|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Touche Liberte do AgnieszkiN
Agnieszko, mam pytanie czy kupiłaś ten produkt w Polsce? Który odcień używasz i czy produkt ten ma lekką konsystencję nadającą się również dla cer lubiących się błyszczeć. I jeszcze jedno, czy uważasz, iż można go stosować samodzielnie bez podkładu?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Touche Liberte do AgnieszkiN
tak produkt ten jest dostępny w Polsce , kupiłam go w perfumerii Sephora , kosztuje 85 zł. Jest na pewno dostepny w każdej drogerii sprzedającej kosetyki Lancoma. Ma bardzo lekką konsystencję , jest wręcz przeżroczysty , wogóle nie tłusty. Pasuje do każdego typu cery ( ja mam wprawdzie skórę suchą ale próbowała go moja przyjaciółka , która ma skórę mieszaną z tendecją do świecenia się i też była zachwycona. Cera nie wygląda na błyszczącą w sensie nadmiaru sebum , jest tylko ślicznie rozświetlona , tak promienna. Można stosować go również w małych ilościach samodzielnie , dzisiaj spróbowałam go nałożyć tylko pod puder i też wygląda świetnie. Stosuje się go w małych ilościach.świetnie wygląda w okolicy oczu. Mam odcień 03 Rainbow star , delikatny opalizujący transparentny , w zasadzie na twarzy nie pozostawia koloru tylko taką opalizującą poświatę. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję ci baaardzo za odpowiedź[img]icons/icon7.gif[/img]
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Buuuu, a ja dzis schodzilam caly Krakow i kosmetyku ani sladu [img]icons/icon7.gif[/img]
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.