W³osy na blond farbujemy i o ¿yciu dyskutujemy. Czê¶æ XXII - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2013-02-13, 23:52   #4141
exclusivee
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 195
Dot.: W³osy na blond farbujemy i o ¿yciu dyskutujemy. Czê¶æ XXII

Cytat:
Napisane przez blond bunny Poka¿ wiadomo¶æ
Hej laleczki!
Wpadlam na chwile bo wrocilam wlasnie od mamy a tak caly dzien spedzilam u niej i u lekarza rodzinnego.
no i tak- rodzinna na podst badan ze szpitala od razu pow ze to nie byla jelitowka ani nic wirusowego na podst krwi okreslila- tzn krwinek ale nie pamietam ktorych ze to na pewno bylo cos bakteryjnego- czyli zjadlam cos skazonego, mialam bakterie na rekach(nie realne bo myje rece obsesyjnie 100X na dobe nawet jak mam tylko czegos sie napic taka schiza), albo bakterie z powietrza cos z gronkowcow lub paciorkowcow i zaatakowaly najslabszy u mnie uklad- czyli pokarm-wydal.
dlatego ze od roku uzeram sie z nadkwasnoscia i ktos inny po tej bakterii mogl miec np zapalenie gardla a u mnie wystapilo co wystapilo- stad szybka poprawa po leku antybakteryjnym.
kuzwa ja nie wiem kto pracuje dzis w szpitalach skoro rodzinna z samej krwi juz to wiedziala a tamci kombinowali by stwierdzic ze ostatecznie nie wiadomo

powiedziala ze na nifuroksazydzie (bez recepty lek) mi przejdzie, mam go jeszcze brac jutro i diete jutro a potem mam jesc normalnie, tzn wprowadzac powoli kolejne rzeczy i bedzie wszystko dobrze.
do tego probiotyk i lek zobojetniajacy kwas zoladkowy bo zniszczylam sobie sluzowke stad problem od pol roku z refluksem
a wszystko przez picie na czczo kawy, czasem 2och i do tego na wieczor piwko dobrze ze organizm zareagowal i tylko rok tak sobie dowalilam a wrzodami sie nie skonczylo

uwielbiam moja rodzinna
no i jesli by cos sie nie dzialo to leciec do niej i poratuje ale nie sadzi ze sie zobaczymy

jestem zadowolona, choc jutro dopiero pierwszy dzien sobie odpoczne, walentynki mam osobne z moim tz- w pracy ma nadgodziny za to, ze te 3 dni mial wolne by sie mna opiekowac
tak wiec jutro juz do was wroce a dzis uciekam juz spac
Dobrze ¿e ju¿ wiesz chocia¿ wiesz sk±d to cholerstwo siê u Ciebie wziê³o Zdrowiej nam króliczku jak najszybciej

Jasny popielaty br±z
exclusivee jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-13, 23:54   #4142
asiabb1983
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 942

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Poka¿ wiadomo¶æ

To moze CO¦ z tego bedzie?ze @ nie ma
raczej KTO¦ nie... nic z tego raczej nie bêdzie

wiecie mam takie pytanie co myslicie o odwrotnym ombre? tzn.jasna góra a ciemniejszy dó³ ?

by³o - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podciêciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca³ego cia³a
asiabb1983 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-13, 23:55   #4143
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Poka¿ wiadomo¶æ
Kitka Ty raz jak mamut raz jak Hulkkobieta kameleon

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

Powiem Wam ¿e uwielbiam ¶wie¿o zmielony pieprz Kanapka od razu inaczej smakuje

Cytat:
Napisane przez asiabb1983 Poka¿ wiadomo¶æ

wiecie mam takie pytanie co myslicie o odwrotnym ombre? tzn.jasna góra a ciemniejszy dó³ ?
Hmm sama nie wiem, a co, Ciebie te¿ korci?

Jasny popielaty br±z
Stary 2013-02-14, 00:00   #4144
asiabb1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez exclusivee Poka¿ wiadomo¶æ

Hmm sama nie wiem, a co, Ciebie te¿ korci?
noooo ale chcia³abym jasna górê tzn tak± jak mam a od po³owy w dó³ ciemniejszy rudawy z³otawy lub rubinowyyyy

CEL 60 cm

Stary 2013-02-14, 00:37   #4145
Lavia15
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 437

Cytat:

mi siê to nie podoba kompletnie

---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ----------

Cytat:
Napisane przez shizaxa Poka¿ wiadomo¶æ
Zazdroszczê wszystkim baby hair'ów

Lavia ja chodzê ca³y czas zaczê³am chodziæ chyba z 1,5-2 lata temu, potem mia³am przerwê. Na pocz±tku po tej przerwie by³o ciê¿ko, plus szybko skaka³, opór regulujesz wg siebie wiêc jak widzisz, ¿e nie dajesz rady to zmniejszasz, na pierwszych zajêciach instruktor powinien dok³adnie Ci powiedzieæ co i jak dla mnie to najlepsze zajêcia bo ja uwielbiam rower
a efekty?? nie wiem czy konkretnie po tym bo chodzê te¿ na inne zajêcia ale chudnie siê wyrabiaj±c miê¶nie i mi z dupki spad³o

dobrze ¿e masz tak± m±dr± Pani± Doktor rodzinn±
to zdrowiej teraz Kochanai dbaj o ¿o³±dek!!
ooo czyli cos dla mnie bo ja wlasnie nie tyle chce schudnac co wlasnie miê¶nie sobie wyrobic zwlaszcza nóg i brzucha moja kumpela na to chodzi regularnie i u niej juz po miesiacu bylo widac efekty dlatego dostalam takiej motywacji
treningi z Ew± Ch. i Mel B.
ZUMBOMANIACZKA
Lavia15 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-14, 00:39   #4146
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Wiadomo¶ci: 19 569

Cytat:
noooo ale chcia³abym jasna górê tzn tak± jak mam a od po³owy w dó³ ciemniejszy rudawy z³otawy lub rubinowyyyy
cos takiego?
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 403494447834455919_gBFnthem_c.jpg (26,0 KB, 73 za³adowañ)

buahhot jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-14, 00:40   #4147
Lavia15
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 437

Cytat:
Napisane przez blond bunny Poka¿ wiadomo¶æ
Hej laleczki!
Wpadlam na chwile bo wrocilam wlasnie od mamy a tak caly dzien spedzilam u niej i u lekarza rodzinnego.
no i tak- rodzinna na podst badan ze szpitala od razu pow ze to nie byla jelitowka ani nic wirusowego na podst krwi okreslila- tzn krwinek ale nie pamietam ktorych ze to na pewno bylo cos bakteryjnego- czyli zjadlam cos skazonego, mialam bakterie na rekach(nie realne bo myje rece obsesyjnie 100X na dobe nawet jak mam tylko czegos sie napic taka schiza), albo bakterie z powietrza cos z gronkowcow lub paciorkowcow i zaatakowaly najslabszy u mnie uklad- czyli pokarm-wydal.
dlatego ze od roku uzeram sie z nadkwasnoscia i ktos inny po tej bakterii mogl miec np zapalenie gardla a u mnie wystapilo co wystapilo- stad szybka poprawa po leku antybakteryjnym.
kuzwa ja nie wiem kto pracuje dzis w szpitalach skoro rodzinna z samej krwi juz to wiedziala a tamci kombinowali by stwierdzic ze ostatecznie nie wiadomo

powiedziala ze na nifuroksazydzie (bez recepty lek) mi przejdzie, mam go jeszcze brac jutro i diete jutro a potem mam jesc normalnie, tzn wprowadzac powoli kolejne rzeczy i bedzie wszystko dobrze.
do tego probiotyk i lek zobojetniajacy kwas zoladkowy bo zniszczylam sobie sluzowke stad problem od pol roku z refluksem
a wszystko przez picie na czczo kawy, czasem 2och i do tego na wieczor piwko dobrze ze organizm zareagowal i tylko rok tak sobie dowalilam a wrzodami sie nie skonczylo

uwielbiam moja rodzinna
no i jesli by cos sie nie dzialo to leciec do niej i poratuje ale nie sadzi ze sie zobaczymy

jestem zadowolona, choc jutro dopiero pierwszy dzien sobie odpoczne, walentynki mam osobne z moim tz- w pracy ma nadgodziny za to, ze te 3 dni mial wolne by sie mna opiekowac
tak wiec jutro juz do was wroce a dzis uciekam juz spac
noo wkoncu jakas konkretna lekarka a nie..... dobrze ¿e na tak± trafi³a¶, bo moja rodzinna jest do dupy ;/

Szkoda tylko ¿e walentynki spedzacie osobno, ale zdazycie sie na pewno soba jeszcze nacieszyc wkoncu jak sie kocha to sie ma walentynki codziennie Kuruj sie bo zdrówko jest najwazniejsze
treningi z Ew± Ch. i Mel B.
ZUMBOMANIACZKA
Lavia15 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-14, 01:10   #4148
Eveline1000
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 506

Hej wszystkim
Bunny tak to jest z nasz± s³u¿b± zdrowiaJaki¶ miesi±c temu mój siostrzeniec wyl±dowa³ w szpitalu ,a maluch ma dopiero pó³ roczku. Wymiotowa³ i mia³ biegunkê.Podejrzenie-rotawirus.Spêdzi³ prawie tydzieñ w szpitalu porobili badania iii nic nie ustalili co by³o przyczyn±J a jak natomiast czêsto mia³am silne bóle brzucha.Jak jeszcze mieszka³am w innym mie¶cie ca³± noc wi³am siê z bólu.Nad ranem zbudzi³am mojego TZ i powiedzia³am ¿e nie wytrzymam .M±¿ zadzwoni³ po karetkê a pani która odebra³a telefon zapyta³a siê o mój wiek .Gdy m±¿ powiedzia³ ile mam lat, pani stwierdzi³a ¿e jestem m³oda i ¿eby samemu przyjechaæ do szpitalaA wtedy nie mieli¶my samochoduPosz³am do przychodni w niedzielê rano która mia³a dy¿ur, lekarz zbada³ mi mój brzuch i da³ zastrzyk.Przesz³o ale na krótko .Bóle regularnie powraca³y.Tutaj gdzie teraz mieszkam znów mi siê to powtórzy³o.Ból by³ tak silny ¿e nie da³am rady wstaæ po telefon a by³am sama w domu z moj± 2 letni± córk±.Dobrze ¿e by³a na tyle du¿a ¿e gdy powiedzia³am ¿eby przynios³a mi komórkê to mi poda³a moja kochana O.Zadzwoni³am do m꿱 który by³ wtedy w pracy.Przyjecha³.Zadzwoni ³ po karetkê tym razem przyjecha³a zbadali mnie i stwierdzili ¿e to nic powa¿nego.Zaproponowali zastrzyk albo jazdê do szpitala.Zasugerowali ¿e zastrzyk za³atwi sprawê bo to nic powa¿nego.Pomy¶la³am ¿e co¶ tu nie tak skoro bóle nawracaj± .Pojecha³am do szpitala pobrali mi krew i okaza³o siê ¿e mam silne zapalenie wyrostka robaczkowego.Tego samego dnia tu¿ po wynikach badañ trafi³am na stó³ operacyjny i zrobiono mi zabieg.Gdybym nie pojecha³a do szpitala to nie wiem jak to by siê skoñczy³o.I taka jest nasza s³u¿ba zdrowia.
Ale dobrze ¿e ju¿ jeste¶ w domku i wiesz co Ci dolega³o teraz du¿o odpoczywaj.

Dziewczynki a mój TZ w tym tygodniu znowu jest poza domem w pracy i walentynki spêdzimy osobno i w dodatku niedawno dzwoni³ i w nastêpnym tygodniu znów go niê bêdzie3 tydzieñ

Edytowane przez Eveline1000
Czas edycji: 2013-02-14 o 01:21
Eveline1000 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-14, 02:01   #4149
xLADYx
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 127

jak mówi³am tak zrobi³am
wklejam do albumu moj± walentynkê jutro poka¿ê Wam co jest wewn±trz
xLADYx jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-14, 07:56   #4150
caskada
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 110

witam i do pracy zmykam
Stary 2013-02-14, 08:04   #4151
Ninedin
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 878

Cze¶æ
od rana boli mnie g³owa
Nie ma to, jak dobrze zacz±æ walentynki
Stary 2013-02-14, 08:57   #4152
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 458

Hej
Przepraszam ,¿e tak wpadam i wypadam, ale znowu mam problemy
zaraz napisze co nieco na B.

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

Juz napisa³am....
xXxKYLIExXx jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-14, 09:05   #4153
xSheWolf
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 115

Ale mam dobry humor jak to w³osy mog± jednocze¶nie zepsuæ i poprawiæ humor
Za³amana kupi³am t± szamponetkê za 2,50 marion- platynowy blond. Chcia³am kupiæ jaki¶ szampon koloryzuj±cy, ale czy to mo¿liwe , ze wszystkie wycofali? wszêdzie farby trwa³e, no tylko castingi znalaz³am ale nie dam 26z³ bo chyba T¯ by mnie wy¶mia³ gdyby nic nie z³apa³o.
Potrzyma³am szamponetkê 20 min na w³osach, ju¿ j± trzymaj±c wiedzia³am , ¿e "co¶ ruszy" i ¶ladu po zielonej po¶wiacie nie ma (swoj± drog± unikajcie jak ognia srebrnej p³ukanki z delii, raz u¿y³am i my¶la³am , ¿e siê zaryczê), mam wra¿anie ¿e kolor siê wyrówna³, w³oski s± ja¶niejsze i takie hmmm... bardziej miêkkie? Choæ nie wiem czy to akurat mo¿liwe. W ka¿dym b±d¼ razie polecam i chyba bêdê u¿ywaæ co 2gie mycie
Stary 2013-02-14, 09:10   #4154
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 458

Kupi³am w Biedronce Garnier Color Sensation 111, bede robic na oryginalnym oksy za jakies 2 tyg ,¿eby odrost nie by³ za duzy.
Teraz tez takiego wychodowa³am,¿e mimo robienia A10 to nie wyszedl tak jak powinien.

Edytowane przez xXxKYLIExXx
Czas edycji: 2013-02-14 o 09:38
xXxKYLIExXx jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-14, 09:17   #4155
exclusivee
Zakorzenienie

Hej

Ale siê nie wyspa³am Siedzia³am do 4 rano, a wstaæ musia³am ju¿ o 8 ¿eby zarejestrowaæ siê do lekarzy i.. w zasadzie i tak nic nie za³atwi³am

Jasny popielaty br±z
Stary 2013-02-14, 09:28   #4156
Renatka89
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 058

hej

czemu ta moja ma³a tak spac po nocach nie potrafi? Od 8mscy nie przespa³am ciagiem nawet 3h..

Bunny- takich mamy lekarzy. Moja córeczka (8mscy) prawie 2 tyg.temu okropnie wymiotowa³a, s³abe mi sie dziecko zrobi³o, nic j± nie interesowa³o itd.. odes³ali nas do domu, powiedzieli,¿e jak zwymiotuje jeszcze 7-10 razy to wrocic dobrze,¿e gdy wrocilismy to wymioty przesz³y i by³o ok. Przecie¿ takie dziecko tak ³atwo sie odwadnia..
Dobrze,ze znasz diagnoze. teraz stosuj sie do zalecen i bedzie ok
Stary 2013-02-14, 09:31   #4157
Ninedin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Poka¿ wiadomo¶æ
Hej
Przepraszam ,¿e tak wpadam i wypadam, ale znowu mam problemy
zaraz napisze co nieco na B.

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

Juz napisa³am....
, gdzie wy to piszecie?
Stary 2013-02-14, 09:39   #4158
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Poka¿ wiadomo¶æ
hej

czemu ta moja ma³a tak spac po nocach nie potrafi? Od 8mscy nie przespa³am ciagiem nawet 3h..
Z czasem siê unormuje i bêdzie coraz lepiej, zobaczysz. Ja ju¿ nie pamiêtam co to znaczy wstawaæ co 2-3h do dziecka

Jasny popielaty br±z
Stary 2013-02-14, 09:40   #4159
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
Z czasem siê unormuje i bêdzie coraz lepiej, zobaczysz. Ja ju¿ nie pamiêtam co to znaczy wstawaæ co 2-3h do dziecka
a ile ma Twoje dziecko?

Moja jest uzalezniona od cyca totalnie Mysle,¿e poprawa szybko nie nast±pi, najlepiej jej by sie spa³o, gdyby mi le¿a³a na brzuchu
Stary 2013-02-14, 09:51   #4160
blond bunny
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 067

Cytat:
Napisane przez Eveline1000 Poka¿ wiadomo¶æ
Hej wszystkim
Bunny tak to jest z nasz± s³u¿b± zdrowiaJaki¶ miesi±c temu mój siostrzeniec wyl±dowa³ w szpitalu ,a maluch ma dopiero pó³ roczku. Wymiotowa³ i mia³ biegunkê.Podejrzenie-rotawirus.Spêdzi³ prawie tydzieñ w szpitalu porobili badania iii nic nie ustalili co by³o przyczyn±J a jak natomiast czêsto mia³am silne bóle brzucha.Jak jeszcze mieszka³am w innym mie¶cie ca³± noc wi³am siê z bólu.Nad ranem zbudzi³am mojego TZ i powiedzia³am ¿e nie wytrzymam .M±¿ zadzwoni³ po karetkê a pani która odebra³a telefon zapyta³a siê o mój wiek .Gdy m±¿ powiedzia³ ile mam lat, pani stwierdzi³a ¿e jestem m³oda i ¿eby samemu przyjechaæ do szpitalaA wtedy nie mieli¶my samochoduPosz³am do przychodni w niedzielê rano która mia³a dy¿ur, lekarz zbada³ mi mój brzuch i da³ zastrzyk.Przesz³o ale na krótko .Bóle regularnie powraca³y.Tutaj gdzie teraz mieszkam znów mi siê to powtórzy³o.Ból by³ tak silny ¿e nie da³am rady wstaæ po telefon a by³am sama w domu z moj± 2 letni± córk±.Dobrze ¿e by³a na tyle du¿a ¿e gdy powiedzia³am ¿eby przynios³a mi komórkê to mi poda³a moja kochana O.Zadzwoni³am do m꿱 który by³ wtedy w pracy.Przyjecha³.Zadzwoni ³ po karetkê tym razem przyjecha³a zbadali mnie i stwierdzili ¿e to nic powa¿nego.Zaproponowali zastrzyk albo jazdê do szpitala.Zasugerowali ¿e zastrzyk za³atwi sprawê bo to nic powa¿nego.Pomy¶la³am ¿e co¶ tu nie tak skoro bóle nawracaj± .Pojecha³am do szpitala pobrali mi krew i okaza³o siê ¿e mam silne zapalenie wyrostka robaczkowego.Tego samego dnia tu¿ po wynikach badañ trafi³am na stó³ operacyjny i zrobiono mi zabieg.Gdybym nie pojecha³a do szpitala to nie wiem jak to by siê skoñczy³o.I taka jest nasza s³u¿ba zdrowia.
Ale dobrze ¿e ju¿ jeste¶ w domku i wiesz co Ci dolega³o teraz du¿o odpoczywaj.

Dziewczynki a mój TZ w tym tygodniu znowu jest poza domem w pracy i walentynki spêdzimy osobno i w dodatku niedawno dzwoni³ i w nastêpnym tygodniu znów go niê bêdzie3 tydzieñ
no to jak moj tz dzwonil po karetke to mu pow ze nie maja wolnej ze za pol godziny by wyslali i to bez lekarza samych sanitariuszy niech sie wala! zawiozl mnie na izbe, narobil afery i wydarl jape to szybko sie mna zajeli...

ale co jak juz mialam odwodnienie, potas mi spadl tragicznie i dostalam tachykardii... no i 4x stracilam przytomnosc- 3x w domu, 1x jeszcze w szpitalu

Cytat:
Napisane przez caskada Poka¿ wiadomo¶æ
witam i do pracy zmykam

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Poka¿ wiadomo¶æ
Kupi³am w Biedronce Garnier Color Sensation 111, bede robic na oryginalnym oksy za jakies 2 tyg ,¿eby odrost nie by³ za duzy.
Teraz tez takiego wychodowa³am,¿e mimo robienia A10 to nie wyszedl tak jak powinien.
no niestety bylo ryzyko ze nie wyjdzie dobrze, ja musze w ten weekend zafarbowac jak sie uda bo tez juz strasze, prawei miesieczny mam...

Cytat:
hej

Bunny- takich mamy lekarzy. Moja córeczka (8mscy) prawie 2 tyg.temu okropnie wymiotowa³a, s³abe mi sie dziecko zrobi³o, nic j± nie interesowa³o itd.. odes³ali nas do domu, powiedzieli,¿e jak zwymiotuje jeszcze 7-10 razy to wrocic dobrze,¿e gdy wrocilismy to wymioty przesz³y i by³o ok. Przecie¿ takie dziecko tak ³atwo sie odwadnia..
Dobrze,ze znasz diagnoze. teraz stosuj sie do zalecen i bedzie ok
masakra

witam sie zaraz ide z lolka i na drobne zakupy, a potem reszta dnia do lozeczka
Stary 2013-02-14, 10:22   #4161
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
a ile ma Twoje dziecko?

Moja jest uzalezniona od cyca totalnie Mysle,¿e poprawa szybko nie nast±pi, najlepiej jej by sie spa³o, gdyby mi le¿a³a na brzuchu
Mam synka, za parê dni koñczy 16 miesiêcy Tylko ¿e ja piersi± karmi³am krótko, bo tylko 2 miesi±ce, nie mia³am pokarmu Mimo to synek rozwija siê ksi±¿kowo i jest ¿ywy ¿e a¿ mi³o

Jasny popielaty br±z
Stary 2013-02-14, 10:31   #4162
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
Mam synka, za parê dni koñczy 16 miesiêcy Tylko ¿e ja piersi± karmi³am krótko, bo tylko 2 miesi±ce, nie mia³am pokarmu Mimo to synek rozwija siê ksi±¿kowo i jest ¿ywy ¿e a¿ mi³o
ja wykrarmi³abym ¿lobek, co tez nie jest takie fajne

Moja poza cyckami mamy ¶wiata nie widzi patrzy sie na mnie nawet przez bluzke i sie cieszy
a poza tym najprawdopodobniej jest uczulona na bia³ko krowie, wiec u nas przejscie na mm nie bedzie proste

To juz spory ch³opak!
Stary 2013-02-14, 10:40   #4163
7Paulina7
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 407
GG do 7Paulina7

Nifuroksazyd to dobry lek tzn. szybkie i skuteczne dzia³anie.Ja mam juz od dawna go w swojej domowej apteczce. W tej chwili dosta³am w kapsu³kach.

100mg jest dla dzieci a 200mg dla doros³ych bez recepty.

W zesz³y pi±tek córka przysz³a z przedszkola i do wieczora mi wymiotowa³a a potem dosta³a rozwolnienie i temp. 38stopni a mnie wziê³o w niedziele w nocy identyczne objawy. Od razu wziê³am nifuroksazyd i tylko 1 dzien mnie trzyma³o.
Tak¿e polecam go na grypy ¿ó³±dkowo-jelitowe.
Stary 2013-02-14, 10:42   #4164
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 701

Dziewczyny, mo¿e która¶ z was umia³a by mi doradziæ, zapytanie da³am w w±tku zbiorczym o rozja¶nianiu w³osów
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-14, 11:06   #4165
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
ja wykrarmi³abym ¿lobek, co tez nie jest takie fajne

Moja poza cyckami mamy ¶wiata nie widzi patrzy sie na mnie nawet przez bluzke i sie cieszy
a poza tym najprawdopodobniej jest uczulona na bia³ko krowie, wiec u nas przejscie na mm nie bedzie proste

To juz spory ch³opak!
S± specjalne mleka, mój synek te¿ mia³ podejrzenie uczulenia na bia³ko krowie i lekarka przepisa³a mu bebilon pepti, niestety w smaku by³o okropne i synio po nim wymiotowa³ Na szczê¶cie okaza³o siê ¿e to by³ fa³szywy alarm i mogli¶my wróciæ na sprawdzonego nan Od pewnego czasu wprowadzam mu mleko krowie- kupujê mleko ³aciate pe³not³uste i gotujê co wieczór na nocn± zmianê Nie do¶æ ¿e to oszczêdno¶æ to jeszcze mam pewno¶æ ¿e maluch jak narazie nie ma ¿adnego uczulenia i powoli, po swojemu go wyprowadzi³am z karmienia mlekiem modyfikowanym

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;3922621 6]Dziewczyny, mo¿e która¶ z was umia³a by mi doradziæ, zapytanie da³am w w±tku zbiorczym o rozja¶nianiu w³osów [/QUOTE]

Najlepiej bêdzie jak skopiujesz tutaj post, bo wiêkszo¶æ dziewczyn tylko wypada i wpada na ten w±tek

Jasny popielaty br±z
Stary 2013-02-14, 11:18   #4166
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 701

Ok
Dziewczyny, dorad¼cie mi prosze.

Wczoraj rozjasni³am w³osy rozjasniaczem z joanny dodam, ¿e wcze¶niej próbowa³am farbami palette 219 i chyba c10 ale rozja¶nia³y mi do miodowego blondu i koniec.

Po wczorajszym rozja¶nianiu na³o¿y³am szamponetke mro¼ny blond, ale to jeszcze nie to i zastanawiam sie jakbym teraz farbe jeszcze po³o¿yæ tylko jak± ? Która by mi przygasi³a te rude refleksy w³asciwie to z³ote?
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-14, 11:23   #4167
asiabb1983
Zakorzenienie

hej!

Cytat:
Napisane przez buahhot Poka¿ wiadomo¶æ
cos takiego?
o tak tak albo co¶ takiego http://www.youtube.com/watch?v=d_fl8YKW-iY i takie http://www.youtube.com/watch?v=IK0cdxG6w-Y

Bunny dobrze, ¿e coraz lepiej z Toba

CEL 60 cm

Edytowane przez asiabb1983
Czas edycji: 2013-02-14 o 11:27
Stary 2013-02-14, 11:43   #4168
Ninedin
Zakorzenienie

Cytat:
hej!

o tak tak albo co¶ takiego http://www.youtube.com/watch?v=d_fl8YKW-iY i takie http://www.youtube.com/watch?v=IK0cdxG6w-Y

Bunny dobrze, ¿e coraz lepiej z Toba
Mnie podobaj± siê ja¶niejsze koñcówki, a ciemniejsza góra
Stary 2013-02-14, 11:45   #4169
asiabb1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ninedin Poka¿ wiadomo¶æ
Mnie podobaj± siê ja¶niejsze koñcówki, a ciemniejsza góra
mnie te¿ ale wola³abym mieæ góre jasniejsz±
mam jeszcze takie fotki
najbardziej ostatnie foto mi siê podoba
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg ombre2.jpg (152,3 KB, 13 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg ombre3.jpg (36,3 KB, 11 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg ombre4.jpg (33,6 KB, 8 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg ombre5.jpg (11,7 KB, 22 za³adowañ)

CEL 60 cm

Stary 2013-02-14, 11:53   #4170
Ninedin
Zakorzenienie

Cytat:
mnie te¿ ale wola³abym mieæ góre jasniejsz±
mam jeszcze takie fotki
najbardziej ostatnie foto mi siê podoba
takie delikatne przej¶cie

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Ninedin Poka¿ wiadomo¶æ
takie delikatne przej¶cie
http://szafa.pl/c12119794-nowe-wlosy.html?all=1 o takie te¿ mi siê podobaj±

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.