|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201
Widzę, że nie tylko ja mam problem ze zorganizowaniem spotkania dla rodziców... ale teraz jakoś mi tak z Wami raźniej jest
___________________ Razem od 07.10.2006 Zaręczeni 25.05.2012 Nasz dzień 16.08.2014 |
|
|
|
#1682 |
|
BAN stały
|
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201
|
|
|
|
#1683 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was drogie Pm' ki na rok 2014.
![]() Nazywam się Magda- czego można domyślić się po moim nicku. Wkrótce, tak jak Wy mam zostać żoną, więc piszę. Na forum założyłam konto już dawno, ale dopiero teraz piszę. Jakoś wcześniej brakło czasu i wszystkiego. Wstępna data ślubu - 14 czerwca 2014!
|
#1684 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Żona: kocham Cię Mąż: też Cie kocham Żona: udowodnij to. Wykrzycz to całemu światu Mąż: [szepcząc do ucha] Kocham Cię Żona: dlaczego mi to szepczesz? Mąż: ponieważ Ty jesteś całym moim światem Angel_21 Gratuluję zdania egzaminów ![]() U mnie spotkanie rodziców było w domu i było fajnie popili, pośmiali się i było o czym gadać bo tematem przewodnim było wesele, gdzie mieszkać itd później jeżdżenie po sali było z rodzicami z tego względu, że to oni fundują wesele, więcc nie wyobrażam sobie, żeby nie orientowali się w cenach i wyglądach sal mamy świetnych rodziców, którzy w nic się nie wtrącają ![]() A siostra Tż jest genialna, mam z nią bardzo dobry kontakt, wspólne wyjazdy, sylwestra... złego słowa nie mogę powiedzieć od początku byłyśmy za sobą ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
![]() Opowiedz cos o Was jak się poznaliście, jakie zaręczyny ile macie lat...
|
||
|
|
|
#1685 |
|
Rozeznanie
|
Gratuluję!
też muszę się za siebie zabrać... jest motywacja więc i pewnie skutki będą! A jakie ćwiczenia/dietę stosujesz?___________________ Razem od 07.10.2006 Zaręczeni 25.05.2012 Nasz dzień 16.08.2014 Edytowane przez aneczka25057 Czas edycji: 2013-02-16 o 10:00 |
|
|
|
#1686 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to w niiczym nie przeszkadza ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- aneczka25057 ja polecam ćwiczenia z Ewką Chodakowską! z łatwością dostaniesz jej płyty z ćw na necie, a też darmowe programy są na YT ja jestem jej ćw zachwycona |
|
|
|
|
#1687 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=KaEs;39264397]uwielbiam takie ckliwe historie... popłakałam się, haha
![]() Żona: kocham Cię Mąż: też Cie kocham Żona: udowodnij to. Wykrzycz to całemu światu Mąż: [szepcząc do ucha] Kocham Cię Żona: dlaczego mi to szepczesz? Mąż: ponieważ Ty jesteś całym moim światem Angel_21 Gratuluję zdania egzaminów ![]() U mnie spotkanie rodziców było w domu i było fajnie popili, pośmiali się i było o czym gadać bo tematem przewodnim było wesele, gdzie mieszkać itd później jeżdżenie po sali było z rodzicami z tego względu, że to oni fundują wesele, więcc nie wyobrażam sobie, żeby nie orientowali się w cenach i wyglądach sal mamy świetnych rodziców, którzy w nic się nie wtrącają ![]() A siostra Tż jest genialna, mam z nią bardzo dobry kontakt, wspólne wyjazdy, sylwestra... złego słowa nie mogę powiedzieć od początku byłyśmy za sobą [COLOR="Silver"]---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Super! Zazdroszczę...wszystko jeszcze przede mną, ale po Waszych wpisach jestem coraz bardziej przekonana, że nie będzie tak źle Mój TŻ ma starszego o rok brata i młodszą o 5 lat siostrę... Jego brat żeni się w tym roku... także moi teściowie mają na razie na głowie jego wesele. A siostra TŻta coś wspominiała, że chyba rok po nas będzie ślubować wiec jeśli wszystko się uda, to w przeciągu 3 lat będzie wesele za weselem Ogólnie moja przyszła szwagierka nie jest zła, dogadujemy się nawet... czasem ma humory ale chyba jak każdy ![]() ____________________ Razem od 07.10.2006 Zaręczeni 25.05.2012 Nasz dzień 16.08.2014 ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
Skoro tak dużo osób chwali Ewę to chyba coś w tym jest ![]() __________________ Razem od 07.10.2006 Zaręczeni 25.05.2012 Nasz dzień 16.08.2014 Edytowane przez aneczka25057 Czas edycji: 2013-02-16 o 10:29 |
|
|
|
|
#1688 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
.Więc, poznaliśmy się 31 grudnia 2007 , na sylwestrze. Moja przyjaciółka i jej chłopak organizowali imprezę. Mój M jest kumplem chłopaka mojej przyjaciółki - dlatego oboje tam byliśmy. W sumie przez dwa lata po tym się przyjaźniliśmy. 20 maja 2009 zostaliśmy oficjalnie parą, a 14 października 2011 oświadczył mi się... No i tak padło na rok 2014. Dlaczego aż tak "późno" ( bo tak uważa moja rodzina.. nie wiem jakie jest wasze zdanie... ) po zaręczynach? Ponieważ... hmmm... Jakby to powiedzieć... Może wyda się to Wam dziwne, ale chcemy sprawdzić, jak ze sobą wytrzymujemy Seryjnie... Może to dziwne, ale mimo miłości, chcemy zobaczyć, jak będziemy dawali sobie radę razem- bo tak naprawdę mieszkamy ze sobą dopiero od 18 sierpnia 2012. Mam jakieś lekkie zaburzenia czasu, uważam, że wszystko dzieje się za szybko- a tak naprawdę czuję, że wszystko jest idealne i cudownie... W czasie poukładane... Nie wiem... Dziwna jestem ![]() Ja mam 26 lat, a mój przyszły mąż- 28.
|
|
#1689 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Laseczki
![]() Witam się kompletnie niewyspana, na jakąś bezsenność od tygodnia cierpię. Dzisiaj pamiętam godz. 4 jeszcze Madzikx3 witaj i opowiedz coś o Was ![]() Kroooliczek gratulacje U mnie przez te ćwiczenia do centymetry w dół lecą a waga w górę
|
#1690 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
#1691 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie chcecie podejmować pochopnych decyzji lepiej się poznać dobrze przed ślubem ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Madzikx3 a jak przygotowania? Macie już coś na oku? w woj. łódzkim uważam, że jest presjja czasu... im wcześniej tym lepiej, bo dostaniesz to czego chcesz,a później może być pozajmowane wszystko dlatego mam już salę, zespól, fotografa, kamerzystę ksiedza
|
|
|
|
|
#1692 |
|
Przyczajenie
|
KaEs - u nas jest już ksiądz oraz sala, a zespół oraz fotografa mam już "na oku".
Za to nagminnie chodzę po salonach z sukniami ślubnymi
|
#1694 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też dietkuję od środy razem z tż ![]() ![]() chciałabym zrzucić tak z 7 kg ![]() Cytat:
ale w sumie, to tylko troszkę ponad miesiąc ![]() Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#1695 |
|
Wtajemniczenie
|
świetne kieliszki, jak znajdę gdzie można takie zakupić na pewno kupię
+ fajne zdj na sesje plenerową np nad morzem + moje typy sukien
|
|
|
|
#1696 |
|
BAN stały
|
Agu pamiętam jak pokazywałaś kieckę Anny Kary - wybierasz się na Dni Projektanta w Gdańsku?
|
|
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nowe PM'ki z którymi jeszcze się nie witałam
Rozpoczynam dzień z buzią pełną wosku (taaak jeszcze trochę po przeżywam aparat KaEs czy te jasne/białe gumki nie zmieniały u ciebie koloru? Nie podobają mi się te które wybrałam. |
|
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
tez bym chciała nosić aparat
niestety koszty założenia i utrzymania mnie przerażają może kieeedyś ![]() obijam się dziś w pracy
|
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1700 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja miałam bezbarwne, nie białe
i one pod koniec użytkowania robiły się leciutko żółte, ale tego nie było widać, tylko po zdjęciu ich było widać nie rzucały się w oczy dlatego takie wybrałam nie podobają mi się kolorowe gumki na ząbkach jak miałam aparat na ząbkach cały czas nosiłam przy sobie szczoteczkę, to był wówczas mój znak rozpoznawczy
|
|
|
|
#1701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, właśnie, że gumki lubią żółknąć :/ Nie wiem, czy moja orto ma przezroczyste, ale jak bedzie miała to spróbuję. Dzięki za odp
Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-02-16 o 11:02 |
|
|
|
|
#1702 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja nie chciałam rzucających się w oczy... a bezbarwne to wowczzas idealne rozwiązanie dla mnie było
|
|
|
|
|
#1703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo kieckę ślubną |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam raz takie i pomimo tego, że nie żółkły do koloru kanarkowego, to i tak mi się nie podobał efekt. Wolałam kolorowe ![]() Ja w przyszłości też chcę założyć sobie aparat na górę, bo teraz miałam na dolnych- sama sobie wszystko płaciłam, chodziłam do technikum i kiepsko było z kasą. Ale jak już pójdę do normalnej pracy to na pewno sobie założę Może nawet zaraz po ślubie Fajnie by było. Dla mnie super inwestycja w siebie! Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2013-02-16 o 11:09 |
|
|
|
|
#1705 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
haha teraz noszenie aparatu na ząbkach jest uważane za estetyczne i za fakt ze ktoś dba o siebie, kiedyś było inaczej, gdy to była nowość wszyscy mi sie dziwili co ja sobie zrobiłam jedna kolezanka powiedziała mi, że woli mieć krzywe zęby niz chodzić z czyś takim na zębach.. po zdjęciu aparatu zęby wydają się taaaakie duże jak u konia a co do ceny t ja płaciłam znacznie więcej,a nie miałam tego prawie niewidocznego, że tylko drucik widać... no ale wtedy to była nowość ale nie żałuję mam proste ząbki, miałam w dzieciństwie wypadek i tak mi później krzywo zęby rosły.. wstydziłabym się uśmiechnąć teraz a tak szczerze się jak głupia![]() spróbuj z bezbarwnymi, może Ci się spodoba, miałabyś wówczas tylko jeden kolor w buzi... metalowy a nie tęcze:P:
Edytowane przez KaEs Czas edycji: 2013-02-16 o 11:11 |
|
|
|
|
#1706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas w gimnazjum tylko jedna dziewczyna miała... z mojego rocznika to większość zdecydowała się dopiero w liceum czy też na studiach (a ja jeszcze później)Właśnie wolałabym mieć jeden kolor... kolorowe do mnie nie pasują ![]() lecę sprzątać bo niedługo brat tż przyjeżdża
|
|
|
|
|
#1707 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1708 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
które miałam na 3 i 4 zdjęciu. Ale może i będziesz miała metalowe ligatury za jakiś czas wtedy to nie ma wyboru :P
|
|
|
|
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
Madzikx3 witaj
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:23.

popili, pośmiali się i było o czym gadać bo tematem przewodnim było wesele, gdzie mieszkać itd
. Swoją drogą uważam tą tradycję za przestarzałą. Wolałabym, żeby tż zobaczył mnie dopiero przed ołtarzem, ale cóż taka polska tradycja
Ogólnie moja przyszła szwagierka nie jest zła, dogadujemy się nawet... czasem ma humory ale chyba jak każdy
17 maj 2014