Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-15, 09:01   #1441
Madzia_M77
Zadomowienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Forget_me cieszę się, że Ci się podobało i że mąż też zadowolony miejsca z boku są faktycznie nienajszczęśliwsze, my zawsze wybieramy te na środku vis a vis sceny ale wiadomo, że nie zawsze się uda za to jak chodzimy na tzw "wejściówki" (ostatnie bilety sprzedawane w cenie 15zł 30min przed seansem ) do Teatru Nowego (mój ulubiony swoją drogą) to zawsze mamy miejsca w pierwszym albo drugim rzędzie tuż przy scenie, wtedy to się dopiero ogląda! co do nieodpowiednich strojów i zachowania części widowni to jestem w szoku nie spotkałam się jeszcze w tym teatrze z czymś takim, widocznie miałam szczęście a Ty niekoniecznie, podziwiam bo jakby mi ktoś tak gadał nad uchem to chyba bym za siebie nie ręczyła
Mam te same doświadczenia, jeśli chodzi o strój i zachowanie w teatrze, dżinsy, t-shirty, dzwoniące komórki kiedyś w filharmonii spotkałam podobne przypadki, słów brak Natomiast jakiś czas temu w Operze Lwowskiej ubawiłam się po pachy, gdy do gadających w czasie sztuki koleżanek podeszła jedna z pań z widowni i tak je objechała, że do końca był spokój Dodam, że dziewczyny były bardzo dorosłe

naciulatko - spokojnej podróży. Organicznie nienawidzę pociągów, unikam ich jak tylko się da. Po takiej podróży zawsze piorę wszystko łącznie z kurtką, mam wrażenie ogarniającego/oblepiającego mnie czegoś brudnego no i bezpieczeństwo - podejrzane typy, pijani, różnie bywa
Raz tylko mi się zdarzyło, że dosiadł się do mnie pan, ok 35 lat, jedziemy sobie grzecznie i zadzwonił mu telefon - głos miał tak przyjemny i powiedzmy "radiowy", że pojechałabym obok niego na koniec świata. Niestety, szybko się zmył

miłego dnia dziewczyny, idę do garów
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 09:05   #1442
201604250957
Konto usunięte

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Mam te same doświadczenia, jeśli chodzi o strój i zachowanie w teatrze, dżinsy, t-shirty, dzwoniące komórki kiedyś w filharmonii spotkałam podobne przypadki, słów brak Natomiast jakiś czas temu w Operze Lwowskiej ubawiłam się po pachy, gdy do gadających w czasie sztuki koleżanek podeszła jedna z pań z widowni i tak je objechała, że do końca był spokój Dodam, że dziewczyny były bardzo dorosłe
masakra ja nie wiem z czego to wynika, ale wydaje mi się, że to kwestia braku kultury i kiepskiego wychowania naprawdę ludzie nie przestają mnie w kwestii niestosownych zachowań w miejscach publicznych zadziwiać

a w ogóle Madzia Ciebie to chyba kojarzę z wątku o minimaliźmie?
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 09:18   #1443
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Dzisiaj piątek weekendu początek

Harper's Bazaar ciekawa jestem jak się prezentuje polska wersja. Cena 11,90 zł to nie jest mało, obawiam się, że połowę gazety mogą stanowić reklamy

Od pewnego czasu nie kupowałam pracy kobiecej i ostatnio na wyjazd zakupiłam Glamour ... tragedia to mało powiedziane, gazeta o niczym.
Biorąc pod uwagę objętość, która w mojej ocenie uległa zmianie obecnie znaczną część gazety stanowią reklamy, artykuły sponsorowane ...

Dawniej chętnie sięgałam po miesięczniki, teraz co raz częściej dochodzę do wniosku, że nie warto.

elizka1987 witaj w klubie ja również po raz pierwszy uczyłam się jazdy co prawda na desce. Następnym razem mam zamiar dla porównania spróbować nauki jazdy na nartach

Próbowałaś dla porównania jazdy na desce ?

Zdania wśród znajomych są podzielone jedni twierdzą, że deska jest łatwiejsza, drudzy, że narty. Wiadomo każdy ma swoje upodobania i predyspozycje. My uczyliśmy się w parze i mój załapał właściwie po 30 minutach, a ja się męczyłam

Forget_me fajnie, że mieliście udany wieczór. My wybraliśmy się ze znajomymi na spacer obejrzeć most zakochanych, zrobiliśmy sobie w międzyczasie kilka "słitaśnych" fotek. Reszta wieczoru w domu z sushi na stole Chyba wczoraj wszelaka gastronomia przeżywała oblężenie, bo jak dzwoniłam do restauracji po zamówienie Pani z radością przyjęła wiadomość, że odbiorę zamówienie ok. 20:00
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 09:50   #1444
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
właśnie wczoraj na Fredry czekałam z Tż na tramwaj, akurat gdy skończyl się spektakl

Z chęcią wybrałabym się do teatru, dawno nie byłam
Patrz, to prawie byśmy się spotkały

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
Forget_me fajnie, że mieliście udany wieczór. My wybraliśmy się ze znajomymi na spacer obejrzeć most zakochanych, zrobiliśmy sobie w międzyczasie kilka "słitaśnych" fotek. Reszta wieczoru w domu z sushi na stole Chyba wczoraj wszelaka gastronomia przeżywała oblężenie, bo jak dzwoniłam do restauracji po zamówienie Pani z radością przyjęła wiadomość, że odbiorę zamówienie ok. 20:00
Sushi Ale mi apetytu narobiłaś Strasznie dawno nie byłam, choć ostatnio rozmawialiśmy, że trzeba by się w końcu przejechać na sushi
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 10:13   #1445
Ag4
AGA :)

Cytat:

Od pewnego czasu nie kupowałam pracy kobiecej i ostatnio na wyjazd zakupiłam Glamour ... tragedia to mało powiedziane, gazeta o niczym.
Biorąc pod uwagę objętość, która w mojej ocenie uległa zmianie obecnie znaczną część gazety stanowią reklamy, artykuły sponsorowane ...
Ja kupiłam grudniowy glamour bo był z kalendarzykiem na gumkę. Nawet nie czytałam (nie było co :/), przejrzałam w pracy i od razu wyrzuciłam.

Czasami czytam Twój Styl i Pani. Dużo reklam, ale zdarzają się ciekawe artykuły. Jak mam ciężką torbę jak jadę na uczelnię to kupuję coś cieńskiego, ostatnio Grazie, wystarcza na godzinę czytania

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 10:27   #1446
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
masakra ja nie wiem z czego to wynika, ale wydaje mi się, że to kwestia braku kultury i kiepskiego wychowania naprawdę ludzie nie przestają mnie w kwestii niestosownych zachowań w miejscach publicznych zadziwiać

a w ogóle Madzia Ciebie to chyba kojarzę z wątku o minimaliźmie?
byłam tam chwilę, zaglądałam, ale niewielki tam ruch i chyba wiekowo tam nie pasuję

zbieram się do pracy powoli, żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 10:32   #1447
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Forget_mefajnie, że mieliście udany wieczór. My wybraliśmy się ze znajomymi na spacer obejrzeć most zakochanych, zrobiliśmy sobie w międzyczasie kilka "słitaśnych" fotek. Reszta wieczoru w domu z sushi na stole Chyba wczoraj wszelaka gastronomia przeżywała oblężenie, bo jak dzwoniłam do restauracji po zamówienie Pani z radością przyjęła wiadomość, że odbiorę zamówienie ok. 20:00
u nas też wczoraj królowało sushi
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-15, 10:44   #1448
olka900
Rozeznanie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;39247464]u nas też wczoraj królowało sushi [/QUOTE]

A u nas pizza, chipsy i piwo
Stary 2013-02-15, 10:45   #1449
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Ja kupiłam grudniowy glamour bo był z kalendarzykiem na gumkę. Nawet nie czytałam (nie było co :/), przejrzałam w pracy i od razu wyrzuciłam.

Czasami czytam Twój Styl i Pani. Dużo reklam, ale zdarzają się ciekawe artykuły. Jak mam ciężką torbę jak jadę na uczelnię to kupuję coś cieńskiego, ostatnio Grazie, wystarcza na godzinę czytania
Zgadzam się, w Glamourze totalnie nic nie ma :/ Ja jak kupię to tylko tak do obejrzenia
Z gazet czytuję Elle Poza tym kupuję też In Style i K Mag'a Grazie kupiłam raz, ale nie podoba mi się ta gazeta

Cytat:
A ja mam połowę dnia pracy już za mną
Stary 2013-02-15, 10:51   #1450
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
byłam tam chwilę, zaglądałam, ale niewielki tam ruch i chyba wiekowo tam nie pasuję

to tak jak ja myślałam, że to będzie wątek o minimaliźmie w szerszym znaczeniu a niestety ograniczył się tylko do porządków i pozbywania się zbędnych rzeczy
Stary 2013-02-15, 11:18   #1451
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Sushi Ale mi apetytu narobiłaś Strasznie dawno nie byłam, choć ostatnio rozmawialiśmy, że trzeba by się w końcu przejechać na sushi

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość

Kupiłam ten sam po dłuższej przerwie. Nie dziwię się, że wyrzuciłaś, zrobiłam to samo. Przejrzałam, bo nie było co czytać i stwierdziłam, że więcej nie kupię.

Dawniej kupowałam Twój Styl i Elle i też były reklamy, ale nie w takim natężeniu jak obecnie. Ceniłam te magazyny za ciekawe artykuły. Natomiast teraz przy okazji wizyty w Empiku przeżucę kilka stron i chęć zakupu znika automatycznie.

Cytat:

myślę, że nie tylko masz takie życzenie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;39247464]u nas też wczoraj królowało sushi [/QUOTE]

przybij 5-tkę !

Cytat:
Napisane przez olka900 Pokaż wiadomość
najważniejsze, że razem !

Cytat:
Zgadzam się, w Glamourze totalnie nic nie ma :/ Ja jak kupię to tylko tak do obejrzenia
Z gazet czytuję Elle Poza tym kupuję też In Style i K Mag'a Grazie kupiłam raz, ale nie podoba mi się ta gazeta

A ja mam połowę dnia pracy już za mną
Kiedyś kupowałam chętnie Glamour bo miał dużo stylizacji modowych, informacji o kosmetykach, nowościach itp. Felietony ma słabe, raczej w formie wypełniacza, ale właśnie pod względem informacyjnym mi odpowiadał.

Elle jak wspomniałam powyżej chętnie kupowałam. Teraz przy okazji przejrzałam w kiosku i stwierdziłam, że po pierwsze jest znacznie cieńszy, po drugie ilość reklam jest porażająca.

InStyle jeszcze jest ok pod względem stylizacji i porad modowo-kosmetycznych.

Ogólnie rzecz biorąc szału nie ma

Ja się zbliżam do półmetka nieuchronnie
Stary 2013-02-15, 11:34   #1452
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedyś kupowałam chętnie Glamour bo miał dużo stylizacji modowych, informacji o kosmetykach, nowościach itp. Felietony ma słabe, raczej w formie wypełniacza, ale właśnie pod względem informacyjnym mi odpowiadał.

Elle jak wspomniałam powyżej chętnie kupowałam. Teraz przy okazji przejrzałam w kiosku i stwierdziłam, że po pierwsze jest znacznie cieńszy, po drugie ilość reklam jest porażająca.

InStyle jeszcze jest ok pod względem stylizacji i porad modowo-kosmetycznych.

Ogólnie rzecz biorąc szału nie ma

Ja się zbliżam do półmetka nieuchronnie
Zgadzam sie, kiedyś Glamour był inny. Teraz jeśli kupuję, to tylko dla obejrzenia, bo czytać w nim nie ma co.
Elle i In Style mam w prenumeracie Kiedyś kupiam na Grouponie bodajże za 20 kilka zł i teraz cały czas dostaję te dwie gazetki
Ale sząłu rzeczywiści nie ma
Stary 2013-02-15, 11:44   #1453
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
koleżanka miała dostęp wcześniej do tego pierwszego numeru i mówiła, że nie warto same przedruki z zagranicznych wydań i w sumie nic ciekawego/ urzekającego ale może niech się wypowiedzą dziewczyny, które kupiły widziałam, że Maqua na swoim blogu o nim pisała więc pewnie będzie mogła się szerzej wypowiedzieć
(a ja sama nie kupuję takich gazet bo jednak preferuje te w których jest co poczytać, moimi ulubieńcami są Pani i Zwierciadło, czasem sięgam też po Twój Styl )
Cytat:
Napisane przez caat Pokaż wiadomość
dziękuje za opinie ja prenumeruje Elle i jestem z niej bardzo zadowolona, ale mam ochotę na coś jeszcze do poczytania prócz książek
Czytam właśnie HB. Z naciskiem na czytam, i tu jestem bardzo zaskoczona, że treści są ciekawe i trochę ich jest. Napisane bez zbędnego patosu i może trochę zbyt prostym językiem, ale nie są tak pompatyczne jak od paru miesięcy w Instyle (które przestałam kupować, a wcześniej bardzo lubiłam). Na pewno poziom jest dużo wyższy niż Elle, z którego już nic nie mogę wyciągnąć oprócz obrazków (mam prenumeratę Elle, nie przedłużę) Trudno mi porównać do Twojego Stylu bo nie lubię i przeglądam tylko przy okazji fryzjera, ale na pewno jest lżejszy w odbiorze.

Bardzo podoba mi się, że przy wszystkich artykułach luksusowych są podane ceny (a nie napis "wzór" czy w ogóle pominięte). W tekstach jest dużo nazwisk i ciekawostek na temat ludzi ze świata mody, nie skupiają się tylko na samych wieszakach. Widać, że jest to coś dla pasjonatów mody branej ogólnie, a nie tylko samych ciuchów.

Magazyn spełnił moje oczekiwania na tyle, że kupię kolejny numer
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 11:49   #1454
nikisa
Zakorzenienie

A teraz jest jakiś groupon? szukam czegoś i nic

Przejrzałam pilotażowy HB i też strasznie dużo reklam

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

Edytowane przez nikisa
Czas edycji: 2013-02-15 o 11:57
nikisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 11:57   #1455
caarolaaa
Zakorzenienie

A ja już przestałam kupować jakiekolwiek kobiece czasopisma. Nigdy nie znajduję w nich nic ciekawego, a i można trochę zaoszczędzić Jeszcze do niedawna kupowałam Party czy Flesh, ale tylko żeby pooglądać obrazki Teraz wolę zainwestować w jakąś dobrą książkę
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 12:00   #1456
katrina_s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Czytam właśnie HB. Z naciskiem na czytam, i tu jestem bardzo zaskoczona, że treści są ciekawe i trochę ich jest. Napisane bez zbędnego patosu i może trochę zbyt prostym językiem, ale nie są tak pompatyczne jak od paru miesięcy w Instyle (które przestałam kupować, a wcześniej bardzo lubiłam). Na pewno poziom jest dużo wyższy niż Elle, z którego już nic nie mogę wyciągnąć oprócz obrazków (mam prenumeratę Elle, nie przedłużę) Trudno mi porównać do Twojego Stylu bo nie lubię i przeglądam tylko przy okazji fryzjera, ale na pewno jest lżejszy w odbiorze.

Bardzo podoba mi się, że przy wszystkich artykułach luksusowych są podane ceny (a nie napis "wzór" czy w ogóle pominięte). W tekstach jest dużo nazwisk i ciekawostek na temat ludzi ze świata mody, nie skupiają się tylko na samych wieszakach. Widać, że jest to coś dla pasjonatów mody branej ogólnie, a nie tylko samych ciuchów.

Magazyn spełnił moje oczekiwania na tyle, że kupię kolejny numer
Twój opis mnie bardzo zachęcił! brzmi całkiem ok, mam nadzieję że po pracy uda mi się kupić, to będzie czytadło na weekend
Stary 2013-02-15, 12:00   #1457
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Zgadzam sie, kiedyś Glamour był inny. Teraz jeśli kupuję, to tylko dla obejrzenia, bo czytać w nim nie ma co.
Elle i In Style mam w prenumeracie Kiedyś kupiam na Grouponie bodajże za 20 kilka zł i teraz cały czas dostaję te dwie gazetki
Ale sząłu rzeczywiści nie ma
Z Grouponem to dobra opcja, sama bym się skusiła
Nie wiedziałam, że na G można i takie rzeczy kupić

Właśnie w tym tygodniu po raz pierwszy skorzystałam z oferty G
Stary 2013-02-15, 12:01   #1458
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
A ja już przestałam kupować jakiekolwiek kobiece czasopisma. Nigdy nie znajduję w nich nic ciekawego, a i można trochę zaoszczędzić Jeszcze do niedawna kupowałam Party czy Flesh, ale tylko żeby pooglądać obrazki Teraz wolę zainwestować w jakąś dobrą książkę
Ja dlatego wchodzę regularnie na Pudelka i Kozaczka...

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
Też kiedyś kupiłam prenumeratę na Grouponie, było chyba 40% taniej
Stary 2013-02-15, 12:02   #1459
caat
Zakorzenienie

Cytat:
ja też
caat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 12:03   #1460
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nikisa Pokaż wiadomość

Ostatnio nic nie widziałam

Cytat:
Dokładnie, lepiej wydać pieniądze na książkę niż na gazetę, która i tak nic nie wnosi

Cytat:

Właśnie w tym tygodniu po raz pierwszy skorzystałam z oferty G
Mi się już dwa razy udało kupić groupon na te gazety Skusila mnie głównie cena, bo normalnie Elle nie kupowałam, ale 20 zł mnie przekonało
Ja często kupuję na Grouponie Niektóre oferty są świetne
Stary 2013-02-15, 12:04   #1461
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nikisa Pokaż wiadomość

Tego właśnie się obawiałam, nadmiaru reklam

Cytat:
Ja również. Masz rację to może być duża oszczędność
Stary 2013-02-15, 12:05   #1462
201604250957
Konto usunięte

Cytat:

a ja wolę książki wypożyczać z biblioteki niż kupować raz że szkoda mi miejsca (mamy małe mieszkanko) a dwa kasy bo zazwyczaj są to pozycje czytane przeze mnie tylko raz za to książki, które zrobiły na mnie ogromne wrażenie i do których chętnie wracam kupuje i mam swoje egzemplarze ale jest ich raptem kilka

Maqua fajnie, że Tobie się HB spodobał, widać ile osób tyle opinii i dołączam do klubu przeglądających pudelka, lubię się tak odmóżdżyć przy kawce w pracy
Stary 2013-02-15, 12:09   #1463
Maqua
Zakorzenienie

Właśnie, co do kawki, znacie jakąś smaczną rozpuszczalną bezkofeinową? Bardzo lubię kawę "centymetr wrzątku i do pełna zimne mleko" ale nie mogę niestety za często pić.
Stary 2013-02-15, 12:11   #1464
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:

Też kiedyś kupiłam prenumeratę na Grouponie, było chyba 40% taniej
Ja również zaglądam

Fajna oferta z tą prenumeratą.

Cytat:
Napisane przez caat Pokaż wiadomość
ja też

Cytat:
Ostatnio nic nie widziałam

Dokładnie, lepiej wydać pieniądze na książkę niż na gazetę, która i tak nic nie wnosi

Mi się już dwa razy udało kupić groupon na te gazety Skusila mnie głównie cena, bo normalnie Elle nie kupowałam, ale 20 zł mnie przekonało
Ja często kupuję na Grouponie Niektóre oferty są świetne
Ja się w końcu przekonałam. Zobaczymy jak przebiegnie pierwsze zamówienie. Jednak stwierdzam, że oferty mają ciekawe.
Stary 2013-02-15, 12:14   #1465
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Katia mała prywata- znasz jakiegoś dobrego i sprawdzonego dentystę na Piątkowie?
niestety nie

ale kiedyś szukałam i jakbym potrzebowała to chyba poszłabym tutaj:
http://jd-stomatologia.pl/index.php?page=kontakt
http://www.znanylekarz.pl/julita-dmo...matolog/poznan

a najlepiej zapytaj na wątku poznanianek - może będą bardziej rozeznane
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 12:15   #1466
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez olka900 Pokaż wiadomość
tak miała wyglądać moja sobota i w końcu skończenie książki, na którą nie mam czasu, ale mama wpada

kupiłabym HB, ale nie mam kiedy tego czytać, listopadowe Elle mam nadal nieprzeczytane, tyle pomysłów na prezenty mnie ominęło
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 12:23   #1467
_czarny_kot
Zakorzenienie

groupony na prenumeratę elle, już nieaktualne, ale można wpisać maila i dostanie się powiadomienie, jeśli znów będą dostępne podobne oferty
http://www.groupon.pl/oferty/cala-po...online/1541892
http://www.groupon.pl/oferty/cala-polska/burda/6500745
_czarny_kot jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-15, 12:31   #1468
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
niestety nie

ale kiedyś szukałam i jakbym potrzebowała to chyba poszłabym tutaj:
http://jd-stomatologia.pl/index.php?page=kontakt
http://www.znanylekarz.pl/julita-dmo...matolog/poznan

a najlepiej zapytaj na wątku poznanianek - może będą bardziej rozeznane
oo dzięki, wygląda profesjonalnie, przejdę się tam (a na wątku poznanianek już zapytałam )

a jeszcze a propo HB, zobaczcie co zrobili SJP na okładce chińskiego wydania

35452_10152559307120006_1478474933_n.jpg
Stary 2013-02-15, 12:39   #1469
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się w końcu przekonałam. Zobaczymy jak przebiegnie pierwsze zamówienie. Jednak stwierdzam, że oferty mają ciekawe.
Ja na początku podchodziłam do tego sceptycznie, ale teraz jak widzę cosik fajnego, to od razu kupuję
Kiedyś kupiłam nawet groupon na fish spa Rewelacyjnie było A stopy jakie po tym miałam

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
a jeszcze a propo HB, zobaczcie co zrobili SJP na okładce chińskiego wydania

Załącznik 5115122

Ostatnio taką krzywdę zrobiono też Joannie Krupie
W necie było o tym głośno
http://afterparty.pl/exclusive_artykul,10481.html
Stary 2013-02-15, 12:44   #1470
ladymoonn
Zakorzenienie

mnie oczywiście też kusiło HB, ale powstrzymałam się przed zakupem Elle też prenumerowałam z grupona i moim zdaniem to zależy od numeru, ale czasem jest coś ciekawego do poczytania, chociaż nie dałabym za tą gazetę tej ceny co jest w kioskach. Mi najlepiej się czyta Focusa z tematyki modowej zdecydowanie wystarcza mi internet

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości