135 |
Wtajemniczenie
|
dzis miłosne walkretynki
wiec miłego dnia dziewczynki ja nie obchodzę więc biorę sie za kawusie i sprzątanie ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Gorzała troche mało tych wakacji , myślaąłm że na całe 2 tyg lecisz ![]() ![]() ![]() ![]() Emilka ![]() ![]()
#3136 |
Zakorzenienie
|
Marinaja nie mam czasu korzystac z tradycyjnego komputera wiec uzywam tylko komorki. Ale obiecuje sie udzielac
![]() Emilia ktos powaznie choruje?? Kurcze musze watek przesledzic bo nic niewiem ![]() Wiem z jakiego watku mnie kojarzycie i wiem ze nie mam tam dobrej opinii. A do Was poprostu dostalam zaproszenie ![]() Powiedzcie mi tylko czy wszystkie wazycie sie w jakis konkretny dzien?? I czy mam/moge wrzucac jadlospisy??? |
![]() ![]() |
![]() |
#3137 |
Wtajemniczenie
|
anulciak witaj
![]() oczywiście że wrzucaj co tylko chcesz, jadłospisy, plan ćwiczeń , ploteczki , kalorie i itp. co do wazenia nie ma reguły m kazda robi po swojemu ![]()
![]() Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-02-14 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3138 |
królikoholiczka
|
Anulciak mój kroliczek jest chory
![]() Znowu ma tą cholerna biegunkę, dalam mu lakcid, jak do jutra nie przejdzie to wtedy muszę lecieć do weta
![]() |
#3139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3140 | |
królikoholiczka
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3141 |
Zakorzenienie
|
[B]Karolino[\B]dziekuje
![]() Menu z wczoraj: Sniadanie ![]() 2 sniadanie:2kromki z pasta z tunczyka i ogorkiem Obiad:jajecznica z pieczarkami i slatka z pekinskiej i papryki Podwieczorek pomarancza Kolacja 2 kromki chrupkiego z pasta z mozarelli i twarozku z pomidorem Wiem ze ideal to nie jest. Dzis rano sniadanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3142 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja kiedys miłam kota na diecie tylkko woda i specjalne chrupki urinal i nie ważne że kotek lubi mleko i kiełbaske , poł roku na diecie był ale przynajmniej kamieni już nie ma w nerkach i na pęcherzu i zdrowy jest ![]()
![]() Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-02-14 o 12:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3143 |
królikoholiczka
|
Ogolnie a tak wogole co to za suchary? Przecież tego nie wolno dawać krolikom. Najwazniejsze jest siano woda i suszki, reszta dodatkowo w małych ilościach
![]() |
#3144 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam sie z dziewczynami. Tez mam, tzn siostra ma krolika...mial byc miniaturka a ma rozmiar normalnego krolika. Dostaje obierki i siano.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Za siankiem to by się przepadł. Paczka na tydzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3146 | ||
Zakorzenienie
|
U mnie w pracy dziś znów łakocie były: rożki z serem, sernik wiedeński, ciasto jogurtowe i babka
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3147 |
Zakorzenienie
|
A moze to z przejedzenia??
Lece dziewczyny na Body Spaca ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Marina mam to samo...waze sie kilkanascie razy dziennie i nie potrafie przestac.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3148 |
Zakorzenienie
|
hahaha moze i by się skusił, gdyby nie fakt, ze nie ma wyrobionych nowych dokumentów a w Irlandii sie nigdy nikomu nie spieszy zeby załatwiać sprawy administracyjne.. zarówno ludziom jak i urzędom :P
#3149 |
Rozeznanie
|
Czytam was czytam i nie umiem się zebrać, żeby coś napisać
![]() Siedze z kotką na kolanach, zaraz się biorę za sprzątanie ![]() Waga z dzisiaj równe 89, czyli zleciało już 5,5kg w równe 5 tygodni, znaczy się prawie książkowo ![]() Jednak wiem, że jakbym dupsko spięła to by było spokojnie z 7kg ![]() Noo aleee co tam, najważniejsze, że w dół ![]() anulciak85 Cześc! ![]() Na siłownie chodzisz w sensie, że siłowo trenujesz? Czy jakieś fitnessy ? Marina Ja czasami też mam napady, że się waże co chwila. Ale tylko czasem ![]() Codziennie ważę się rano, na czczo. Wtedy wiem, że wynik nie jest przekłamany. Ja to mam zimowego lenia. Boooże jak ja już bym wiosnę chciała. A tu całe dnie wali śniegiem ![]() gorzala Aaaa gratuluje oficjalnego TŻta ![]() ![]() ![]() ![]()
No matter how slow you go, you are still lapping everybody on the couch. ![]() Edytowane przez tyszka_ Czas edycji: 2013-02-14 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3150 |
Zakorzenienie
|
Tyszka na silowni glownie spalnie plus wzmocnienie miesni i spalenie tkanki tluszczowej na danych partiach na malych obciazeniach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.