|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Macierzyństwa cienie i blaski-były słonice dziś znowu są laski -Mamusie XI - XI
Cytat:
Cytat:
![]() a przed snem chyba kazdy lubi sie poprzytulac nie tylko dziecico do laktacji, to przy Tomku praktycznie nie musialam nosic wkladek tylko na samym poczatkua mleka mialam wiecej, bo wiecej tez potrzebowal maly i wiecej przybieral ![]() takze sie nie sugeruj Cytat:
tez najlpeiej jakby samo wychodzilo aleczasemsa takie dluuugie gile ze trzeba im pomoc sie eksmitowac
|
|||
|
|
|
#3212 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Macierzyństwa cienie i blaski-były słonice dziś znowu są laski -Mamusie XI - XI
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla Pani mądrze gadasz ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- a u mnie odwrotnie, z pierwszym synem to mi sikało po ścianach a teraz dużo spokojniej to wygląda właściwie od samego początku, a obydwa moje czorty jadły (jedzą) tak samo często i podobnie nawet przybierają na wadze |
|
|
|
|
#3214 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ja tu juz wielokrotnie pisałam, ze to forum działa na mnie terapeutycznie.
![]() Cytat:
Cytat:
poprzednio jak ją jadłam to nic nam nie było..dzięki za pocieche ![]() Cytat:
![]() to ide na kebaba next week ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3215 | |||||
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki!
![]() my od wczoraj jestesmy u mojej mamy, zostajemy do jutra Czarus jest grzeczniutki, ladnie spi straszny z niego gadula i smieszek sie zrobil ![]() a wozeczek mamy taki: http://allegro.pl/faster-lekki-11-80...002877166.html ogolnie mialam problem przy wyborze wozka, bo nie moglam sie na zadny zdecydowac, ale w koncu padlo na ten i jestem bardzo z niego zadowolona ![]() Cytat:
Cytat:
![]() my tez mamy taki lezaczek ![]() Cytat:
bo u nasu nas tez sie takie zdarzaja, ostatnio czesto i sie zastanawiam czy cos mu szkodzi co jem ![]() a od paru dni strasznie wodnista kupke robi i sie troche martwic zaczynam, kolor ma normalny Cytat:
Poczytaj sobie w necie i moze zasugeruj taka diagnoze pediatrze, moze zleci badania. Ja widze pare objawow u swojego synka, ale to od jakos od 3dni wiec moze mu przejdzie, moze to tylko uczulenie na cos co zjadlam Z drugiej strony dla mojej mamy kupki Czarusia sa normalne, wiec moze troche przesadzam? ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
ale dawno mnie tu nie było ; p
|
|
|
|
#3217 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Kochane
mój maluch śpi od 19:30 więc mogę trochę Was nadrobić. W ogóle to troche dzisiaj była niespokojna i marudna. a wczoraj babcia się nią opiekowała a my z mężem na randkę ![]() tak poza tym to dziś jest dokładnie rok od poczęcia córki ech pamiętam to jak dziś..... miało to być w walentynki ale coś mi strzeliły korzonki i nie dałam rady - z taki plastrem rozgrzewającym łaziłam i przełozylismy na następny dzień - dalej z plastrem. Tak sobie myślę teraz, że to może ten plaster nam pomógł Judka jak ten stanik sportowy z lidla wygląda jakościowo? polecasz? |
|
|
|
#3218 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie Ale widziałam Cię tu i ówdzie ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
Jeszcze życie da im w kość. Niech chociaż dzieciństwo mają pełne miłości. Wiadomo jak poczeka chwilę, bo ja robię coś czego nie mogę przerwać to musi poczekać. Ale nie lubię jak płacze, bo szkoda mi tej małej mordki wykrzywiającej się w podkówkę. Jak mi zaczyna płakać( choć ten moment kiedy zaczyna sie denerwowac wydłuza się) przy ćwiczeniach na brzuszku (fajne to nie jest, ale robić to trzeba) to potem też ją przytulam. Ja w ogóle bardzo lubię się przytulać ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3219 |
|
Zakorzenienie
|
a my kończymy dzis 2 miesiace!!!! : )))
|
|
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3221 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- A tak w ogóle to dzień dobry
|
|
|
|
|
#3222 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zastanawiam sie czy czekolada jej nie zaszkodzila, bo sie skuilam na mersi w walęwtynki no włacha ![]() Cytat:
poszłabym na randkę ![]() brawa ![]() My złamałysmy bariere 8 tygodni dzis
|
|
#3223 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
Mąż pojechał po duże zakupy do auchan, co chwilę dzwoni, bo nie może czegoś znaleźć ![]() Cytat:
![]() ![]() A my 11 tygodni Już się gubię w tygodniach, czas przerzucić się na miesiące
|
|
#3224 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dziś będziemy zatem jechać na cycku i butli i jakoś czarno widze, żebym dała radę coś na niedzielne wyjście odciągnąć ![]() Cytat:
![]() Jak się ma czas na fejsa to się nie ma czasu dla nas Cytat:
|
||||
|
|
|
#3225 |
|
Zakorzenienie
|
to teraz juz z gorki
![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- no wlasnie ja tez sie gubie, do 8 liczylam teraz juz nie |
|
|
|
#3226 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do sluzu, jesli sie nie bedzie powtarzac, to bym sie nie przejmowala, na piersi moze sie zdarzac Cytat:
![]() nooo ![]() ![]() Cytat:
![]() klaski :stanik hmmm mam rozmiar 36/38 i szału nie ma, mam wielki biust i sie miesci, ale niby powinien byc bardziej w srodku ale wiekszy rozmiar by mi nie utrzymal biustu ![]() za ta cene to jest oki ![]() Cytat:
![]() Tomek tez wszystkich przytula np. psa, siostre ![]() Cytat:
![]() ![]() na problemy z laktoza polecaja delicol Tomek dostawal bio gaie,bo mial ciagle czerwono wokol odbytu, odparzenia i neonatolog mowila, ze to moze byc wlasnie problem z trawieniem laktozy i polecila dawac probiotyk i pomoglo |
|||||
|
|
|
#3227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziecko wyssie o wiele wiecej niz jakikolwiek laktator
|
|
|
|
|
#3229 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może dzisiaj będę w lidlu to się przyjrzę - o ile nie zostało po nim wspomnienie bo to tez możliwe ![]() w ogóle to zawsze kupowałam w lidlu moje ulubione waciki a ostatnio zamienili je na jakies inne ![]() miłego dnia laseczki
|
|
|
|
|
#3230 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ad 2. a czemu Ty teraz szukasz wózka? nie masz? coś mi umknęło? ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
jak tak se liczę to moje dziecko za 4 dni też kończy rok
|
|||
|
|
|
#3231 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- moj wlasnie mamla cyca i takie sruty wali ze az sie boje tam zagladac
|
|
|
|
|
#3233 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moje by takie było To złośliwe bestie są
|
|
#3234 | |
|
Zakorzenienie
|
bylismy na spacerku, nawet cieplo ale wilgotno i mgliscie, szkoda ze słonka nie ma
---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
nawet porzadnej kupy pewno nie walnie
|
|
|
|
|
#3235 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3236 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3237 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sklada sie lekko ale co do wagi, to myslalam ze bedzie bardziej lekki, zlozony stelaz ciezko mi wziac, ale jakos podniose nie mam porownania do innych wozkow, ale dla mnie jest dosyc ciezki Cytat:
jeszcze jest tes Kerrego z kalu, ale to pewnie tylko prywatnie mozna zrobic i nie w kazdym laboratorium no musze sie w koncu wziasc za niego ![]() Cytat:
samruje mu alantanem i co sie zagoi to znowu czerwona, zwlaszcza po tych rzadkich kupkach bio gaie dawalismy, bo nam polozna polecila, ale jakos nie zauwazylam, zeby dzialala, jak sie skonczyla jedna buteleczka to juz wiecej nie kupywalam, a moze to dluzej trzeba uzywac
Edytowane przez villemi Czas edycji: 2013-02-16 o 14:00 |
|||
|
|
|
#3238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a i po bogai Tomkowi si ekupki unormowaly, bo non stop bylo ich duuzo i bardzo rzadkie, potem ju zmniej robil od razu i byly taki enormlane Edytowane przez judkama Czas edycji: 2013-02-16 o 14:07 |
|
|
|
|
#3239 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3240 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mam dzisiaj bardzo refleksyjny dzień... zastanawiam się kiedy przyzwyczaję się do faktu, że nie mam już swojego życia, że nigdy już nie będę spała tyle ile chcę i robiła co chcę kiedy chcę
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.

poprzednio jak ją jadłam to nic nam nie było..

Mamy nowy od kuzynki, fajny bo rozkłada się praktycznie całkiem na płasko a do tego sam się buja jak dziecko się rusza 
Jak nie wezmę zasranego pampa to lekarz powie, że on musi zobaczyć jak to wygląda i że tak to mi nic nie poradzi :/

Ale widziałam Cię tu i ówdzie 

dziś będziemy zatem jechać na cycku i butli i jakoś czarno widze, żebym dała radę coś na niedzielne wyjście odciągnąć