|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: mleczka, żele i balsamy, z Yves Rocher wiele ich mamy vol VII
Szybkiego powrotu do zdrowia
![]() Dziewuszki ja spadam, nie szalejcie za bardzo z postami żebym potem oczopląsu nie dostała od czytania (jak wczoraj)
|
#152 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#153 |
|
Raczkowanie
|
No to ja też się melduję w nowym wątku
![]() Dziś dostałem paczkę z oferty urodzinowej i YR ewidentnie chce zrobić ze mnie kobietę Standardowo prezentami był nieśmiertelny zestaw czapka + szalik, strój kąpielowy, wisior i jeszcze żel lawendowy. Z żelu cieszę się najbardziej. Co do Ambre Noir to u mnie trwałością nie powala. Zdecydowanie bardziej wolę CuE. |
|
|
|
#154 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#155 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Powiem tak. Dla kogoś kto używa podkładu/pudru jest świetny, bo jest również do dekamijażu . Skóra po tym jest miękka i pachnąca i masz uczucie czystości . Jednak jeżeli nie używasz tego typu specyfików to bym nie kupowała, bo nie ma takich efektów.Jako, że u mnie od dłuższego czasu pianka leży nieużywana mam ją na wymianę. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to zapraszam Edytowane przez hrabinka_ Czas edycji: 2013-02-15 o 10:56 |
|
|
|
|
#156 |
|
Raczkowanie
|
Co do Ambre noir. Mnie ten zapach nie powala, ale TŻ się w nich zakochał jak mu pani dała poniuchać w stacjonarce przy zakładaniu mu karty, później wysmarował się chusteczką z próbką i zażyczył sobie, żeby mu takie kupić. I co przychodziła paczka pytał: są dla mnie perfumy?
Próbowałam go namówić na inne, ale nie. Więc poszłam do stacjonarki i wykorzystałam na nie zniżkę 50% z mailingu. I teraz TŻ zachwycony bo ma, a ja zachwycona bo się dość krótko trzymają, a że nie chce mu się dopsikiwać to nie muszę ich wąchać
|
|
|
|
#157 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
buuuuuu.....nie mam tyle kasy żeby tyle zamówić a potrzebuje korektora i coś do demakijażu....poczekam sobie Dziękuję za odzew
|
|
#158 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mam na wymianę peeling, o ten:
http://www.yves-rocher.com.pl/twarz/...eling_roslinny Tylko wypróbowany, nawet nie zrobiłam nim całej twarzy - nie pasi mi, bo lubię pachnące kosmetyki. I jeszcze pomadkę Francuska Róża, też tylko wypróbowaną i to samo - znów zapach . O taka:http://www.yves-rocher.com.pl/makija...st_nawilzajaca Jak któraś zainteresowana wymianą, to proszę o PW. Mieszkam na Ursynowie, więc w Warszawie mogę się gdzieś umówić w razie potrzeby. |
|
|
|
#159 |
|
Zadomowienie
|
O właśnie w kwestii demakijażu. Polecacie coś konkretnego? Kończy się moja Bioderma i zastanawiam się czy nie kupić coś z YR. Uwielbiam płyn dwufazowy do demakijażu oczu, ale nie wiem co do twarzy.
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
O matko, już kolejna część wątku, witam się i melduję
Planuję kupić 100tkę Un Matin różaną, jest cudowna! Mam 20 ml z gratisu i jestem po prostu zakochana w tym zapachu, jest bardzo trwały na mojej skórze i pachnie wiosną, rosą
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Warto capnąć teraz jest na promocji z kodem :newsyr wychodzi bardzo tanio.
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#163 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja odradzam szampon stymulujący przeciw wypadaniu włosów z białym łubinem. Używam go od jakiś 2 miesięcy.. Połasiłam się na gratisową Evidence i nakazałam tacie złożyć zamówienie, a że mu służy ten szampon i nic innego nie chciał, to zamówił 5 butelek. Końcówki włosów stały się po prostu sianem..
|
|
|
|
|
#164 |
|
Raczkowanie
|
Na mnie Evidence czy ten zwykły, czy też Green trzyma się cały dzień. Ambre Noir trzyma się na mnie do 4 godzin. Nie wiem jak Transat czy Hoggar, tych zapachów nie używałem, bo mi nie podeszły.
|
|
|
|
#165 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#166 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#167 |
|
Raczkowanie
|
Nie wytrzymam i jeszcze w tym tygodniu złoże kolejne zamówienie..
![]() Na mojej półce gości SE, VN, CuE, Evidence i z PN malinka - wszystko z gratisów Teraz pora na Naturelle
|
|
|
|
#168 |
|
Rozeznanie
|
Do mnie Naturella właśnie idzie i nie wiem czy zostawie sobie czy puszcze dalej
![]() Mam na wymianę Flowerparty 30ml (2razy psiknięte) Wymienię tylko na inne perfumy jeśli ktoś chce Edytowane przez Myszkaa222 Czas edycji: 2013-02-15 o 11:39 |
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Dziewczyny
Ja wczoraj dostałam paczuchę, a dzisiaj zamówiłam z gazetki Poradnik Domowy, jako gratis będzie Hoggar i tusz do rzęs, a zamówiłam dwufazowy płyn do demakijaz- jak dla mnie jest najlepszy i mleczko odbudowywujące do skóry bardzo suchej- również polecam, mam skórę suchą i sprawdza się rewelacyjnie ![]() Jutro idę odebrać 5 pieczątek i kończę 3 poziom może puder matujący, albo jakieś perfumki.A co do tych nowych perfum Ambre Noir, kupiłam mężowi na walentynki i bardzo nam obu się podoba
|
|
|
|
#170 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#171 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na Flowerparty jako gratis też się czaję. Jestem obecnie bezrobotnym kosmetykowym łakomczuchem i namawiam TŻ, rodziców czy koleżanki "przy okazji żeby nie płacić za przesyłkę" do zamówień szaponów, żeli itp, a sama zbieram plony. |
|
|
|
|
#172 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#173 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Padnę ![]() |
|
|
|
|
#174 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
siedze w pracy i wypatruje listonosza,juz dawno mial przyniesc pake z oferta urodzinowa nie wiem,co jest grane,bo paczka niby juz od kilku dni jest we Wrocku...a ciekawa jestem mega tych 7 gratisow.Na MDB bede musiala poczekac jeszcze troche ,bo dopiero po 20 wysla![]() wyprobowalam ostatnio:szampon 300 ml do wlosow przetluszczajacych sie i musze przyznac....jest bardzo dobry zakochalam sie tez w oliwce pod prysznic hamm,swietnie nawilza skore.od poczatku stycznia skladam zamowienia jak szlona,chyba z 10 zrobilam najbardziej ciesze sie z perfum(CUE,Naturelle,MDB, neonatura,Yria,jasminki,t eraz czekam na Vanilie),zel kawusia brat mi zakosil wiec szybciutko nowy wzielam tylko co ja z tymi pastylkami zrobie,skoro nie mam wanny? dam znac,jak przyjdzie paka z gratisami
|
|
|
|
#175 |
|
Kazar Lady
|
paczucha dojechała, całe 50,20 PLN
|
|
|
|
#176 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rozpuszczasz je sobie w jakiejś małej miseczce, zanurzasz stópki żeby je zmiękczyć przed innymi zabiegami ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Jak wypróbujesz ten tonik dasz znać? Jestem ciekawa czy faktycznie coś działa na te pory. |
|
|
|
|
#177 |
|
Kazar Lady
|
córka twierdzi, że ładnie pachnie, używa go juz od grudnia ale używa też różnych kosmetyków, więc czy zauważy działanie tego toniku?
|
|
|
|
#178 |
|
Raczkowanie
|
przymierzam się do zamówienia z oferty dla przyjaciółki pyb2mm12, czy ktoś może mi rzec, czy jest w tej ofercie dostępny żel pod prysznic owies? ;> bo nie dowidzę na tym skanie, a bardzo mi na nim zależy - tak go często polecałyście
zapach już wiem jaki ma, bo poprzednio zamówiłam sobie mleczko owies, jakoś przeżyję jego "babciowatość" skoro nie wysusza skóry a moja jest bardzo biedna, na łydkach potrafi wyglądać jak wężowa skóra Oo'
|
#179 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też miałam micel z tej serii i mnie nie zachwycił... Cytat:
|
||
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
Dla nowych nie wchodzi przez net przeważnie. Ja namówiłam TŻ do zamówienia z niej, wysłał list, 6 lutego!, w boku mówią, że nie zarejestrowali nic takiego ;/ także nie wiem, czy coś z tego będzie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.

ciekawa jestem tego pianko-peelingu... wart jest 17zł ( -50%) ??
. Jednak jeżeli nie używasz tego typu specyfików to bym nie kupowała, bo nie ma takich efektów.
buuuuuu.....nie mam tyle kasy żeby tyle zamówić a potrzebuje korektora i coś do demakijażu....

. O taka:

może puder matujący, albo jakieś perfumki.