Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIX - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-15, 21:45   #1141
Esti10
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIX

Cytat:
Napisane przez mela14kosmo Pokaż wiadomość
Ja jej nie lubię grrr. Moja maelisa to taka apteczna do której sama wrzucam swoją pomarańczę, goździki albo różę i truskawki. Ta biedronkowa to dla mnie taka papierowa i najwięcej czuć w niej torebki w której są te ziółka

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

O ciasteczka one są przepyszne. Uwielbiam i kocham mimo wszystko.

Powodzenia ze zwierzaczkiem . Weterynaria moje niespełnione marzenie, ehh

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Jakie niebieskie m&m ?????
o takie http://allegro.pl/mm-s-crispy-z-chru...840824475.html jak dla mnie sa pyszne sa normalnie na polce kolo migdalow w czekoladzie przynajmniej w mojej biedronie

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Mirianka Pokaż wiadomość
AAAA naprawde?? kocham to ptasie mleczko!!

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Ja kupowałam w Selgrosie na zeszłe święta i juz nigdzie potem nie widziałam, nigdzie w Wawie
no widzisz to ja nigdzie nie widzialam az dziwne to bo jak jakas limitka jest to zazwyczaj do wszystkich sklepow wchodza no ale moze tym razem sie uda

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
niedawno wrocilam z B. i mąz mi przyponnial, ze chcialam truskawki, to wzielam i jestem wlasnie po sprobowaniu, sa pyszne, jak wachalam to juz mi sie chcialo, wiec polecam

patrzylam specjalnie na dzemy i sa miedzy innymi poustawiane pomaranczowe , to te rapsodia po 3,19?

na strucle tez spojrzalam nie ma jabłkowej, byla truskawkowa, serowa i owocowa, a moj maz mowi, ze czesto sa z nich zwroty i one mu nie smakuja w ogole

a piesek ma niedobrze z sercem, leki dostal, w tym furosemid slynny, to ja mu dalam pol tabletki po 16, teraz szybko na dwor jak wrocilam, to takie siku od razu robil, ze nawet nogi nie podnosil, za 2 tygodnie kontrola, ale teraz sie boje go dac na zabieg, a jak mi sie nie wybudzi
ale ogolnie wesoly i ciagle chce jesc
czyli u Ciebie tez byly dobre truskaweczki to super pysznosci co nie
czyli jednak nie ciekawie z tym serduszkiem
to dobrze,ze ma chociaz apetyt
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 21:52   #1142
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość

czyli u Ciebie tez byly dobre truskaweczki to super pysznosci co nie
no ja zawsze wszystko wacham przez dziurke albo pomidora czy jablka i wtedy wiem, ze moga byc dobre, i wiadomo szybkie płukanie z szypułkami i od razu jedzenie, bo tak to moga stracic smak

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 22:07   #1143
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olgaes Pokaż wiadomość
Jest już taki wątek, właśnie go zobaczyłam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=676154
oczywiscie musialam luknac widze swiezy watek fajny

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
no ja zawsze wszystko wacham przez dziurke albo pomidora czy jablka i wtedy wiem, ze moga byc dobre, i wiadomo szybkie płukanie z szypułkami i od razu jedzenie, bo tak to moga stracic smak
Ja tez tak robie zawsze wacham czasem sobie mysle,ze ludzie to moga na mnie patzrec jak na wariatke ale co mi tam wiem przynajmniej co kupuje
Dokladnie jak sie oderwie szypulki przed myciem to chlona wode jak gabeczka lepiej tego nie robic
Ostatnio wybralam jabluszka w biedronie jak byly po 1,99zl wywachalam wszystkie no i dzis mezus je i mowi" jakie dobre dawno takich slodkich nie jadlem" Ja mowie" sie zona zna wywachala i takie dobre wybrala"
Stary 2013-02-15, 22:08   #1144
arrachne
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuje
Ja chciałam na weterynarie a dzień po maturze na badaniach wyszło sierść psa kota konia i królika koniec.

Dlaczego twoje niespełnione ?
No, jeszcze nie niespełnione, dopiero w maju przyjdzie czas na weryfikację planów (maj=matura)

arrachne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 22:09   #1145
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:

Ja tez tak robie zawsze wacham czasem sobie mysle,ze ludzie to moga na mnie patzrec jak na wariatke ale co mi tam wiem przynajmniej co kupuje
Dokladnie jak sie oderwie szypulki przed myciem to chlona wode jak gabeczka lepiej tego nie robic
Ostatnio wybralam jabluszka w biedronie jak byly po 1,99zl wywachalam wszystkie no i dzis mezus je i mowi" jakie dobre dawno takich slodkich nie jadlem" Ja mowie" sie zona zna wywachala i takie dobre wybrala"
i od razu zrymowala

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 22:29   #1146
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
i od razu zrymowala
no no ma sie rozumiec
Stary 2013-02-15, 22:31   #1147
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
To powiedz mu tak jak mnie mówiła mama jak byłam młodsza... uwaga cytuję : "Nie marudź już tylko siusiu, kupka i spać kochanie"
Dobry patent

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość
Jesteście pierwszymi osobami, którym te Krakuski smakują mi ani szarotkowe ani z makiem nie smakowały, za to Krakuski Serduszka albo zbożowe
Krakuski serduszka

Cytat:
Napisane przez martyneczkaa3 Pokaż wiadomość
ale Ci dobrze, mój to wybredny chyba bardziej niż ja
U nas to ja jestem wybredna, a on się ze mnie śmieje, że sama gotowałam, a marudzę, że tego za mało, tego za dużo, a mogłam dać coś innego itp

[1=0c567865bc5bc81ad7100e5 7ad69b5206a79ca99_61998c2 f33ab1;39258084]
kiedyś w promocji kupiłam te kulki żelowe zapachowe co są teraz w gazetce, ale nic nie pachniały...zupełnie! tylko jak do nosa przyłożyłam, to ledwo-ledwo, ale tak to nic...[/QUOTE]

Zastanawiałam się nad nimi, ale jak nie pachną, to na pewno ich nie kupię

Cytat:
patrzylam specjalnie na dzemy i sa miedzy innymi poustawiane pomaranczowe , to te rapsodia po 3,19?

a piesek ma niedobrze z sercem, leki dostal, w tym furosemid slynny, to ja mu dalam pol tabletki po 16, teraz szybko na dwor jak wrocilam, to takie siku od razu robil, ze nawet nogi nie podnosil, za 2 tygodnie kontrola, ale teraz sie boje go dac na zabieg, a jak mi sie nie wybudzi
ale ogolnie wesoly i ciagle chce jesc
Proszę, proszę, proszę, niech u mnie też będą te dżemy
Strasznie bym się denerwowała, jakbym miała parę tygodni czekać, zanim będę wiedzieć, co z moim zwierzaczkiem. Trzymam kciuki

Cytat:
Cola biedronkowa nadaje się do picia czy lura ?
Nie polecam Coli Light, kiedyś jej sporo piłam, ze dwa lata temu i była bardzo dobra, potem dłuuugo jej nie kupowałam, a jak ją wzięłam parę miesięcy temu, to była tak paskudna, że ledwo z koleżanką zmęczyłyśmy
Cola Original jest niezła, a Winter jeszcze lepsza.

Cytat:

wszedzie lubi i bardzo ludzi lubi, do kazdego merda ogonkiem i kiedys od razu słupka robil, teraz juz nie daje rady...

to posmeram
Ale musi być słodziakiem taki pieszczoch

Cytat:
Napisane przez melania97 Pokaż wiadomość
Polecam zrobić domowy dżem pomarańczowy
Próbowałam i to nie to samo

Oficjalnie żal mi siebie, tak się zbierałam po zakupy, że mi w końcu zamknęli Biedroneczkę i do Kauflandu musiałam dreptać
Stary 2013-02-15, 22:37   #1148
olgaes
Zadomowienie

kasztanka3 raczej powinny być u Ciebie te dżemy, u mnie było ich dużo, stały w koszach na środku sklepu obok jakiś marmolad w małych wiadereczkach
No chyba, że się będziesz codziennie tak do tej Biedry wybierać, jak dziś
olgaes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 22:51   #1149
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
kasztanka3 raczej powinny być u Ciebie te dżemy, u mnie było ich dużo, stały w koszach na środku sklepu obok jakiś marmolad w małych wiadereczkach
No chyba, że się będziesz codziennie tak do tej Biedry wybierać, jak dziś
Jutro już się wcześniej wybiorę, zaciągnę TŻta, to wezmę colę winter, będzie targał
Moja Biedronka trochę zacofana jest, wszystko się z opóźnieniem w niej pojawia Ale sprawdzę, bo straszną mam ochotę na ten dżem, ostatni z moich zapasów zeżarłam ponad miesiąc temu.
Stary 2013-02-15, 23:10   #1150
yes
Zakorzenienie

Cytat:
mi się truskawki zepsuły - zgniły jedno opakowanie stało 2 dni, drugie jeden dzień

udało się kilka sztuk wygrzebać, gdzie pleśń (chyba?) ich nie obeszła a tak to większość wylądowała w koszu
Stary 2013-02-15, 23:10   #1151
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Konto usunięte

Cytat:
Ja tez wąchałam truskaweczki. pachniały cudnie. Szkoda że nie smakowały jak truskawki
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 23:20   #1152
pinats
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Ach, i pamiętam, że dziewczyny wcześniej pytały o kalendarze, czy w ogóle wystawiają na wyprzedaży. Właśnie dzisiaj je widziałam, są teraz za 6,99
ja bym zapłaciła za niego nawet te 10 zł, gdyby tylko gdzieś udało mi się znaleźć
Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Ona własnie zbiera wszystko zostaje na rękawicy, tak się przyczepia.
o którą rękawicę chodzi? przepraszam za to pytanie, ale oglądałam jeszcze raz tę gazetkę i w oko rzuciły mi się tylko te lateksowe
Cytat:
A mnie jakoś odstraszają takie dziwne smaki... ptasie mleczko o smaku sernika, czy ciasteczka o smaku ciasta wiśniowego czy babcinej szarlotki (bodajże Krakuski mają takie smaki)
Ale pewnie tylko te nazwy mnie zniechęcają, a produkty same w sobie są smaczne
i ja też potwierdzam pozytywne opinie o tych wiśniowych, przepyszne
Cytat:
To tylko ja mam takie dziwne smaki
w takim razie piątka ale moim zdaniem te strucle są naprawdę dobre, mi bardzo smakują, zarówno serowa, jak i owocowe
Cytat:
Napisane przez sowaaaaa Pokaż wiadomość
ja sobie myśle skąd masz kurę w domu i co ty jej robisz

kupiłam dziś kubeczek myślałam, że będzie większy, no ale
Stary 2013-02-15, 23:32   #1153
klaudens
Zakorzenienie

moje truskawki kupione wieczorem, następnego dnia rano też zapleśniały
klaudens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 23:34   #1154
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez klaudens Pokaż wiadomość
moje truskawki kupione wieczorem, następnego dnia rano też zapleśniały
To moje stały jakieś 30h i to blisko kuchenki, ale nic im nie było.
Stary 2013-02-15, 23:45   #1155
Konto usunięte

oni te truskawki pryskają specjalnym preparatem chemicznym żeby nie pleśniały w sklepie.
Stary 2013-02-15, 23:46   #1156
kasztanka3
Pani Mizantrop

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;3926290 5]oni te truskawki pryskają specjalnym preparatem chemicznym żeby nie pleśniały w sklepie.[/QUOTE]

O fuuuuu
Stary 2013-02-15, 23:52   #1157
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
O fuuuuu
noo Za rękę nie złapałam, ale wiem że takie praktyki są na porządku dziennym. Zreszta nic dziwnego, truskawki powinny stac w lodówce a nie być wyłożone obok jabłek i pleśniejących bananów.
Zresztą te owoce przyszły z Hiszpanii i były też napewno zabezpieczone w transporcie jakąś chemia. Bo truskawki się rwie już dojrzałe ( kiedyś pracowałam na farmie truskawkowej to wiem i widziałam różne rzeczy)
Stary 2013-02-16, 01:18   #1158
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monia42210 Pokaż wiadomość
Wielkie dzięki za tą gazetkę

A myślałam, że tylko ja się z tego tak cieszę

jeśli się nie myle to 3,99 zł

Z gazetki Dekoracje zakupie podgrzewacze i chyba dotykową lampkę nacnę zobaczymy jak się będzie prezentować
Padło kilka pytań o te lampki to powiem Wam, że w zeszłym roku wzięłam identyczne dwie i obie wróciły do sklepu bo dzialy się z nimi dziwne rzeczy, jedna po kilku dniach nie reagowała na dotyk, druga sama z siebie włączała i zgaszała Jeszcze dałam szansę trzeciej, wymieniłam po prostu jedną z tych zwróconych na nową, i to samo Tak więc wszystkie trzy lampki były do niczego, żałowałam bo prezentowały się bardzo fajnie. Co ciekawe, u nas było ich później jeszcze sporo na wyprzedaży..za 10 zł

Cytat:
Napisane przez arrachne Pokaż wiadomość

Groszku, ja w tym tygodniu będę szła sterylizować kotkę, także tym bardziej trzymam kciuki, żeby z Twoim pieskiem wszystko było ok (i z moją kicią też)
Moje sterylizowałam w marcu, zawsze są promocje "marcowe", pół ceny..może warto poczekać kilka dni
Cytat:
Napisane przez szakal165 Pokaż wiadomość
hmm, ten rożek to nie kawa?
Nie, nie, na pewno nie kawa, wiem jak kawa wygląda, jest w kubeczku, a ten lód był różowy i w wafelku Jak dobrze, że jeszcze alamirka go widziała bo już się zastanawiałam, czy mi się te lody nie przyśniły
[1=0c567865bc5bc81ad7100e5 7ad69b5206a79ca99_61998c2 f33ab1;39258084]

kuszą mnie też te kryształki zapachowe Cristal Aroma - miał ktoś? czuć zapach? trwałe są?
kiedyś w promocji kupiłam te kulki żelowe zapachowe co są teraz w gazetce, ale nic nie pachniały...zupełnie! tylko jak do nosa przyłożyłam, to ledwo-ledwo, ale tak to nic...[/QUOTE]
Mam je aktualnie w łazience, z zeszłej oferty, te czerwone. Czy ja wiem..wyglądają fajnie, zapach niestety zbyt mocny nie jest, właściwie to czasami potrząsam szklanym pojemniczkiem, w których je trzymam aby coś poczuć. Co kilka dni z zamkniętej torebki dosypuję trochę świeżych kryształków

Dziękuję za gazetki Spodobały mi się puchate koce, jednak 120/170 cm to za małe niestety, pościel bawełniana ma bardzo fajne wzory, muszę ją na żywo obejrzeć. No i te chusteczki do prania pewnie wezmę

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2013-02-16 o 01:20
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 08:57   #1159
monyczkaaa
Zakorzenienie

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;3926298 0]noo Za rękę nie złapałam, ale wiem że takie praktyki są na porządku dziennym. Zreszta nic dziwnego, truskawki powinny stac w lodówce a nie być wyłożone obok jabłek i pleśniejących bananów.
Zresztą te owoce przyszły z Hiszpanii i były też napewno zabezpieczone w transporcie jakąś chemia. Bo truskawki się rwie już dojrzałe ( kiedyś pracowałam na farmie truskawkowej to wiem i widziałam różne rzeczy)[/QUOTE]
Nie rozumiem, że niby my, pracownicy na sklepie stoimy i chemią psikamy? Proszę Cię
Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
też ją mam tylko moja nie z biedrony. Wlasnie dzisiaj nią wymiotłam kurze, szybciej sprzatać się już chyba nie da. Poleciłam mamie i też kupiła, w pepco . Tamta nawet fajniejsza niz moja bo moja ma siateczkę z drugiej strony a ta ma tez warstwę mikrofibry
Te biedronkowe z drugiej strony też mają mikrofibrę z przeznaczeniem do polerowania Kupiłam też na wyprzedaży ( za 1 zł, podobnie jak rękawicę) miotełkę do kurzu, http://www.ceneo.pl/14620629 , która też spisuje się rewelacyjnie, wszelkie trudno dostępne miejsca, pajęczyny itp sprząta się momentalnie Zresztą moja mama też jest bardzo z tych akcesoriów zadowolona, były takie tanie, więc zrobiłam zapas dla całej rodziny

Cytat:
tez o tym pomyslalam wlasnie niby sa tam jakies domowe sposoby ale moze taki srodek dobry bedzie
Ja akurat miałam z lidla podobny i byłam zadowolona. Mam nadzieję, że ten też okaże się dobry
Stary 2013-02-16, 08:58   #1160
mela14kosmo
Rozeznanie

Cytat:
No, jeszcze nie niespełnione, dopiero w maju przyjdzie czas na weryfikację planów (maj=matura)
to życzę powodzenia
ja już to mam za sobą, ale z wrażenia na rozszerzeniu z chemii zemdlałam, uspokoili mnie i napisała hehe to była matura
mela14kosmo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 08:59   #1161
arrachne
Zadomowienie

Cytat:

Moje sterylizowałam w marcu, zawsze są promocje "marcowe", pół ceny..może warto poczekać kilka dni
Ale ja idę dopiero z wizytą, podejrzewam, że sam zabieg i tak będzie w marcu Dzięki za radę

Są u was duże świeczki La Rissa w szkle? Bo ostatnio byłam w 2 Biedronkach, a tam tylko podgrzewacze

Cytat:
to życzę powodzenia
ja już to mam za sobą, ale z wrażenia na rozszerzeniu z chemii zemdlałam, uspokoili mnie i napisała hehe to była matura
Dziękuję Mam nadzieję, że obędę się bez mdlenia. A jak już, to byle nie na chemii.

Edytowane przez arrachne
Czas edycji: 2013-02-16 o 09:02
arrachne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 09:01   #1162
mela14kosmo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pinats Pokaż wiadomość
ja bym zapłaciła za niego nawet te 10 zł, gdyby tylko gdzieś udało mi się znaleźć
ja kupiłam kalendarz w sylwestra i już było tylko kilka sztuk
jak przyszłam do biedronki z siostrą w środę po nowym roku to nie było ani jednego
Stary 2013-02-16, 09:02   #1163
olgaes
Zadomowienie

Cytat:
to życzę powodzenia
Ja też już po
Wizja matury była dla mnie końcem świata. Stres mnie paraliżował. A jak przyszło co do czego wcale nie poszło źle, nie mdlałam, nawet nie histeryzowałam, byłam mniej zestresowana chyba niż na jakimś ważnym sprawdzianie
Powodzenia
Stary 2013-02-16, 09:07   #1164
mela14kosmo
Rozeznanie

Cytat:
Ale ja idę dopiero z wizytą, podejrzewam, że sam zabieg i tak będzie w marcu Dzięki za radę

Są u was duże świeczki La Rissa w szkle? Bo ostatnio byłam w 2 Biedronkach, a tam tylko podgrzewacze

Dziękuję Mam nadzieję, że obędę się bez mdlenia. A jak już, to byle nie na chemii.

No fakt, ale ja od I klasy LO panicznie się bałam chemii, pomimo dobrych ocen. Na biologię byłam nastawiona bojowo i zawsze wiedziałam że jakoś będzie a chemia to była taka zagadka. Nerwy zrobiły swoje. No ale i tak nie poszłam na weterynarię, a pamiętam że od matury do czasu wywieszenia list rankingowych ryczałam.

Świeczki w szkle są nawet zielone. U mnie były: pomarańczowe, fioletowe, różowe i zielone

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Cytat:
Ja też już po
Wizja matury była dla mnie końcem świata. Stres mnie paraliżował. A jak przyszło co do czego wcale nie poszło źle, nie mdlałam, nawet nie histeryzowałam, byłam mniej zestresowana chyba niż na jakimś ważnym sprawdzianie
Powodzenia
No a ja to od zawsze taka panikara. Jak już napisałam chemię to myślałam że może zdam na jakieś 70% i zostanie mi zdrowie publiczne. Dopiero jak wyniki podawali i zobaczyłam że chemię zdałam lepiej niż biologię to przestałam panikować.
Stary 2013-02-16, 09:10   #1165
olgaes
Zadomowienie

Cytat:

Świeczki w szkle są nawet zielone. U mnie były: pomarańczowe, fioletowe, różowe i zielone
U mnie też pełen asortyment jeśli chodzi o świeczki Nawet capnęłam ostatnio czerwoną
Stary 2013-02-16, 09:13   #1166
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez monyczkaaa Pokaż wiadomość
Nie rozumiem, że niby my, pracownicy na sklepie stoimy i chemią psikamy? Proszę Cię
A czy ja napisałam, że pracownicy Biedronki pryskają?
To w procesie produkcyjnym i transporcie się tak robi.
Pamiętam przecież że owoce pryskane tego samego dnia były zrywane, potem pakowane i jechały gdzieś do jakiegoś sklepu.
Stary 2013-02-16, 09:15   #1167
mela14kosmo
Rozeznanie

Cytat:
U mnie też pełen asortyment jeśli chodzi o świeczki Nawet capnęłam ostatnio czerwoną
O u mnie czerwonych już nie było. Kupiłam dwie pomarańczowe chyba w poniedziałek

Są w biedronce płyny do płukania jamy ustnej, zębów i dziąseł ?
Stary 2013-02-16, 09:26   #1168
lilianna90
Kocia i psia mama :)

Cytat:
Padło kilka pytań o te lampki to powiem Wam, że w zeszłym roku wzięłam identyczne dwie i obie wróciły do sklepu bo dzialy się z nimi dziwne rzeczy, jedna po kilku dniach nie reagowała na dotyk, druga sama z siebie włączała i zgaszała Jeszcze dałam szansę trzeciej, wymieniłam po prostu jedną z tych zwróconych na nową, i to samo Tak więc wszystkie trzy lampki były do niczego, żałowałam bo prezentowały się bardzo fajnie. Co ciekawe, u nas było ich później jeszcze sporo na wyprzedaży..za 10 zł

Nie, nie, na pewno nie kawa, wiem jak kawa wygląda, jest w kubeczku, a ten lód był różowy i w wafelku Jak dobrze, że jeszcze alamirka go widziała bo już się zastanawiałam, czy mi się te lody nie przyśniły

Mam je aktualnie w łazience, z zeszłej oferty, te czerwone. Czy ja wiem..wyglądają fajnie, zapach niestety zbyt mocny nie jest, właściwie to czasami potrząsam szklanym pojemniczkiem, w których je trzymam aby coś poczuć. Co kilka dni z zamkniętej torebki dosypuję trochę świeżych kryształków

Dziękuję za gazetki Spodobały mi się puchate koce, jednak 120/170 cm to za małe niestety, pościel bawełniana ma bardzo fajne wzory, muszę ją na żywo obejrzeć. No i te chusteczki do prania pewnie wezmę
Kupiłam aż 4 te lampki prawie 2 lata temu, na wyprzedaży po 5 zł
Wszystkie do tej pory działają bez zarzuty. Też myślałam, że za taką cenę to nie będą działać.
Ja polecam
lilianna90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 09:26   #1169
ania10zg
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mon_soleil Pokaż wiadomość
kupony są w czekoladkach

też zakupiłam 2 zestawy
Przepraszam, ale co to za kupony? Nie jestem w stanie przeczytać wszystkich wpisów, tak szybko piszecie!
ania10zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 09:27   #1170
olgaes
Zadomowienie

Cytat:
O u mnie czerwonych już nie było. Kupiłam dwie pomarańczowe chyba w poniedziałek

Są w biedronce płyny do płukania jamy ustnej, zębów i dziąseł ?
Jest na pewno taki : http://i1229.photobucket.com/albums/...t/DSC03968.jpg

Nie wiem jak się sprawuje, bo ja używam Colgate
Dziewczyny, używałyście? Warto się skusić?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości