Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM2014cz.8 - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-16, 09:31   #1681
aneczka25057
Rozeznanie

Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

Widzę, że nie tylko ja mam problem ze zorganizowaniem spotkania dla rodziców... ale teraz jakoś mi tak z Wami raźniej jest

aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 09:33   #1682
tasiulek
BAN stały

Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Moi rodzice też są ze wsi....
Mój tata i rodzice Tż też. I to zdecydowanie nie jest wyznacznik NICZEGO.

Zrobiłam wczoraj babkę cytrynową więc dziele się do kawy. Dzisiaj chyba już żytko posadzę zobaczę jakim tempem to rośnie bo już mi Wielkanoc w głowie
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 09:41   #1683
Madzikx3
Przyczajenie

Witam Was drogie Pm' ki na rok 2014.
Nazywam się Magda- czego można domyślić się po moim nicku.
Wkrótce, tak jak Wy mam zostać żoną, więc piszę.
Na forum założyłam konto już dawno, ale dopiero teraz piszę. Jakoś wcześniej brakło czasu i wszystkiego.
Wstępna data ślubu - 14 czerwca 2014!
Stary 2013-02-16, 09:44   #1684
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
uwielbiam takie ckliwe historie... popłakałam się, haha

Żona: kocham Cię
Mąż: też Cie kocham
Żona: udowodnij to. Wykrzycz to całemu światu
Mąż: [szepcząc do ucha] Kocham Cię
Żona: dlaczego mi to szepczesz?
Mąż: ponieważ Ty jesteś całym moim światem
: love:

Angel_21 Gratuluję zdania egzaminów

U mnie spotkanie rodziców było w domu i było fajnie popili, pośmiali się i było o czym gadać bo tematem przewodnim było wesele, gdzie mieszkać itd później jeżdżenie po sali było z rodzicami z tego względu, że to oni fundują wesele, więcc nie wyobrażam sobie, żeby nie orientowali się w cenach i wyglądach sal mamy świetnych rodziców, którzy w nic się nie wtrącają

A siostra Tż jest genialna, mam z nią bardzo dobry kontakt, wspólne wyjazdy, sylwestra... złego słowa nie mogę powiedzieć od początku byłyśmy za sobą

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Madzikx3 Pokaż wiadomość
Na forum założyłam konto już dawno, ale dopiero teraz piszę. Jakoś wcześniej brakło czasu i wszystkiego.
Witaj

Opowiedz cos o Was jak się poznaliście, jakie zaręczyny ile macie lat...

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 09:44   #1685
aneczka25057
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Witam się meliską

Kolejny kilogram mniej Już mnie mniej o 7 kg!
Gratuluję! też muszę się za siebie zabrać... jest motywacja więc i pewnie skutki będą! A jakie ćwiczenia/dietę stosujesz?

Edytowane przez aneczka25057
Czas edycji: 2013-02-16 o 10:00
Stary 2013-02-16, 09:53   #1686
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez laddybird Pokaż wiadomość
Ale się rozpisałyście, nie nadążam Co do spotkania rodziców, jestem z tż 3 lata a nasi rodzice ani razu się nie widzieli. I niestety obawiam się ich spotkania. Po pierwsze dzieli ich 10 lat a po drugie teściowie są ludźmi ze wsi, więc no są specyficzni. Nie wiem jak to będzie na spotkaniu. Pewnie sztywno, z samej racji tego, że rodzice nie akceptują tż. Czyli zanim do owego spotkania dojdzie pewnie jeszcze sporo czasu minie...ewentualnie zapoznają się na błogosławieństwie . Swoją drogą uważam tą tradycję za przestarzałą. Wolałabym, żeby tż zobaczył mnie dopiero przed ołtarzem, ale cóż taka polska tradycja .
yyy ale co z tego, że ze wsi? to w niiczym nie przeszkadza

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

aneczka25057 ja polecam ćwiczenia z Ewką Chodakowską! z łatwością dostaniesz jej płyty z ćw na necie, a też darmowe programy są na YT ja jestem jej ćw zachwycona

Stary 2013-02-16, 09:59   #1687
aneczka25057
Rozeznanie

[QUOTE=KaEs;39264397]uwielbiam takie ckliwe historie... popłakałam się, haha

Żona: kocham Cię
Mąż: też Cie kocham
Żona: udowodnij to. Wykrzycz to całemu światu
Mąż: [szepcząc do ucha] Kocham Cię
Żona: dlaczego mi to szepczesz?
Mąż: ponieważ Ty jesteś całym moim światem
: love:

Angel_21 Gratuluję zdania egzaminów

U mnie spotkanie rodziców było w domu i było fajnie popili, pośmiali się i było o czym gadać bo tematem przewodnim było wesele, gdzie mieszkać itd później jeżdżenie po sali było z rodzicami z tego względu, że to oni fundują wesele, więcc nie wyobrażam sobie, żeby nie orientowali się w cenach i wyglądach sal mamy świetnych rodziców, którzy w nic się nie wtrącają

A siostra Tż jest genialna, mam z nią bardzo dobry kontakt, wspólne wyjazdy, sylwestra... złego słowa nie mogę powiedzieć od początku byłyśmy za sobą [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Super! Zazdroszczę...wszystko jeszcze przede mną, ale po Waszych wpisach jestem coraz bardziej przekonana, że nie będzie tak źle

Mój TŻ ma starszego o rok brata i młodszą o 5 lat siostrę... Jego brat żeni się w tym roku... także moi teściowie mają na razie na głowie jego wesele. A siostra TŻta coś wspominiała, że chyba rok po nas będzie ślubować wiec jeśli wszystko się uda, to w przeciągu 3 lat będzie wesele za weselem Ogólnie moja przyszła szwagierka nie jest zła, dogadujemy się nawet... czasem ma humory ale chyba jak każdy

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
yyy ale co z tego, że ze wsi? to w niiczym nie przeszkadza

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

aneczka25057 ja polecam ćwiczenia z Ewką Chodakowską! z łatwością dostaniesz jej płyty z ćw na necie, a też darmowe programy są na YT ja jestem jej ćw zachwycona
Super! Dziękuję
Skoro tak dużo osób chwali Ewę to chyba coś w tym jest

Edytowane przez aneczka25057
Czas edycji: 2013-02-16 o 10:29
Stary 2013-02-16, 10:00   #1688
Madzikx3
Przyczajenie

Cytat:

Witaj

Opowiedz cos o Was jak się poznaliście, jakie zaręczyny ile macie lat...
Już piszę .
Więc, poznaliśmy się 31 grudnia 2007 , na sylwestrze. Moja przyjaciółka i jej chłopak organizowali imprezę. Mój M jest kumplem chłopaka mojej przyjaciółki - dlatego oboje tam byliśmy. W sumie przez dwa lata po tym się przyjaźniliśmy.
20 maja 2009 zostaliśmy oficjalnie parą, a 14 października 2011 oświadczył mi się...
No i tak padło na rok 2014. Dlaczego aż tak "późno" ( bo tak uważa moja rodzina.. nie wiem jakie jest wasze zdanie... ) po zaręczynach?
Ponieważ... hmmm... Jakby to powiedzieć... Może wyda się to Wam dziwne, ale chcemy sprawdzić, jak ze sobą wytrzymujemy
Seryjnie... Może to dziwne, ale mimo miłości, chcemy zobaczyć, jak będziemy dawali sobie radę razem- bo tak naprawdę mieszkamy ze sobą dopiero od 18 sierpnia 2012.
Mam jakieś lekkie zaburzenia czasu, uważam, że wszystko dzieje się za szybko- a tak naprawdę czuję, że wszystko jest idealne i cudownie...
W czasie poukładane... Nie wiem... Dziwna jestem
Ja mam 26 lat, a mój przyszły mąż- 28.
Stary 2013-02-16, 10:02   #1689
klaudia1534
Raczkowanie

Cześć Laseczki
Witam się kompletnie niewyspana, na jakąś bezsenność od tygodnia cierpię. Dzisiaj pamiętam godz. 4 jeszcze

Madzikx3
witaj i opowiedz coś o Was

Kroooliczek gratulacje U mnie przez te ćwiczenia do centymetry w dół lecą a waga w górę

klaudia1534 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 10:08   #1690
Madzikx3
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez klaudia1534 Pokaż wiadomość
Cześć Laseczki
Witam się kompletnie niewyspana, na jakąś bezsenność od tygodnia cierpię. Dzisiaj pamiętam godz. 4 jeszcze

Madzikx3
witaj i opowiedz coś o Was

Kroooliczek gratulacje U mnie przez te ćwiczenia do centymetry w dół lecą a waga w górę
Już napisałam
Stary 2013-02-16, 10:13   #1691
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Już piszę .
Więc, poznaliśmy się 31 grudnia 2007 , na sylwestrze. Moja przyjaciółka i jej chłopak organizowali imprezę. Mój M jest kumplem chłopaka mojej przyjaciółki - dlatego oboje tam byliśmy. W sumie przez dwa lata po tym się przyjaźniliśmy.
20 maja 2009 zostaliśmy oficjalnie parą, a 14 października 2011 oświadczył mi się...
No i tak padło na rok 2014. Dlaczego aż tak "późno" ( bo tak uważa moja rodzina.. nie wiem jakie jest wasze zdanie... ) po zaręczynach?
Ponieważ... hmmm... Jakby to powiedzieć... Może wyda się to Wam dziwne, ale chcemy sprawdzić, jak ze sobą wytrzymujemy
Seryjnie... Może to dziwne, ale mimo miłości, chcemy zobaczyć, jak będziemy dawali sobie radę razem- bo tak naprawdę mieszkamy ze sobą dopiero od 18 sierpnia 2012.
Mam jakieś lekkie zaburzenia czasu, uważam, że wszystko dzieje się za szybko- a tak naprawdę czuję, że wszystko jest idealne i cudownie...
W czasie poukładane... Nie wiem... Dziwna jestem
Ja mam 26 lat, a mój przyszły mąż- 28.
Rozumiem nie chcecie podejmować pochopnych decyzji lepiej się poznać dobrze przed ślubem

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Madzikx3 a jak przygotowania? Macie już coś na oku? w woj. łódzkim uważam, że jest presjja czasu... im wcześniej tym lepiej, bo dostaniesz to czego chcesz,a później może być pozajmowane wszystko dlatego mam już salę, zespól, fotografa, kamerzystę ksiedza

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-16, 10:17   #1692
Madzikx3
Przyczajenie

KaEs - u nas jest już ksiądz oraz sala, a zespół oraz fotografa mam już "na oku".
Za to nagminnie chodzę po salonach z sukniami ślubnymi
Stary 2013-02-16, 10:27   #1693
KaEs
Wtajemniczenie

ja jeszcze żadnej sukni nie przymierzyłam... a jaki jest Twój typ?

Stary 2013-02-16, 10:30   #1694
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Witam się meliską

Kolejny kilogram mniej Już mnie mniej o 7 kg!

A te garnki to za 3ozł były żal było by nie wziąć
gratulacje !! ja też dietkuję od środy razem z tż
chciałabym zrzucić tak z 7 kg
Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość
Mój tata i rodzice Tż też. I to zdecydowanie nie jest wyznacznik NICZEGO.

Zrobiłam wczoraj babkę cytrynową więc dziele się do kawy. Dzisiaj chyba już żytko posadzę zobaczę jakim tempem to rośnie bo już mi Wielkanoc w głowie
szybka jesteś ale w sumie, to tylko troszkę ponad miesiąc
Cytat:
witaj
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 10:46   #1695
KaEs
Wtajemniczenie

świetne kieliszki, jak znajdę gdzie można takie zakupić na pewno kupię + fajne zdj na sesje plenerową np nad morzem + moje typy sukien
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg stylowi_pl_gadzety_1717368.jpg (62,9 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg stylowi_pl_Slub-i-inne-wydarzenia_wedding-photography-sand-and-rings_3703232.jpg (54,0 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg stylowi_pl_moda-damska_1872228.jpg (31,9 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg stylowi_pl_Slub-i-inne-wydarzenia_4131299.jpg (48,9 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg stylowi_pl_Slub-i-inne-wydarzenia_1814546.jpg (28,8 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg stylowi_pl_Slub-i-inne-wydarzenia_478434.jpg (14,2 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg A3476.jpg (64,0 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 13533.jpg (38,9 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg J1413.jpg (40,8 KB, 5 załadowań)

Stary 2013-02-16, 10:47   #1696
tasiulek
BAN stały

Agu pamiętam jak pokazywałaś kieckę Anny Kary - wybierasz się na Dni Projektanta w Gdańsku?
Stary 2013-02-16, 10:53   #1697
Kate Noir
Zakorzenienie

Witam nowe PM'ki z którymi jeszcze się nie witałam

Rozpoczynam dzień z buzią pełną wosku (taaak jeszcze trochę po przeżywam aparat ) Tż jest słodki... chociaż nadal nie rozumie po co go założyłam.

KaEs czy te jasne/białe gumki nie zmieniały u ciebie koloru? Nie podobają mi się te które wybrałam.
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 10:57   #1698
alloffkowa
Zakorzenienie

tez bym chciała nosić aparat niestety koszty założenia i utrzymania mnie przerażają może kieeedyś

obijam się dziś w pracy
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-02-16, 10:59   #1699
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość

KaEs czy te jasne/białe gumki nie zmieniały u ciebie koloru? Nie podobają mi się te które wybrałam.
Ja nie KaEs, ale odpowiem One niestety lubią żółknąć i nie wyglądają fajnie

Misiadełko super strona Może i ja coś sama spróbuję zrobić?

Witam wszystkie nowe PM
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-16, 11:00   #1700
KaEs
Wtajemniczenie

Ja miałam bezbarwne, nie białe i one pod koniec użytkowania robiły się leciutko żółte, ale tego nie było widać, tylko po zdjęciu ich było widać nie rzucały się w oczy dlatego takie wybrałam nie podobają mi się kolorowe gumki na ząbkach
jak miałam aparat na ząbkach cały czas nosiłam przy sobie szczoteczkę, to był wówczas mój znak rozpoznawczy

Stary 2013-02-16, 11:00   #1701
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
tez bym chciała nosić aparat niestety koszty założenia i utrzymania mnie przerażają może kieeedyś

obijam się dziś w pracy
Wczoraj jedna laska uświadomiła mi, że nosze na zębach "biżuterię" za (łącznie) 4 tys zł

Wiem, właśnie, że gumki lubią żółknąć :/ Nie wiem, czy moja orto ma przezroczyste, ale jak bedzie miała to spróbuję. Dzięki za odp

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2013-02-16 o 11:02
Stary 2013-02-16, 11:02   #1702
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ja nie KaEs, ale odpowiem One niestety lubią żółknąć i nie wyglądają fajnie

Misiadełko super strona Może i ja coś sama spróbuję zrobić?

Witam wszystkie nowe PM
u mnie nie żółkły aż tak i fajnie to wyglądało ja nie chciałam rzucających się w oczy... a bezbarwne to wowczzas idealne rozwiązanie dla mnie było

Stary 2013-02-16, 11:04   #1703
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj jedna laska uświadomiła mi, że nosze na zębach "biżuterię" za (łącznie) 4 tys zł

Wiem, właśnie, że gumki lubią żółknąć :/ Nie wiem, czy moja orto ma przezroczyste, ale jak bedzie miała to spróbuję. Dzięki za odp
uhuhu, myślę żę za taką sumkę to obrączki jak talala można kupić albo kieckę ślubną
Oliwka 21.07.2016

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-16, 11:06   #1704
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
u mnie nie żółkły aż tak i fajnie to wyglądało ja nie chciałam rzucających się w oczy... a bezbarwne to wowczzas idealne rozwiązanie dla mnie było
Oczywiście dla każdego coś innego Ja miałam raz takie i pomimo tego, że nie żółkły do koloru kanarkowego, to i tak mi się nie podobał efekt. Wolałam kolorowe

Ja w przyszłości też chcę założyć sobie aparat na górę, bo teraz miałam na dolnych- sama sobie wszystko płaciłam, chodziłam do technikum i kiepsko było z kasą. Ale jak już pójdę do normalnej pracy to na pewno sobie założę Może nawet zaraz po ślubie Fajnie by było. Dla mnie super inwestycja w siebie!

Edytowane przez dodaja
Czas edycji: 2013-02-16 o 11:09
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 11:07   #1705
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:

mnie wyzwano od noszenia kolczyków na zębach haha teraz noszenie aparatu na ząbkach jest uważane za estetyczne i za fakt ze ktoś dba o siebie, kiedyś było inaczej, gdy to była nowość wszyscy mi sie dziwili co ja sobie zrobiłam jedna kolezanka powiedziała mi, że woli mieć krzywe zęby niz chodzić z czyś takim na zębach.. ja byłam z tego dumna po zdjęciu aparatu zęby wydają się taaaakie duże jak u konia

a co do ceny t ja płaciłam znacznie więcej,a nie miałam tego prawie niewidocznego, że tylko drucik widać... no ale wtedy to była nowość ale nie żałuję mam proste ząbki, miałam w dzieciństwie wypadek i tak mi później krzywo zęby rosły.. wstydziłabym się uśmiechnąć teraz a tak szczerze się jak głupia

spróbuj z bezbarwnymi, może Ci się spodoba, miałabyś wówczas tylko jeden kolor w buzi... metalowy a nie tęcze:P:

Edytowane przez KaEs
Czas edycji: 2013-02-16 o 11:11
Stary 2013-02-16, 11:13   #1706
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
mnie wyzwano od noszenia kolczyków na zębach haha teraz noszenie aparatu na ząbkach jest uważane za estetyczne i za fakt ze ktoś dba o siebie, kiedyś było inaczej, gdy to była nowość wszyscy mi sie dziwili co ja sobie zrobiłam jedna kolezanka powiedziała mi, że woli mieć krzywe zęby niz chodzić z czyś takim na zębach.. ja byłam z tego dumna po zdjęciu aparatu zęby wydają się taaaakie duże jak u konia

spróbuj z bezbarwnymi, może Ci się spodoba, miałabyś wówczas tylko jeden kolor w buzi... metalowy a nie tęcze:P:
Też miałaś pomysł by dziurkować zęby no nienormalna! U nas w gimnazjum tylko jedna dziewczyna miała... z mojego rocznika to większość zdecydowała się dopiero w liceum czy też na studiach (a ja jeszcze później)
Właśnie wolałabym mieć jeden kolor... kolorowe do mnie nie pasują

lecę sprzątać bo niedługo brat tż przyjeżdża
Stary 2013-02-16, 11:14   #1707
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Oczywiście dla każdego coś innego Ja miałam raz takie i pomimo tego, że nie żółkły do koloru kanarkowego, to i tak mi się nie podobał efekt. Wolałam kolorowe

Ja w przyszłości też chcę założyć sobie aparat na górę, bo teraz miałam na dolnych- sama sobie wszystko płaciłam, chodziłam do technikum i kiepsko było z kasą. Ale jak już pójdę do normalnej pracy to na pewno sobie założę Może nawet zaraz po ślubie Fajnie by było. Dla mnie super inwestycja w siebie!
Dokładnie! Zgadzam się w 100% tto super inwestycja w siebie!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-16, 11:17   #1708
tasiulek
BAN stały

Cytat:

Od siebie polecam szare które miałam na 3 i 4 zdjęciu. Ale może i będziesz miała metalowe ligatury za jakiś czas wtedy to nie ma wyboru :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 28.01.jpg (57,0 KB, 39 załadowań)
Stary 2013-02-16, 11:22   #1709
KaEs
Wtajemniczenie

tych szarych prawie nie widać, fajne

Stary 2013-02-16, 11:23   #1710
misia880
Zakorzenienie

Madzikx3 witaj

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości