|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.4.
niestety ale nadal jest na recepte
![]() ![]() gwiazdka ![]() ![]() Tajkuna nie wiem nic nie pisało w ogłoszeniu:-D jedynie ze osoba do 36 lat ![]() Edytowane przez 201609081836 Czas edycji: 2013-02-14 o 16:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3122 |
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze sloiczek ketonalu, zostal po mojej mamie ktora go brala majac raka, termin do 2014 na sloiczku, wiec ok. Pomoglo.
![]() ![]()
#3123 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;39233312] ![]() domiwika93 - przyjmują bez matury do szkoły policealnej, idź! a u mnie właśnie jedna dziewczyna złożyła wypowiedzenie ![]() Ale ja nie mam LO. Dopiero robię. Także jestem w trakcie ![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3124 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3125 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Dawno nie piałam bo nic się nie zmieniało, a ja miałam fatalny nastrój i nie chciałam tutaj smęcić. Dopiero w zeszłym tygodniu się ruszyło miałam trzy rozmowy i o dziwo związane ze studiami. Dzisiaj rano tez miałam rozmowę, z ogłoszenia wywnioskowałam, że to praca magazyniera/kompletowanie zamówień w sklepie internetowym także w mojej branży. Na rozmowie byłam w szoku, praca w biurze, odbieranie zamówień, nadzorowanie sklepu i wprowadzanie nowości, właściwie całkowita odpowiedzialność za jego działanie. Pan był bardzo zainteresowany kursem eurokobieta (wiec warto robić i wpisywać w CV), szczególnie photoshopem. No ale skończyło się na tym, że zadzwoni dzisiaj do 15. Wróciłam do domu z nastawieniem, że raczej nic z tego. Po 15 telefon, dostałam pracę w jednej z firm gdzie miałam rozmowę w zeszłym tygodniu ![]() ![]() ![]() Jutro będę musiała wykonać bardzo stresujący telefon i zrezygnować z tej pierwszej posady... no ale niestety jest wiele argumentów za tą drugą posada. |
![]() ![]() |
![]() |
#3126 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3127 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() tak jak zazwyczaj jak cisza to cisza jak już sie coś ruszy to na calego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3128 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak ja bym chciała musieć wykonać taki stresujący telefon jak Ty ![]() ![]()
![]() |
#3129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3130 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;39233312] a u mnie właśnie jedna dziewczyna złożyła wypowiedzenie ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;39233924] e tam, zupełnie inny dział i praca ze trzy stanowiska niżej... więc nic nie skorzystam. ale generalnie atmosfera jakby siekierę ktoś powiesił ![]() Niemniej , może jednak do niektórych kierowników/dyrektorów coś dotrze ![]() a z tym telefonem to naprawdę mocne przegięcie.Modem... pff Cytat:
nie chce wyskakiwać z poradami odnoście terapii ale dziewczyny które cierpią na bolesne miesiączki - pogadajcie z ginekologiem. Mi przeszło po tabletkach anty.Odstawiłam już z 2 lata temu i bóle nie wróciły :tak: Ketonal to jednak mocny lek, szkoda ryzykować zdrowiem jesli bierze cię go co miesiąc przez x lat. Kiedyś go przedawkowałam zupełnie przez przypadek-kilka dni bolesnej miesiączki pod rząd. Brałam tylko tyle ile mi zalecono ale któregoś dnia z kolei organizm po prostu już nie wytrzymał ![]() Cytat:
![]() gratki kochana ![]() w ogóle to strasznie dużo nowych twarzy pojawiło się ostatnio... ![]()
Edytowane przez Heledore Czas edycji: 2013-02-14 o 16:54 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3131 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratulacje. Fajnie, że chociaż komuś się udaje ![]() Powodzenia w nowej pracy. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3132 |
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję dziewczynki
![]() Bardzo się cieszę, bo już naprawdę byłam podłamana tak długimi poszukiwaniami. Jutro zaczynam, zdam wam relacje po pierwszym dniu. |
![]() ![]() |
![]() |
#3133 |
Rozeznanie
|
U mnie na razie cisza.
W ogóle wkurza mnie, że ostatnimi czasy pojawia się coraz więcej ogłoszeń, gdzie wymagane jest orzeczenie o niepełnosprawności- i to jako wymóg konieczny. Ja w tym momencie czuje się też dyskryminowana, bo mam odpowiednie kwalifikacje, ale papierka o niepełnosprawności już nie. MASAKRA. |
![]() ![]() |
![]() |
#3134 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3135 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3136 |
Konto usunięte
|
Niektorzy maja bole z "natury" a raczej taki ich urok
![]() ![]() co do ofert dla niepeln.u mnie to juz norma. Biuro ,sprzedawca i wszelakie inne fizyczne prace ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3137 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2013-02-14 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3138 |
Konto usunięte
|
Juz kiedys ktos dodawał ten link
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3139 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do przeciwbólowych to niestety ale organizm się do nich przyzwyczaja i potrzebuje coraz mocniejszych i coraz mocniejszych... Może warto próbować zejścia z mocnych tabletek na słabsze plus picie herbat ziołowych? Właściwości łagodzące z tego co pamiętam ma też pokrzywa ![]() Cytat:
![]() Jakby któraś dziewczyna z Warszawy chciała pracować jako kasjer/sprzedawca w spożywczym to pisać na PW- mogę podać adres sklepu w którym wisi ogłoszenie ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3140 |
Zakorzenienie
|
Ziuta, gratulacje!!!
![]() Ja akurat anty tabsow brac nie moge ze wzgl na duze ryzyko zachorowania na raka, ja ketonal lykam ale czesciej pije zastrzyki i to mi pomaga. Makabra :. siedze z termoforem przy brzuchu ![]() Ja juz sie narazie za pracą nie ogladam, musze znalezc tlumacza przysieglego coby przetlumaczyl moje referencje wczesniejsze i wyjezdzam z mezem i cora do tescia do UK. Zaluje ze tam nie zostalam i wracalam do pL, no ale coz. Te certyfikaty ktore zdobede z parpu tez bede musiala tlumaczyc.
#3141 |
Wtajemniczenie
|
:szok: właśnie dzwonili, że jutro mam się zgłosić na rozmowę. I to ten pan, z którym miałam przyjemność mieć wstępna selekcję przez telefon 2 dni temu a rozmowa moim zdaniem poszła kiepsko. No i miał dzwonić najpoźniej wczoraj z odpowiedzią czy przeszłam czy nie.
Chyba muszę się przygotować tylko nie wiem od czego zacząć. Poczytam troche o PGNiG bo to miałaby być praca u nich w charakterze contact center, nie wiem czego się spodziewać na takiej rozmowie... jak dotąd miałam tylko w urzędach no to ustawy trza było znać...
#3142 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3143 |
Wtajemniczenie
|
No i jeszcze dostaliśmy telefon, że jutro chłopak ma się zgłosić "z polecenia" w jedno miejsce i jest szansa, że coś tam dla niego znajdą. Może w końcu zacznie się układać
![]()
#3144 |
Rozeznanie
|
Właśnie dostałam na maila dwie propozycje pracy jako opiekunka.
jedno przy dzieciaczku, które ma 3 miesiące, a drugie przy 3-letniej dziewczynce. Skłaniam się ku drugiej opcji, jutro będę dzwoniła i mam nadzieję, że chociaż to się uda ![]() ps. Pisałyście o bolesnych miesiączkach. Ja mam takie i zawsze wtedy zaparzam melisę. Mi pomaga, może komuś też ![]()
#3145 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam samouczek do włoskiego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3146 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() co do melis ,pokrzyw itp. W sumie sprobuje ale wąpie by na mnie podziałały...skoro nospy itp.zwracam...ket jedyna tabsa ktora działa.Biore kilka lat ale jakoś nie jestem uzależniona ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- fajnie ![]() a propo języków...ostatnio dowiedziałam się że przy uniwerku jest kurs 10 zeta za h zajecia prowadzi m.in wloch-podobno niezly jest ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3147 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
a co do okresu - bez nurofenu pierwsza dnia się nie obejdzie ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- mojego hiszpana jakoś nie widać:| ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- mam nadzieje, że się wysłałaś ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3148 |
Wtajemniczenie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;39238222]
o, super!!! o której trzymac kciuki? [/QUOTE] o 14.30 bardzo proszę ![]() ![]() kolejny plus jest taki, że praca prawie pod domem, nawet busa mogłabym sobie darować
#3149 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
a ta druga praca to jaka miałaby być? ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3150 |
Wtajemniczenie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;39238444]
no to super, że tak blisko. a ta druga praca to jaka miałaby być? [/QUOTE] druga? hmm to nie ja pisałam, że mam aż dwie oferty tak dobrze nie ma ![]() niby bylam w poniedziałek na rozmowie, w poniedziałek będą wyniki to była inspekcja handlowa, o wiele bardziej by mi się marzyła...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.