|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1171 |
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
cześć wszystkim
![]() unsafe_girl, byłam w albumie, ładna miałaś wyjściówkę i piersi wyszły śliczniutkie ![]() nie ma to jak zacząć dzień od oglądania pięknych piersi ![]() ![]() ![]()
#1172 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
![]() Kiedyś w końcu będziesz oglądała swoje cuda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1173 |
Wtajemniczenie
|
Hej Kobitki
![]() Kilka razy czytalam o rozmiarach wizualnych i stanikowych....jaka to roznica, o co z tym chodzi...np D wizualne to jaki rozmiar stanikowy? |
![]() ![]() |
![]() |
#1174 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry Kochane Cycolinki,
Czy ja przemieniam się w faceta? w każdej wolnej chwili tylko CYCKCI i CYCKI ![]() Unsafe, widziałam fotki, z tej perspektywy Twoje piersi są duze i faktycznie proporcjonalne do ciała ![]() ![]()
#1175 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1176 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1177 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry dziewczyny
![]() ![]() ![]() Margo: ![]() Saba: zgadzam sie z Toba jesli chodzi o rozmiary- nie warto walczyc o dodatkowe ml jesli lekarz jasno I wyraznie mowi ze to nie bedzie bezpieczne czy tez wizualnie atrakcyjne bo gdzies cos bedzie wystawalo.. Amorcio: wizualne D to bedzie pewnie jakies stanikowe K ![]() ![]() Sprobuje zajrzec do foamclene I unsafe z telefonu zeby zobaczyc nowosci ale nie wiem czy mi sie uda.. Dziewczynki, naciagnelam sobie miesien w piersi na aerobiku, znaczy jakby naderwalam, takie mam uczucie ![]()
#1178 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeju stanikowe K...Horo wypowiedz sie w tym temacie prosze |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1179 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kochana, trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego. daj od razu znać co i jak ![]() W kwestii cycków Kochana, to ja cały czas myślę czy te moje 350 będą dobre... Jakbym to cholerstwo rozrysowała to wychodzi mi cholera autostrada... i już to jednej dziewczynie pisałam, pewnie do dnia operacji bede tak sobie o tym myśleć, rozważać, porównywać, martwić się ... ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
![]() |
#1180 |
Raczkowanie
|
Stanikowe - wizualne? Może chodzi o to, że przy doborze rozmiaru stanika mierzy się również obwód pod biustem i czasem nawet przy wizualnie duzym biuście mamy rozmiar stanika np 85B miska duża ale pod biustem sporo i przez to inny rozmiar. Dla mnie wizualne D.. czyli duże ale nie wielkie i nie średnie - apetyczne, kobiece, seksowne
![]() Trochę mnie uspokoiłyscie tym, że wielkiego wymiarowania podczas doboru implantów nie było bo na niektórych stronach można znaleźć bardzo matematyczne sposoby i trochę się wystrasyłam, że może mój dr odstaje od innych. Chyba jednak doświadczenie dobrego lekarza więcej znaczy niż program. Widzę, że są tu mamy maluchów. Ja też mam dwóch chłopców - 3,5 lataka i 1,5 rocznego. Pytałam nawet na konsultacji jak to będzie po op. Sporo się razem bawimy, wygłupiam, przytulamy, młodszy jak sie obudzi w nocy to z poduszką pod pachą przychodzi do sypialni i pozwalamy mu zostać. Cięzko mi sobie wyobrazić, że muszę trzymać dystans uważając na swoją klatkę piersiową. Na szczęście przez pierwsze 2 tyg będę na urlopie, młodszy z nianią a straszy w przedszkolu. Po południu mąż ogarnie chłopaków. A Wy planujecie urlopy/L4? |
![]() ![]() |
![]() |
#1181 |
Raczkowanie
|
ja biorę urlop 2 tyg mam jeszcze zaległego 5 dni więto wykorzysatam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- większe zakupy to porobi mimój Daniel a zwykłe to podlece do sklepu bo mam w budynku ![]() ![]()
już są 28.02.2013 dr J.J. Wrocław ![]() ![]() ![]() Edytowane przez jusi84 Czas edycji: 2013-02-15 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1182 |
Zadomowienie
|
Amorcio.
u mnie wyjściówka byla zerowa, wiec moje 600 naprawdę nie jest aż takie kosmiczne, jakby się mogło wydawać ![]() koleżanka ma 325 i wizualnie to, co ja... bo miała troszkę swojej wyjścióweczki ![]()
#1183 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1184 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I wlasnie zaskoczylam, ze to co dr powiedzial o ksztalcie do moich oczekiwan to trafil w 10tke bo boje sie zeby przy wiekszych piersiach moja klatka nie wygladala na jeszcze szersza Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-02-15 o 10:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1185 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-02-15 o 10:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1186 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1187 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczynki!
I ja się witam przy "porannej" kawce,za to po porannym fitnessie ![]() Tak podczytuje,co tu skrobiecie i myślę,ze z tymi rozmiarami staników i "wizualizacją" to ciężko powiedzieć,bo każdy jednak ma inne oko, a rozmiar rozmiarowi też nie równy... Amorcio, a pisałaś do doktorka tego maila z pytaniami?? Mam nadzieję,ze dostałas mojego smsika ![]() Widać każdy doktor ma swoje sposoby na to aby dopasowywać implanty-ja też musze jakieś zdjęcia cyckowe przygotować-nawet tż wysyłałam do kiosku po "niecenzuralną prasę" ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- [QUOTE=jusi84;39246440]ja biorę urlop 2 tyg mam jeszcze zaległego 5 dni więto wykorzysatam ![]() ![]() Jusi, no zawsze to możesz się jeszcze "przeziębić" ![]() Pójdziesz to zwykłego internisty i powiesz o co komon,no i powinien Ci wystawić zwolnienie bez problemu.... Gratuluję szybkiego kursu wychowawczego-jak belseno napisała-cycki mają moc!! I z każdego chłopca zrobią mężczyznę ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Horo, zmywanie na czyń do drugiej w nocy?! ![]() Przy czwórce dzieci,to mąż powinien Ci kupić zmywarkę ![]() Ja przy mojej trójce nie wyobrażam sobie zmywania bez tego cud-wynalazku...i uwieżcie!Niech nikt mi nie mówi,ze niektórych rzeczy nie powinno się w niej zmywać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1188 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczynki
![]() Dalej nie zdecydowana |
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Raczkowanie
|
Poczatkowo myslałam o wzięciu L4 - moj dr proponował mi na początek 2 tygodnie, mówił, że owszem będzie jego pieczatka, ale on przecież operuje równiez inne przypadki np. przepuklinę... Zdecydowałam się jednak na urlop. Ale zastanawiałam się czy coś powiedzieć? Pracuję w biurze z samymi kobietami... W sumie o mojej decyzji wie tylko mąż, mama i przyjaciółka. Teściowa kiedyś w mojej obecności głośno naśmiewała się z tematu operacji plastycznych więc oczywiście nie wie nic... ale czy się nie domyśli?? Cięzko teraz stwierdzić jaka będzie różnica - push up a po op. A Wy wtajemniczyłyście w temat swoje otoczenie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1190 |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=iloona79;39247373]Cześć Dziewczynki!
I ja się witam przy "porannej" kawce,za to po porannym fitnessie ![]() Tak podczytuje,co tu skrobiecie i myślę,ze z tymi rozmiarami staników i "wizualizacją" to ciężko powiedzieć,bo każdy jednak ma inne oko, a rozmiar rozmiarowi też nie równy... Amorcio, a pisałaś do doktorka tego maila z pytaniami?? Mam nadzieję,ze dostałas mojego smsika ![]() Dzis chce napisac bo czasu nie mialam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1191 |
Raczkowanie
|
Ja z wtajemniczeniem mam problem, na razie wiedzą: mąż i 2 przyjaciółki.
Ale, ale... wkleiłam swoje wyjściówki, i dopiero po zdjęciu się załamałam ![]() Tak więc, mam 168 cm wzrostu, 55 kg, pod biustem 67. I poproszę o rady, bo jak obejrzałam biust ani2003 to baaardzo mi się taki podoba ![]() I w sumie to ze zwolnieniem od lekarza też miałabym problem, więc chyba poproszę mojego gin o takowe, tym bardziej, że o opinię go pytałam i byl bardzo na tak ![]()
TK 10.04 - cudne Silimed Natural 410cc ![]() Edytowane przez ktopozna Czas edycji: 2013-02-15 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1192 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
gawisz, no uwierz mi,ze nie wszyscy lekarze dokładnie mierzą...nie będę już rzucać tu nawet inicjałami ![]() A co do dzieci,to musisz być na 100% pewna,ze sobie dasz radę. Tutaj parę osób z tego względu poprzesuwało operacje,chyba maja i na pewno ja ![]() Musisz mieć naprawdę wszystko dobrze zorganizowane-jak kulkaaga albo zrobić przyśpieszony kurs wychowania jak u jusi ![]() Edytowane przez iloona79 Czas edycji: 2013-02-15 o 10:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1193 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Byliśmy na zakupach w Berlinie z ciekawości zaszłam na dział bielizny pracuję tam super babeczka,polka obejrzała biust i prosiła o zmierzenie dwóch staników mięciutkiego bez fiszbin taka koroneczka i pushapa bo często mąż jeździ sam na zakupy i od dawien dawna nie mogli wspólnie namierzyć rozmiaru stanika dla mnie ![]() koronkowy to 75c a pushap 70E :O kupiliśmy koronki,tak o na przyszłość bo były świetne pushapa odłożyłam na inne dalekie czasy może kiedyś się przymierze do zakupu ale to jeszcze nie teraz : )
![]() |
#1194 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1195 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() W sumie z tym ginekologiem to nie głupi pomyśł....w końcu można też się pokusić,ze to "ginekologiczna" operacja...oni w końcu też cyckami się zajmują ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1196 |
Raczkowanie
|
zmykam do ginekologa zbadać się i po tabletki bo już więcej nie chce takiej sytuacji i latania po aptekach i proszenia się by mi wydali...
buziaki jak mój Daniel nie zapomni neta to się jeszcze wieczorkiem odezwę ![]()
#1197 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1198 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1199 | |
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1200 |
Raczkowanie
|
Przecież to wszystko zależy od całej budowy ciała.
Moja przyjaciółka waży tyle co ja, wzrost ma podobny, a wygląda jak sucharek. Dziwne to, ale budowę ciała mamy zupełnie inną. A jak już masz dzieci, to wiesz na pewno, że 5 kg w tą czy tamtą to niewielka sprawa do zrzucenia ![]() Ja w pierwszej ciąży przytyłam dużo, grubo ponad 20 kg, w drugiej połowę mniej. Pierwszy raz nadwagę zrzucałam prawie 1,5 roku, za drugim w 2 miesiące wróciłam do właściwej wagi ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:43.