Walka o zdrowe i piękne włosy cz.XVIII + trochę offtopowo - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-15, 23:41   #1411
halbtrocken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do halbtrocken
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz.XVIII + trochę offtopowo

Cytat:
Napisane przez blackberry8 Pokaż wiadomość
Ja bym chciała chociaż dwa Jak miałam maleństwo na przechowanie to Ben niby nie reagował, a jednak był obrażony. Szkoda, ja mam w sobie tyle kociej miłości, że by starczyło dla kilku na pewno.
Poszperałam w folderach z fotkami i wrzucam co nieco
Czy istnieje jego fanklub? CHCĘ ZOSTAĆ CZŁONKIEM!

"Jeśli chodzi o porządek, to zawsze mam czystą w pokoju."
halbtrocken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 23:46   #1412
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
tak właśnie myślałam...
a chociaż żeby nie zapychał?
Wiesz, ja będę miała Ci ciężko pomóc - filtrów używam rzadko (tylko przy kwasach), bo mnie właśnie zapychają.
Używam tego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ia-spf-60.html
bo robi mi najmniejszy Sajgon
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 23:55   #1413
blackberry8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Jest oblędny a maluszek slodki
3 zdjęcie z języczkiem bosskie
mojemu Rudasowi brakuje do niego...no jakieś 6 kg
Moje też się tolerują przy misce, podczas zabawi i jak śpią, czasem sie obrażaja, czasem tluką aż futro po całym domu lata...niestety koty nie lubią konkurencji i są strasznie zazdrosne...ale muszą sie godzić z tym, że lubię mieć dużo
6kg czyli drugie tyle kota
Zazdroszczę, zazdroszczę i jeszcze raz zazdroszczę, mojego staruszka mogłabym 'dokocić' na siłę, ale nie chcę go stresować ;(

Cytat:
Napisane przez halbtrocken Pokaż wiadomość
Czy istnieje jego fanklub? CHCĘ ZOSTAĆ CZŁONKIEM!

Wpisowe do klubu: 3 bingacze, pół litra oleju i zgrzewka drożdży

Mooniek
zajrzyj TUTAJ, może ten będzie ok
blackberry8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 00:01   #1414
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Garfield

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 00:11   #1415
halbtrocken
Zadomowienie

Cytat:

Wpisowe do klubu: 3 bingacze, pół litra oleju i zgrzewka drożdży
Te drożdże to konieczne? Reszta się znajdzie.

Tak myślałam dziś nad tymi bingaczami i los mnie wynagrodził szansą. Siostra kumpla miała kod rabatowy na 50zł do bingospa. Chciała wyrzucić, bo nie ma tam jej pantene'ów i l'oreali. A że do tego, żeby kod zadziałał potrzebne jest zamówienie za co najmniej 100zł to wzięłam...wszystkie maski. Szalona ja. Będę testować, najwyżej powymieniam/porozdaję. Ledwo zapłaciłam, a już się nie mogę doczekać przesyłki. To będzie dłuuugi weekend...

Stary 2013-02-16, 00:12   #1416
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krrem Pokaż wiadomość
Czy tylko ja nie lubie kotów...
E tam. Ja ze zwierząt to lubię tylko kury... gonić
Kiedyś też uwielbiałam zwierzęta, ale wszystko się zmieniło odkąd mam siostrę. Też mała, milusia i można pogłaskać; ale oprócz tego można też pogadać. No po prostu wolę ludzi
Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
ale akurat na staniki warto wydawać, lakieru czy błyszczyka facet nie doceni, a ładny cyc już tak
Znawczyni

A włosy śliczne że też ja nie mogę mieć takich falek

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 00:27   #1417
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Mój docenia moje szminki i błyszczyki
A co do cyca... cycków nie mam, to i nie ma czego doceniać
Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Znawczyni

A włosy śliczne że też ja nie mogę mieć takich falek
haha, ja właśnie też cycków nie mam, ale stąd koncepcja, że skoro ich nie ma samych w sobie, to trzeba je dorobić ładnym stanikiem

dziękuję kochana ee tam, chciałabym mieć proste, sto razy mniej nerwów i zachodu

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 00:31   #1418
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:

Tak myślałam dziś nad tymi bingaczami i los mnie wynagrodził szansą. Siostra kumpla miała kod rabatowy na 50zł do bingospa. Chciała wyrzucić, bo nie ma tam jej pantene'ów i l'oreali. A że do tego, żeby kod zadziałał potrzebne jest zamówienie za co najmniej 100zł to wzięłam...wszystkie maski. Szalona ja. Będę testować, najwyżej powymieniam/porozdaję. Ledwo zapłaciłam, a już się nie mogę doczekać przesyłki. To będzie dłuuugi weekend...
szalona
Stary 2013-02-16, 00:48   #1419
Redhaired Witch
Nindżopesz

Halbtrocken, zazdroszcze maseczek

Czy pantenol albo stezony aloes (rozpuszczony w wodzie) mozna dodawac solo pod olej? Cos bym chciala zamiast Joaski (AiKa wykonczylam), keratyna odpada, gliceryna mnie puszy, miod wkurza, psikadel nie chce mi sie robic - zreszta nie mam czego do nich wetknac wyzej i nizej wymienionych, zel lniany jakos nic nie dawal wiec tez mi sie chce pichcic. A moze Oleo mozna dluuugo trzymac?

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 00:52   #1420
grudniowa
Rozeznanie

Cytat:
Śliczne ten drugi to maine coon? Dogadują się jakoś? .
Norweski lesny. I niestety srednio sie lubia, ale od czasu do czasu mozna zobaczyc jak sie wzajemnie myja.

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Skoro o kothach mowa...
Klasyk z pudelkiem

Cytat:
Edit: To ja dorzucę zdjęcia mojego ostatniego tymczasa. Tęskni mi się za tą ośmiokilową niezdarą.
Slodki

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Nie ale rozumiem, że dla kogoś to mogą być najcudowniejsze zwierzaki pod słońcem ja za to kocham wesołe psiaki i gryzonie
Lubie szczury, ale niestety TZet... erm nie toleruje gryzoni.

Cytat:
Napisane przez Aredhel125 Pokaż wiadomość
(...)
Dodam, że wczoraj spałam z kokiem spiętym dwoma żabkami i było lepiej, tylko mam wrażenie, że włosy nie mogą się przyzwyczaić, że upinam je na samym czubku. Tak jakby to dla nich za wysoko było.
Co byście poradziły?
A koniecznie musisz upinac?

Cytat:
A to macie i moje...a co tam...

Bialo rude to Tlustek vel Dupuś, pręgowane kocie to Balbina, rude to Rudolf pieszczotliwie Ruduś, czarne z bialym krawatem to Bolec ktory okazał sie być dziewczynką, i malutkie białe z czarnym to bazylia. Znaleziona, jeszcze sama nie jadła wiec daliśmy rade butelką ;-) A psisko to Czester vel Czesiek . Zdjęcie jeszcze z czasów jak mieszkal na ulicy ( ponad rok temu) , teraz jest dwarazy wiekszy i jes przekochany, przepieszczotliwy , przeprzylepiasty i przemądry
Jakie to male slodkie

Cytat:
Ja bym chciała chociaż dwa Jak miałam maleństwo na przechowanie to Ben niby nie reagował, a jednak był obrażony. Szkoda, ja mam w sobie tyle kociej miłości, że by starczyło dla kilku na pewno.
Twoj kot jest wielki doslownie i w przenosni

Cytat:
Garfield
Dokladnie! Nie moglam sobie przypomniec imienia

Cytat:
Cudne
Druga futrzata fota genialna
Cytat:
Cudowne. Marzy mi się kot, ale ciągle mną gdzieś rzuca, a wiadomo jak to z kotem i wynajmowaniem mieszkania, różnie bywa. Muszę na razie poprzestać na szczurach...

Stary 2013-02-16, 00:58   #1421
halbtrocken
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez grudniowa Pokaż wiadomość
Lubie szczury, ale niestety TZet... erm nie toleruje gryzoni.
Mój TŻ kocha moje ogony na szczęście. Ostatnio mi proponował powiększenie klatki celem powiększenia stada, ale kazałam mu trochę przystopować, bo zwariujemy.

Stary 2013-02-16, 02:34   #1422
sheep_zonz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aredhel125 Pokaż wiadomość
Napiszę jeszcze raz o moim problemie bo prawie 20 stron wcześniej nie został chyba zauważony. Na tym wątku tak szybko rośnie ilość stron, że nie nadążam

A więc, korzystając z rad włosomaniaczek postanowiłam robić sobie koka na noc. Niestety cały czas było coś nie tak - a to się rozwalał, a to ciągnął włosy. Przy spaniu w rozpuszczonych włosy zauważalnie wypadały. Kupiłam więc luźną frotkę i postanowiłam spróbować jeszcze raz upinać włosy w koka. Niestety przed wczoraj z rana po takiej fryzurze obudziłam się z tak okropnie obolałą skórą głowy i zmęczonymi włosami, że szok. Cała głowa mnie bolała, musiałam masować itd.
Poza tym nie wiem dlaczego, ale ostatnio każde upięcie włosów, czy to klamrą, czy gumką, czy wsuwkami okropnie ciągnie mi włosy. Kiedyś tak nie było. Warkocz odpada bo mam po nim wstrętne włosy, a gdy je daję za poduszkę to zaraz rozwalają sie po bokach i opadają bo się wiercę.

Słyszałam, że upinanie włosów w koka na samą górę bardzo osłabia cebulki. Nie wiem, czy według teorii to prawda.
Jedyny plus to taki, że włosy po koku były uniesione u nasady i ładnie się układały. Niestety ból był nie do zniesienia i nie wiem co z tym dalej robić. Co ogólnie jest mniej szkodliwe dla włosów?

Dodam, że wczoraj spałam z kokiem spiętym dwoma żabkami i było lepiej, tylko mam wrażenie, że włosy nie mogą się przyzwyczaić, że upinam je na samym czubku. Tak jakby to dla nich za wysoko było.
Co byście poradziły?
Moja jedyna rada: nie związuj włosów wysoko, skoro boli. Możesz spróbować zrobić koka nisko, nad karkiem.
Mam to samo i kiedyś zrobiłam eksperyment. Wykonałam wysokiego pięknego koka i wyszłam z domu. Zapisywałam sobie efekty bólowe..
Fryzurę wykonałam ok. 16. Zapiski (przepraszam za same niegramatyczne sformułowania, ale było pisane na szybko, a nie chcę teraz poprawiać, bo mam wrażenie, że straci to urok):
17:05 - lata mi mózg, boli mocno, pulsuje głowa
22:42 - głowa boli masakrycznie, ciarki bólu przechodzą czasami, nigdy więcej wysokich upięć

Nie miałam czasu pisać więcej, ale takie objawy trwały cały czas pomiędzy tymi godzinami, jak i jeszcze na następny dzień. Mimo że ok.18 włosy rozpuściłam, bo już nie mogłam wytrzymać z tego bólu. Ale on i tak pozostał.
A kiedyś dzień w dzień przez ok. 3 lata wiązałam włosy w wysoki kucyk i nic mi nie było. Teraz nawet nie mogę związać na godzinę, żeby nie bolało.

Powtórzę słowa kascysko (dobrze napisałam nick? jak zawsze mam problem! ): to włosy są dla mnie,a nie ja dla włosów.
Dlatego myślę, że lepiej zainwestować w satynową poszewkę niż męczyć się w upięciach, po których zostaje tylko ból. Zdrowie włosów to jedno, a takie katusze to drugie. Więc czasem trzeba coś poświęcić, szczególnie, że nie każdy wierci się po nocach, czyli też włosów nie ciągnie na przykład..
Ja chociaż czasem się przewracam z boku na bok, to nigdy sobie nic z włosami nie zrobiłam.
Stary 2013-02-16, 02:58   #1423
Cindy28
Lux Mundi

Jeżu kolczasty , lecicie z tymi stronami jak złe , nie nadrobię chyba.

Wczoraj nałożyłam na chwilę [deficyt czasu] olej lniany, maskę i odżwykę joanny, serum z goldwella, saponics. Włosy ładne, warkocz gruby - nie puszczą się jakoś straszliwie .
Stary 2013-02-16, 09:47   #1424
blondynaaa_91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaludia91 Pokaż wiadomość
byłam na poczcie w końcu blondyna, dziękuję za paczkę i cudowne niespodziewajki!

mój TŻ, największy przeciwnik mojego farbowania na kolor inny niż czarny, zaskoczył mnie dzisiaj mówiąc że od farbowania mam lepszy humor i da się ze mną żyć i skoro tak to mogę być czerwona
Super, że doszło, bo już się martwiłam!

Cytat:
Nie ale rozumiem, że dla kogoś to mogą być najcudowniejsze zwierzaki pod słońcem ja za to kocham wesołe psiaki i gryzonie
Ja mam królika... Przygarnęłam go po Świętach w zeszłym roku, wyrzuconego na śnieg....:/ Nie jest to najinteligentniejsze stworzenie ale np. ogarnął kuwetę

Cytat:
Może spróbuj je luźno podpinać, większą ilością spinek niż dwie na przykład? Ja jak kręcę włosy na noc (nie mam kręconych) to właśnie podpinam, używam tak z 8-10 spinek i spinam je dość luźno. Wtedy nie boli, a z koczkami bywa ciężko...
Jakich spinek używasz? Przymierzałam się kiedyś, ale mam tylko wsuwki, a głowa mnie goli na samą myśl, że mam w nich spać

Cytat:

Zaraz każda dziewczyna na wątku Cię zje z zazdrości!

Cytat:

Czy pantenol albo stezony aloes (rozpuszczony w wodzie) mozna dodawac solo pod olej? Cos bym chciala zamiast Joaski (AiKa wykonczylam), keratyna odpada, gliceryna mnie puszy, miod wkurza, psikadel nie chce mi sie robic - zreszta nie mam czego do nich wetknac wyzej i nizej wymienionych, zel lniany jakos nic nie dawal wiec tez mi sie chce pichcic. A moze Oleo mozna dluuugo trzymac?
Ja daję psiukacz z aloesu. Sok rozcieńczam z wodą (1:3), a jak mam fazę to do tego dodaję kilka kropel pantenolu albo gliceryny, albo nawet trochę odżywki. Ale szału nie miałam, cały czas próbuję nowych mieszanek.

Kascysko - ratuj! Czy jak po maseczce z glinki (woda+glinka+ bingo shea) mam tępe włosy u nasady (takie szorstkie) to tak może być czy nie domyłam glinki (Ostatnio miałam megatępe - wtedy na pewno nie domyłam, teraz są tylko takie lekko tępawe-nie wiem jak to ująć)
blondynaaa_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 10:12   #1425
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondynaaa_91 Pokaż wiadomość
Ja mam królika... Przygarnęłam go po Świętach w zeszłym roku, wyrzuconego na śnieg....:/ Nie jest to najinteligentniejsze stworzenie ale np. ogarnął kuwetę
Eee no to nie taki głupiutki Króliki mają słaby wzrok, więc to może być powód jego lekkiego "nieogarnięcia" Albo biedaczysko jakiś uraz ma nie wiem jak można tak wywalić zwierzątko

Kurde, moje włosy w dotyku już są lekko obciążone brudów nałapały czy jak? Tyle dobrze, że z wyglądu jest spoko

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 10:26   #1426
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Miałam kiedyś dwa króliki, ale jeden się zabił, i mam do nich uraz

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 10:28   #1427
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Cytat:
Oby, to przypomnialo mi moje pierwsze podejscie do odchudzania X lat temu. Mialam wowczas tylko jedno lustro obejmujace cala sylwetke - owalne, no wiec tak cwiczylam, odchudzalam sie, cwiczylam i odchudzalam, 50 kg, 48 kg, a w lustrze ciagle raszpla z duza dzejlo. Ktoregos razu w cetrum handlowym wpadlam na chuda modelke, przepraszac chcialam a to... lustro
PS. Dzieki
świetna historia!

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
wstawiam lepszą fotkę moich włosiaków
śliczne!

WSZYSTKIE KOTY SĄ SUPER!

Cytat:

o matulo! chce tak! bingo mi niesamowicie dobrze robią

Macie foty z gazety kobiecy świat czy jakoś tak
DSC08656.jpg
na razie jedna, ale dorzucę następne jak zimniejsze rozmiar

Blog!
Uśmiech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 10:29   #1428
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

magyarparaszt, zerknęłam w Twój podpis i powiem Ci, że moja włosowa historia wygląda tak samo
Stary 2013-02-16, 10:42   #1429
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
haha, ja właśnie też cycków nie mam, ale stąd koncepcja, że skoro ich nie ma samych w sobie, to trzeba je dorobić ładnym stanikiem
Chłop zna nagą prawdę
Cytat:

Solo to spuszyć Cię może. Powinnaś zrobić psikacza - butelki w rosmannie czasem idzie kupić.
Cytat:
Napisane przez sheep_zonz Pokaż wiadomość

Powtórzę słowa kascysko (dobrze napisałam nick? jak zawsze mam problem! ): to włosy są dla mnie,a nie ja dla włosów.
Dlatego myślę, że lepiej zainwestować w satynową poszewkę niż męczyć się w upięciach, po których zostaje tylko ból. Zdrowie włosów to jedno, a takie katusze to drugie. Więc czasem trzeba coś poświęcić, szczególnie, że nie każdy wierci się po nocach, czyli też włosów nie ciągnie na przykład..
Ja chociaż czasem się przewracam z boku na bok, to nigdy sobie nic z włosami nie zrobiłam.
Dobrze gada, polać jej
Cytat:
Napisane przez blondynaaa_91 Pokaż wiadomość
Kascysko - ratuj! Czy jak po maseczce z glinki (woda+glinka+ bingo shea) mam tępe włosy u nasady (takie szorstkie) to tak może być czy nie domyłam glinki (Ostatnio miałam megatępe - wtedy na pewno nie domyłam, teraz są tylko takie lekko tępawe-nie wiem jak to ująć)
Bardzo możliwe, że nie domyłaś
5 masek Bingo i cynkowa maseczka do twarzy. I ban
Stary 2013-02-16, 10:49   #1430
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
magyarparaszt, zerknęłam w Twój podpis i powiem Ci, że moja włosowa historia wygląda tak samo
No to piona

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 10:50   #1431
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

dziewczyny, znacie tę stronę? http://itumaka.pl/index.php

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Cytat:
Napisane przez magyarparaszt Pokaż wiadomość
No to piona
No pjona
Stary 2013-02-16, 10:54   #1432
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

2 pozostałe:
DSC08655.jpg
DSC08657.jpg

Blog!
Uśmiech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 11:23   #1433
201612231846
Konto usunięte

Cześć!

W Rossmannie promocja na masło oliwkowe . Stosowała może któraś?

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Gdyby nie to, że kicham i smarkam jak popaprana przy jakimkolwiek zwierzęciu (nie wliczając koni, ale na nie nie pozwala mi zdrowie) chciałabym kota
Ja mam psiaka . Wiesz jak wygląda wyprowadzanie owczarka niemieckiego? Ja trzymam smycz, a on biegnie . Ale uwielbiam go .

Cytat:

W kwietniu możemy się zdecydować na wymiankę .
201612231846 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 11:26   #1434
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheep_zonz Pokaż wiadomość
Moja jedyna rada: nie związuj włosów wysoko, skoro boli. Możesz spróbować zrobić koka nisko, nad karkiem.
Mam to samo i kiedyś zrobiłam eksperyment. Wykonałam wysokiego pięknego koka i wyszłam z domu. Zapisywałam sobie efekty bólowe..
Fryzurę wykonałam ok. 16. Zapiski (przepraszam za same niegramatyczne sformułowania, ale było pisane na szybko, a nie chcę teraz poprawiać, bo mam wrażenie, że straci to urok):
17:05 - lata mi mózg, boli mocno, pulsuje głowa
22:42 - głowa boli masakrycznie, ciarki bólu przechodzą czasami, nigdy więcej wysokich upięć

Nie miałam czasu pisać więcej, ale takie objawy trwały cały czas pomiędzy tymi godzinami, jak i jeszcze na następny dzień. Mimo że ok.18 włosy rozpuściłam, bo już nie mogłam wytrzymać z tego bólu. Ale on i tak pozostał.
A kiedyś dzień w dzień przez ok. 3 lata wiązałam włosy w wysoki kucyk i nic mi nie było. Teraz nawet nie mogę związać na godzinę, żeby nie bolało.

kurczę, z tymi włosami to jest niesamowita sprawa. całe życie chodziłam w wysokim koku/palmie na czubku głowy po domu albo w ramach hipster look i nic nie bolało, odkąd zaczęłam przejmować się cebulkami i na co dzień spinać luźno klamką to od razu takie dawne upięcie boli

Cytat:
Kurde, moje włosy w dotyku już są lekko obciążone brudów nałapały czy jak? Tyle dobrze, że z wyglądu jest spoko
nie brudów nałapały tylko minimum i SLS raz!

Cytat:
Chłop zna nagą prawdę
każdy w końcu zna, ale jak już zdejmie to przeca nie ucieknie, nie?

mój przyjaciel-gej wiezie mi Alverde fioletową z Berlina!
a ja patrząc na moją mordę kupię sobie chyba ten ślimakowy krem, niech tylko skończy mi się siarkowa moc i takie tam

Stary 2013-02-16, 11:27   #1435
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość
Cześć!

W Rossmannie promocja na masło oliwkowe . Stosowała może któraś?
Stosowałam, u mnie jest bardzo podobne w działaniu do kakaowego, ale to drugie ładniej pachnie
Stary 2013-02-16, 11:32   #1436
kisiej25
Tajka

Hej dziewczyny !
Nie wiecie może, czy są obecnie jakieś promocje w SuperPharm ?
I co warto w sumie kupić za nieduże pieniądze ?

Powiem wam, że chyba znalazłam kolejną TĘ maskę.
BingoSpa mleczna *.*

kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 11:36   #1437
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Poszalałaś
Cytat:

5 masek Bingo i cynkowa maseczka do twarzy. I ban
Następna

No to czuję się rozgrzeszona

A na wlosie dzis Bingo z shea i Isana kakaowa, plus kilka kropli NMF
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 11:37   #1438
Hedonistka
Zakorzenienie

Wprowadzam ciocię o suchych i zniszczonych włosach we włosomaniactwo Dziś zastosowałam u niej serum olejowe w sprayu na dwie godziny, mycie Babydream, na 5 minut odżywka Artiste połączona z Fructisem Fruity Passion i niedługo zobaczymy, co z tego wyjdzie

A ja dostałam w GlossyBoxie zestaw odzywka+szampon i nie wiem komu to wcisnąć, bo skład jak na moje nie zwiastuje niczego dobrego.
Szampon: aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coconut Diethanol Amide, Sodium Chloride, Polyquaternium-7, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazoline , Imizadolidinyl Urea, Parfum.

A odżywka:
Aqua, Glycerin Monostearate, Parrafinum Liquidum , Cetrimonium Chloride, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazoline , Disodium Edetate EDTA-2NA, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Imidazolidynyl Urea, Parfum.
Stary 2013-02-16, 11:39   #1439
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Stosowałam, u mnie jest bardzo podobne w działaniu do kakaowego, ale to drugie ładniej pachnie
Ubóstwiam kakaową .

Ale oliwkowa też by mi się przydała .

Brakuje mi jakieś 15-17 cm by mieć włosy do pasa . Jeszcze dzisiaj TŻ mi zmierzy
201612231846 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 11:43   #1440
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny !
Nie wiecie może, czy są obecnie jakieś promocje w SuperPharm ?
I co warto w sumie kupić za nieduże pieniądze ?

Powiem wam, że chyba znalazłam kolejną TĘ maskę.
BingoSpa mleczna *.*
chyba jest coś w stylu kup jeden i drugi za 1 grosz, ale nie jesteśmy pewne, czy nie dotyczy to tylko zakupów z tą ichniejszą kartą
swoją drogą, Bingo mleczna?

Cytat:
Następna

No to czuję się rozgrzeszona
no nie mówcie, że darmowa dostawa jeszcze...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości