|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIX
Cytat:
---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
czyli jednak nie ciekawie z tym serduszkiem to dobrze,ze ma chociaz apetyt
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
no ja zawsze wszystko wacham przez dziurke albo pomidora czy jablka
i wtedy wiem, ze moga byc dobre, i wiadomo szybkie płukanie z szypułkami i od razu jedzenie, bo tak to moga stracic smak
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#1143 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widze swiezy watek fajny---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
Dokladnie jak sie oderwie szypulki przed myciem to chlona wode jak gabeczka lepiej tego nie robic Ostatnio wybralam jabluszka w biedronie jak byly po 1,99zl wywachalam wszystkie no i dzis mezus je i mowi" jakie dobre dawno takich slodkich nie jadlem" Ja mowie" sie zona zna wywachala i takie dobre wybrala"
|
|
#1144 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(maj=matura)
|
|
#1145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1147 | ||||
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas to ja jestem wybredna, a on się ze mnie śmieje, że sama gotowałam, a marudzę, że tego za mało, tego za dużo, a mogłam dać coś innego itp ![]() [1=0c567865bc5bc81ad7100e5 7ad69b5206a79ca99_61998c2 f33ab1;39258084] kiedyś w promocji kupiłam te kulki żelowe zapachowe co są teraz w gazetce, ale nic nie pachniały...zupełnie! tylko jak do nosa przyłożyłam, to ledwo-ledwo, ale tak to nic...[/QUOTE] Zastanawiałam się nad nimi, ale jak nie pachną, to na pewno ich nie kupię Cytat:
![]() Strasznie bym się denerwowała, jakbym miała parę tygodni czekać, zanim będę wiedzieć, co z moim zwierzaczkiem. Trzymam kciuki ![]() Nie polecam Coli Light, kiedyś jej sporo piłam, ze dwa lata temu i była bardzo dobra, potem dłuuugo jej nie kupowałam, a jak ją wzięłam parę miesięcy temu, to była tak paskudna, że ledwo z koleżanką zmęczyłyśmy ![]() Cola Original jest niezła, a Winter jeszcze lepsza. Cytat:
Próbowałam i to nie to samo ![]() Oficjalnie żal mi siebie, tak się zbierałam po zakupy, że mi w końcu zamknęli Biedroneczkę i do Kauflandu musiałam dreptać
|
|
#1148 |
|
Zadomowienie
|
kasztanka3 raczej powinny być u Ciebie te dżemy, u mnie było ich dużo, stały w koszach na środku sklepu obok jakiś marmolad w małych wiadereczkach
No chyba, że się będziesz codziennie tak do tej Biedry wybierać, jak dziś
|
|
|
|
#1149 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Moja Biedronka trochę zacofana jest, wszystko się z opóźnieniem w niej pojawia Ale sprawdzę, bo straszną mam ochotę na ten dżem, ostatni z moich zapasów zeżarłam ponad miesiąc temu.
|
|
#1150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedno opakowanie stało 2 dni, drugie jeden dzień udało się kilka sztuk wygrzebać, gdzie pleśń (chyba?) ich nie obeszła a tak to większość wylądowała w koszu
|
|
#1151 |
|
Konto usunięte
|
Ja tez wąchałam truskaweczki. pachniały cudnie. Szkoda że nie smakowały jak truskawki
|
|
|
|
#1152 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
w takim razie piątka ale moim zdaniem te strucle są naprawdę dobre, mi bardzo smakują, zarówno serowa, jak i owocowe ![]() kupiłam dziś kubeczek
|
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
moje truskawki kupione wieczorem, następnego dnia rano też zapleśniały
|
|
|
|
#1154 |
|
Pani Mizantrop
|
To moje stały jakieś 30h i to blisko kuchenki, ale nic im nie było.
|
#1155 |
|
Konto usunięte
|
oni te truskawki pryskają specjalnym preparatem chemicznym żeby nie pleśniały w sklepie.
|
|
|
|
#1156 |
|
Pani Mizantrop
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;3926290 5]oni te truskawki pryskają specjalnym preparatem chemicznym żeby nie pleśniały w sklepie.[/QUOTE]
O fuuuuu
|
#1157 |
|
Konto usunięte
|
noo
Za rękę nie złapałam, ale wiem że takie praktyki są na porządku dziennym. Zreszta nic dziwnego, truskawki powinny stac w lodówce a nie być wyłożone obok jabłek i pleśniejących bananów. Zresztą te owoce przyszły z Hiszpanii i były też napewno zabezpieczone w transporcie jakąś chemia. Bo truskawki się rwie już dojrzałe ( kiedyś pracowałam na farmie truskawkowej to wiem i widziałam różne rzeczy) |
|
|
|
#1158 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze dałam szansę trzeciej, wymieniłam po prostu jedną z tych zwróconych na nową, i to samo![]() Cytat:
![]() Nie, nie, na pewno nie kawa, wiem jak kawa wygląda, jest w kubeczku, a ten lód był różowy i w wafelku Jak dobrze, że jeszcze alamirka go widziała bo już się zastanawiałam, czy mi się te lody nie przyśniły![]() [1=0c567865bc5bc81ad7100e5 7ad69b5206a79ca99_61998c2 f33ab1;39258084] kuszą mnie też te kryształki zapachowe Cristal Aroma - miał ktoś? czuć zapach? trwałe są? kiedyś w promocji kupiłam te kulki żelowe zapachowe co są teraz w gazetce, ale nic nie pachniały...zupełnie! tylko jak do nosa przyłożyłam, to ledwo-ledwo, ale tak to nic...[/QUOTE] Mam je aktualnie w łazience, z zeszłej oferty, te czerwone. Czy ja wiem..wyglądają fajnie, zapach niestety zbyt mocny nie jest, właściwie to czasami potrząsam szklanym pojemniczkiem, w których je trzymam aby coś poczuć. Co kilka dni z zamkniętej torebki dosypuję trochę świeżych kryształków ![]() Dziękuję za gazetki
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2013-02-16 o 01:20 |
||
|
|
|
#1159 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;3926298 0]noo
Za rękę nie złapałam, ale wiem że takie praktyki są na porządku dziennym. Zreszta nic dziwnego, truskawki powinny stac w lodówce a nie być wyłożone obok jabłek i pleśniejących bananów. Zresztą te owoce przyszły z Hiszpanii i były też napewno zabezpieczone w transporcie jakąś chemia. Bo truskawki się rwie już dojrzałe ( kiedyś pracowałam na farmie truskawkowej to wiem i widziałam różne rzeczy)[/QUOTE] Nie rozumiem, że niby my, pracownicy na sklepie stoimy i chemią psikamy? Proszę Cię Cytat:
Kupiłam też na wyprzedaży ( za 1 zł, podobnie jak rękawicę) miotełkę do kurzu, http://www.ceneo.pl/14620629 , która też spisuje się rewelacyjnie, wszelkie trudno dostępne miejsca, pajęczyny itp sprząta się momentalnie Zresztą moja mama też jest bardzo z tych akcesoriów zadowolona, były takie tanie, więc zrobiłam zapas dla całej rodziny Cytat:
|
|
#1160 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1161 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Są u was duże świeczki La Rissa w szkle? Bo ostatnio byłam w 2 Biedronkach, a tam tylko podgrzewacze ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że obędę się bez mdlenia. A jak już, to byle nie na chemii.
Edytowane przez arrachne Czas edycji: 2013-02-16 o 09:02 |
||
|
|
|
#1162 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1163 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wizja matury była dla mnie końcem świata. Stres mnie paraliżował. A jak przyszło co do czego wcale nie poszło źle, nie mdlałam, nawet nie histeryzowałam, byłam mniej zestresowana chyba niż na jakimś ważnym sprawdzianie Powodzenia |
|
|
|
|
#1164 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No fakt, ale ja od I klasy LO panicznie się bałam chemii, pomimo dobrych ocen. Na biologię byłam nastawiona bojowo i zawsze wiedziałam że jakoś będzie a chemia to była taka zagadka. Nerwy zrobiły swoje. No ale i tak nie poszłam na weterynarię, a pamiętam że od matury do czasu wywieszenia list rankingowych ryczałam. Świeczki w szkle są nawet zielone. U mnie były: pomarańczowe, fioletowe, różowe i zielone ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1165 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1166 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To w procesie produkcyjnym i transporcie się tak robi. Pamiętam przecież że owoce pryskane tego samego dnia były zrywane, potem pakowane i jechały gdzieś do jakiegoś sklepu. |
|
|
|
|
#1167 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1168 | |
|
Kocia i psia mama :)
|
Cytat:
![]() Wszystkie do tej pory działają bez zarzuty. Też myślałam, że za taką cenę to nie będą działać. Ja polecam
|
|
|
|
|
#1169 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1170 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem jak się sprawuje, bo ja używam Colgate Dziewczyny, używałyście? Warto się skusić?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:59.

. Weterynaria moje niespełnione marzenie, ehh
?????
i juz nigdzie potem nie widziałam, nigdzie w Wawie

?
(maj=matura)