|
|
#481 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
Tajgera. Teziak chleje % ale lepiej się nie zbliżać do niego. Właśnie mi miłość na fejsie wyznał
![]() 1. Nie wiesz co tracisz 2. Ja Ciebie niczym nie pociskam
|
|
|
|
#482 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39243332]Tajgera. Teziak chleje % ale lepiej się nie zbliżać do niego. Właśnie mi miłość na fejsie wyznał [/quote]A Wy mnie do założenia sobie fb namawialiście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#483 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#484 | ||
|
BAN stały
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39243387]1. Załóż załóż
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#486 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#487 | ||
|
BAN stały
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39243455]1. No so? weź załóż [/quote]Chyba sfytr, jak się mi zimno zrobi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:38 ---------- Poprzedni post napisano o 02:21 ---------- Dobranoc Takuśny, a mawia się u Was "mieć klapsa"?
|
||
|
|
|
#488 |
|
To ja :)
|
Łiiitam, wszystko kwestia dobrego przepisu...
Flo!! Bo wczoraj mi wzięło i nie zacytowało -super!! Fajny ten Twój internista ![]() Idę na zastrzyk z kota...
|
#489 | |
|
Zakorzenienie
|
ii tam daleko, pociągiem z Mediolanu w 0,5 dnia można dojechać
![]() no ale dzikich plaż tam chyba nie ma ogólnie myślę ze są rzadko spotykane we Włoszech, pewnie raczej na wyspach blisko, tanio i dziko to chyba nierealne ![]() Cytat:
Wczorajsze spożycie mi zaszkodziło z deka no ale jakoś się ogarnęłam (chociaż marze by wrócić do łóżka) i ideu do pracy, dobrze ze piątek
|
|
|
|
|
#490 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hy, nie podejrzewałam Cię o to
![]() Nie no jacha ale mnie chodziło o pudełko Snoby i pasztety, chyba się fochnę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A aj ciasto marchefkowe A bo wyzywają nas od snobów, różowych bźdźwiąg i pasztetów oraz pustych lasek, śmieci itp itd ![]()
|
|
#491 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Fitam!
By tradycji było zadość, By Flo z rana miała radość, kawę piłam nie chce jeść, sadła szybko nie chce mieć! Dziś mam dzień popiermylony, cały pracą zawalony, same bzury noż kura mac, payment za to nie chcą dać! Dali by coś na zachętę, pogadałabym z klientem, szybko prace te zdziałała, popołudnie wolne miała. Cytat:
Dal mnie i P. z sosem pieczarkowym dla młodej z masłem i brokułami. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#492 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dwa razy to twarz się myje ![]() Cytat:
![]() Ha! już druga osoba się na Tobie poznała Cytat:
Cytat:
![]() Dla mnie super, kolorystycznie to bajka Niech mnie ktoś kopnie w rzyć co bym się do życia wzięła
|
|
#493 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No a jak! ![]() Cytat:
A ja przeczytałam "POŻYCIE" ![]() "marzę o tym, żeby wrócić do łóżka" Cytat:
Też się rozpędzam - zaczynam Shalimar (malować)
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2013-02-15 o 09:34 |
|||
|
|
|
#494 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Kuzwa, nie mam czym umyc wlosow, Garniera Oleo nigdzie nie ma, same szampony. W Naturze nie ma, w Rossie nie ma, w Kerfurze nie ma, moze w Tesco bedzie... Fruit Passion ani Aik tez w Naturze nie ma Nic kufa nie ma a ja ide dzis miedzy ludzi i nie mam czego uzyc.
|
|
|
|
|
#495 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39242402]1. O pralkomat chodzi
2. Akcja zaczęła się o 00:00 kiedy dostałem telefon od kuleżanki co bym z nią na stację poszedł. No to idziem. Po drodze se pijemy trunki wszelakie i gadamy. Dotarliśmy ZA POLO na garaże gdzie musiała coś zrobić. Zrobiła co miała i idziem dalej. Spotkaliśmy dwóch ziomków i nie wiem jak znaleźliśmy się w jakieś piwnicy (dobre Feng Shui tam jest Nie obyło się bez krwi bowiem zaczęliśmy się dla jaj zez kuleżanką przepychać no i poleciała na sportowca. Antygwałty (czyt. leginsy) podziurawione które do dzisiaj mi wypomina. Reasumując wróciłem przed 6 naprany jak pekaes z trzema zapalniczkami i prawie całą paczką fajek.[/QUOTE]Chyba stara jestem, bo jakoś nie widzę powodu, żeby się rozpisywać tak o własnym chlaniu ![]() Ju świetny obraz ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
Tak w ogóle to macham znad chrypki i wieśniaka na sniadanie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#496 |
|
Nindżopesz
|
Oleo bylo w Tesco, bede zyc
|
|
|
|
#497 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie lubię z założenia ![]() na dobranoc ![]() Cytat:
![]() czyli nie tylko ja zaczynam dziś dzień od kucia powodzenia (oby nie zaszkodził, jak ostatnio )Cytat:
to twój też przeklina? Cytat:
![]() dzień dobry
|
|
|
#498 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Flo jest jeszcze śnieg na kaszubach?
Bo u mnie malutko.---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Widzieliście relacje z tego deszczu meteorów w Rosji, straszne
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2013-02-15 o 10:55 |
|
|
|
#499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś zabawiano fraszkami - dzięki jesteś debest a ja przeczytałam w KWC "żywa baza pod makijaż wypełniająca pory" marki Skin Food to wina ślimaków
|
|
|
|
|
#500 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
Widziałam ten deszcz meteorów cły tydzień pełen jakichś omenów i symptomów pełnych mistycyzmu
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#502 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A jakby takie meteoryty rozpadły się w atmosferze nad wielkim miastem np nad NY? To by była katastrofa jak w jakimś filmie grozy. W Rosji to niezbyt zaludnione obszary.
Idę wstawić chleb w maszynę.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#503 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
No niby tak, ale jeszcze trzeba mieć chociaż trochę talentu do tego, a ja nie mam . Cytat:
Cytat:
A poważnie to naprawdę niezly 2. kuuurde, co jest..nic nie ma...dobrze,że mam pokazne zapasy ![]() ![]() Też sie za swoim nachodzilam... 3. daj znać jak sie sprawdzi ![]() Oby lepiej niż NV Zaczęłabym wrzeszczeć chyba jakbym na żywo zobaczyla...jak z Dnia Niepodleglości czy innego sf
|
||
|
|
|
#504 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oglądałam! Może być, pamiętam o czym czyli wart obejrzenia. ![]() Cytat:
![]() ![]() wyobraziłam to sobie
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2013-02-15 o 11:48 |
||
|
|
|
#505 | |
|
Zakorzenienie
|
wychodzisz z domu?I to jak Nosz ku....wa mać Pani Aniu ja przepraszam ale nie wydolę z tymi ludźmi Mówię:panie doktorze potrzebuje recepte na antybiotyk na helicobacter, a skąd pani wie że potrzeba? reumatolog kazała mi to wyleczyć, On:to nie se sama przepisuje Cytat:
![]() Wracam z S. i chce mi się nowych zapachów
|
|
#506 | |||
|
BAN stały
|
Znad
i chleba z serem Wszyscy wiemy, że wcale nie Cytat:
No nie dogadaliśmy się najwidoczniej Cytat:
![]() No co Ty?! ![]() Cytat:
A! ![]() Koniec świaaataaa!!! A ja rencami zagniatać muszę
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2013-02-15 o 12:12 |
|||
|
|
|
#507 |
|
Piers do przodu
|
Szatą mało Ci?? Burza nas Watykanem po ogłoszeniu abdykacji Benia, wybuchy jądrowe w Korei Północnej, Pistorius używa broni na swej narzeczonej, meteory bombardujące Rosję
i pełno "szpecjalistów" mówiących, że księga przepowiedni tego czy owego to właśnie ogłaszała już od średniowiecza ... Mój gada, że trza żarcia narobić i okopać się na działce, żywcem nas nie wezmą ![]() Jakich zapachów Ci się chce??
|
#508 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
2. Ano niestety ![]() 3. Nie zauważyłem. A co to ? Cytat:
![]() Gryczany chciał wiedzieć to napisałem a Ty nie musisz tego czytać. |
||
|
|
|
#509 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39248430]
Gryczany chciał wiedzieć to napisałem a Ty nie musisz tego czytać.[/QUOTE] No cóż, z wiekiem zmądrzejesz, może.
|
|
|
#510 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:22.

Pijecie jeszcze co? 

no ale jakoś się ogarnęłam (chociaż marze by wrócić do łóżka) i ideu do pracy, dobrze ze piątek 

Nie obyło się bez krwi bowiem zaczęliśmy się dla jaj zez kuleżanką przepychać no i poleciała na sportowca. Antygwałty (czyt. leginsy) podziurawione które do dzisiaj mi wypomina. Reasumując wróciłem przed 6 naprany jak pekaes z trzema zapalniczkami i prawie całą paczką fajek.[/QUOTE]

cły tydzień pełen jakichś omenów i symptomów pełnych mistycyzmu 
i chleba z serem