Plamienia/krwawienia/upławy/bóle/skurcze - wątek zbiorczy! - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-02-06, 16:03   #1861
sylwiunia580
Przyczajenie

Dot.: Ból podczas stosunku a związek z pęcherzem.

Dziękuję za odpowiedź.
Dość długo wstrzymywałam się od zbliżenia, obawiając się właśnie tego bólu który już wcześniej mi towarzyszył. W końcu kiedy się zdecydowałam, nie chciałam przerywać i wytrwałam do końca. Najbardziej przeraża mnie to, że niby wszystko jest w porządku, a na samą myśl o bliskości, z której ludzie czerpią przyjemność, ja już czuję ten ból. Jakie jeszcze badania mogę wykonać aby znaleźć przyczynę?
sylwiunia580 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-06, 16:19   #1862
derisive21
Przyczajenie

.

Edytowane przez derisive21
Czas edycji: 2013-02-06 o 22:12
derisive21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-06, 17:19   #1863
Il030na
Przyczajenie

Ja też stawiałabym, że problem leży w naturze psychicznej, może za bardzo się spinasz, albo jesteś nie dostatecznie wilgotna i zbliżenie sprawia Ci ból, obtarcia a co za tym idzie jakieś krwawienie. Wydaje mi się, że powinnaś postawić na komfort psychiczny, spróbować do sprawy podchodzić inaczej postawić na grę wstępną jaki pisała derisive21 i nie zmuszać się, próbuj ale jak Cię boli to przerywaj stosunek.
Il030na jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-06, 19:22   #1864
sylwiunia580
Przyczajenie

Do lekarza na pewno się wybiorę i poproszę o skierowanie na podstawowe badania moczu. Zastanawiam się tylko czy poruszać ten temat z lekarzem rodzinnym? Miałam trzech partnerów seksualnych i przy każdym ten sam problem raz boli bardziej, raz mniej ale zawsze więc tu chyba nie o gabaryty chodzi . Przy ostatnim pomyślałam, że się może zastałam ( dwa lata byłam sama więc moje życie intymne nie istniało ) Może te lubrykanty to faktycznie dobry pomysł? Wydaje mi się, że z nawilżeniem nie mam problemów ale spróbować zawsze mogę. Byle tylko pomogło. Mimo fajnej scenerii, delikatności ( nawet wina którym próbowałam się rozluźnić) nie udało się. Ale dziękuję - będę próbować wszystkiego.
Pozdrawiam serdecznie.
sylwiunia580 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-06, 21:05   #1865
ala_12
Przyczajenie

Pomocy :(

Witam
Od jakiegoś czasu boli mnie podbrzusze.. czuje jak bym była pełna.. czuje zmęczenie mam mdłości
Rok temu byłam w szpitalu wykryto u mnie małego torbiela na jajniku.. okres miałam 31.01 pierwszy dzien miałam skąpy jasno różowy drugi dzień obfity i dwa dni znów skąpy kolor jasno brązowy.. nie wiem od czego to mogę mieć.. czy to coś poważnego..czy może znowu mam torbiela wiem że powinnam iść do ginekologa ..ale dopiero skierowanie mam za tydzien.. a chciałam się troszkę uspokoić..
ala_12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-08, 13:37   #1866
olka8888
Raczkowanie

Okres tylko 2 dni. Co się dzieje???

HEj dziewczyny. Mam problem. Ostatnio...a w zasadzie zawsze moje miesiaczki byly regularne. Dostawalam je praktycznie zawsze na czas. Raz moze mi sie zdarzylo, ze spoznila mi sie pare dni z powodu stresu.

ALe problem pojawil sie ostatnio. W styczniu przez tydzienm bralam antybiotyk. Ostatni antybiotyk bralam jako dziecko. Miesiaczke mialam dostac 24 stycznia ale nie dostalam. Czekalam, denerwowalam sie, zrobilam nawet test ciazowy, wyszedl negatywny. Miesiaczke dostalam wczoraj, czyli 7 lutegoego. Owszem wczoraj bylo normalnie, tak jak to zawsze mam przy okresie, czyli ból brzucha i powiem szczerze ze pierwszy dzien wczoraj byl bardzo obfity ale niepokoje sie dzis...bo dzis juz ze sie tak nieladnie wyraze "nie leci" az tak, praktycznie nie czuje wogole;/A to przeciez dopiero 2 dzien Czy cos jest nie tak?? Moj okres kiedys trwal 5 dni ( 3 dni obfitego krwanieniam potem plamienia) a boje sie ze teraz jest cos nie tak
Bede bardzo wdzieczna, jezeli mi ktos cos podpowie. Osttanio przezylam tyle stresu, że mam juz dosc Czy cos moze byc nie wporzadku ze mna??
Dziekuje z gory za odp.
olka8888 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-08, 13:46   #1867
derisive21
Przyczajenie

Dot.: Okres tylko 2 dni. Co się dzieje???

Może warto przejść się do lekarza Ja kiedyś tak miałam ,że okres miałam po 10 dni, po 9, po 8, aż później zatrzymało się na 7miu. Czasami zdarza się, że okres zatrzyma mi się na dzień a później wraca
derisive21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-08, 17:21   #1868
fankapsychiatrii
Wtajemniczenie

Charakter i częstotliwosc miesiączki nie sa dane na stałe. Zawsze może sie to zmienić gdy zajdą zmiany hormonalne, bo od tego głównie ona zależy. Poza tym wskutek choroby owulacja mogła sie przesunąć i jesli uprawiałaś seks to nadal możliwe jest że jestes w ciąży bo może to nie @, a krwawienie implantacyjne.
fankapsychiatrii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-08, 21:52   #1869
olka8888
Raczkowanie

Ale przecież pisałam, że robiłam test praktycznie 2 tygodnie po spóźnionej miesiączce i wyszedł mi negatywny, więc jak niby mam być w ciąży??:/ juz sie tyle stresu najdlam, że mam naprawde już dość nerwow. Nie wiem czy to wina antybiotyku, czy to cos innego, ale wszystko sie zaczelo wlasnie dziac po tym antybiotyku...wczesniej mialam wszystko raczej w porzadku i nie mialam zadnych innych zmian. Więc nie wiem o co chodzi.. i z checia bym sie dowiedziala.....mieszkam kurde w tej głupiej warszawie...swoja przychodnie mam z kielc ni stac mnie tu na prywatnych lekarzy( i nie wiem co robic...po prostu glupieje..ale wiem jedno...dzis juz mało co mam okres....jeszcze krew jest ale nie tak jak byc to powinno....
olka8888 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-08, 22:46   #1870
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olka8888 Pokaż wiadomość
Ale przecież pisałam, że robiłam test praktycznie 2 tygodnie po spóźnionej miesiączce i wyszedł mi negatywny, więc jak niby mam być w ciąży??:/ juz sie tyle stresu najdlam, że mam naprawde już dość nerwow. Nie wiem czy to wina antybiotyku, czy to cos innego, ale wszystko sie zaczelo wlasnie dziac po tym antybiotyku...wczesniej mialam wszystko raczej w porzadku i nie mialam zadnych innych zmian. Więc nie wiem o co chodzi.. i z checia bym sie dowiedziala.....mieszkam kurde w tej głupiej warszawie...swoja przychodnie mam z kielc ni stac mnie tu na prywatnych lekarzy( i nie wiem co robic...po prostu glupieje..ale wiem jedno...dzis juz mało co mam okres....jeszcze krew jest ale nie tak jak byc to powinno....
teraz jest tak, że idziesz do lekarza zakłada Ci kartę i jesteś przyjęta do lekarza, działa też system ubezpieczenia, co wpisuje się do systemy pesel i mają czy jesteś ubezpieczona czy nie, przychodnie znajdź gdzieś w pobliżu Twojego miejsca zamieszkania, ja też jak przyjechałam do wawy za jakiś czas musiałaś iść do gina i nie było problemu

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

a co okresu to ja też ostatnio miałam bardzo ale to bardzo mało, trwał chyba 4 dni, ale myślę, że to przez stresy
karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-09, 12:47   #1871
ellish
Zakorzenienie

moze tez to byc wina antybotykow, ktore przyjmowalas.
ellish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-09, 13:25   #1872
fankapsychiatrii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olka8888 Pokaż wiadomość
HEj dziewczyny. Mam problem. Ostatnio...a w zasadzie zawsze moje miesiaczki byly regularne. Dostawalam je praktycznie zawsze na czas. Raz moze mi sie zdarzylo, ze spoznila mi sie pare dni z powodu stresu.

ALe problem pojawil sie ostatnio. W styczniu przez tydzienm bralam antybiotyk. Ostatni antybiotyk bralam jako dziecko. Miesiaczke mialam dostac 24 stycznia ale nie dostalam. Czekalam, denerwowalam sie, zrobilam nawet test ciazowy, wyszedl negatywny. Miesiaczke dostalam wczoraj, czyli 7 lutegoego. Owszem wczoraj bylo normalnie, tak jak to zawsze mam przy okresie, czyli ból brzucha i powiem szczerze ze pierwszy dzien wczoraj byl bardzo obfity ale niepokoje sie dzis...bo dzis juz ze sie tak nieladnie wyraze "nie leci" az tak, praktycznie nie czuje wogole;/A to przeciez dopiero 2 dzien Czy cos jest nie tak?? Moj okres kiedys trwal 5 dni ( 3 dni obfitego krwanieniam potem plamienia) a boje sie ze teraz jest cos nie tak
Bede bardzo wdzieczna, jezeli mi ktos cos podpowie. Osttanio przezylam tyle stresu, że mam juz dosc Czy cos moze byc nie wporzadku ze mna??
Dziekuje z gory za odp.
Napisałaś, że test wykonałas po przewidywanym terminie @, ale jesli owulacja sie przesunęła to i @ byłaby później, wiec na test mogło byc zdecydowanie za wcześnie. wszystko zależy od tego kiedy był kontakt seksualny i oczywiście kiedy była ta owulacja (jeśli w ogóle była) - tego ostatniego zapewne nie wiesz, ale jeśli miałaś kontakty seksualne po przedostatnim krwawieniu, to ciąża jest możliwa.
fankapsychiatrii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-10, 15:23   #1873
plesiunia
Zadomowienie

GG do plesiunia
Pierwszy raz i krwawienie

Cześć, mam nadzieje że mnie nie zjedziecie. Wczoraj pierwszy raz się kochałam, wiadomo trochę bolało ale podobno musi ale zero krwi. A dziś rano krew się ze mnie lała jak podczas okresu, choć powinnam go dostać dopiero za tydzień. Czy to normalne?

plesiunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-10, 18:07   #1874
0f2b17eeea1ad9572e182bfdbef701be79cfd893_5fea71824b8c9
Konto usunięte

Jeżeli dziewczyna robiła test ciążowy i wyszedł negatywnie, to nie straszcie jej, że jest w ciąży.
A jeżeli się obawia, że jest, to niech idzie sprawdzić u ginekologa.
Taki okres może wystąpić właśnie przez ten antybiotyk bądź przez stres.
karolinuuusia - uwierz mi, nie wszędzie da się łatwo dostać do lekarza, ja kiedyś musiałam w jednej poradni czekać pół roku bo co chwile odwoływali mi wizyte :/
0f2b17eeea1ad9572e182bfdbef701be79cfd893_5fea71824b8c9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-10, 18:12   #1875
karolinuuusia
Zakorzenienie

[1=0f2b17eeea1ad9572e182bf dbef701be79cfd893_5fea718 24b8c9;39152959]

karolinuuusia - uwierz mi, nie wszędzie da się łatwo dostać do lekarza, ja kiedyś musiałam w jednej poradni czekać pół roku bo co chwile odwoływali mi wizyte :/[/QUOTE]

ja w swoim mieście jestem przyjęta tego samego dnia, chodź czasem z godz trzeba poczekać w kolejce, a w Wawie w przychodni na Woli max tydzień-dwa, a w ważnych przypadkach tego samego

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-10, 19:37   #1876
paula78
Zakorzenienie

Dot.: Pierwszy raz i krwawienie

Po pierwszy razie może sie dziać wszytsko, a może okres dostałas wczesniej ?

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-10, 19:43   #1877
kizdaM
Wtajemniczenie

Dot.: Plamienia/krwawienia/upławy/bóle - wątek zbiorczy!

Hej dziewczyny, czy któraś z Was miała podobnie ? Dzisiaj zaczęłam 4 opakowanie Qlairy. Wiem, że przez 3-4 pierwsze miesiące mogą pojawiać się plamienia/krwawienia i w tym właśnie problem. Przy pierwszym opakowaniu od połowy blistra do jego końca miałam brązowe plamienia, potem normalne krwawienie z odstawienia, przy drugim opakowaniu znowu plamienia i do tego zapalenie grzybicze pochwy, dostałam od gina leki i potem brak krwawienia z odstawienia. Przy trzecim opakowaniu byłam u gina w połowie cyklu, przepisał mi kolejne 6 opakowań, a dzień później pojawiło się plamienie a potem zmieniło się już w krwawienie i tak przez 2 tyg. W ten weekend powinnam mieć krwawienie z odstawienia a nawet nie wiem czy to można tak nazwać czy to dalej były te plamienia/krwawienia, które miałam od połowy cyklu ? Czekam do połowy tego opakowania z nadzieją, że już się plamienia nie powtórzą. Jeśli się powtórzą będę musiała iść do gina po inne tabletki. Zastanawia mnie jednak fakt, czy ten brak krwawienia po 2 opakowaniu i długie krwawienie w trakcie 3 opakowania nie mógł być właśnie skutkiem przyjęcia leku Flumycon i moich tabletek anty Qlaira. Na stronie z interakcjami leków wyszło, że może powodować brak krwawień lub ich wzmożenie. Także mogę to temu przypisywać. I teraz zastanawiam się czy przy 4 opakowaniu będzie już normalnie czy dalej będę miała plamienia, jeśli tak to czy dalej będą mogły one być skutkiem tego leku czy już raczej źle dobranych tabletek anty, które nie trzymają mi cyklu ? Wytrzymałam już 3 miesiące, nie wiem czy dam radę dłużej
kizdaM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-10, 20:16   #1878
jasne_jasne
Zadomowienie

Dot.: Pierwszy raz i krwawienie

Ze mnie po pierwszym razie dosłownie się LAŁO przez 3 dni. Akurat miałam wizytę u ginekologa i uspokoiła mnie, że to całkiem normalne. Powiedziała, żebym wstrzymała się z seksem przez około tydzień żeby wszystko się tam zagoiło.

jasne_jasne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-11, 19:31   #1879
Roksu
Przyczajenie

Brązowe plamienie

Witajcie Jestem z Wami od dziś, zakładam nowy wątek, bo wyszukiwarka nic nie znalazła.
A więc dziś minął termin mojej miesiączki, a zamiast krwistej krwi mam brązowe plamienie... nie wiem co to oznacza nigdy tak nie miałam. Wizytę u gina mam dopiero na czwartek wiec jeszcze trochę czasu, a ja się zamartwiam. Miałam robić dzisiaj test ciążowy, ale stwierdziłam, że @ za chwile, a tu cisza. Tylko plamienie o kolorze kawki z mleczkiem. Poradzcie dziewczyny, bo mam strach.
Roksu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-11, 20:00   #1880
God Of War 20
Zakorzenienie

Dot.: Brązowe plamienie

Cytat:
Napisane przez Roksu Pokaż wiadomość
Witajcie Jestem z Wami od dziś, zakładam nowy wątek, bo wyszukiwarka nic nie znalazła.
A więc dziś minął termin mojej miesiączki, a zamiast krwistej krwi mam brązowe plamienie... nie wiem co to oznacza nigdy tak nie miałam. Wizytę u gina mam dopiero na czwartek wiec jeszcze trochę czasu, a ja się zamartwiam. Miałam robić dzisiaj test ciążowy, ale stwierdziłam, że @ za chwile, a tu cisza. Tylko plamienie o kolorze kawki z mleczkiem. Poradzcie dziewczyny, bo mam strach.
Jeśli jest możliwość ciąży to jak najbardziej takie plamienie może o tym świadczyć, Ty sama powinnaś wiedzieć najlepiej. Zrób test aby to wykluczyć.
Stary 2013-02-11, 20:26   #1881
Roksu
Przyczajenie

Dziękuję za odpowiedz.
Jak najbardziej jest szansa, to mój pierwszy cykl z CLO. Sądziłam, że takie plamienie jest związane z zażywaniem tego lekarstwa. Sama nie wiem jakoś nie napalam się na ciąże, bo nie chce się znów rozczarować. Jajeczka pękły 13dc, dziś jest 28dc, więc chyba za późno na plamienie implantacyjne?
Stary 2013-02-11, 20:55   #1882
lejdidon
Raczkowanie

Ja miałam takie plamienie w zagrożonej ciąży , więc mozliwe że jesteś w ciaży , zrób test i idz do lekarza , takie plamienia coś na pewno znaczą nie tylko w ciąży
Stary 2013-02-11, 21:43   #1883
Roksu
Przyczajenie

Wizytę u ginekologa mam dopiero w czwartek, jutro zrobię test i jeżeli się okaże że jednak jestem w ciąży to może pójdę do innego, bo mój na urlopie... Zmartwiłaś mnie tym, nawet bardzo.
Stary 2013-02-12, 01:00   #1884
mirelka92
Przyczajenie

Exclamation !!! Błona dziewicza !!!

Witam wszystkich.
Mam problem. Chcę współżyć ze swoim chłopakiem, tzn próbujemy już, ale nie wychodzi nam. Jestem jeszcze dziewicą. Strasznie mnie boli, kiedy wchodzi we mnie. Wejdzie dosłownie na niewielką odległość i już mnie tak strasznie boli, że zaczynam go odpychać.
Jestem bardzo ciasna. I nie wiem czy moja błona dziewicza nie jest za gruba...
Wstawię zdj. które baaardzo przypamina moją pochwę. Może zjadziecie jakieś wytłumaczenie dlaczego mnie tak bardzo to boli

http://2.bp.blogspot.com/_UuFVb5IDKN...der_Vagina.JPG
mirelka92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-12, 10:15   #1885
lejdidon
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Roksu Pokaż wiadomość
Wizytę u ginekologa mam dopiero w czwartek, jutro zrobię test i jeżeli się okaże że jednak jestem w ciąży to może pójdę do innego, bo mój na urlopie... Zmartwiłaś mnie tym, nawet bardzo.
idź do innego , nie czekaj , bo możesz stracić dziecko, ja czekałam na wizytę kilka dni , bo nie wiedziałam że takie plamienie jest groźne i potem było już za późno ....
Stary 2013-02-12, 11:26   #1886
Maartha_
Raczkowanie

Dot.: !!! Błona dziewicza !!!

Miałam kiedyś bardzo podobny problem i poszłam do ginekologa Pierw myślałam, że pani ginekolog mi nie pomogła mówiąc "wszystko jest w głowie", ale pomogła i to bardzo Czy robicie to na spokojnie ? Może stresujesz się czymś (praca, szkoła,rodzice ....) Dbacie do nawilżenie ?Używacie prezerwatyw ?Ich jakość jest ważna. No i gra wstępna .... Musisz tego chcieć Popróbujcie na spokojnie i wtedy pójdź do ginekologa
Maartha_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-12, 13:04   #1887
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mirelka92 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich.
Mam problem. Chcę współżyć ze swoim chłopakiem, tzn próbujemy już, ale nie wychodzi nam. Jestem jeszcze dziewicą. Strasznie mnie boli, kiedy wchodzi we mnie. Wejdzie dosłownie na niewielką odległość i już mnie tak strasznie boli, że zaczynam go odpychać.
Jestem bardzo ciasna. I nie wiem czy moja błona dziewicza nie jest za gruba...
Wstawię zdj. które baaardzo przypamina moją pochwę. Może zjadziecie jakieś wytłumaczenie dlaczego mnie tak bardzo to boli

http://2.bp.blogspot.com/_UuFVb5IDKN...der_Vagina.JPG
To zdjęcie mnie rozbawiło
Przecież to normalne na początku nie dość że stres to jeszcze pierwszy raz, miałam tak samo i też mnie bolało ale niestety trzeba przez to przejść innego wyjścia nie ma.
Są też osoby które nie odczuwają bólu aż w takim stopniu ale Ty się do nich nie zaliczasz więc nie ma o czym mówić.
To wstawienie zdjęcia to kompletna głupota, najlepiej idź do ginekologa on Ci pomoże.

Edytowane przez God Of War 20
Czas edycji: 2013-02-12 o 14:25
God Of War 20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-12, 16:06   #1888
dorotka1066
Wtajemniczenie

Miałam tak samo... Pierwszy raz był totalną porażką, mojemu chłopakowi udalo się przebić błonę dopiero przy trzeciej "próbie stosunku". Potem przez około 1,5 roku odczuwałam ból przy penetracji, raz mniejszy, raz większy. Współżyję już 2,5 roku i teraz jest ok, nie odczuwam żadnego bólu(chociaż przyjemności tez nie...). Z perspektywy czasu myślę sobie że nasze ciężkie początki wynikały z tego że tam nie było ani trochę podniecenia czy romantyzmu. Ja byłam strasznie zestresowana, myślałam tylko o tym że będzie bolało, że nie mogę zajść w ciążę, że on widzi mnie nago. Na dodatek ja chyba wcale tak bardzo tego nie chciałam... Mój chłopak nie nalegał ale widziałam że bardzo mu na tym zależy i chyba zrobiłam to bardziej dla niego niz dla siebie...
Trochę się rozpisałam, ale zastanów się czy twój przypadek nie przypomina mojego... Jeśli tak, to po prostu jeszcze poczekajcie, aż będziesz tego naprawdę chciała.
dorotka1066 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-14, 16:40   #1889
kizdaM
Wtajemniczenie

Pisałam ostatnio Wam tutaj o swoim problemie, jestem na początku 4-tego opakowani Qlairy, miałam zamiar iść do ginekologa żeby przepisał mi inne tabletki, ale jak na razie nie ma żadnych problemów, dlatego zastanawiam się czy jednak nie poczekać do 15-tej tabletki by upewnić się, że plamień nie będzie i że wszystko się unormowało czy lepiej mimo wszystko zgłosić się do ginekologa, żeby jednak zmienił mi tabletki ?
kizdaM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-14, 21:07   #1890
Lidietta
Przyczajenie

Cześć wszystkim! Od dokładnie 2 miesięcy zauważyłam że dokładnie na 5 dni przed miesiączka wydziela się z pochwy biała wydzielina... W zeszłym miesiącu była ona serowata w tym zaś jest biała kremowa... Od ponad roku biorę tabletki antykoncepcyjne i zdarza mi się to pierwszy raz! Dodam że towarzyszy temu lekkie swędzenie ale nie przeszkadzające w normalnym funkcjonowaniu zero zapachów i wszystko mija wraz z miesiączką. Zastanawiam się czy nie jest to coś w stylu infekcji, grzybicy itd.? Jak myślicie? Za 3 dni dostane okresu i pewnie wraz z nim minie wszystko tak jak miesiąc wcześniej ale jestem nadwrażliwa na punkcie mojej ''małej'' i lubię mieć wszystko pod kontrolą także myślę nad wizytą u ginekologa po miesiące... Do tego czasu liczę na Was. Pozdrawiam
Lidietta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości