|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony, kochanki- czyli zazdrośnice po raz 64!
Byou miłego weekendu
![]() Gocia Poka
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
Ją 50tke proponuje
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
ke?
edit: aaa, skumałąm taaa, to na pewno zdam na prawko
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2013-02-15 o 18:53 |
|
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
No co bezczelnym trzeba być. Pamiętaj guma owocowa. Bo mietowa wzmaga zapach alko
|
|
|
#517 | |
|
Zakorzenienie
|
To znaczy?
Cytat:
A próbowałaś dosłodzić sobie? Moja mama tak robiła. Gratuluję nowego domownika
|
|
|
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
Claris wsiadacie w tramwaj 6 (jadący w stronę MIŁOSTOWO) i wysiadacie na przystanku KÓRNICKA i to już będziecie koło akademików i w tamtą stronę się pokierujecie to znajdziecie tę salę konferencyjną i wystarczą wam bilety na 15min. Kupuje się je w kioskach np. na PKP lub biletomatach (ale one zżerają kase :/)
---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- gocia!! ale fajnie ![]() mama się jednak dała przekonac
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
ja na prawko idę bez niczego - boję się, że byłabym jakaś śpiąca, a muszę mieć wyczulone wszystkie zmysly
![]() w ogóle mam egzamin w marcu i idę z nastawieniem, że zdam. zaczełam kurs w kwietniu 2o12 i to już będzie rok... mam dośćostatnio ochroniarz mi dowalił, że mam się nie poddawać tylko iść na egzamin ludzie nie rozumieją, że jak człowiek nie zdaje co tydzień to nie dlatego, że nie chce, tylko takie są terminy i trzeba czekać...męczą mnie te ciągle pytania o prawko... ale w pracy mnie nie ma tylko jak mam egzamin, więc każdy chcąc nie chcąc wie |
|
|
|
#520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
my mieszkamy nie aż tak daleko ;-) w tej samej dzielnicy prosta droga :P
a co jemy jutro na obiad?:P bo nie wiem co lubicie??
|
#522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i Poznania mojego kochanego, bo już się stęskniłam trochę
|
|
#523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie nikt nie wie - wie tylko moja O., bo musiałam jej powiedzieć (pożyczałam od niej materiały do nauki), Wy i luby. Ale tylko luby będzie znać termin egzaminu. Nienawidzę tej presji ze strony wszystkich, pytań, troski, życzeń powodzenia, o to, jak mi idzie, itp. Noł noł noł. Moja O. nie pyta o nic, czasem sama jej mówię, jak mi idzie na jazdach, ona nie chce na mnie naciskać. A P. to P. mocno mnie wspiera, jest dla mnie ostoją. Zwłaszcza że żyjemy na styk przez to ciągłe wykupywanie godzin i aż mi głupio, bo to wszystko przeze mnie też żałoszczę Wam spotkania
|
|
|
|
|
#524 |
|
Zadomowienie
|
Dobry, dopiero wróciłam do domu, padam na pyszczek
![]() Rano był u mnie B, spędziliśmy miły dzionek, popołudniu pojechałam reklamować tableta, już 4 razy go reklamuje....byłam na mega zakupach cały dzień bez jedzenia, więc było ciekawie... teraz w ramach relaksu siedzę z Bazantem Radlerem ![]() Robiąc sałatkę owocową dla B rozciełam palca nożem, ale tak pechowo, że trzeba było dać stripsy i teraz mam wielgachny opatrunek na paluchu to się pozaliłam...Wczoraj dostałam od B klucze do naszego mieszkania, możemy remontować i wprowadzać się... Naj też się stresowałam jak zdawałam prawko, niczym się nie faszerowałam, bo bałam się otumienia, jeśli chcesz koniecznie coś brać to spróbuj z sedafit pc... musisz jezdzić, jezdzić i jezdzic, aby czuć się pewnie za kierownicą...
Edytowane przez margueri Czas edycji: 2013-02-15 o 20:53 |
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
a w ogóle to właśnie skończyłam rozmawiać z lubym i powiem jedno - to jest najwspanialszy człowiek na świecie. Aż się poryczałam, bo jest dla mnie taki cudowny, troskliwy, kochany, tak bardzo o mnie dba, że nie wiem, czy na tyle zasługuję
![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- mar ja miałam dwa lata temu szyty palec - bleee... i gratuluję kluczy do własnego M!
|
|
|
|
#526 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jako rasowa zazdrośnica zazdroszczę. Cytat:
Choć przyznaję, że twój całkiem fajny jest |
||
|
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Karola, mama się w Poldku zakochała Ja całe miasto złaziłam w poszukiwaniu samczyka i wszędzie były samiczki. A Poldzio czekał na mnie dwa bloki dalej- został ostatni z rodzeństwa. Ktoś go chciał kupić ale potrzebował samicy no i w końcu zostawił małego dla mnie ![]() Jak się trochę oswoi zrobimy mu sesję zdjęciową
|
|
|
|
#528 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie zazdroszczę tych paluchów... Spróbuj moze pojezdzić ze swoim tz samochodem gdzies na malo ruchliwych drogach, abyś czula sie pewnie za kolkiem... Tata B dal nam swoje mieszkanie
|
|
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
marg super, że masz klucze
masz jakiś fajny brelok?![]() a kobiety narzekaja, że nie ma fajnych facetów wystarczy popatzrec na zazdrośnicowych teżetów
|
|
|
|
#530 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jakbym dostała mieszkanie to oszalałabym z radości ale dostałam kredyt, więc też nie jest źle Cytat:
|
|||
|
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
ejjj ja tezz mam najwspanialszego
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
No to w takim razie wszystko się zgadza. Swoją droga ja muszę chyba swojego ustawić żeby aż tak wspaniały nie był
|
|
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() cieszę się, że już weekend ![]() naj, dobrze, że nic Wam się nie stało..ja osttanio tak przygrzmociłam w dziurę, że myslałam, że opona mi poszła.. kawa, padłam czytając Twoje posty ![]() co do okresu to ja nie mam od 3 miesięcy..osttanio coś mnie brzuch zaczął boleć, ale się uspokoiło..i nie wiem co z tym zrobić..ewidentnie muszę iść do lekarza, bo osttanio moje cykle trwają po 3-4 miesiące.. ![]() ' dziewczyny, a słyszałyście coś o oleju khadi? chcialabym przyspieszyć porost włosów a ten ponoć w ogóle ma rewelacyjne recenzje.. |
|
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie się dowiedziałam, że moja głupia, była współlokatorka, zaręczyła się po niecałych 3 latach
|
|
|
|
#536 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Breloczek trzeba kupić, ale to najmniejszy problem B zaskoczył mnie bardzo tym gestem...Ja też marudziłam, że nie ma fajnych facetów, na szczęście B awansował z przyjaciela na tż i już mam swojego normalnego faceta oby nigdy się nie zmienił...Cytat:
Nie odbierz tego zle, ale otrzymując dokument nie umiesz jezdzić, jesteś oswojona z drogami, po przejechaniu X km można powiedzieć, że umiemy jezdzić... Ciesze się z mieszkania, choć w takim stanie jak jest mi się nie podoba, ale zrobimy remont i będzie super weźniemy kredyt najwyżej na 10 tys a nie na 350 tys zł.
|
|
|
#537 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Oczywiście nie jestem tak cudowna, jak tu zostałam przedstawiona Ale cieszę się, że było miło nie tylko mi ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zazdroszczę!!!!! Ale super, a Ty z takim spokojem o tym mówisz... ![]() Chciałam napomknąć, że mój też jest absolutnie cudowny ![]() Ciężko mi się dziś żyje. Chyba mnie chwyta jakieś choróbsko. 5 dni nie biorę witaminy C i już mnie dorwało A jutro wracam już do Lublina... Fajnie, i niefajnie. Niefajnie bo opuszczam mój ukochany Kraków ![]() A fajnie bo mamy zaplanowaną romantyczną kolację, którą znów ma przygotwać mój K. ![]() Na ten fakt się jaram
|
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
maja khadi chyba moze przyciemnic wlosy wiec ostroznie rudzielcu
a z tym okresem to faktycznie niefajnie, tak jak najka musisz sie do ginekologa wybrac.Wymyslilam, ze wykupie TZtowi kilka lekcji nauki jazdy na urodziny (tutaj jest troche inny system i do egzaminu mozna podejsc bez zadnego przygotowania) bo co kilka miesiecy o tym wspomina a nic z tego nie wynika. Napisalam do jego mamy i tez sie dolozy to moze na 10 godzin nam starczy - dobre i to na poczatek no i jesli zda to raczej do Meksyku nie polecimy na podroz poslubna tylko gdzies blizej (i taniej) i kupimy autko ![]() za niecale 3 miesiace stuknie nam rok do slubu i jako prezent zamowilam TZtowi taki breloczek z data slubu i koleczkiem z Mr & Mrs nazwisko TZta ![]() https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...19867605_n.jpg
|
#540 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaa jeszcze koleżanka nie jest wtajemniczona z jakiego wątku się znamy, powiedziałam tylko, że z neta i z forum to jakby co to powiedzmy, że taki bardziej ogólny wątek, o życiu, kosmetykach i modzie, po co się tłumaczyć ![]() edit: a Twój B. wie o forum i wątku? Cytat:
jutro się przekonamy ![]() Mam doła na myśl o pobudce 3.15
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:36.

taaa, to na pewno zdam na prawko

ludzie nie rozumieją, że jak człowiek nie zdaje co tydzień to nie dlatego, że nie chce, tylko takie są terminy i trzeba czekać...