|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201
klaudia no ja tez mam od nich. Zobaczymy. teraz walczę aby się nie rozdwajały i potem chcę tę co Ty używasz
![]() Uciekam, paptki!
|
#1382 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201
Cytat:
Pa
|
|
#1383 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jestes sama. Rodzice TZ się ucieszyli, a moi niebardzo... źli chodzili przez 2 tygodnie... a o co? ze TZ oswiadczył sie mi bez ich zgody i ze to nie były oswiadczyny przy nich..... ehhh... ale juz jest na szczescie ok ![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
??? w suknie ślubne prosze zmień z ane3ckaa na ane3kaa :PP ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
gipsówka
|
|
#1384 |
|
Zakorzenienie
|
O rany jak ja nie lubię galerii handlowych w walentynki...
Koszmar... Mała Czarna gratuluję! Witam nową PMkę
|
|
#1385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam już wieki nie zaglądałam.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#1386 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję
|
#1387 |
|
Raczkowanie
|
Moje miłości ostatnich dni
![]() 1, 2- Sincerity 3621 3- Herms burlington
Termin porodu: 6 maj 2016 17 maj 2014Edytowane przez klaudia1534 Czas edycji: 2013-02-14 o 17:34 |
|
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1389 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a posżło mi chyba ok, zdałam na pewno ale kwestia tego na ile ale to już mnie nie obchodzi bo ceszę się z moich 3-dniowych ferii Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1390 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny umarłam...
jestem w pracy, ale musiałam się zwolnić o 2h bo bym tu nie wytrzymała do końca napiszę wam o co chodzi dopiero jak wrócę, bo teraz piszę z kom ale humor mi się poprawił
|
|
|
|
#1391 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze nie
Dodam jeszcze jakieś i dam Ci znać
|
#1392 |
|
BAN stały
|
Ale się przeżarłam, do końca życia nie spojrzę na pizzę
|
|
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1394 |
|
Winter is coming
|
no no
![]() Ja jem pizzę co najmniej 2 razy w tygodniu powinnam jakieś rabaty dostawać albo kartę stałego klienta w mojej pizzerii.mala_czarna, gratki za ukończoną sesję ![]() Matko, ja ostatnią miałam 3 lata temu Ale wtedy miałam skuteczność, średnia 4,75 Szkoda, że na ostatnim roku
|
#1395 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja zrobilam zakupy i jutro rano bede pichcic dla tz. ale mam dobry humor dzis
|
|
#1396 |
|
Zakorzenienie
|
Tak cicho siedzicie to Wam podrzuce boliłuda w kościele http://www.youtube.com/watch?v=ik4IiQ808BA
|
|
|
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Miałam wczoraj wejść wieczorem na neta, ale byłam zmęczona i przysypiało mi się, więc poszłam spać ok 22. Dzisiaj mamy z C. wolne, bo on dostał za nadgodziny (nawet termin mu szefowa narzuciła i nie pozwoliła wybrać ), a ja musiałam wziąć jeden dzień, bo mam w sobotę egzamin i chciałam się uczyć. Więc się dzisiaj mega wyspałam Cały dzień przepisywałam prace zaliczeniowe, bo na sobotę na ten egzamin muszę je zabrać. Została mi jedna do przepisania, ale tylko kilka stron, więc zrobię to jutro. Dzisiaj może jeszcze wieczorem zajrzę do notatek, a jak nie to wydrukuje je i jutro w przerwie w pracy się będę uczyć i jeszcze w sobotę w pociągu.My za bardzo nie świętowaliśmy Walentynek. Tzn. ja kupiłam wczoraj C. czekoladę, a tak to w sumie nic specjalnego. Może wieczorem będziemy świętować laddybird, witaj ![]() My salę rezerwowaliśmy w maju 2012 i byliśmy pierwsi na 2014 rok ![]() Co do budżetu na suknię to ja przewiduję 2 tysiące. Chciałabym albo kupić nową w salonie albo uszyć. Widziałam w salonie takie w wyprzedaży za 1800, więc jeśli coś ciekawego znajdę co mnie zauroczy to kupię, a jeśli nie to będę szyła ![]() garfieldek, witaj ![]() monia, współczuję sytuacji z kuzynką ![]() aneczka25057, witaj Będziemy ślubować tego samego dnia! ![]() Co do różnicy wieku to między mną a moim C. jest 7 lat różnicy (ja rocznikowo 23 lata, a mój C. rocznikowo 30 lat). Tylko u nas tej różnicy nie widać, bo C. nie wygląda na swój wiek i w dodatku jest dość niski jak na faceta (ma 170cm wzrostu). misia880, gratuluję podpisania umowy z zespołem ![]() Shiruvii, gratuluję rezerwacji godziny w kościele ![]() misiadelko, gratuluję wygranej ![]() Opiumalfa, witaj Gratuluję zaręczyn ![]() Zazdroszczę Wam tych umów, rezerwacji... My na razie mamy tylko umowę z salą. Zespół mamy zarezerwowany (umowa słowna), bo to znajomi mojego taty. Ale mam zamiar w najbliższym czasie podpisać z nimi umowę. Oni nie chcą żądnej wpłaty i w ogóle mówią, że jest jeszcze czas, ale jak będę mieć umowę w ręce to będę spokojniejsza. W najbliższym czasie chciałabym także zarezerwować termin w kościele i zająć się bierzmowaniem mojego C., a wiosną szukać fotografa i kamerzysty. Na razie cały czas myślimy o tym mieszkaniu, jutro jedziemy do Expandera. W dodatku boję się, że mi umowy w pracy nie przedłużą (pracuję na zastępstwo, umowa kończy mi się 7 marca). A wiecie jak teraz jest z pracą... Cały czas myślę pozytywnie, że jednak znajdzie się dla mnie jakiś etat, ale pewności mieć nie mogę...
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=kY-68SQd8ZU
to jest chyba jedyny taniec z ułożoną choreografią jakim jestem zachwycona
|
|
|
|
#1399 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem,że to rodzice, ale lej na to i walcz o swoje szczęście.Raptem wczoraj czytałam wątek na Intymnym,że laska wyszła za faceta bo tak chciala jej mama i babcia (bo dobry i bogaty),a teraz chce się rozwodzić bo go nie kocha. Rodzina się od niej odwróciła. Dla mnie to chore, rodzice powinni być dla dzieci najbliższymi osobami ![]() Cytat:
![]() Miała dzisiaj oddzwonić, a coś cisza ![]() Cytat:
![]() Tż zrobił kolację, winko, tulipany ( Teraz byczymy się,a potem do łóżka ![]() A co do zaręczyn to rodzice tż wiedzieli wcześniej, mówił im że kupił pierscionek itp. Moim rodzicom od razu powiedzieliśmy. Wszyscy się cieszyli
Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2013-02-14 o 20:11 |
|||
|
|
|
#1400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chociaż czym częsciej ich oglądam tym bardziej jestem pewna, że nam się nie uda
|
||
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
A ja czekam na losowanie lotto
Może dziś szczęście się do mnie uśmiechnie Ojj przydałoby się Mieszkanie byśmy kupili, część na wesele przeznaczyli ![]() Wczoraj w Multi Multi nic nie wygrałam, a w Kaskadzie zabrakło jednej liczby, żebym 2 zł wygrała...
|
#1402 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja w niedzielę mam ostatni egzamin (mam nadzieję że zdam) a już od przyszłego tygodnia zaczynam zajęcia
|
|
|
|
|
#1403 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny pędzicie jak szalone!
![]() Cytat:
ale efekty pierwsze rzeczywiście widziałam po pierwszym miesiącU. Jestem szczupła, właściwie nie mam czego zrzucać, ale rzeźba musi być nogi zrobiły mi się takie fajne dość jędrne poza tym na brzuchu też widzę że już cś mi się tworzy nie mierze się, ani nie ważę, bo u mnie nie chodzi o zrzucenie kilogramów to po co mam to robić:P Cytat:
a to na ślub chcesz taki? Wykonaj próbny to się przekonasz czy Ci dobrze zawsze można zrobić coś na wzór tego ![]() super!! Gratuluję świetne nagrody ![]() ![]() ![]() Cytat:
i przy okazji wszystkie inne PM'ki 2014 teraz zauważyłam, że nie wszystkie cytaty mi się tu zebrały :|Cytat:
![]() Cytat:
![]() ślub ma Wam sprawiac największą radość, reszta jest mniej ważna! ![]() moi rodzice nie wierzyli gdy zadzwoniłam do nich, że się zaręczyłam, ale od rrazu się ucieszyli nie wierzyli, bo zawsze im mówiła, że wyjde za mąż za 10 lat, bo irytowały mnie ich pytania o ślub wszystko w swoim czasie ale radość ich była ogromna mimo tego, że to był trudny okres dla mojej rodziny...Cytat:
ps. piękne paznokietki ![]() są mega! i w moim kolorze przewodnim My swoje walentynki spędziliśmy we wtorek, przyspieszyliśmy je trochę z tego względu, że dziś miałam swoją poprawkę i jestem mega zmęczona nocną nauką, właściwie to dopiero wstałam ^^
|
||||||
|
|
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie ja też nie rozumiem
W każdym razie jest to forma artystycznego wystepu podczas mszy ślubnej, oszałamiająco mnie ona zauroczyła ( |
|
|
|
#1405 | ||
|
Wtajemniczenie
|
misia880 GRATULUJĘ ZAKLEPANIA ORKIESTRY!!!!!!!
![]() ![]() klask i: doczzekałaś się mniej stresu będziesz teraz miała![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
mój typ to: http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A3476a na poprawiny chciałabym taką: http://www.maggiesottero.com/dress.a...eywordType=All w odcieniu łososiowym ![]() ![]() ahhhhhhhhhhhTyle, że jestem niska (163 cm) i pewnie nie bedą pasować do mojej figury........ Cytat:
okropne to jest :P a co do pierwszego tańca tak lekko im wyszło ja tak nie potrafię... mam jakieś niekontrolowane dziwne ruchy haha
Edytowane przez KaEs Czas edycji: 2013-02-14 o 20:58 |
||
|
|
|
#1406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja po prostu UMARŁAM ![]()
Edytowane przez kroooliczek89 Czas edycji: 2013-02-15 o 10:06 |
|
|
|
|
#1407 |
|
Wtajemniczenie
|
haha
jaki bezpośredni, odważny chłopina mnie tak zaczepiono na ulicy, w szoku byłam i uciekłam szybko, ale miłe takie coś jest
|
|
|
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
|
Coś nas mało na wątku... Czyżby reszta dziewczyn świętowała Walentynki?
|
#1409 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1410 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

17 maj 2014
u mnie jak przyjechaliśmy moim rodzicom powiedzieć, to praktycznie nic nie skomentowali, potem mama nam napisała smsa, że gratuluje i ma nadzieję, że sobie to dobrze przemyśleliśmy 

powinnam jakieś rabaty dostawać albo kartę stałego klienta w mojej pizzerii.
), a ja musiałam wziąć jeden dzień, bo mam w sobotę egzamin i chciałam się uczyć. Więc się dzisiaj mega wyspałam
Wiem,że to rodzice, ale lej na to i walcz o swoje szczęście.

klask i: