|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7
Hahaha, dobre
Proponuje w tym roku powiedzieć dzieciom, że nie będzie obchodów Dnia Dziecka, bo przecież dziećmi są cały rok
|
|
|
|
#4292 |
|
zawsze mam racje
|
A ja rozumiem, mnie by się nie chciało przechodzić przez jakieś ciężkie leczenie przynoszące pełne bólu, które może przedłuży moje życie o 2 lata, a może nie.
|
#4293 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4294 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ale w innym wypadku to co to szkodzi. Jak komuś nie pasuje niech nie obchodzi, ale nie trzeba do tego dorabiać dziwnych teorii. Po co Wielkanoc skoro katolicy powinni się cieszyć ze zmartwychwstania cały rok? ![]() Po co świętować rocznicę ślubu jak małżeństwem jest się cały rok? A i jeszcze jedno- po co świętować urodziny skoro codziennie jest się starszym i codziennie jest rocznica np miesiąca i 5 dni istnienia na tym świecie, 3 miesięcy i 20 dni istnienia na tym świecie? ![]() Po co Wszystkich świętych skoro zmarli są zmarli przez cały rok?
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-02-14 o 18:08 |
|
|
|
|
#4295 |
|
Konto usunięte
|
Wbrew mojemu podpisowi naprawdę nie mam nic przeciwko walentynkom ale ta cała otaczka z tymi puchatymi serduszkami, miśkami i innymi mnie dobija. Naprawdę trzeba tak nachalnie ogłaszać wszem i wobec,że dziś są walentynki, każdy kto ma kalendarz o tym wie. Ale serio, życzę wszystkim by miło spędzili ten dzień ze swoją drugą połówką
|
|
|
|
#4296 | |
|
sissy that walk
|
Ja lubię wszelkie okazje
Irytowały mnie Walentynki jak miałam jakieś 14 lat, potem mi przeszło - to przecież miłe. Oczywiste, że ludzie się kochają cały rok, ale jeśli jest dzień w roku kiedy można się oderwać na chwilę od codzienności i pomyśleć o tym jak ważna i fajna jest miłość, to czemu nie. Skoro na Boże Narodzenie są kiczowate mikołaje i plastikowe Jezuski w szopce, na Wielkanoc baranki z cukru i jajka z czekolady, to czemu na Walentynki ma nie być serduszek? Nie udawajmy, że ten dzień to jedyne komercyjne święto w roku, skoro w zasadzie każde święto to głównie komercja. Dziwią mnie ci, dla których Dzień Matki jest ok, Dzień Babci jest ok, Dzień Dziecka jest ok... a święto miłości jest be, bo to komercja
|
|
|
#4297 |
|
Konto usunięte
|
Ja też nie rozumiem bojkotu - komercyjne święto, sryjne krude. Każde święto jest fajne praktycznie. Dobry przykład z dniem zmarłych, dniem matki czy dziecka - zmarli są zmarli przez cały rok a nawet dłużej
Każdy kogoś kocha. Partnera, partnerkę, dziecko, mamę, psa. I dla każdego w ten dzień kogo się kocha można zrobić coś miłego, mój kot dostał tuńczyka nie tarzam się w puchatych serduszkach a setny temat pt co mu kupić bo dostałam perfuma, leczy mnie do kwadratu ale każda okazja jest dobra do świętowania i widzę że z tego robi się niezły biznes - powstają imprezy anty walentynkowe i kluby dalej zarabiają
|
|
|
|
#4298 |
|
Konto usunięte
|
Ja przyznaje, że lubię promocje walentynkowe na słodkości, w tamtym roku nieźle się obkupiłam
|
|
|
|
#4299 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie lubię zdziecinnienia i bycia nakłanianym do świętowania dokładnie W TYM JEDNYM KONKRETNYM dniu, więc nie trafia do mnie ta romantyczna otoczka. I nie, żal i zazdrość mi nie ściska różnych części ciała, bo tak samo staram się ignorować ten dzień będąc w związku jak robiłam i przed nim.Dodam jeszcze, że nie przepadam też za Bożym Narodzeniem zaczynającym się w sklepach dwa miesiące wcześniej, tak samo jak Wielkanocą czy innymi świętami, a już najbardziej rozbraja mnie Halloween. Ogólnie cierpię na wstręt do świąt, może w tym tkwi mój problem.
|
|
|
|
|
#4300 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jezusy Maryjki Osiołki Mikołajki Balwanki Gwiazdeczki Kolędnicy z szopką Ksiądz z kolędą Odgłosy kościoła Choinki Święte reklamy i 150 innych a ta romantyczna otoczka, romantyzm w supermarkecie - to jest kicz nie romantyzm który towarzyszy każdemu świetu i to nie tylko w Polsce
|
|
|
|
|
#4301 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
Obowiązku świętowania nie ma, w żadne święto. Nikt nie stoi nad obywatelami z kałachem. Po prostu taka jest data, tak się przyjęło i tyle. I to normalne, że są z tej okazji specjalne gadżety w sklepach i imprezy w klubach. Śmieszy mnie to rozwodzenie się nad tymi serduszkami, misiami i całą resztą.
|
|
|
#4302 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4303 |
|
Konto usunięte
|
O rany teraz jak zdejmą te wszystkie serduszka, różyczki to zaczną sklepy przyozdabiać króliczkami, wiosennymi kwiatkami, kurczaczkami i pisankami. Chyba, że zapomniałam o jakimś wcześniejszym święcie?
|
|
|
|
#4304 |
|
Konto usunięte
|
Choco Glam dzień kobiet?
---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- JA CHCĘ ŚWIĘTOWAĆ DIEŃ POBIEDY http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...2VSPtJplGT3UWg http://www.kuling.org.pl/fotonotes/bialorus/001.jpg |
|
|
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
Wolę jeden dzień kiczowatych serduszek, niż dwa miesiące durnych, świątecznych reklam i piosenek tych samych od jakichś dziesięciu lat.
|
#4306 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale smutne to. Ja się w sumie już poddałam chyba. Z namawianiem. |
|
|
|
|
#4307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4308 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...68778676_n.png mój oblubieniec
|
|
#4309 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez 05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d Czas edycji: 2013-02-14 o 19:48 |
||
|
|
|
#4310 |
|
Konto usunięte
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;39238320]Mam to szczęście, że moją nie trzeba namawiać. Oprócz wcześniej wymienionej koleżanki to jeszcze druga umarła na raka szyjki macicy. Po tym to nawet mój tato, jak mówią o tym w telewizji, to się dopytuje czy i kiedy robiła badania. Teraz by się tylko przydało go namówić na pewne badanie. Coś czuję, że będzie ciężko.
Zacny wąs [/QUOTE]U mnie jest odwrotnie. Ojciec się bada kiedy trzeba i co trzeba. A z matką... ręce opadają. Ostatni argument/szantaż jaki mi został to "będę wstrzymywać oddech dopóki nie pójdziesz". |
|
|
|
#4311 |
|
Konto usunięte
|
Kurcze, ciężka sprawa. Trudno dyskutować z upartymi osobami, wiem bo sama taka jestem.
|
|
|
|
#4312 |
|
Zadomowienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;39238320]Mam to szczęście, że moją nie trzeba namawiać. Oprócz wcześniej wymienionej koleżanki to jeszcze druga umarła na raka szyjki macicy. Po tym to nawet mój tato, jak mówią o tym w telewizji, to się dopytuje czy i kiedy robiła badania. Teraz by się tylko przydało go namówić na pewne badanie. Coś czuję, że będzie ciężko.
Zacny wąs [/QUOTE]No ba! Monsieur Saussure, marzenie każdej lingwistki.
|
#4313 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Dla mnie to idealne święto, kocham placki
|
|
#4314 | |
|
Konto usunięte
|
Ja przepraszam, że tak ni z gruchy, ni z pietruchy i to z czymś takim, ale wiecie, czasem trzeba się podzielić z kimś bólem istnienia
![]() Cassandra Clare, autorka książek z gatunku young adults, napisała na swoim profilu na tumblrze, że dostała taką wiadomość: Cytat:
![]() A wieczór walentynkowy spędzę na podziwianiu tego pana --> http://24.media.tumblr.com/15ed2a5e9...x55o1_1280.jpg , na pohybel hejterom |
|
|
|
|
#4315 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja optuję za antyczną Grecją Tyż Europa ![]() Ja, można powiedzieć, że świętuję, bo lubię : http://www.youtube.com/watch?v=SdLONbicSuY |
|
|
|
|
#4317 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gdyby moja mama miała takie rozumowanie jak Ty to straciłabym Ją 5 lat temu. Na szczęście jest mądrą kobietą
|
|
#4318 |
|
Zadomowienie
|
W kwestii walentynek - nie rozumiem dlaczego wszyscy wszystkim muszą dzisiaj składać życzenia i inne wyrazy uczucia czy już sama nie wiem czego. Dostałam wczoraj masę życzeń od osób mi bliskich ale też od całkowicie obojętnych. Najbardziej rozwaliło mnie pytanie kolegi z pracy czy dostałyśmy z koleżanką walentynki od szefa
Od męża nie dostałam, czemu mam dostać od szefa ?
|
|
|
|
#4319 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A ja spędziłam wieczór walentynkowy z tym panem: http://3.bp.blogspot.com/-N3xIy460MP...+na+glowie.jpg
|
|
|
|
|
#4320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:11.

Irytowały mnie Walentynki jak miałam jakieś 14 lat, potem mi przeszło - to przecież miłe. Oczywiste, że ludzie się kochają cały rok, ale jeśli jest dzień w roku kiedy można się oderwać na chwilę od codzienności i pomyśleć o tym jak ważna i fajna jest miłość, to czemu nie.
nie tarzam się w puchatych serduszkach a setny temat pt co mu kupić bo dostałam perfuma, leczy mnie do kwadratu ale każda okazja jest dobra do świętowania 

Nie lubię zdziecinnienia i bycia nakłanianym do świętowania dokładnie W TYM JEDNYM KONKRETNYM dniu, więc nie trafia do mnie ta romantyczna otoczka. I nie, żal i zazdrość mi nie ściska różnych części ciała, bo tak samo staram się ignorować ten dzień będąc w związku jak robiłam i przed nim.

Od męża nie dostałam, czemu mam dostać od szefa ?