|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#13201 |
|
MUSEarka
|
Dot.: Ebi Smolarek
ja tez ide spać, branoc szystkim
biedna brzoskwinka - znowu przyszła jak wszyscy idą mam dla Cie pocieszenie za to
|
#13202 |
|
Zakorzenienie
|
eeeee tam , jest jeszcze pare użytkowniczek
.Dzięki za Ronniego
|
#13204 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde , musze jutro wstać o 8:00 . Jak ja nie lubie czwartków
.
|
#13205 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
juz widze jak go sciskam i on probuje sie uwolnic z tych moich objec a Magda z tylu daje mi sygnal ze jeszcze nie wie o czym pogadac i Ebi juz jest taki bliski uwolnienia sie a ja go wtedy BACH i sciskam go jeszcze mocniej "Jak ja za Toba tesknilam.. musze uzupelnic sie toba bo ma m niedobor" taaaaaa bedziemy jak Ally trzeba by sie jeszcze na jakies zakupy przejsc, pokupowac kilka rzeczy - moze jakies krzaczki za ktorymi bedziemy sie chowac wiesz zeby nas nie zauwazyli (tzn ze chodzimy za nimi non stop) i nie wzieli za natarczywe fanki.... ![]() Cytat:
to jeszcze sie jakos zgadamy co i jak ![]() ale bedzie fajnie....
Edytowane przez agusia8891 Czas edycji: 2007-03-15 o 09:01 |
||
|
|
|
#13206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko zeby to byl trening otwarty dla kibicow
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#13207 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale miałam straszny sen
Cytat:
No, ale przecież my nie jesteśmy wcale natarczywmi fankami Edit: Właśnie pan od informatyki na mnie nakrzyczał, że przychodzę na lekje w przykusych ciuchach i może mnie oskarżyć o molestowanie
|
|
|
|
|
#13208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Magda , Ty Ty ... prowokatorko .
|
|
#13209 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() O 8?! Boże ja bym tak chciała!! Codziennie wstaję o 5,50, a w czwartki mogę sobie "pospac" aż do 7 ![]() Cytat:
![]() A nie lepiej chodzic z gazetami, które by miały otwory do patrzenia... ![]() Cytat:
Btw złaziłam dzisiaj połowe Krakowa i stwierdzam, że rzucili Bravo Sport tylko z breloczkami Barcelony i Mediolanu No to nieładnie znęcac sie nad panem od informatyki... A ja juz nie mam informatyki... skonczyla mi sie w pierwszej klasie i teraz nie moge wchodzic w szkole na wizaz... ![]() Cytat:
A oto reszta zdjęć z serii aapoczątkowenej przez firletke
|
|
#13210 |
|
Wtajemniczenie
|
Kolejne...
|
#13211 |
|
Wtajemniczenie
|
I jeszcze...
|
#13212 |
|
Wtajemniczenie
|
I to juz koniec...
![]() To dla Agusi, bo sie upominała... i nie tylko dla niej...a teraz za mojego ulepszonego szatana 777 On sie przyczepił do tego szaliczka... W 1 na 1 tez go miał...
|
#13213 |
|
Zakorzenienie
|
prosze prosze, nowy imidż, grzyweczka rulz!
fajne zdjecia, a jakie skupienie przy tym podpisywaniu |
|
|
|
#13214 | ||
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze za szalik. I za Bravo Sport. I jak to odjąć, to zostaje 1,25 zł Chyba na bilet, żeby dojechać na stadion ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja poszłam do Empiku, a tam Brava Sport nie było. Potem poszłam do mojego ulubionego kiosku, a tam tylko Mediolan. Stwierdziłam, że już nie ma sensu szukać, ale przechodziłam jeszcze obok trzeciego kiosku, to weszłam i w pierwszym od razu był Dortmund ![]() Ja się wcale nad nim nie znęcam. To on się nade mną znęca. Co tydzień muszę załatwiać sobie wpisanie spóźnienia na informatykę, bo zawsze się okazuje, że mi wpisał nieobecność. I wogóle mnie wkurza ![]() Ale super fotki! Dzięki! Edit: Kurde, przypomniało mi się. Dzisiaj na niemieckim nam babka zapowiedziała sprawdzian na 23 marca. Wy se będziecie witać Ebiego na lotnisku, a ja będę musiała siedzieć w szkole i pisać sprawdzian z niemieckiego |
||
|
|
|
#13215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jaki szaliczek Ale trzeba przyznać, że bardzo ładnie się ubrał A ci organizatorzy, to chyba zaglądali na nasz wątek, bo on był oddzielony od fanów tą ladą. Nawet zdjęcia sobie robili zza lady. To tak, żeby ktoś się na niego nie rzucił
|
|
|
|
|
#13216 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Uuu... To lipę masz z tm sprawdzianem... :/ Cytat:
Gustownie ![]() No ten dzieciak chyba tylko przeszedł... Ale tej foty nie dałam bo juz była....
|
|
#13217 |
|
Zadomowienie
|
Nie śmiej się z szaliczka
Chory był, dbać o zdrowie musi ![]() Mnie trochę ta jego koszula więzienne wdzianko przypomina Tylko grzywa już mu do oczu włazi.A teraz koniec sielanki. Ebi najprawdopodobniej nie załapie sie do podstawowego składu na najbliższy mecz. I nie wiem czy przypadkiem nie chcą go tam przemianować na pomocnika. Ale może to i dobrze, bo przecież w reprezentacji Ebi na tej pozycji dzielnie się spisuje. |
|
|
|
#13218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mnie wystraszyłaś, że nie zagra w pierwszym składzie w reprezentacji. A to, że nie zagra w Borussi, to jeszcze jakoś przeżyję. Chociaż też z trudem. Panie Doll, przecież Ebi jest drugim najskuteczniejszym napastnikiem w BVB!!! |
|
|
|
|
#13219 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() takie gazety to mi sie kojarza ze sprawdzianami jak nauczyciele udaja ze czytaja Cytat:
![]() za ulepszonego szatanka hehe pewnie go od mamusi dostal ;-) Cytat:
Cytat:
![]() no fajnie sie ubral.... tzn ja w ogole lubie taki styl u kolesi chociaz jest 1rzecz ktorej u niego nie lubie - kurtki zimowej nale moze jak napisala Tri nowy imidz to moze i kurtka nowe na zime bedzie... Magda jak to Cie nie bedzie???????????!!!!!!!! !!!!! edit: a co do tych zdjec to zauwwzylam tam Polaka z koszulka z nr 15
|
|
|
#13220 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No własnie... Panie Lalka... Co Pan sobie wyobraża?!
|
|
#13221 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Noo... Ten spiwór... Okropnie w nim wygląda!!! Albo otrujcie ją czymś... Albo zatrzaśnijcie w kantorku, albo... nie wiem... ![]() nie ty jedna go zauważyłaś... Mam taka sama koszulke, ale nie Pumy, tylko taka za 25 zł
|
|
#13222 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#13223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ten Polak, to mi jednak na Polaka nie wygląda, tylko raczej na Niemca
|
|
|
|
|
#13224 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie, że Borussia adoptowała lwiątko z dortmundzkiego zoo
![]() Otóż i Lukas To tak w ramach ciekawostek |
|
|
|
#13225 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko nie Rubin Kazań!!No mi tez niebardzo na Polaka wygląda... Ale ludzie mają rózne typy urody... A może to poł-Polak, pól-Niemiec?!
|
|
#13226 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bedzie z Ebim spał A jak urośnie będzie miał taka sama grzywę
|
|
#13227 | |
|
Zakorzenienie
|
O, jaaaa! Właśnie doszłam do powiększenia tego zdjęcia: http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...7&d=1173975167
Tu chyba właśnie zobaczył tego dziciaczka i mu się on tak bardzo spodobał A tu http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...3&d=1173975167 na krześle obok niego siedzi marynara ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#13228 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
jak podolski
|
|
|
#13229 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ta sama marynarka (chyba strasznie ja lubi bo dosc czesto sie w niej pokazuje), ten sam szalik moze i spodnie sa takie same jak na wiekszosci zdjec...
|
|
|
#13230 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:14.

wiesz zeby nas nie zauwazyli (tzn ze chodzimy za nimi non stop) i nie wzieli za natarczywe fanki.... 

.
skonczyla mi sie w pierwszej klasie i teraz nie moge wchodzic w szkole na wizaz... 

nale moze jak napisala Tri nowy imidz to moze i kurtka nowe na zime bedzie...