|
|
#271 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
zadne cudo, ziolowo-oczyszczajacy
chyba cykoria podrozniczka tak dziala ja biore wiecej niz zalecaja i juz przy pierwszym podejsciu zauwazylam, ze po paru dawkach najadam sie 1/4 obiadu na caly dzien a biegam czesciej ![]() podobno wycofli bo im sie zezwolenie konczylo, a slabo sie sprzedawal... ![]() zaluje ze wiekszego zapasu nie zrobilam, bo na wyprzy grosze kosztowal ![]() Cytat:
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5362334&start=0 Cytat:
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2013-02-14 o 12:34 |
||
|
|
|
#272 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Dzieki Ja kilka znam ale tych akurat nie kojarze, zwlaszcza czarno-biala wydaje sie byc interesujaca.
|
|
|
|
|
#273 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#274 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Mam duzo postow, jestem KIMS! "Plugawe forum" Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-02-14 o 12:48 |
|
|
|
|
#275 | |||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() kochałam oceny roczne ![]() Cytat:
![]() zawsze mam przed oczami Allo allo, jak ślimak ucieka z talerza Gruberowi Cytat:
ad2. i ja też Cytat:
Cytat:
dobry
|
|
|
#277 |
|
Nindżopesz
|
Ooo, Winter jest cytowana na Kafeterii!
"winter76 Co do moderacji, jest taka jaka jest, jak komuś nie odpowiada to może iść gdzieś, gdzie słowo na k czy ch jest normalką np kafeteria." |
|
|
|
#279 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Chyba zaciągnąć na wlosowe.... Z tym olejowaniem i odzywkowaniem to sie nie poddawaj, tylko kombinuj. Eekty nie będą od razu niestety...u mnie dopiero jakoś po miesiacu regularnego używania było lepiej... A Redziowym nic nie robi wow sie nie sugeruj, bo ona ma już takie wlosy że Ciężko zrobić wow ![]() Cytat:
Też tyle sypiam, tylko problem polega na tym że jak w końcu usne kolo 3 - 4 to wstaję w południe...a wcześniej usnąć nie da rady....muszę się jakos przestawic ![]() Cytat:
Oglądałam wczoraj Ludzką Stonogę. 1 i 2. Jedynka moze być, lekko obrzydliwa, ale 2 to przez jakiegoś popaprańca wyreżyserowana i wogle fuj
|
|||
|
|
|
#280 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
no to się pośmiałam nieco
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
Win cytują Cię na kafeterii
|
|
#282 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Bo ja w koncu nie obejrzalam.Rejcz, przegapilam Twojego posta to tera napisze - u mnie jest tak, ze miesiac nakladam te byle g... na leb, nie widze od reki efektu, nudze sie, przestaje, potem ktoregos dnia ukladam wlosy i nagle wow! Pytanie jakie wlosy bylyby bez tych olejow. Dzisiaj jestem zadowolona z wloskiego bo chyba polepszyl mi skret nieco. Tak wiec praktykuje takie cykle co jakis czas jak mam wene. No i w stosunku do czasow kiedy nic z nimi nie robilam oprocz szamponu i odzywki to widze roznice ino nie potrafie powiedziec co konkretnie mi pomoglo. Umiem tylko od razu stwierdzic co mi nie pasi - np. ze gliceryna puszy. |
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
Jak lubisz obrzydliwości to warto .
Tylko musisz obie części po kolei obejrzeć ![]() A wogle, to doczytałam że to film na faktach...podobno był w Niemczech jakiś chirurg, ktory postanowil zrobić taką stonoge...no i zszył swoich dwoje sasiadów i jakąś nianię młoda, przeżyli 24 h
|
|
|
|
#284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jak narazie wszyscy co oglądnęli (sztuk 3) odradzają.
|
|
#285 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Jeszcze z takich pseudo-horrorow podobalo mi sie Frozen o trojce turystow uwiezionych na wyciagu. W ogole lubie filmy z motywem uwiezienia - nie w wiezieniu, to byloby za proste. Ale np. 1408 juz mi sie nie podobalo. |
|
|
|
|
#286 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To juz mam plan na dziś ![]() A widziałaś " Pluję na Twój grób '' ? tytuł koszmarny, ale film mocny. Tylko nowa wersja, bo pierwsza wypada kiepsko, chociaz mozna obejrzeć dla porownania. |
||
|
|
|
#288 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet ja wiem kto to![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#289 |
|
Piers do przodu
|
Win
|
#290 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() To przez wątek, że tutaj same snoby siedzą
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#291 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() A Tobie polecam jeszcze "Dziwnego lokatora" http://www.filmweb.pl/film/Dziwny+lokator-2004-249388 chociaz to bardziej psychologiczny. No i Zejscie mozna obejrzec jesli ma sie chwilami klaustrofobiczne akcje. Nie mam TV, nie czytam gazet, wchodze tylko na Wizaz, nic nie wiem |
|
|
|
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak można hmm nie lubić lodów?
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#293 |
|
Nindżopesz
|
Tag "jak zyc?"
A co do wczorajszego obzarstwa - dzisiaj tylko 0,7 kg na plusie, ktore mam nadzieje wys... wiec POLECAM!
|
|
|
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stazja palę(przepraszam wapuję) gruszkę - nie czuć jej fogle
|
|
#295 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#296 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#297 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zawstydziła się i wlazła w torbę z biedronki
|
|
#298 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Niemoszlife
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brutalny dość, wiec też bez jedzenia ![]() O, kolo ''Dziwnego lokatora '' przechodziłam calkiem niedawno, ale jakoś...no opis mnie nie zaciekawil. Obejrzę dziś. Dzięki A '' Zejście ''widziałam. Moze być ![]() Kuuurde, a liczyłam że będzie chociaż trochę gruszkowa...buuu ![]() Zmyłam mojego mixa nocno olejowo Isanowego. Zmiezrylam czas, z balsamowaniem, myciem, odzywkowaniem, masowaniem, splukiwaniem i masowaniem i balsamowaniem znowu prawie godzina ![]() Gdzie te czasy, co mialam jedną odżywkę, jak nie zapomniałam kupić oczywiście, a czasem przez dwa tygodnie zapominalam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.

czytaj ulotkie nie łykaj z gwinta
no to się pośmiałam nieco 
nawet ja wiem kto to
, ale- bede miec propozyszyn dla Cię