|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O maleństwa się staramy i na dwie kreseczki czekamy :) Staraczki 2013r.
hej
. Padam na twarz. Dopiero do domu dotarłam
|
#3452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale już chyba do niej nie pójdę bo za duzo rzeczy mi sie sprawdziło i boje się usłyszeć tak jak Twoja mama, że komuś coś się stanie....Jak zapytałam się o męża to od razu do mnie powiedziała, że ja i tak drugi raz wyjdę za mąż jeszcze nie teraz, ale za parę lat boje się tej kobiety
Edytowane przez fiona27 Czas edycji: 2013-02-15 o 22:04 |
|
|
|
|
#3453 | |
|
Zakorzenienie
|
witam wszystkie nowe staraczki
![]() Cytat:
|
|
#3454 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;39236715]A ja muszę wam się przyznać, że nie lubię kotów, jakoś się ich boję, bo wydają mi się wredne za to kocham psy [/QUOTE]ja też nie przepadam za kotami . Zdecydowanie psy mi są też bliższe .
|
|
#3456 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja uciekam spać....Jestem padnięta
![]() Dobranoc dziewczynki.
|
#3457 |
|
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny
może któraś z was miała podobnie i mi doradzi. Staramy się o dzidziusia, miesiączka spóźnia mi się dopiero trzy dni ale i od tych trzech dni boli mnie brzuch jak na okres gdy się nasila mam wrażenie że dostałam a tu nic, zrobiłam dzisiaj test wyszedł negatywny a miesiączki jak nie było tak nie ma. Dodam że od kilku dni utrzymuje mi się temp. pochwy ok 37,2. Chciałabym żeby to była ciąża
|
|
|
|
#3458 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3459 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! Widzę, że cisza na wątku, pewnie wszystkie jeszcze śpią
Ja zostałam wcześnie zerwana z łóżka, bo jedziemy pomagać moim rodzicom w przeprowadzce. Zajmie nam to pewnie cały dzień, a wieczorem spotykamy się ze znajomymi. Mi pewnie znowu przypadnie rola kierowcy Powiem wam, że miałam dzisiaj beznadziejny sen. Śniło mi się, że mam okres, ale mimo wszystko zrobiłam test ciążowy i wyszły dwie kreski. I strasznie, strasznie się zamartwiałam, czy wszystko jest ok, bo tyle krwi traciłam. Totalny bezsens. Chyba się za bardzo wkręciłam w ten temat, bo takie rzeczy to mi się jeszcze nie śniły.A wczoraj mój TŻ wrócił do domu, ale wieczór nie był zbyt romantyczny, bo wciąż mam @, już 6 dzień Miłego dnia wam życzę |
|
|
|
#3460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- No i się doczekałaś, na pierwszej stonie masz, że starania zaczynacie od luty/marzec czyli teraz pierwszy cykl? Czy coś pokręciłam ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3461 |
|
Zadomowienie
|
cześc dziewczyny nie było mnie dzień i już mysłałam że nie nadrobię! ale uf udalo się.
witam niwe dziewczyny. wczoraj cały dzien w urzędach zakupy i u mojej mamy, późno wóciliśmy, a i w walentynki nie próżnowaliśmy! ewelika głos oddany fajna niunia malutka szampan luks był jeszcze winogron ale brzoskwinka ładniej wyglądała no ale ciągle mam smaka na tą truskawę!![]() mamy dziś gości trzeba coś ogarnąc. a no i załamałam się U mnie chyba owulki nie będzie, program rysuje mi wykres i jeszcze jej nie wykrył a dziś 17dc!!! I do tego żadnego śluzu nnie widzę maiłąm tylko ból owulacyjny jednego nia, ale na razie żadnego skoku temperatury, ALE JESTEM ZŁA NA TO. miłego dnia
|
#3462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedy sie bardzo chce bobasa Ja tez mam sny związane z dziećmi
|
|
|
|
|
#3463 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;39260586]Ja też nigdy nie byłam u wróżki, jakoś boję się mojej przyszłość Dziewczyny mam prośbę mogłabym was prosić na oddanie głosu na moją siostrzenicę ? https://www.bobovita.pl/home/o-klubie/galeria/8574[/QUOTE] Głos oddany ![]() Ja nigdy nie byłam u wróżki i chyba bym nie chciała iść, mimo, że nie wierze w to co powie to jakoś miałabym dziwne obawy
|
|||
|
|
|
#3464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie musi udac sie za 1 czy 2 razem, a moze trwac duzo dluzej i odstawilismy zabezp. juz w styczniu . Wiec po co zwlekac
|
|
#3465 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może byłyśmy u tej samej wróżki ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;39260586]Ja też nigdy nie byłam u wróżki, jakoś boję się mojej przyszłość Dziewczyny mam prośbę mogłabym was prosić na oddanie głosu na moją siostrzenicę ? https://www.bobovita.pl/home/o-klubie/galeria/8574[/QUOTE] Głos oddany Słodka księżniczka ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- A Ja od dziś rana mam zły dzień nawet bardzo zły. Tak mnie wkur... pewna dziewuszka, że jak Ją spotkam to powiem co o niej myślę. Jej matka pracuję z moją i chciała zobaczyć Nasze wesele bo jej córunia w tym roku ślubuje, więc mama pożyczyła jej płyt z weselem, żeby obejrzały i oddały, a ta dziewucha spotkała się z moją znajomą, która była u Nas na weselu i mówi do Niej, że ma nasze wesele i jak moja znajoma chce to jej da bo może pokazywać moje wesele. No tak się zeźliłam, że dałam popalić mojej mamie, że pożyczyła komuś wesela i że sobie tego nie życzę. Smarkula jedna myśli, że może rozdawać kogoś wesele na prawo i lewo. |
|||
|
|
|
#3466 |
|
Wtajemniczenie
|
Część dziewczyny
A mnie dopadło katarzysko na maksa, miałam nadzieje, że obędzie się chociaż bez kichania a tu
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja zaraz lecę do pracy... Fiona, Justii - Ja wiem o co chodzi z tymi wróżkami i wcale nie neguję, ale mimo wszystko strasznie sceptycznie podchodzę do takich rzeczy... widziałyście faceta, który prosi żeby ktoś narysował coś w drugim pokoju a on zgaduje co to jest? Kurcze zapytam tż-ta jak się koleś nazywa i wrzucę wam link wieczorem, nie jest wróżbitą a mimo wszystko wie Ale wiadomo, każdy ma swoje zdanie na ten temat ![]() Ewelinka - ja tez oddałam głos na małą, ale dopiero dziś bo wczoraj zapomniałam Miłego dnia dziewczyny! |
|
|
|
#3468 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mówiłam, że dobry Cytat:
ale nie wiem czy to był chłopiec czy dziewczynka ![]() Cytat:
Dziękuję Cytat:
Co ona sobie myśli ja miałam podobnie z naszymi zdjęciami, nie rozumiem takich osóbMałgoś też dziękuję Ciekawe jak tam Trele na wakacjach ?
Edytowane przez e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 Czas edycji: 2013-02-16 o 11:31 |
||||
|
|
|
#3469 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;39265864]Dziękuję
Mówiłam, że dobry Ja dziś miałam sen, że urodziłam dziecko. Taki śliczny bobas był, pamiętam jak powiedziałam do K zobacz ma nosek jak moja mama ale nie wiem czy to był chłopiec czy dziewczynka ![]() Dziękuję Dziękuję Co ona sobie myśli ja miałam podobnie z naszymi zdjęciami, nie rozumiem takich osóbMałgoś też dziękuję Ciekawe jak tam Trele na wakacjach ? [/QUOTE]strasznie denerwuje mnie takie zachowanie. Jeśli dostała coś dla siebie to niech to obejrzy i odda właścicielowi, a nie pożycza na prawo i lewo. Nie długo będzie miała swoje wesele i życzę jej tego, żeby ktoś rozdawał jej wesele po całym mieście i jej wiosce w której mieszka. ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
Byłam zdrowa, a z dnia na dzień wylądowałam na stole operacyjnym i dobrze, ze tak się stało bo inaczej nie było by mnie tu na pewno. Wróżka przepowiedziała mi operację w najbliższym czasie, a ja patrzyłam jak na wariatkę, a za 3 miesiące byłam już po wszystkim. Byłam u Niej razy i pewnie więcej się nie wybiorę bo nie popadam w paranoję, że muszę wiedzieć co za chwilę będzie. wróżka na samym początku poinformowała mnie, że to co Ona mówi to nie musi się sprawdzić bo każdy ma prawo wybrać swoją drogę inna niż przewidują karty i wtedy życie potoczy się zupełnie inaczej. Znam przypadek, że kobieta chodziła do tej samej wróżki bo Ja byłam i kazała jej żeby uważała na syna, któremu grozi niebezpieczeństwo ze strony wody, utonięcie, podtopienie coś w tym stylu. Matka za każdym razem uprzedzała syna jak wybierał się na jezioro, żeby na siebie uważał itp itd. Syn wracał z kolegą w nocy z dyskoteki i spadli (samochód) ze skarpy do Wisły, syna pamiętał jak matka mu powtarzała o niebezpieczeństwie wody i On w ostatnim momencie odpiął pasy, a kolega nie i dzięki temu chłopak przeżył bo wydostał się z samochodu, a niestety tamtego nie udało się uratować bo pasy go blokowały. Przepowiednia mówiła o wodzie, ale nie dosłownie, że utopi się, więc może głupie i niemożliwe, ale jak ktoś to przeżyje to dopiero do niego dochodzą pewne słowa i sytuacje. Edytowane przez justiii87 Czas edycji: 2013-02-16 o 11:43 |
|
|
|
|
#3470 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
poczekaj ze 2 dni i zrób ponownie test
|
|
#3471 |
|
Rozeznanie
|
hej hej
właśnie wróciliśmy od teściunia, mąż poszedł samochód umyć a ja się idę ogarnąć bo spotykamy się dziś ze znajomymi wczoraj miałam tzw plamienie okołoowulacyjne, nie wiem co o tym myśleć drugi raz mi się to zdarzyło
|
#3472 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny,
ja dzisiaj umieram, świętowałam wczoraj urodziny i tak mi wino posmakowało......dzisiaj KAC morderca, w objęciach sedesu ![]() ![]() fuj, nie napiję się wina w najbliższym czasie :/ weszłam dziś na wagę i myślałam że się zepsuła, bo pokazała 59,7 (z dwa tyg temu było 62,1) a jak mężuś wrócił z pracy to mu kazałam się ważyć i wyszło dobrze co oznacza, że nie wiem jak, ale schudłam ponad 2kg![]() Madzia, jak mierzysz temp. tym microlifem to on Ci pika po 60sek? bo mi jakoś nie chce pikać ![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- a odnośnie wróżek to też byłam, chyba z dwa razy, pierwsza kobita mówiła takie rzeczy, które wydawały mi się prawdą na tamten moment, ale nie były to szczegóły ale takie ogólne rzeczy....jedyne co mi się sprawdziło to to że nie będę z facetem z którym wtedy byłam (i nawet planowałam ślub) a potem byłam u takiego dziadka i on mi przepowiedział daleką podróż i przystojnego bruneta i to też się zgadzało a reszta to jakieś pierdoły....
![]() 25.08.2012r."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co?? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz." |
|
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś wyjątkowa cisza
![]() A My mamy dziś znów gości Dawno nikogo u Nas nie było
|
|
|
|
#3474 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Kurcze dziewczyny wasze wpisy to lekura, że hej hej Witam wszystkie nowe staraczki Czy wy też tak macie? Czy to świadczy o tym, że się nie jest gotowym? Dziwne uczucie... Co do wydatkow my zaciskamy pasa jak możemy bo chcemy przebudować i wykończyć poddasze ale to taka kosmiczna suma, że nastąpi to chyba na święte nigdy zwlaszcza, że tylko tż ma stałą pracę a ja sezonową ale cóż jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma meduzka_88 mała prośba dopisz Alę na listę lat 24 staranka od kwietnia
|
|
|
|
#3475 | |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczęta, jak wam mija sobotni wieczór bo straszna cisza tu. My mieliśmy gości, niedawno uciekli a teraz z tż pijemy piwko i oglądamy filmy.
justii my też średnio co tydzień mamy gości, tzn my lkubimy jak u nas ktoś jest, samemu to nudy. ![]() didi , tak mój termometr pika, ale nie po 60sekundach tylko jeżeli przez już nie pamiętam dokładnie w każdym razie jeżeli przez ileś sekund temperatura nie wzrasta już o 0,01stopnia. a Twój może jakiś felerny?? minimini mi raz w listopadowym cyklu zdarzyło się pierwszy raz w życiu , chuba że niezauważyłam tego nigdy, plamienia owulacyjne, ciakwe właśnie czemu raz jest a raz nie, wtedy to na 100 procent byłam pewna że się uda a tu ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
didi jak Ty to zrobiłaś że spadło Ci 2.5kg??!! ![]() też chce
|
|
#3476 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie niedawno wróciłam z pracy i odpoczywam ...
Didi - 2,5 kg nieźle, a normalnie w ciągu dnia waha ci się waga bo mi nawet do 1 kg Czarownica - nie ma się czym stresować, to sama przyjemność poza tym możesz się zablokować psychicznie i będzie ciężej z zajściem Justii - no właśnie nie pamiętam kiedy ostatnio byli u was goście hehehhe |
|
|
|
#3477 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a tak z innej beczki dziewczyny macie przygotowane jakieś listy spraw do załtwienia typu wybranie wózka i innych pierdół w czasie ciąży??
że nie opuszczę Cię..." --> 30 czerwca 2012 )Edytowane przez paulinka009 Czas edycji: 2013-02-16 o 22:41 |
|
|
|
|
#3478 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miłego wypoczynku Wam życzę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cytat:
Witaj ![]() Już dopisałam Cię na naszą szczęśliwą listę ![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Cytat:
Widzę ,że jesteście bardzo lubiani przez znajomych ![]() A co tam....bawcie się ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Cytat:
Też jakiś czas temu chorowałam i miałam wszystkiego dość ![]() Na pewno dasz radę Zobaczysz...ale dbaj tam o siebie i fasoleczkę ![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;39260586]Ja też nigdy nie byłam u wróżki, jakoś boję się mojej przyszłość Dziewczyny mam prośbę mogłabym was prosić na oddanie głosu na moją siostrzenicę ? https://www.bobovita.pl/home/o-klubie/galeria/8574[/QUOTE] No ja oddałam na królewnę głos wczoraj i głos dzisiaj ![]() Cudowna jest ![]()
|
|
#3479 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie napisałam do was chyba z trzy strony ale coś nacisnęłam i się skasowało ale postaram się jeszce raz , myślę że może pomóc nie wiem jeszcze komu czy wam czy mnie ale może po prastu nam.
jak już pisdałam mam 12 letnią córkę Majkę. właśnie pojechał elektryk bo jak już wspomniałam ten nieszczęsny remont dlatego jeszcze jestem na chodzie. Moja córa jest jedyną jedynaczką w klasie i bardzo chce mieć rodzeństwo . rozmawialiśmy z mężem o tej sytuacji i niestety kiedyś c,orka zostanie sama bez nikogo bliskiego dlatego też postanowiliśmy to zmienić niestety trochę późno . ja mam brata ale potomstwa się raczej nie spodziewa a męża rodzeństwo rozsiane po polsce więc i kontaktnie ten. wzieło mnie chyba na depresyjne sprawy. dzisiaj dowiedziałam się się że przjaciółka mojej córki która też jest jedynaczką (jej mama jest moją przyjaciółką) będzie miała rodzeństwo . Majka jeszcze nie wie i dziewczyny po prostu nie wim jak mam zareagować. wy jesteście chyba młodę stażem tak wywnioskowałam ale jak mogłybyscie napisać jaki jest was staż małżeński bo wydaje mi się że chyba tutaj nie pasuję bo ja już 14 lat |
|
|
|
#3480 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny,
ja się dzisiaj nadal średnio czuję, żołądek daje się we znaki Madzia nie wiem, chyba po prostu ostatnio mniej jadłam bo było masę rzeczy do załatwienia i tak jakoś poszło... Małgoś, tak, między ranem a wieczorem często mam ten kilogram +- ale wczoraj to chyba byłam po prostu mega odwodniona i nic nie jadłam i dlatego tak mało, wieczorem wcisnęłam coś bo burczało w brzuchu i dzisiaj rano już było 60,5 także to był zdecydowany brak wody.....tak czy siak zostało mi jeszcze 3,5kg do zgubienia ![]() Paulina ja akurat nie mam listy żadnej, jak zajdę w ciążę i będę tak daleko to listę pewnie zrobię na razie muszę czekać II kreski ![]() daga a czemu Ty do nas nie pasujesz? to jest ekipa staraczek i nie ma znaczenia, kto jest ile po ślubie, ile w związku i ile ma lat.....wszystkie chcemy II kresek....na pocieszenie Ci powiem, że ja mam brata 10 lat starszego, moja przyjaciółka ma rodzeństwo starsze ponad 10lat grubo i mają bardzo fajny kontakt także nie smutaj i bierzcie się z mężem do roboty ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Dziewczyny a powiedzcie mi czy czytałyście coś o alkoholu w na samym początku ciąży? bo ja się tak zastanawiam, że głupia byłam jak piłam te wino w piątek ![]() mam nadzieję, że gdyby się udało to mi to nie zaszkodzi....a w zasadzie to fasolce
![]() 25.08.2012r."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co?? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz." |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.

. Padam na twarz. Dopiero do domu dotarłam

.
boje się tej kobiety

za to kocham psy 

25.08.2012r.
ale cóż jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma