|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
czysta ciekawość
![]() normalnego analoga nie zapalę bo cuchnie, a te nie smierdza wiec sobie chciałam zobaczyc jak to jest puknac e-fujarkę
|
#632 | |
|
Zakorzenienie
|
ni
![]() o!!!! Cytat:
podobno bazy BM są fajne i tanie ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- lepiej nie ![]() nie wierzę własnym oczom ![]() nie, no fajny sposób na wyrażenie siebie
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2013-02-15 o 21:34 |
|
|
|
|
#633 |
|
Wpisz tu zomzing
|
no muf
![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- nosoty jak w tem defekować? ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- ugh |
|
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
nosoty, nie wiesz ze blogerki sa pozbawione takiego defektu jak fizjologia?
![]() za to plebs musi pampersa albo wyciac sekretna klapke
|
#636 |
|
Piers do przodu
|
Przeżyłam czyszczenie trybów
plomby na miejscu, teraz mam ząbki jak kryształki
|
#637 |
|
Nindżopesz
|
Recenzja: film byl taki se, szkoda kasy na kino. Nachosy byly wyborne, takoz grzane wino.
Ale wiecej nigdzie z Kruszynka nie ide. Polecielismy pod dom jego matki bo byl na trasie do kina a tu sie okazalo, ze idziemy do innego kina... Wiec wrocilismy pod nasz dom To po wala mnie ciagnal skoro i tak do nietopsza nie wchodzilam tylko sterczalam na zimnie? Potem rzucil sie do losowego autobusu, ktory nas wywiozl, bo przeciez szkoda poczekac 5 min na wlasciwy. Pozniej przegonil mnie na piechote przez centrum bo nadal szkoda podjechac, szybciej podejsc, c'nie? Oczywiscie wszystko biegiem bo sie pozno zrobilo. Makijaz mi zszedl, z nosa lecialo, wlosy sie skoltunily - dobrze, ze robilam sie na (u)bostwo Normalnie nie ide z nim juz nigdzie.
|
|
|
|
#638 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#641 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
moje krasnoludki postanowiły zrobić mi korwetki - mimo obrzydzenia i lęku (
wtf) przed rzeczonymi, przy piatej główce już otwarły oczy, nalały wina i przyrządziły korwetki jak lubię z pieprzem, sokiem z limonki, cytryny, w panierce z otrębów owsianych ( bo za słodkie do czegokowliek i zalegają a kokosowa panierka jest bleh) mogłabym tak jadać co czeci dzień ![]() lata całe robiłam tak sama ale krasnoludki to cudowny wynalazek i zamierzam go używać fogle to nadaję z chuopinianego lapa - i co ja pacze - będzie kupował mini wieże do kuchni - ufff że używano niby miało byc na pilota i na dachu szafek ale mini wieża??????????? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-02-15 o 23:00 |
|
|
|
#643 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
![]() moje krasnoludy robią głównie na maśle z czoskiem
|
|
#644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na oleju z pestek winogron, lub na zwykłym oleju - bezzapachowym, na zapachowych się jeszcze nie odważyłam korwety moczą się w soku z limonki, cytryny, czarnym pieprzu trochi soli w czarnej miseczce z Ikei b tak ładniej wyglądajo a potem w jajco i w otręby i na rozgrzany olej jadłam w panierce z kokosem ale też zbytnio kradł smak i zniewalał bezpanierowo - skrapiam cytryno i pieprzem - smaże na oleju, i mieszam z musztardowo miodywm vinegret - olej/oliwa mniót musztard pieprz sól sok z cytryn octu winnego ciut czosnek przecśnięty wymieszane - end of story Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-02-15 o 23:08 |
|
|
|
|
#645 | |
|
Nindżopesz
|
Taki, czuje sie podejrzana i sie fstydam
![]() Cytat:
Mini wieza, hoho, szpan Mam wlosowy kryzys i dobrze, ze gdzies zgubilam nozyce bo bym ciachla i wuj Bym se encanto czasla ale mam za cienkie wlosiny. Co robic, jak zyc W kazdym razie chyba koncze z wlosomaniactfem bo to strata kasy.
|
|
|
|
|
#646 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#648 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39262405]Za późno Jutro będziesz wisiała na wszystkich płotach Psy beda mnie obszczywac
|
|
|
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#650 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
Redzia - a tak serio teraz zapytam - czy henna wysusza włosy ? bo mam koncepcję od dawna ale się nie ujawniam bo się nie znam
|
|
|
|
#652 | |
|
Nindżopesz
|
No ba, oliwa to norma, mniut pikny humektant, musztarda sproszkowana ostatnio robi szau ze niby na porost, pieprz kajenski chyba tez, sol morska dodaja do wody i psikaja coby fale nadmorskie uzyskac, sok z cytryny i ocet nada sie do zakwaszania plukanki, ale czosnek to juz nie wiem
Korwetki jakby przecisnac przez praske moglyby robic za wieloczasteczkowe proteiny. A wino jako nosnik substancji aktywnych (czy jak to sie tam zwie) do wcierek ![]() Moze to opatentuj? ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
Patrzac na fotki dziewczyn z hennowego to maja ladne wlosy...[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39262474]Z podniecenia Ou jes
|
|
|
|
|
#653 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mój robi spagetti z chochem,winem i nie wiem z czym jeszcze,bo nie wchodzę wtedy do kuchni.Wchodzę pózniej pozmywać ![]() Kochani,mam pytanie odnośnie datecalculatora. Szukam danych dla Rochasa,pod jaką marką szukać a bliżej,zależy mi na poznaniu różnic we flakonach między nową a starą z 1985chyba roku, Madame Rochas.
Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2013-02-15 o 23:29 |
||
|
|
|
#654 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Znatlazlem dealno miejscofke-kenia
![]() Majo hoteliki na plazy ale w buszu http://www.itaka.pl/wczasy/kenia/hot...yzywienie%5D=A
|
|
#655 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wyszlam na godzinę i mam przyklap i pzryliz jakiś...jak rzadko kiedy...ale jutro będzie lepiej ;-) Henna sama raczej nie. Piszę raczej ( bo mi nie wysusza , bo zawsze mieszam z odzywką )i bo zależy jaki kolor byś chciała. Wysuszają zakwaszacze - cytryna, wino czy co tam sie jeszcze dodaje... Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-02-15 o 23:28 |
||
|
|
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() warunki atmosferyczne nie sprzyjaja wlosom
|
|
#657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jak wisz masz z natury suchie kręciołki - plus henna - zatem niełatwy materiał do dbania - rozumiem to a balsam aloes Pottersa? dla mnie to jak narazie nr one - nic mi nie nawilżyło włosów tak jak on - ba, nic mi tak nie nawilzyło rąk - może nawet do karoli chalpneu dżołk of korschyba mam przebłyski że był Ci za słaby ? a ile zużyłas? myłaś nim? nakładałaś b/s? jeśli tak to ja nic już nie mam do dodania a szampony YR - moze i nie są dobre składowo - ale jak miałam włosy w śedniej kondycji to one zawsze mi pomagały, tzn moje rozjaśniane i połamane włosy zawsze wyglądały lepiej po nich niż po innych - od lat używałam YR i nie robiłam nic ponad to |
|
|
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
o, Red na youtube
|
#659 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#660 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 2. ja nieeeeeee - ja niiiiic to koncepcja ad Redzine włosię była |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.

plomby na miejscu, teraz mam ząbki jak kryształki 

wtf) przed rzeczonymi, przy piatej główce już otwarły oczy, nalały wina i przyrządziły korwetki jak lubię z pieprzem, sokiem z limonki, cytryny, w panierce z otrębów owsianych ( bo za słodkie do czegokowliek i zalegają a kokosowa panierka jest bleh)
a bliżej,zależy mi na poznaniu różnic we flakonach między nową a starą z 1985chyba roku, Madame Rochas.