Walka o zdrowe i piękne włosy cz.XVIII + trochę offtopowo - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-15, 13:09   #1231
blackberry8
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz.XVIII + trochę offtopowo

Cytat:
Napisane przez kwrobel2 Pokaż wiadomość
A ja muszę się pochwalić... Zaliczyłam ostatni egzamin, a już szykowałam się na poprawkę we wtorek... Zostały mi jedne ćwiczenia do zaliczenia... a potem całe 4 dni ferii ale dobre i to bez myślenia o egzaminach i zaliczeniach

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ja tymczasem rozmyslam co kupic po Oleo do stosowania jako d/s na chwilke na codzien, najlepiej bez protein i nie Garnier AiK bo chce przetestowac cos nowego.
Mam drożdżową Babuszki - ona się średnio nadaje na długość, tak jak mówiła anastazjaaa2, za to na sam skalp super.
Spróbuj tak jak dziewczyny radzą jakiegoś Fructisa (volume restructure?) albo np. glorię i dorzuć to co Ci pasuje

Jadę do rosji za jakiś czas i zastanawiam się, czy tam te kosmetyki rosyjskie są na półkach normalnie? Mamy jakąś wizażankę tam, cobym zapytać mogła ?

Edytowane przez blackberry8
Czas edycji: 2013-02-15 o 13:11
blackberry8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 13:11   #1232
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleeexandra Pokaż wiadomość
Moja babcia jest genialna. Sprzątałam w łazience i znalazłam szampon HiPP. Pytam się skąd on się tu wziął, a babcia:
- Kupiłam, jak Alex (mój młodszy kuzyn) przyjechał, żeby móc mu czymś włosy umyć. Chcesz, to weź, ty lubisz różne dziwne rzeczy na głowę kłaść.

Chyba dzisiaj przejadę się do Super Pharm, bo widzę odżywki do rzęs w tej ofercie 1 + druga za 1 grosz
dlatego czasem fajnie pogrzebać w babcinych łazienkach

ale nie wiem czy ta promocja +1 za grosz nie tyczy się tej karty Lifestyle tylko... jakby co to ją mam i są też Biovaxy w tej promocji, więc warszawianki uderzajcie

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 13:11   #1233
halbtrocken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do halbtrocken

Cytat:
Napisane przez kreconowlosa Pokaż wiadomość
mnie czeka detoks włosowy, bo wyprowadzam się na kilka dni. w mojej kanapie zalęgły się pluskwy, nie wiem skąd się w ogóle wzięły musiałam wyrzucić kanapę i dziś mamy dezynsekcję, więc trzeba spędzić 3 doby poza domem. nie biorę kosmetyków do włosów, bo szkoda mi miejsca w torbie, a mały detoks się przyda, żeby zobaczyć w jakim stanie sa włosy

Biedna Ty. Ja bym się chyba bała zasnąć tam potem...

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Jak już mowa o Triumphie... Kiedyś chciałam tam przymierzyć 75D (który swoją drogą jest na mnie za mały), to szanowne panie ekspedientki popukały się po głowie i skwitowały, że takich rozmiarów nie robią, a już na pewno takiego nie noszę
Ja do triumpha od lat zaglądam, jak odwiedza mnie mama. Ot, lubi sobie coś tam kupić, a ja idę z nią oceniać, czy leży.
Ostatnio kobitka mnie nagabnęła, że może by tak jeszcze coś dla mnie. Uśmiechnęłam się szeroko i powiedziałam, że nie mają mojego rozmiaru. Nie dała się przekonać i koniecznie chciała wyciągnąć ode mnie cyferkę z literką...
-60G.
-Pani sobie ze mnie jaja robi, przecież takiego czegoś nikt nie produkuje.

Jasne, to jakim cudem właśnie mam taki na sobie?

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
ja lubię gacie z H&M w trzypaku, za 30 zł
No cześć. Ja chyba innych nie mam, a jak mam, to nie pamiętam skąd. Będzie kilka lat, jak kupuję tylko te gacie. Najlepsze!

"Jeśli chodzi o porządek, to zawsze mam czystą w pokoju."
halbtrocken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 13:17   #1234
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez halbtrocken Pokaż wiadomość
Ja do triumpha od lat zaglądam, jak odwiedza mnie mama. Ot, lubi sobie coś tam kupić, a ja idę z nią oceniać, czy leży.
Ostatnio kobitka mnie nagabnęła, że może by tak jeszcze coś dla mnie. Uśmiechnęłam się szeroko i powiedziałam, że nie mają mojego rozmiaru. Nie dała się przekonać i koniecznie chciała wyciągnąć ode mnie cyferkę z literką...
-60G.

No cześć. Ja chyba innych nie mam, a jak mam, to nie pamiętam skąd. Będzie kilka lat, jak kupuję tylko te gacie. Najlepsze!
ta, dlatego takie właśnie znane sieciówki bieliźniane są kiepskie jeśli chodzi o dobór stanika ja tam nie mogę znaleźć 65D, a co dopiero Wy z większymi rozmiarami...

ja muszę zacząć tylko tam kupować, bo większość moich gaci woła o pomstę do nieba na szczęście niedługo się będę przeprowadzać, to wtedy zrobię remanent w szufladzie

Stary 2013-02-15, 13:22   #1235
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
jakiś Bingacz? albo inny Fructis, ten ma świetny skład, chociaż jeszcze go nie złapałam: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ladzajaca.html a ja właśnie z Oleo siedzę
Ja wlasnie po Oleo, o tym Nutri tez myslalam ale w koncu Oleo wygralo. Czuje, ze nadjedzie jego czas

Cytat:
Napisane przez blondynaaa_91 Pokaż wiadomość
Ja go mam. Też jestem na proteinowym banie, a ten balsam mi bardzo podszedł. Ma dość intensywny zapach, mam nadzieję że lubisz kfiotki
Wole kffiotki niz swiezuchy jak NV
To zdecydowane, biere go w nastepnej kolejnosci A powiedz w jaki sposob "robi Ci dobrze"?

Cytat:
Napisane przez Limone Pokaż wiadomość
Poleciłabym Kallosa Latte, mi używany na co dzień bardzo służy, ale za dużo protein byś miała. Może faktycznie Bingo, albo Garnier fructis, albo Altera.
Fructis Nutri czy Fruity? Alterre kiedys mialam, Granat i aloes ale jakos mnie niedopiescila.

Cytat:
Napisane przez lilith_ed Pokaż wiadomość
Ja właśnie o niej myślę od wczoraj
Jesli kupisz to daj koniecznie znac jak sie sprawuje

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Cytat:
Napisane przez blackberry8 Pokaż wiadomość
Mam drożdżową Babuszki - ona się średnio nadaje na długość, tak jak mówiła anastazjaaa2, za to na sam skalp super.
Spróbuj tak jak dziewczyny radzą jakiegoś Fructisa (volume restructure?) albo np. glorię i dorzuć to co Ci pasuje
Acha, dzieki, to zakoduje sobie w pamieci, ze drozdzowy jest naskalpny bo ciagle mi sie chrzania te odzywki. Glorii zmeczylam onegdaj 5 opakowan i nic Kupilam hurtem ale to bylo na poczatku wlosomaniactwa i niekompatybilne z szamponami i stylizacja wiec pewnie dlatemu.
Poczytam sobie o tym Fructisie, dzieki

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 13:23   #1236
grudniowa
Rozeznanie

Cytat:
-60G.

Cytat:
Napisane przez lilith_ed Pokaż wiadomość
Na allegro jest kilka szamponów i odżywek tez firmy
Niestety nigdy nie dorobilam sie tam konta bo zdaje sie, ze jakies papiery wysylaja czy cos.
Stary 2013-02-15, 13:23   #1237
aleeexandra
Rozeznanie

Cytat:
dlatego czasem fajnie pogrzebać w babcinych łazienkach

ale nie wiem czy ta promocja +1 za grosz nie tyczy się tej karty Lifestyle tylko... jakby co to ją mam i są też Biovaxy w tej promocji, więc warszawianki uderzajcie
Może... Chociaż w gazetce promocje z tą kartą są na innej stronie, a przy Biovaxach nic nie piszą o Lifestyle.
Hm... Maski Biovax... Wezmę jedną
aleeexandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 13:34   #1238
halbtrocken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do halbtrocken

Cytat:
ta, dlatego takie właśnie znane sieciówki bieliźniane są kiepskie jeśli chodzi o dobór stanika ja tam nie mogę znaleźć 65D, a co dopiero Wy z większymi rozmiarami...
Dobrze o tym wiem i kupuję przez sieć z tego powodu. Ale się uparła to jej powiedziałam. Chyba zaburzyłam jej światopogląd.

"Jeśli chodzi o porządek, to zawsze mam czystą w pokoju."
halbtrocken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 13:37   #1239
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wlasnie po Oleo, o tym Nutri tez myslalam ale w koncu Oleo wygralo. Czuje, ze nadjedzie jego czas
spróbuj ewentualnie Isana Oil Professional - tam są co prawda proteiny z pszenicy, ale nie są wysoko w składzie, a u mnie się świetnie sprawdziła jako odżywka na co dzień.

Cytat:
Może... Chociaż w gazetce promocje z tą kartą są na innej stronie, a przy Biovaxach nic nie piszą o Lifestyle.
Hm... Maski Biovax... Wezmę jedną
to może faktycznie mi się coś pomyliło, próbuj

ej, jak nie mogę dużą klamrą spiąć wszystkich włosów, to znaczy że jest ich dużo c'nie?

Stary 2013-02-15, 13:42   #1240
rozwydrzona
Zadomowienie

Red, a balsam Mrs. Potters, jeśli tak na co dzień? Ja go właśnie nakładam tak na szybko, bo mi cudów nie robi, ale do rozczesywania i tak normalnie to jest w sam raz, a jak potem na to rzucę jakąś maske, to jest super
(Twój nick kojarzy mi się z serialem Dawno, dawno temu, gdzie Red to Czerwony Kapturek, zacny serial, polecam )

apropos masek, w tym zielarskim zobaczyłam WAXY Rainforest, pierwszy raz się na nie natknęłam, a nawet były tańsze niż Biovaxy, więc zainwestowałam w ten do ciemnych - w ciemno Któraś miała tego Rainforest Waxa, możecie coś powiedzieć o nim? bo po przeczytaniu analizy składu widzę, że fajny
Stary 2013-02-15, 13:48   #1241
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
tak, byłam na minimum w grudniu. zero olejowania, tylko mycie OMO (Potters + SLS + jakaś lekka d/s), potem b/s, jak się potem okazało w pielęgnacji minimum właściwie nie powinno używać się pierwszego 'O' i b/s, ale i tak włosy mi wyraźnie odżyły
Kuuurde, teraz jak mam ferie i mogłabym siedzieć godzinami z czymś na głowie to im się takich rzeczy zachciało w takim razie na jakiś czas mogą się pożegnać z treściwymi dobrociami
Są puszyste, miękkie, tylko śmiesznie pofalowane ale chyba nawet wygodniej mi w takich lekkich falkach niż jak je żelem traktuję

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
ja też się pochwalę, bo do mojej gromadki doszły dwie odżywki i jedwab z GP wąż z kieszeni an razie głęboko schowany i nie daje znać
Jakie odżywki kupiłaś?

Cytat:
Moja babcia jest genialna. Sprzątałam w łazience i znalazłam szampon HiPP. Pytam się skąd on się tu wziął, a babcia:
- Kupiłam, jak Alex (mój młodszy kuzyn) przyjechał, żeby móc mu czymś włosy umyć. Chcesz, to weź, ty lubisz różne dziwne rzeczy na głowę kłaść.

Chyba dzisiaj przejadę się do Super Pharm, bo widzę odżywki do rzęs w tej ofercie 1 + druga za 1 grosz
Czy imię Twojego młodszego kuzyna maczało palce w Twoim nicku? U mojej babci raczej silikonowe rzeczy się znajdują choć nie powiem, u schyłku mojego katowania włosów prostownicą się wymieniałyśmy glisskurami

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 13:53   #1242
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
A tak a propos kosmetykow rosyjskich, mial ktos maske z aloesem i zielona kawa? http://www.bioarp.pl/pl/p/Domowe-rec...pow-wlosow/266
Fajnie wygląda.
Ale chyba nikt nie miał jeszcze....

Cytat:
Jadę do rosji za jakiś czas i zastanawiam się, czy tam te kosmetyki rosyjskie są na półkach normalnie? Mamy jakąś wizażankę tam, cobym zapytać mogła ?
Myślę że tak.
Zresztą...chyba w poprzednim wątku byla dziewczyna, ktora miała zamiar zorganizować zakupy tych produktow przez jakies koleżanki mieszkające w Rosjji , ale ucichlo...jakoś przegapiłam dlaczego.

Założyłam zeszyt wlosowy
Póżniej siąde, wpisze te wszystkie moje pierdoły wlosowe, podziele na proteinowe, nawilżające itd i zacznę to moze jakoś sensownie ogarniać...
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 13:54   #1243
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondynaaa_91
Ja kupiłam drugi dobrze dobrany stanik

Cytat:
Napisane przez Lils121 Pokaż wiadomość
Hej. Ja wczoraj z okazji walentynek byłam u fryzjerki. Powiem Wam że chyba znalazłam odpowiednią dla siebie, powiedziałam ze chcę zejść z cieniowania i zapuszczam, i obcięła mi tyle ile chciałam, jak zeszłam z fotela to sie zdziwiłam że na ziemi było tak mało włosów, a ona powiedziała że obcięła mi tylko tą najdłuższą warstwę, a to były takie biedne ogonki wiszące smętnie. Także fajnie, chyba przerzucę się na nią. Poza tym mówiła że ludzie mówią ze po jej cięciu włosy szybciej rosną, oby miała rację i jeszcze mówiła ze księżyca przybywa więc też powinny rosnąć. Wierzycie w fazy księżyca?
Już drugą noc spać nie mogę, ale z księżycem tego nie skojarzyłam
Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Ceny tych majtek powalają, ale pocieszam się tym, że "na bazarku" często można dorwać jakieś względnie pasujące, prawie jak do kompletu
Co do 'względnie pasujące': Pochwaliłam się koleżance, że kupiłam granatowy stanik w jaskółki z czerwonymi wstawkami. Ona na to, że też ma taki. Wczoraj porównałyśmy i faktycznie jak bliźniaki. Tylko że jej B, a mój G i jej kosztował 10 zł!!! a normalna cena mojego to 150 zł Czuję się poszkodowana przez naturę..
Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Babuszkowa drożdzowa podsusza wlosy na dlugości ( przynajmniej mi) dlatego daję tylko na sam leb.
Ale jakże pięknie pachnie i zawsze można ją z czymś zmieszać

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 13:56   #1244
kisiej25
Tajka

Nie wiem, czy wiecie, ale BingoSpa Polska:
"W ten weekend wszystkie maski do włosów BingoSpa - 8,99 zł "

kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 14:00   #1245
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość
o nieeee i jak tu oszczędzać?
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 14:02   #1246
aleeexandra
Rozeznanie

Cytat:
Czy imię Twojego młodszego kuzyna maczało palce w Twoim nicku? U mojej babci raczej silikonowe rzeczy się znajdują choć nie powiem, u schyłku mojego katowania włosów prostownicą się wymieniałyśmy glisskurami
Nie, Aleksandra jestem. Moje imię maczało palce w wyborze imienia dla niego

Cytat:
To w weekend się skuszę na jakieś 2 Bingacze
aleeexandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 14:06   #1247
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
A od kiedy jest "weekend" ? Na stronie pisze, że 12 wrrr i tak mam bana i nie kupie

Stary 2013-02-15, 14:07   #1248
kisiej25
Tajka

Cytat:
A od kiedy jest "weekend" ? Na stronie pisze, że 12 wrrr i tak mam bana i nie kupie
Sobota i niedziela

Ja się skusiłam tydzień temu. Mieli darmową dostawę i zamówiłam dwa bingacze xxD

Stary 2013-02-15, 14:08   #1249
blackberry8
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę że tak.
Zresztą...chyba w poprzednim wątku byla dziewczyna, ktora miała zamiar zorganizować zakupy tych produktow przez jakies koleżanki mieszkające w Rosjji , ale ucichlo...jakoś przegapiłam dlaczego.
Łohoho to już widzę moją walizkę: 1 zestaw ciuchów i 34967549 kosmetyków

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
o nieeee i jak tu oszczędzać?

Mam nowego ulubieńca szamponowego - nie plącze jak BD, nie jest drogi, nie zostawia szorstkiej miotły i ładnie pachnie
blackberry8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 14:08   #1250
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość

Ale jakże pięknie pachnie i zawsze można ją z czymś zmieszać
Fakt, pachnie pięknie
w sumie można mieszać, ale mi sie ie chce...niech dziala na przyrost czy tam na bejbiki, na dlugość co inne

Cytat:
W sklepieBingo?
To info z fejsbuka?
Kuurde...może bym jakąś wzięła...
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 14:12   #1251
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez rozwydrzona Pokaż wiadomość
Red, a balsam Mrs. Potters, jeśli tak na co dzień? Ja go właśnie nakładam tak na szybko, bo mi cudów nie robi, ale do rozczesywania i tak normalnie to jest w sam raz, a jak potem na to rzucę jakąś maske, to jest super
(Twój nick kojarzy mi się z serialem Dawno, dawno temu, gdzie Red to Czerwony Kapturek, zacny serial, polecam )
Balsam przewiduje do mycia bo cos czuje, ze jako odzywka d/s bedzie zbyt lekki tzn. bede miala siano Moze zle to ujelam, moje "na codzien" to Jojco, Garnier AiK, Bingo z elastyna (dwa ostatnie juz wykonczylam i szukam czegos nowego do testow) czyli tak raczej konkretnie. Ale zeby jednoczesnie mozna bylo nalozyc na 2 minuty i miec sensowny efekt
Haha, nie znam tego serialu, wygooglam sobie

Cytat:
spróbuj ewentualnie Isana Oil Professional - tam są co prawda proteiny z pszenicy, ale nie są wysoko w składzie, a u mnie się świetnie sprawdziła jako odżywka na co dzień.
Poczytam, dzieki

Oleo sie sprawdzil, wygladam jak czlowiek! Ale jeszcze schne.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 14:13   #1252
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, Aleksandra jestem. Moje imię maczało palce w wyborze imienia dla niego

To w weekend się skuszę na jakieś 2 Bingacze
Takie buty...
Widzę zakupowe przyjemności Cię czekają w najbliższym czasie

Stary 2013-02-15, 14:14   #1253
kisiej25
Tajka

Cytat:
W sklepieBingo?
To info z fejsbuka?
Kuurde...może bym jakąś wzięła...
Tak, z dzisiaj

Stary 2013-02-15, 14:16   #1254
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
-60G.

Mało tego, że rozmiarów nie mają, to jeszcze same pushapy A o balkonetkach, w których ja chodzę, w życiu nie słyszeli
Cytat:
A nie mógłby ten weekend trwać do poniedziałku, a promocja działać też stacjonarnie?

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 14:19   #1255
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Sobota i niedziela

Ja się skusiłam tydzień temu. Mieli darmową dostawę i zamówiłam dwa bingacze xxD
Lajkłam ich na fejsie, bo mnie omijały takie niusy
Pewnie zanim zrobią kolejną promocję to mi ban minie i coś zamówię

Stary 2013-02-15, 14:21   #1256
kisiej25
Tajka

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
A nie mógłby ten weekend trwać do poniedziałku, a promocja działać też stacjonarnie?
Hah. Dużo by się chciało.
Ale wiesz, są pozytywy. Można zaoszczędzić.
Dzisiaj sobie muszę na włosy położyć coś o zniewalającym zapachu.
Potrzebna mi aromaterapia

Stary 2013-02-15, 14:25   #1257
madziula199090909090
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
o, jestem bardzo ciekawa, jak Ci się spodoba sama ostatnio się na niego napalałam )
Już po testowaniu. Szampon http://bioarp.pl/pl/p/Szampon-ziolow...-i-parabenow/5 rypacz nad rypaczami. Pierwszy raz mi włosy skrzypiały po myciu i czułam, że skóra głowy jest domyta. Kolor ziół i zapach ziół (uwielbiam).
Co do balsamu. Zapach ładny (kwiatowy). Say- hello od dawna przeglądam bloga i widzę, że obie mamy włosy cienkie i "zdechłe"- mam nadzieje, że Cie nie uraziłam. Balsam jest lekki, fajnie się pieni. Trzymałam go jakieś 3 minuty. Ciężko było mi rozczesać włosy z nim na włosach, ale myślę, że to kwestia szamponu a nie balsamu. Nastepnym razem spróbuję z którymś z moich szamponów. Po spłukaniu czułam, że włosy sa miękkie, ale nie są obciążone. Dla bardzo zniszczonych włosów może być nie wystarczający, ale ja nie mam zniszczonych włosów więc mi na długości odpowiada (jedynie na koncówki jest nie wystarczający bo są bardzo suche). Spróbuje go jeszcze na 2 sposoby- spróbuje umyć nim końcówki bo świetnie się pieni i zastosuję jako maskę na ok. 10- 15 minut.
Mam jeszcze do Ciebie pytanie- jakich półproduktów używasz? Mamy podobne włosy i planuję zakupy.
madziula199090909090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 14:30   #1258
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Cytat:
Coraz więcej nas Masz jakieś futro? Jeśli tak to wrzucaj foto
DSC08550.jpg
Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
ja nienawidze koszykowki i nic mi w niej zgrabnie nie wychodzi
kocham koszykówkę i piłke ręczną

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość

fajny film?
mi się bardzo podobał

Cytat:

Blog!
Uśmiech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 14:32   #1259
lilith_ed
Zakorzenienie

Cytat:

Jesli kupisz to daj koniecznie znac jak sie sprawuje
Kliknęła mi się
Recenzja niedługo
lilith_ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 14:33   #1260
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
Możecie mnie nazwać chwalipiętą, ale w przyszłym tygodniu oprócz warsztatów tańca, będę miała jeszcze zajęcia z akrobatyki! Nawet nie wiecie jak się cieszę!
tez bym chciała zajęcia z akrobayki, zawsze mnie coś takiego pociągało

Cytat:
Napisane przez rozwydrzona Pokaż wiadomość
apropos masek, w tym zielarskim zobaczyłam WAXY Rainforest, pierwszy raz się na nie natknęłam, a nawet były tańsze niż Biovaxy, więc zainwestowałam w ten do ciemnych - w ciemno Któraś miała tego Rainforest Waxa, możecie coś powiedzieć o nim? bo po przeczytaniu analizy składu widzę, że fajny
ja widzialam kiedys i oglądałam, ale nie kupiłam, chyba ze wgledu na silikon :P
Cytat:

Mam nowego ulubieńca szamponowego - nie plącze jak BD, nie jest drogi, nie zostawia szorstkiej miotły i ładnie pachnie
a jaki ma skład?

ale mam wlosy beznadziejne po nieudanych falach z koczka...:P

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości