Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-15, 08:36   #1171
LittleButterfly
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

cześć wszystkim

unsafe_girl,
byłam w albumie, ładna miałaś wyjściówkę i piersi wyszły śliczniutkie
nie ma to jak zacząć dzień od oglądania pięknych piersi wolę spojrzeć na Wasze cuda niż na moje maluchy
Stary 2013-02-15, 08:55   #1172
unsafe_girl
Rozeznanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez LittleButterfly Pokaż wiadomość
cześć wszystkim

unsafe_girl,
byłam w albumie, ładna miałaś wyjściówkę i piersi wyszły śliczniutkie
nie ma to jak zacząć dzień od oglądania pięknych piersi wolę spojrzeć na Wasze cuda niż na moje maluchy
Dziękuję
Kiedyś w końcu będziesz oglądała swoje cuda
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 08:56   #1173
Amorcio
Wtajemniczenie

Hej Kobitki

Kilka razy czytalam o rozmiarach wizualnych i stanikowych....jaka to roznica, o co z tym chodzi...np D wizualne to jaki rozmiar stanikowy?
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 09:02   #1174
margo50100
Raczkowanie

Dzień dobry Kochane Cycolinki,
Czy ja przemieniam się w faceta? w każdej wolnej chwili tylko CYCKCI i CYCKI

Unsafe, widziałam fotki, z tej perspektywy Twoje piersi są duze i faktycznie proporcjonalne do ciała
Stary 2013-02-15, 09:03   #1175
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Hej Kobitki

Kilka razy czytalam o rozmiarach wizualnych i stanikowych....jaka to roznica, o co z tym chodzi...np D wizualne to jaki rozmiar stanikowy?
ja mam wizualne D

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 09:08   #1176
margo50100
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maja2013 Pokaż wiadomość

Ja chodziłam trochę na dermomasaże i coś mi się wydaje, że nawet po 3 tygodniach nie dasz rady.Tzn może i dasz ale według mnie nie będzie to dla piersi bezpieczne.

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
i miałabyś rację Avatar taki miałam jeszcze przed operacją zaczerpnięty z internetu, urzekł mnie i tak jest do dziś Ale mój własny biust też jest niczego sobie naprawdę[COLOR="Silver"]
[(...).
Ja ostatnio byłam w Twoim albumie i muszę sie z Tobą zgodzić
Stary 2013-02-15, 09:09   #1177
Amanina
Raczkowanie

Dzien dobry dziewczyny siedze na szkoleniu I nadrabiam was czytajac w telefonie krystel!!!! Witamy!!! Wracaj do nas szybko I do pelnej sprawnosci rowniez **

Margo: * a o czym Ty tam diable myslisz???

Saba: zgadzam sie z Toba jesli chodzi o rozmiary- nie warto walczyc o dodatkowe ml jesli lekarz jasno I wyraznie mowi ze to nie bedzie bezpieczne czy tez wizualnie atrakcyjne bo gdzies cos bedzie wystawalo..

Amorcio: wizualne D to bedzie pewnie jakies stanikowe K nie ma takiego przelicznika chyba, (albo ja nie znam), to tak bardziej intuicyjnie oceniam

Sprobuje zajrzec do foamclene I unsafe z telefonu zeby zobaczyc nowosci ale nie wiem czy mi sie uda..

Dziewczynki, naciagnelam sobie miesien w piersi na aerobiku, znaczy jakby naderwalam, takie mam uczucie jutro ide na konsultacje po 3 mcach to od razu powiem w ktorym miejscu mnie boli jak dotykam.. Mam nadzieje ze to nic powaznego..

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-15, 09:13   #1178
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Amanina Pokaż wiadomość
Dzien dobry dziewczyny siedze na szkoleniu I nadrabiam was czytajac w telefonie krystel!!!! Witamy!!! Wracaj do nas szybko I do pelnej sprawnosci rowniez **

Saba: zgadzam sie z Toba jesli chodzi o rozmiary- nie warto walczyc o dodatkowe ml jesli lekarz jasno I wyraznie mowi ze to nie bedzie bezpieczne czy tez wizualnie atrakcyjne bo gdzies cos bedzie wystawalo..

Amorcio: wizualne D to bedzie pewnie jakies stanikowe K nie ma takiego przelicznika chyba, (albo ja nie znam), to tak bardziej intuicyjnie oceniam

Sprobuje zajrzec do foamclene I unsafe z telefonu zeby zobaczyc nowosci ale nie wiem czy mi sie uda..

Dziewczynki, naciagnelam sobie miesien w piersi na aerobiku, znaczy jakby naderwalam, takie mam uczucie jutro ide na konsultacje po 3 mcach to od razu powiem w ktorym miejscu mnie boli jak dotykam.. Mam nadzieje ze to nic powaznego..
Amania moze tylko naciagnelas za mocno ale po op chyba zawsze juz ten lek o miesnie zostanie.

Jeju stanikowe K...Horo wypowiedz sie w tym temacie prosze
Stary 2013-02-15, 09:30   #1179
margo50100
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amanina Pokaż wiadomość

Kochana, trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego. daj od razu znać co i jak

W kwestii cycków Kochana, to ja cały czas myślę czy te moje 350 będą dobre... Jakbym to cholerstwo rozrysowała to wychodzi mi cholera autostrada... i już to jednej dziewczynie pisałam, pewnie do dnia operacji bede tak sobie o tym myśleć, rozważać, porównywać, martwić się ... a czasem panikować

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:
Witajcie nocna pora Nie mialam czasu wczesniej napisac.
Bylam na konsultacji u dr JJ, dobrze sie przygotowalam i dr poswiecil mi sporo czasu aby odpowiedziec wyczerpujaco na moje pytania. Szlam do niego wiedzac, ze on nie proponuje wielkosci implantow na pierwszej konsultacji. To pacjentka musi wiedziec czego oczekuje (po to test z ryzem aby wiedziec z jak duzymi piersiami bedziemy dobrze sie czuc, to my bedziemy z nimi zyc a nie on, my mamy byc zadowolone z wielkosci), na podstawie tego i naszej wyjsciowki, wymiarow, dr dobiera implant. A wielkosci jeszcze nie umiem okreslic ale ksztalt i czego nie chce to wiem, i na tej podstawie dr powiedzial czego mi nie zaproponuje. Dr jest bardzo rzeczowy, bardzo dobrze sie z nim rozumialam. Nie bedzie problemu aby do operacji mial przygotowane 3modele implantow i wtedy bede mogla podjac ostateczna decyzje. Cos czuje, ze bede miala problem z wyborem lekarza ale to sie okaze jak pojde do drugiego a to w marcu a w czerwcu chce sobie zarezerwowac termin operacji na sierpien.

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Witamy, witamy I pozdrawiamy
Amorcio, jakich doktor implantów CI nie(!) zaproponuje?
Stary 2013-02-15, 09:31   #1180
gawisz
Raczkowanie

Stanikowe - wizualne? Może chodzi o to, że przy doborze rozmiaru stanika mierzy się również obwód pod biustem i czasem nawet przy wizualnie duzym biuście mamy rozmiar stanika np 85B miska duża ale pod biustem sporo i przez to inny rozmiar. Dla mnie wizualne D.. czyli duże ale nie wielkie i nie średnie - apetyczne, kobiece, seksowne
Trochę mnie uspokoiłyscie tym, że wielkiego wymiarowania podczas doboru implantów nie było bo na niektórych stronach można znaleźć bardzo matematyczne sposoby i trochę się wystrasyłam, że może mój dr odstaje od innych. Chyba jednak doświadczenie dobrego lekarza więcej znaczy niż program.
Widzę, że są tu mamy maluchów. Ja też mam dwóch chłopców - 3,5 lataka i 1,5 rocznego. Pytałam nawet na konsultacji jak to będzie po op. Sporo się razem bawimy, wygłupiam, przytulamy, młodszy jak sie obudzi w nocy to z poduszką pod pachą przychodzi do sypialni i pozwalamy mu zostać. Cięzko mi sobie wyobrazić, że muszę trzymać dystans uważając na swoją klatkę piersiową. Na szczęście przez pierwsze 2 tyg będę na urlopie, młodszy z nianią a straszy w przedszkolu. Po południu mąż ogarnie chłopaków. A Wy planujecie urlopy/L4?
gawisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 09:47   #1181
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

ja biorę urlop 2 tyg mam jeszcze zaległego 5 dni więto wykorzysatam jakbym wzieła l4 to zaraz byłyby komentarze od jakiego lekarza mam i co mi się takiego stało więc wolę uniknącć takiej sytuacji bo u mnie w pracy są strasznie zawistne i zazdrosne osoby ....i przez ten czas urlopu bede u rodziców więc tata będzie mi pilnował młodego ja mam na szcżęscie z nim dobrze bo on sam się sobą zajmie weźmie autko i sam się pół dnia bawi czy maluje sobie czy wycina więc tylko noszenie to będe musiała kupić kapcie takie nowmalne żeby tylko girki wsuwał bo jak mu się zachce siku to szybko lecieć trzeba haha to teraz kapcie i lecimy ja mu tylko zapalam światło bo jest za wysoko dla niego

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

większe zakupy to porobi mimój Daniel a zwykłe to podlece do sklepu bo mam w budynku więc nawet po pare razy mogę chodzić żeby nie dzwigać za dużo

Edytowane przez jusi84
Czas edycji: 2013-02-15 o 09:49
jusi84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 09:59   #1182
horo_2
Zadomowienie

Amorcio.
u mnie wyjściówka byla zerowa, wiec moje 600 naprawdę nie jest aż takie kosmiczne, jakby się mogło wydawać
koleżanka ma 325 i wizualnie to, co ja... bo miała troszkę swojej wyjścióweczki

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 10:12   #1183
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość

Witam się kochane z rana przy herbatce
muszę się pochwalic :
1. autobus opanowany - mały zaczął ładnie wchodzić po schodach aj go jedynie podtrzymuję
2. mały już sam się rozbierze więc nie będe musiała rąk do góry dawać
3. wanna opanowana nie musze go myć sam wszsytko robi
jeszcze pare drobiazgów zostało
no proszę Brawooo...i zanim się obejrzysz 2 tyg. zleci - już niecałe 2 tyg. - a i z dzieciaczka małego mężczyznę zrobisz. Cycki mają moc
Stary 2013-02-15, 10:13   #1184
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez margo50100 Pokaż wiadomość

Kochana, trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego. daj od razu znać co i jak

W kwestii cycków Kochana, to ja cały czas myślę czy te moje 350 będą dobre... Jakbym to cholerstwo rozrysowała to wychodzi mi cholera autostrada... i już to jednej dziewczynie pisałam, pewnie do dnia operacji bede tak sobie o tym myśleć, rozważać, porównywać, martwić się ... a czasem panikować

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Amorcio, jakich doktor implantów CI nie(!) zaproponuje?
Beda anatomy bo jak opisalam czego nie chce to okragle odpadly ale one maja rozny kształt tzn proporcje szerokosci do wysokosci to tez ma wplyw na ksztalt piersi, poza tym pytalam co sie dzieje gdy implant jest za duzy do danej wyjsciowki, czego sie mozna spodziewac. Dr mial pacjentki ktore wiedzac jaksie zachowuja piersi z implantami zbyt duzymi chcialy miec piersi duze na maxa i sa bardzo zadowolone, mial tez takie ktorym sugerowal implant gdy przynosiky fotki a one jednak braly mniejsze i po 1-2mcach przychodzily, ze nie takiej wielkosci sie spodziewaly, dlatego wedlug niego wazny jest test z ryzem. W szczegoly bede wdawac sie z lekarzem na ktorego sie zdecyduje i musze sama jeszcze dojrzec co do wlasnych oczekiwan, teraz bardziej zalezalo mi na poznaniu lekarza i jego podejscia bo mam sporo czasu do operacji

I wlasnie zaskoczylam, ze to co dr powiedzial o ksztalcie do moich oczekiwan to trafil w 10tke bo boje sie zeby przy wiekszych piersiach moja klatka nie wygladala na jeszcze szersza

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-02-15 o 10:21
Stary 2013-02-15, 10:15   #1185
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Hej Kobitki

hahahaa...a jak wygląda wizualne D i skąd to bezcyckowce mają wiedzieć tzn. może ktoś wie ale ja za cholere nie łapie się z tymi rozmiarami, wiem, że stanik mam 70 E lub F a dr mi mówi,ł że będę miała pełne C więc może to chodzi o to że mam wizualne C czyli D to większe od moich

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-02-15 o 10:16
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 10:25   #1186
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
hahahaa...a jak wygląda wizualne D i skąd to bezcyckowce mają wiedzieć tzn. może ktoś wie ale ja za cholere nie łapie się z tymi rozmiarami, wiem, że stanik mam 70 E lub F a dr mi mówi,ł że będę miała pełne C więc może to chodzi o to że mam wizualne C czyli D to większe od moich
Ja w poprzedniej czesci forum czytalam rozmowy na ten temat i teraz mnie to zaciekawilo o co chodzi. Nie pytalam lekarza bo zapomnialam
Stary 2013-02-15, 10:33   #1187
iloona79
Zadomowienie

Cześć Dziewczynki!
I ja się witam przy "porannej" kawce,za to po porannym fitnessie

Tak podczytuje,co tu skrobiecie i myślę,ze z tymi rozmiarami staników i "wizualizacją" to ciężko powiedzieć,bo każdy jednak ma inne oko, a rozmiar rozmiarowi też nie równy...

Amorcio,
a pisałaś do doktorka tego maila z pytaniami??
Mam nadzieję,ze dostałas mojego smsika

Widać każdy doktor ma swoje sposoby na to aby dopasowywać implanty-ja też musze jakieś zdjęcia cyckowe przygotować-nawet tż wysyłałam do kiosku po "niecenzuralną prasę"

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

[QUOTE=jusi84;39246440]ja biorę urlop 2 tyg mam jeszcze zaległego 5 dni więto wykorzysatam jakbym wzieła l4 to zaraz byłyby komentarze od jakiego lekarza mam i co mi się takiego stało więc wolę uniknącć takiej sytuacji bo u mnie w pracy są strasznie zawistne i zazdrosne osoby ....i przez ten czas urlopu bede u rodziców więc tata będzie mi pilnował młodego ja mam na szcżęscie z nim dobrze bo on sam się sobą zajmie weźmie autko i sam się pół dnia bawi czy maluje sobie czy wycina więc tylko noszenie to będe musiała kupić kapcie takie nowmalne żeby tylko girki wsuwał bo jak mu się zachce siku to szybko lecieć trzeba haha to teraz kapcie i lecimy ja mu tylko zapalam światło bo jest za wysoko dla niego

Jusi,
no zawsze to możesz się jeszcze "przeziębić"
Pójdziesz to zwykłego internisty i powiesz o co komon,no i powinien Ci wystawić zwolnienie bez problemu....

Gratuluję szybkiego kursu wychowawczego-jak belseno napisała-cycki mają moc!! I z każdego chłopca zrobią mężczyznę

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Horo,
zmywanie na czyń do drugiej w nocy?!
Przy czwórce dzieci,to mąż powinien Ci kupić zmywarkę
Ja przy mojej trójce nie wyobrażam sobie zmywania bez
tego cud-wynalazku...i uwieżcie!Niech nikt mi nie mówi,ze
niektórych rzeczy nie powinno się w niej zmywać
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 10:42   #1188
Pachinko
Przyczajenie

GG do Pachinko

Hej dziewczynki wróciłam
Dalej nie zdecydowana
Pachinko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 10:44   #1189
gawisz
Raczkowanie

Poczatkowo myslałam o wzięciu L4 - moj dr proponował mi na początek 2 tygodnie, mówił, że owszem będzie jego pieczatka, ale on przecież operuje równiez inne przypadki np. przepuklinę... Zdecydowałam się jednak na urlop. Ale zastanawiałam się czy coś powiedzieć? Pracuję w biurze z samymi kobietami... W sumie o mojej decyzji wie tylko mąż, mama i przyjaciółka. Teściowa kiedyś w mojej obecności głośno naśmiewała się z tematu operacji plastycznych więc oczywiście nie wie nic... ale czy się nie domyśli?? Cięzko teraz stwierdzić jaka będzie różnica - push up a po op. A Wy wtajemniczyłyście w temat swoje otoczenie?
gawisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 10:48   #1190
Amorcio
Wtajemniczenie

[QUOTE=iloona79;39247373]Cześć Dziewczynki!
I ja się witam przy "porannej" kawce,za to po porannym fitnessie

Tak podczytuje,co tu skrobiecie i myślę,ze z tymi rozmiarami staników i "wizualizacją" to ciężko powiedzieć,bo każdy jednak ma inne oko, a rozmiar rozmiarowi też nie równy...

Amorcio,
a pisałaś do doktorka tego maila z pytaniami??
Mam nadzieję,ze dostałas mojego smsika

Dzis chce napisac bo czasu nie mialam
Stary 2013-02-15, 10:49   #1191
ktopozna
Raczkowanie

Ja z wtajemniczeniem mam problem, na razie wiedzą: mąż i 2 przyjaciółki.

Ale, ale... wkleiłam swoje wyjściówki, i dopiero po zdjęciu się załamałam
Tak więc, mam 168 cm wzrostu, 55 kg, pod biustem 67. I poproszę o rady, bo jak obejrzałam biust ani2003 to baaardzo mi się taki podoba

I w sumie to ze zwolnieniem od lekarza też miałabym problem, więc chyba poproszę mojego gin o takowe, tym bardziej, że o opinię go pytałam i byl bardzo na tak

Edytowane przez ktopozna
Czas edycji: 2013-02-15 o 10:52
ktopozna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 10:51   #1192
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość
Trochę mnie uspokoiłyscie tym, że wielkiego wymiarowania podczas doboru implantów nie było bo na niektórych stronach można znaleźć bardzo matematyczne sposoby i trochę się wystrasyłam, że może mój dr odstaje od innych. Chyba jednak doświadczenie dobrego lekarza więcej znaczy niż program.
Widzę, że są tu mamy maluchów.

Ja też mam dwóch chłopców - 3,5 lataka i 1,5 rocznego. Pytałam nawet na konsultacji jak to będzie po op. Sporo się razem bawimy, wygłupiam, przytulamy, młodszy jak sie obudzi w nocy to z poduszką pod pachą przychodzi do sypialni i pozwalamy mu zostać. Cięzko mi sobie wyobrazić, że muszę trzymać dystans uważając na swoją klatkę piersiową. Na szczęście przez pierwsze 2 tyg będę na urlopie, młodszy z nianią a straszy w przedszkolu. Po południu mąż ogarnie chłopaków. A Wy planujecie urlopy/L4?

gawisz,
no uwierz mi,ze nie wszyscy lekarze dokładnie mierzą...nie będę już rzucać tu nawet inicjałami

A co do dzieci,to musisz być na 100% pewna,ze sobie dasz radę.
Tutaj parę osób z tego względu poprzesuwało operacje,chyba maja i na pewno ja
Musisz mieć naprawdę wszystko dobrze zorganizowane-jak kulkaaga albo zrobić przyśpieszony kurs wychowania jak u jusi

Edytowane przez iloona79
Czas edycji: 2013-02-15 o 10:52
Stary 2013-02-15, 10:52   #1193
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade

Cytat:
hah

Byliśmy na zakupach w Berlinie z ciekawości zaszłam na dział bielizny pracuję tam super babeczka,polka obejrzała biust i prosiła o zmierzenie dwóch staników mięciutkiego bez fiszbin taka koroneczka i pushapa bo często mąż jeździ sam na zakupy i od dawien dawna nie mogli wspólnie namierzyć rozmiaru stanika dla mnie
koronkowy to 75c a pushap 70E :O
kupiliśmy koronki,tak o na przyszłość bo były świetne pushapa odłożyłam na inne dalekie czasy może kiedyś się przymierze do zakupu ale to jeszcze nie teraz : )

17/01/13 r 360 Nagor okrągłe Dr. A.D Szczecin
160 cm , 46, kg --> w trakcie utuczenia się
scheherezade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 10:55   #1194
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

Cytat:
Napisane przez ktopozna Pokaż wiadomość

Tak więc, mam 168 cm wzrostu, 55 kg, pod biustem 67. I poproszę o rady, bo jak obejrzałam biust ani2003 to baaardzo mi się taki podoba

I w sumie to ze zwolnieniem od lekarza też miałabym problem, więc chyba poproszę mojego gin o takowe, tym bardziej, że o opinię go pytałam i byl bardzo na tak
ooo kochana jesteśmy podobne wymiarowo tylko Ty o 5 kg masz więcej ja mam 167cm,50kg i 68pod biustem i mi dr dobrał 300 hp mentora
Stary 2013-02-15, 10:57   #1195
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ktopozna Pokaż wiadomość

Oj to widzę,ze masz identyczne rozmiary jak ja przed ciązami teraz mam jakieś 5kilo na plusie
W sumie z tym ginekologiem to nie głupi pomyśł....w końcu można też się pokusić,ze to "ginekologiczna" operacja...oni w końcu też cyckami się zajmują
Stary 2013-02-15, 10:57   #1196
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

zmykam do ginekologa zbadać się i po tabletki bo już więcej nie chce takiej sytuacji i latania po aptekach i proszenia się by mi wydali...
buziaki jak mój Daniel nie zapomni neta to się jeszcze wieczorkiem odezwę
Stary 2013-02-15, 10:58   #1197
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
ooo kochana jesteśmy podobne wymiarowo tylko Ty o 5 kg masz więcej ja mam 167cm,50kg i 68pod biustem i mi dr dobrał 300 hp mentora
Jeju,to ja z "naszej" trójki rozmiarowej jestem najgrubsza
Stary 2013-02-15, 11:04   #1198
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Ty najgrubsza....idz Ty w lustro popatrz jakie masz nogi i figurke...i 3dzieci z taka figurą!!
Stary 2013-02-15, 11:15   #1199
maja2013
Raczkowanie

Dzień dobry dziewczyny

Cytat:
Napisane przez scheherezade Pokaż wiadomość
hah

Byliśmy na zakupach w Berlinie z ciekawości zaszłam na dział bielizny pracuję tam super babeczka,polka obejrzała biust i prosiła o zmierzenie dwóch staników mięciutkiego bez fiszbin taka koroneczka i pushapa bo często mąż jeździ sam na zakupy i od dawien dawna nie mogli wspólnie namierzyć rozmiaru stanika dla mnie
koronkowy to 75c a pushap 70E :O
kupiliśmy koronki,tak o na przyszłość bo były świetne pushapa odłożyłam na inne dalekie czasy może kiedyś się przymierze do zakupu ale to jeszcze nie teraz : )
Jejku kobieto jak dałaś radę na zakupy i to aż do Berlina pojechać
maja2013 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 11:15   #1200
ktopozna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Przecież to wszystko zależy od całej budowy ciała.
Moja przyjaciółka waży tyle co ja, wzrost ma podobny, a wygląda jak sucharek. Dziwne to, ale budowę ciała mamy zupełnie inną.
A jak już masz dzieci, to wiesz na pewno, że 5 kg w tą czy tamtą to niewielka sprawa do zrzucenia
Ja w pierwszej ciąży przytyłam dużo, grubo ponad 20 kg, w drugiej połowę mniej. Pierwszy raz nadwagę zrzucałam prawie 1,5 roku, za drugim w 2 miesiące wróciłam do właściwej wagi

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości