|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201
Różyczki od mojego TZ
![]() Słaba jakość bo z telefonu ale zawsze coś
|
#1442 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201
Cytat:
Hej ja mam Dj i u mnie jest tak, że my płacimy za posiłki dla niego jak normalnego gościa, dj gra do 4 nad ranem chyba, że impreza będzie trwała dłużej, zabawy i piosenki mamy dogadać i mu powiedzieć wcześniej, nagłośnienie i sprzęt ma swój...ogólnie jestem zadowolona i od początku chciałam mieć dj ![]() Co do walentynek to moje się naprawdę udały. Cały dzień spędziłam z tż, byliśmy w restauracji, wręczyliśmy sobie prezenty a potem obejrzeliśmy film, po którym płakałam jak bóbr. Nie pamiętam kiedy ostatnio tak zareagowałam( Filadelfia? Angielski pacjent?) w każdym bądź razie zamiast jakoś uwiecznić końcówkę wieczoru, tż pocieszał mnie w ramionach. Dodam tylko, że oglądaliśmy polski film Big Love
|
|
|
|
|
#1443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
polecasz ?
|
|
#1444 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaaaaaa, zakochałam się
Oglądałam dziś ddtvn, no i były miłe Panie które tworzą cudne słodkie rzeczy !! o to ich strona internetowa http://www.slodkieczarymary.pl/ Chodzi o to, że robią lizaki i inne słodkości pięknie zapakowane, w różnych kolorach, więc pomyślałam sobie, że może dało by radę u nich zamówić słodkości np. dla gości w ramach podarunku w kolorze przewodnim Wrzucam kilka produkcji w załączniku http://www.facebook.com/media/set/?s...1948768&type=3 Edytowane przez kulbensikowa Czas edycji: 2013-02-14 o 23:55 |
|
|
|
#1445 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1446 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to piękny miałaś wynik ![]() ja tez mam teraz niezły całkiem bo jakoś 4,45 ale do stypendium ewentualnego jeszcze letni semestr mi się liczy a latem i wiosną jest tyle ciekawszych rzeczy id nauki że pewnie mi się nie będzie chciało Cytat:
![]() Cytat:
![]() moja sesja trwała od 9.01 (tzn wtedy zaczęły mi się zerówki) aż do dzisiaj więc też straszliwie długo jak na dzienne studia ale na szczęscie już jestem po ![]() Cytat:
![]() ja wróciłam do rodziców, TZ w Zakopanem a ja zamierzam odpoczywać
|
|
|
#1447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Dziewczyny z Tarnowa,Krakowa i okolic Kiedy robimy to spotkanie ???
|
|
#1448 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ooo jakbyście robiły w Krakowie to może i ja dołączę?
|
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, zespół nas naciągnie 200zł za transport, bo hotel jest 11km za Lubliniem
![]() No dobra, wybaczam im
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, zespół nas naciągnie 200zł za transport, bo hotel jest 11km za Lubliniem
![]() No dobra, wybaczam im ![]() kulbensikowa, ślyczne cukiereczki! Zapewne sporo sobie życzą, a w angielskich sklepach takich na pęczki (tych, które załączyłaś) i są bardzo tanie A samemu można ładnie zapakować.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2013-02-15 o 00:24 |
|
|
|
#1451 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale konkretny termin zależy też od reszty dziewczyn kiedy im będzie odpowiadać Bo ja w tygodniu i co 2 weekend mam czas i wtedy mogę się z wami spotkać
Edytowane przez cikulada Czas edycji: 2013-02-15 o 00:24 |
|
|
|
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na razie bez pracy jestem to się dostosuje
![]() ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- Uciekam spac ;ppp Dobranoc PMki ![]()
|
#1453 |
|
Rozeznanie
|
witam wszystkie PM-ki
z walentynek wróciłam były trochę ślubne http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,9714 (a ja te następnie wybraliśmy się na most zakochanych ale w krk w Tarnowie słyszałam że jest ale jeszcze nie byliśmy Witam wszystkie nowe PM-ki gratuluje wszelkich sukcesów ślubno - uczelnianych oraz wygranych co do spotkania jestem za ale najlepiej na początku marca jak dla mnie bo będę po sesji Dobranoc
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po walentynkach
Moje walentynki też mineły całkiem miło, jak wspominałam wcześniej kupiliśmy nową kołdrę i poduszki ) a że w jysku akurat była promocja na ręczniki to jeszcze 3 ręczniki ;d potem zjedliśmy pizze film i spać bo o 4.30 trzeba było wstać dobrze, że dziś mamy piątek, jutro śpie do południa a co inspiracji sukienkowych - ja proszę o dorzucenie moich )
______________________ W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca Edytowane przez misia880 Czas edycji: 2013-02-15 o 07:14 |
|
|
|
#1455 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jak byliśmy teraz na targach to oglądaliśmy i przymierzaliśmy przeróżne obrączki, jakies ozdobne, z diamencikami itp, a Aparty i te inne markowe omijaliśmy szerokim łukiem. Po targach pojechaliśmy do CH i tam z czystej ciekawości wstąpiliśmy do Apartu i przymierzyliśmy te Twoje i stwierdziliśmy, że to jest chyba to są proste, klasyczne, ale jednak to "łamanie" po brzegach dodaje tym obrączkom takiego uroku ![]()
|
|
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie się takie podobaja
|
|
|
|
#1457 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Także u mnie to szybko poszło, bo ani zaliczki nie chciał, powiedział, że zwykle gra do piątej, ale nic mu się nie stanie jak pojdzie spać dwie czy trzy godziny później, potem jak pytaliśmy co jak go nie będzie, powiedział, że raz tylko go nie było, bo miał atak wyrostka, to przysłał kolegę. Ze złamaną nogą przyszedł ... No i tak w sumie to wyglądało. Powiedział jeszcze, że dwa miesiące przed ślubem sam pojedzie do naszego Hotelu obadać sytuację i pogadać z managerką.Aaa przypomniało mi się, że zapytaliśmy kiedy zaplacić, powiedział, że możemy dopiero w poniedziałek. Cytat:
![]() Te pierwsze mierzyłam ![]() Ok, dziewczyny, ja jadę do rodziców na weekend, bo tam jakiś alarm powstał (bardzo boję się TŻta zostawiać samego z dietą, bo on potrafi pół dnia nie jeść, albo za malo jeść,a potem się dziwi, że nie chudnie...), więc jeśli będę wpadała to tylko na chwilkę i nie będę nadrabiać, buziaki Miłego weekendu!!
|
||
|
|
|
#1458 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
)- Do której gra? (Nasz akurat nie ma limitu. Gra dopóki się bawimy) - Sprzęt, światła - Jak u niego wygląda harmonogram (Nasz pokazał nam przykładowy scenariusz i taki mamy ułożyć na ok. miesiąc przed ślubem, a potem się z nim spotkać i obgadać) - Wysłał nam taką książkę z opisem zabaw weselnych i z nich możemy wybrać, i tak samo z piosenką na podziękowanie - Zaliczka (my 200zł) i płatność przed lub po weselu Mam tylko problem gdzie go posadzić, bo u nas sala do jedzenia jest osobno od sali do tańca i tak głupio będzie jak sam będzie siedział
|
|
#1459 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
standard ![]() Cytat:
rodzicom tż bliżej wiekiem do mojej babci i mają z nią kontakt, natmoiast mojej mamy nie znają i nie wiem czy jest sens organizować jakieś spotkanie.. eh Cytat:
)Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
tż mi się upił, haha, ale duzo tematów ślubnych. tż wypił prawie sam całą butelkę wina i zaczął gadac mojej babci o ślubie i kazał mi suknię jej pokazywac i w ogóle xd Ustalilismy że suknię będę na bank wypożyczać, bo nie widzę sesnu kupowania, babcia, tak babcia ! mówi że powinnam z P jechać wybierać suknię, sama nie wiem. O świadkach też mamy już wstępny zarys, no i niebawem (czekam na wypłatę ) będziemy jechać do dj pogadać. o rany, ale późno !! wspołczuje, ja w niedzielę mam ostatni egzamin
|
|||||||
|
|
|
#1460 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja tak na szybko chciałam pokazać w jakim stylu będziemy szukać obrączek, ale będziemy zlecać robotę złotnikowi, dodatkowo poświęcimy na to stare złoto, które się kurzy już kilka lat i nie ma co z tym zrobić Nasze obrączki muszą się świecić, nie mogą być matowe ![]() http://www.ak-bizuteria.pl/obraczki-...s20,id473.html http://www.ak-bizuteria.pl/obraczki-...s03,id456.html http://www.ak-bizuteria.pl/zlote-obr...-5,id1027.html z brylancikiem
|
|
|
|
|
#1461 |
|
Zadomowienie
|
to chyba jest gipsówka
|
#1462 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewuszki
Nie było mnie tylko wczoraj, a wy tu ponad 10 stron nabazgrałyście Nie mam jak nadrobić.Wczoraj od 7 do 14 piekłam z mamą pączki, potem przyjechał TŻ i pojechaliśmy do jego cioci i wujka (uwielbiam ich), przy okazji zawieźliśmy do nich moją suknię, bo u mnie nie miała gdzie wisieć, a tam będzie jej wygodnie, a na walentynki od TŻ dostałam spódnicę
|
#1463 |
|
Wtajemniczenie
|
A jeszcze co d pierwszego tańca z Tż nie mamy zamiaru się uczyć tańca,, ale gdybyśmy już się zdecydowali to musiałoby być coś żywiołowego, na zasadzie:
http://www.youtube.com/watch?v=hSgRisUdh0I nigdy nie marzyliśmy o jakimś wolnym, bo one nas na weselach nudziły zawsze, patrzyliśmy bo patrzyliśmy na młodych, ale tylko dlatego żeby im przykrości nie zrobić, bo wypada...
|
|
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
06.09.2014
1. Sala: http://www.kultura.bialogard.info/ 2. Zespol: http://www.msdj.pl/ 3. Kamerzysta: http://www.foto-kamera.pl/ 4. Fotograf: http://www.foto-kamera.pl/ 5. Suknia: 6. Garnitur: 7. Kwiaty: goździki 8. Wodka: 9. Samochod: 10. Tort: 11. obrączki 12. fryzura 13. makijaz 14. buty 15. torebka i inne dodatki 16. kolorystyka 17. catering |
|
|
|
#1465 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
Ane3kaa prosze o podmiane odnosnika w pierwszym poscie na.post nr 1464
Edytowane przez alloffkowa Czas edycji: 2013-02-15 o 09:07 |
|
|
|
#1467 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1468 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Puk, puk, można? Mnie też dopada presja czasu, coraz więcej spraw się klaruje, mogę się dołączyć?
![]() Czego chcecie się dowiedzieć ode mnie o mnie?
|
|
|
|
#1469 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
My go posadzimy na sali do tańczenia, przy stoliku razem z fotografem, od gości będzie ich odgradzał taki parawanik, więc całkiem spoko. Cytat:
|
|
|
#1470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wszystko Ile jestescie razem, jak zareczyny, jaka data, co załatwione )
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

Wrzucam kilka produkcji w załączniku 
powinnam jakieś rabaty dostawać albo kartę stałego klienta w mojej pizzerii.
Ale wtedy miałam skuteczność, średnia 4,75 
Ja w niedzielę mam ostatni egzamin (mam nadzieję że zdam) a już od przyszłego tygodnia zaczynam zajęcia 

Mam powoli dosc bo ostatnio nic sie nie układa tak jak powinno.. W srode mam egzamin na prawko, z takim humorem i nastawieniem jak teraz to nie wiem co to bedzie..