O maleństwa się staramy i na dwie kreseczki czekamy :) Staraczki 2013r. - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-15, 21:54   #3451
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Dot.: O maleństwa się staramy i na dwie kreseczki czekamy :) Staraczki 2013r.

hej . Padam na twarz. Dopiero do domu dotarłam
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 21:59   #3452
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arenika Pokaż wiadomość
Hej

Ja u wróżki nigdy nie byłam i nie chcę iść, chociaż u nas w okolicy jest taka pani, która hmm niby przepowiada co się wydarzy.
I zazwyczaj to co mówi się sprawdza, moja mama u niej była kilka razy i się sprawdzało, najgorsze co to jak było jakoś w kwietniu to jej ta kobieta kazała przygotowywać się bo niedługo wdową zostanie, ale się nikt tym nie przejął, a w listopadzie nagle zmarł mój tata.

No a z pozytywnych to powiedziała mojej mamci że będzie miała troje wnucząt, a że ja jedynaczka to ten no nadzieja jest na potomstwo
Dopóki nie poszłam do wspomianej wrózki nie wierzyłam, że ktos może przepowiadać przyszłość. Ale po wizycie u niej byłam zszokowana, nawet o bierzących problemach mi wszystko opowiedziała i co mam zrobić. Ale już chyba do niej nie pójdę bo za duzo rzeczy mi sie sprawdziło i boje się usłyszeć tak jak Twoja mama, że komuś coś się stanie....
Jak zapytałam się o męża to od razu do mnie powiedziała, że ja i tak drugi raz wyjdę za mąż jeszcze nie teraz, ale za parę lat boje się tej kobiety

Edytowane przez fiona27
Czas edycji: 2013-02-15 o 22:04
fiona27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 22:01   #3453
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

witam wszystkie nowe staraczki

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Może i masz rację naciesze się tymi 27 chociaz do 2 maja

Pytanie z innej beczki byłyscie kiedys u wróżki?
ja nigdy nie byłam
Stary 2013-02-15, 22:04   #3454
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Konto usunięte

Cytat:
Proszę bardzo, głosik oddany fajny bobas
Cytat:
Napisane przez madziara699 Pokaż wiadomość
Głos oddany - rozkoszna dziewczynka
Dziękuję Głosy można oddawać codziennie
Jestem w niej zakochana odkąd pierwszy raz ją zobaczyłam
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 22:09   #3455
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papryczka160 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Nie było mnie 1 dzień i chyba Was juz nie nadrobię ,
U lekarza wszystko w porządku, ale nie zrobił mi USG bo zawczesnie , miałam wewnętrzne i widziałam fasolkę ;-) ale super.
Jestem umówiona za 2 tyg i dopiero wtedy usłyszę serduszko ;-). Już nie mogę się doczekać.
Walentynki spokojnie romantyczny obiadek bo o 20 już spałam ;-).
musi to być cudowny widok

Cytat:
Cześć kobietki

Liczyłam, że za dwa tyg będzie wysyp II kresek po Walentynkowych przytulańcach, a tu połowa poszła spać

Fajne te Wasze suknie ślubne
ja nie spałam, ale za to @ dostałam

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;39236715]A ja muszę wam się przyznać, że nie lubię kotów, jakoś się ich boję, bo wydają mi się wredne za to kocham psy [/QUOTE]
ja też nie przepadam za kotami . Zdecydowanie psy mi są też bliższe .
Stary 2013-02-15, 22:11   #3456
meduzka88
Wtajemniczenie

Ja uciekam spać....Jestem padnięta
Dobranoc dziewczynki.

http://www.suwaczki.com/tickers/860i2n0a6g42567u.png
meduzka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 22:56   #3457
anna9015
Przyczajenie

cześć dziewczyny może któraś z was miała podobnie i mi doradzi. Staramy się o dzidziusia, miesiączka spóźnia mi się dopiero trzy dni ale i od tych trzech dni boli mnie brzuch jak na okres gdy się nasila mam wrażenie że dostałam a tu nic, zrobiłam dzisiaj test wyszedł negatywny a miesiączki jak nie było tak nie ma. Dodam że od kilku dni utrzymuje mi się temp. pochwy ok 37,2. Chciałabym żeby to była ciąża
anna9015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-15, 23:42   #3458
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziara699 Pokaż wiadomość
Ja też nie wierzę we wróżby, nawet horoskopów nie czytam, ale powiem Wam, że jak widzę czarnego kota na drodze to wydaje mi się dziwnie podejrzany
ja mam czarnego kota

Cytat:

nie, bo nie wierzę w takie rzeczy... przyjmuję do wiadomości, ale nie wierzę i tyle

Cytat:
Napisane przez anna9015 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny może któraś z was miała podobnie i mi doradzi. Staramy się o dzidziusia, miesiączka spóźnia mi się dopiero trzy dni ale i od tych trzech dni boli mnie brzuch jak na okres gdy się nasila mam wrażenie że dostałam a tu nic, zrobiłam dzisiaj test wyszedł negatywny a miesiączki jak nie było tak nie ma. Dodam że od kilku dni utrzymuje mi się temp. pochwy ok 37,2. Chciałabym żeby to była ciąża
hej, ale co mamy doradzić? pewnie sama wiesz, że musisz potwierdzić betą... bo może to być ciąża albo zbliżająca się miesiączka, czyli powiedziałam ci to co już wiesz
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 08:48   #3459
BabySmile87
Przyczajenie

Hej dziewczyny! Widzę, że cisza na wątku, pewnie wszystkie jeszcze śpią Ja zostałam wcześnie zerwana z łóżka, bo jedziemy pomagać moim rodzicom w przeprowadzce. Zajmie nam to pewnie cały dzień, a wieczorem spotykamy się ze znajomymi. Mi pewnie znowu przypadnie rola kierowcy
Powiem wam, że miałam dzisiaj beznadziejny sen. Śniło mi się, że mam okres, ale mimo wszystko zrobiłam test ciążowy i wyszły dwie kreski. I strasznie, strasznie się zamartwiałam, czy wszystko jest ok, bo tyle krwi traciłam. Totalny bezsens. Chyba się za bardzo wkręciłam w ten temat, bo takie rzeczy to mi się jeszcze nie śniły.
A wczoraj mój TŻ wrócił do domu, ale wieczór nie był zbyt romantyczny, bo wciąż mam @, już 6 dzień
Miłego dnia wam życzę
BabySmile87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 10:08   #3460
fiona27
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość

nie, bo nie wierzę w takie rzeczy... przyjmuję do wiadomości, ale nie wierzę i tyle

Ja tez nie wierzyłam, ale za dużo rzeczy mi sie sprawdziło i zaczełam wierzyć

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość

ja nie spałam, ale za to @ dostałam

No i się doczekałaś, na pierwszej stonie masz, że starania zaczynacie od luty/marzec czyli teraz pierwszy cykl? Czy coś pokręciłam

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
Może troszkę wyluzuj wiem, ze łatwo się mówi, ale co inne mogę doradzić
Stary 2013-02-16, 10:21   #3461
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

cześc dziewczyny nie było mnie dzień i już mysłałam że nie nadrobię! ale uf udalo się.
witam niwe dziewczyny.
wczoraj cały dzien w urzędach zakupy i u mojej mamy, późno wóciliśmy, a i w walentynki nie próżnowaliśmy!

ewelika głos oddany fajna niunia malutka

szampan luks był jeszcze winogron ale brzoskwinka ładniej wyglądała no ale ciągle mam smaka na tą truskawę!
mamy dziś gości trzeba coś ogarnąc.

a no i załamałam się

U mnie chyba owulki nie będzie, program rysuje mi wykres i jeszcze jej nie wykrył a dziś 17dc!!! I do tego żadnego śluzu nnie widzę maiłąm tylko ból owulacyjny jednego nia, ale na razie żadnego skoku temperatury, ALE JESTEM ZŁA NA TO.

miłego dnia

"Wiara to przekonanie o czymś, czego się jeszcze nie widziało. Nagrodą za tę wiarę jest zobaczyć to, w co się uwierzyło."

1.09.2012 Nasz dzień
madziusia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 10:21   #3462
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BabySmile87 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Widzę, że cisza na wątku, pewnie wszystkie jeszcze śpią Ja zostałam wcześnie zerwana z łóżka, bo jedziemy pomagać moim rodzicom w przeprowadzce. Zajmie nam to pewnie cały dzień, a wieczorem spotykamy się ze znajomymi. Mi pewnie znowu przypadnie rola kierowcy
Powiem wam, że miałam dzisiaj beznadziejny sen. Śniło mi się, że mam okres, ale mimo wszystko zrobiłam test ciążowy i wyszły dwie kreski. I strasznie, strasznie się zamartwiałam, czy wszystko jest ok, bo tyle krwi traciłam. Totalny bezsens. Chyba się za bardzo wkręciłam w ten temat, bo takie rzeczy to mi się jeszcze nie śniły.
A wczoraj mój TŻ wrócił do domu, ale wieczór nie był zbyt romantyczny, bo wciąż mam @, już 6 dzień
Miłego dnia wam życzę
Za dużo o tym myślisz, ale jak tu nie mysleć kiedy sie bardzo chce bobasa Ja tez mam sny związane z dziećmi
Stary 2013-02-16, 10:28   #3463
Aldrin
Zakorzenienie

Hej
Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
A jego mina jak nie zaprzeczyłam, tylko powiedziała a co ty myślisz przecież już zrobiłeś swoje bezcenna
to się pewnie załamał biedak

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
Hej

Nieśmiało chciała bym sie dopisać do wątku
Paulina lat 23 stwierdzone PCO ale mam nadzieje że nie będę ostatnia z II kreseczkami hihi )
witaj

Cytat:
Napisane przez Dagusch Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim jestem tu nowa. My staramy się 4 cykle i dalej czekam na @.. który mam nadzieje nie nadejdzie
Również witamy

Cytat:
Napisane przez meduzka88 Pokaż wiadomość
Ja byłam u wróżki jakieś 3 lata temu
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;39260586]Ja też nigdy nie byłam u wróżki, jakoś boję się mojej przyszłość

Dziewczyny mam prośbę mogłabym was prosić na oddanie głosu na moją siostrzenicę ?

https://www.bobovita.pl/home/o-klubie/galeria/8574[/QUOTE]

Głos oddany

Ja nigdy nie byłam u wróżki i chyba bym nie chciała iść, mimo, że nie wierze w to co powie to jakoś miałabym dziwne obawy
Stary 2013-02-16, 10:37   #3464
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczynki

Ja tez nie wierzyłam, ale za dużo rzeczy mi sie sprawdziło i zaczełam wierzyć

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

No i się doczekałaś, na pierwszej stonie masz, że starania zaczynacie od luty/marzec czyli teraz pierwszy cykl? Czy coś pokręciłam

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Może troszkę wyluzuj wiem, ze łatwo się mówi, ale co inne mogę doradzić
doszlismy z TZ do wniosku ze nie ma co zwlekac, bo ustrzelenie nie musi udac sie za 1 czy 2 razem, a moze trwac duzo dluzej i odstawilismy zabezp. juz w styczniu . Wiec po co zwlekac
Stary 2013-02-16, 11:19   #3465
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:

Ja byłam u wróżki i o ile kiedyś nie wierzyłam w takie rzeczy to po wizycie zmieniłam zdanie. Wszystko do tej pory się sprawdziło łącznie z moją operacją i Naszym ślubem, dokładnie wszystko. Ciekawe co będzie dalej bo mam jeszcze parę informacji w zanadrzu
Może byłyśmy u tej samej wróżki

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;39260586]Ja też nigdy nie byłam u wróżki, jakoś boję się mojej przyszłość

Dziewczyny mam prośbę mogłabym was prosić na oddanie głosu na moją siostrzenicę ?

Głos oddany Słodka księżniczka

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Napisane przez madziusia222 Pokaż wiadomość
cześc dziewczyny nie było mnie dzień i już mysłałam że nie nadrobię! ale uf udalo się.
witam niwe dziewczyny.
wczoraj cały dzien w urzędach zakupy i u mojej mamy, późno wóciliśmy, a i w walentynki nie próżnowaliśmy!

szampan luks był jeszcze winogron ale brzoskwinka ładniej wyglądała no ale ciągle mam smaka na tą truskawę!

a no i załamałam się

U mnie chyba owulki nie będzie, program rysuje mi wykres i jeszcze jej nie wykrył a dziś 17dc!!! I do tego żadnego śluzu nnie widzę maiłąm tylko ból owulacyjny jednego nia, ale na razie żadnego skoku temperatury, ALE JESTEM ZŁA NA TO.

miłego dnia
Organizm lubi płatać różne psikusy, więc może w tym miesiącu masz cykl bezowulacyjny, ale głowa do góry w przyszłym nadrobicie straty

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:
Napisane przez BabySmile87 Pokaż wiadomość
Miłego dnia wam życzę
Za bardzo się nakręcasz, trochę luzu

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

A Ja od dziś rana mam zły dzień nawet bardzo zły. Tak mnie wkur... pewna dziewuszka, że jak Ją spotkam to powiem co o niej myślę.
Jej matka pracuję z moją i chciała zobaczyć Nasze wesele bo jej córunia w tym roku ślubuje, więc mama pożyczyła jej płyt z weselem, żeby obejrzały i oddały, a ta dziewucha spotkała się z moją znajomą, która była u Nas na weselu i mówi do Niej, że ma nasze wesele i jak moja znajoma chce to jej da bo może pokazywać moje wesele. No tak się zeźliłam, że dałam popalić mojej mamie, że pożyczyła komuś wesela i że sobie tego nie życzę. Smarkula jedna myśli, że może rozdawać kogoś wesele na prawo i lewo.
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 11:24   #3466
Fikusek82
Wtajemniczenie

Część dziewczyny
A mnie dopadło katarzysko na maksa, miałam nadzieje, że obędzie się chociaż bez kichania a tu , jeszcze na dodatek spać w nocy nie mogę przez ten nos zatkany, czuje się i wyglądam jak zombie a tu się jeszcze dzieckiem trzeba zająć, które od rana ma stanowczo za dużo energii, nie mówiąc już o przygotowaniach do wyjazdu, ehhh, ponarzekam sobie trochę

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Fikusek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 11:24   #3467
Malgos_12
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ja zaraz lecę do pracy...

Fiona, Justii - Ja wiem o co chodzi z tymi wróżkami i wcale nie neguję, ale mimo wszystko strasznie sceptycznie podchodzę do takich rzeczy... widziałyście faceta, który prosi żeby ktoś narysował coś w drugim pokoju a on zgaduje co to jest? Kurcze zapytam tż-ta jak się koleś nazywa i wrzucę wam link wieczorem, nie jest wróżbitą a mimo wszystko wie
Ale wiadomo, każdy ma swoje zdanie na ten temat

Ewelinka - ja tez oddałam głos na małą, ale dopiero dziś bo wczoraj zapomniałam

Miłego dnia dziewczyny!
Stary 2013-02-16, 11:29   #3468
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez madziusia222 Pokaż wiadomość
witam niwe dziewczyny.

a no i załamałam się

miłego dnia
Dziękuję
Mówiłam, że dobry

Cytat:
Za dużo o tym myślisz, ale jak tu nie mysleć kiedy sie bardzo chce bobasa Ja tez mam sny związane z dziećmi
Ja dziś miałam sen, że urodziłam dziecko. Taki śliczny bobas był, pamiętam jak powiedziałam do K zobacz ma nosek jak moja mama ale nie wiem czy to był chłopiec czy dziewczynka

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
Hej

to się pewnie załamał biedak

witaj

Również witamy

Głos oddany

Ja nigdy nie byłam u wróżki i chyba bym nie chciała iść, mimo, że nie wierze w to co powie to jakoś miałabym dziwne obawy

Dziękuję

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Ja byłam u wróżki i o ile kiedyś nie wierzyłam w takie rzeczy to po wizycie zmieniłam zdanie. Wszystko do tej pory się sprawdziło łącznie z moją operacją i Naszym ślubem, dokładnie wszystko. Ciekawe co będzie dalej bo mam jeszcze parę informacji w zanadrzu
Może byłyśmy u tej samej wróżki

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Głos oddany Słodka księżniczka

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Organizm lubi płatać różne psikusy, więc może w tym miesiącu masz cykl bezowulacyjny, ale głowa do góry w przyszłym nadrobicie straty

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Za bardzo się nakręcasz, trochę luzu

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

A Ja od dziś rana mam zły dzień nawet bardzo zły. Tak mnie wkur... pewna dziewuszka, że jak Ją spotkam to powiem co o niej myślę.
Jej matka pracuję z moją i chciała zobaczyć Nasze wesele bo jej córunia w tym roku ślubuje, więc mama pożyczyła jej płyt z weselem, żeby obejrzały i oddały, a ta dziewucha spotkała się z moją znajomą, która była u Nas na weselu i mówi do Niej, że ma nasze wesele i jak moja znajoma chce to jej da bo może pokazywać moje wesele. No tak się zeźliłam, że dałam popalić mojej mamie, że pożyczyła komuś wesela i że sobie tego nie życzę. Smarkula jedna myśli, że może rozdawać kogoś wesele na prawo i lewo.
Dziękuję

Co ona sobie myśli ja miałam podobnie z naszymi zdjęciami, nie rozumiem takich osób

Małgoś też dziękuję

Ciekawe jak tam Trele na wakacjach ?

Edytowane przez e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Czas edycji: 2013-02-16 o 11:31
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 11:36   #3469
justiii87
Zakorzenienie

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;39265864]Dziękuję
Mówiłam, że dobry

Ja dziś miałam sen, że urodziłam dziecko. Taki śliczny bobas był, pamiętam jak powiedziałam do K zobacz ma nosek jak moja mama ale nie wiem czy to był chłopiec czy dziewczynka

Dziękuję

Dziękuję

Co ona sobie myśli ja miałam podobnie z naszymi zdjęciami, nie rozumiem takich osób

Małgoś też dziękuję

Ciekawe jak tam Trele na wakacjach ? [/QUOTE]

strasznie denerwuje mnie takie zachowanie. Jeśli dostała coś dla siebie to niech to obejrzy i odda właścicielowi, a nie pożycza na prawo i lewo. Nie długo będzie miała swoje wesele i życzę jej tego, żeby ktoś rozdawał jej wesele po całym mieście i jej wiosce w której mieszka.

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ja zaraz lecę do pracy...

Fiona, Justii - Ja wiem o co chodzi z tymi wróżkami i wcale nie neguję, ale mimo wszystko strasznie sceptycznie podchodzę do takich rzeczy... widziałyście faceta, który prosi żeby ktoś narysował coś w drugim pokoju a on zgaduje co to jest? Kurcze zapytam tż-ta jak się koleś nazywa i wrzucę wam link wieczorem, nie jest wróżbitą a mimo wszystko wie
Ale wiadomo, każdy ma swoje zdanie na ten temat

Ewelinka - ja tez oddałam głos na małą, ale dopiero dziś bo wczoraj zapomniałam

Miłego dnia dziewczyny!
Ja nie widziałam filmiku z tym facetem, ale wiem sama na sobie co usłyszałam i co potwierdziło się.
Byłam zdrowa, a z dnia na dzień wylądowałam na stole operacyjnym i dobrze, ze tak się stało bo inaczej nie było by mnie tu na pewno.
Wróżka przepowiedziała mi operację w najbliższym czasie, a ja patrzyłam jak na wariatkę, a za 3 miesiące byłam już po wszystkim.

Byłam u Niej razy i pewnie więcej się nie wybiorę bo nie popadam w paranoję, że muszę wiedzieć co za chwilę będzie.
wróżka na samym początku poinformowała mnie, że to co Ona mówi to nie musi się sprawdzić bo każdy ma prawo wybrać swoją drogę inna niż przewidują karty i wtedy życie potoczy się zupełnie inaczej.

Znam przypadek, że kobieta chodziła do tej samej wróżki bo Ja byłam i kazała jej żeby uważała na syna, któremu grozi niebezpieczeństwo ze strony wody, utonięcie, podtopienie coś w tym stylu. Matka za każdym razem uprzedzała syna jak wybierał się na jezioro, żeby na siebie uważał itp itd. Syn wracał z kolegą w nocy z dyskoteki i spadli (samochód) ze skarpy do Wisły, syna pamiętał jak matka mu powtarzała o niebezpieczeństwie wody i On w ostatnim momencie odpiął pasy, a kolega nie i dzięki temu chłopak przeżył bo wydostał się z samochodu, a niestety tamtego nie udało się uratować bo pasy go blokowały.
Przepowiednia mówiła o wodzie, ale nie dosłownie, że utopi się, więc może głupie i niemożliwe, ale jak ktoś to przeżyje to dopiero do niego dochodzą pewne słowa i sytuacje.

Edytowane przez justiii87
Czas edycji: 2013-02-16 o 11:43
Stary 2013-02-16, 13:56   #3470
Nutkaaaa
Raczkowanie

Cytat:
Ja miałam podobnie, @ spóźniał mi się, ale bałam się zrobić test, nawet wracając z apteki czułam, że właśnie okres dostaję... Rano się przemogłam i wyszła blada kreseczka poczekaj ze 2 dni i zrób ponownie test

Nasz Najszczęśliwszy Dzień 7.06.2012r.

Nasze Najdroższe Serduszko
MICHAŁEK 18.09.2013

Nutkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 14:46   #3471
minimini333
Rozeznanie

hej hej
właśnie wróciliśmy od teściunia, mąż poszedł samochód umyć a ja się idę ogarnąć bo spotykamy się dziś ze znajomymi
wczoraj miałam tzw plamienie okołoowulacyjne, nie wiem co o tym myśleć drugi raz mi się to zdarzyło

minimini333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 16:03   #3472
didi610
Raczkowanie

hej dziewczyny,

ja dzisiaj umieram, świętowałam wczoraj urodziny i tak mi wino posmakowało......dzisiaj KAC morderca, w objęciach sedesu
fuj, nie napiję się wina w najbliższym czasie :/

weszłam dziś na wagę i myślałam że się zepsuła, bo pokazała 59,7 (z dwa tyg temu było 62,1) a jak mężuś wrócił z pracy to mu kazałam się ważyć i wyszło dobrze co oznacza, że nie wiem jak, ale schudłam ponad 2kg

Madzia, jak mierzysz temp. tym microlifem to on Ci pika po 60sek? bo mi jakoś nie chce pikać

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

a odnośnie wróżek to też byłam, chyba z dwa razy, pierwsza kobita mówiła takie rzeczy, które wydawały mi się prawdą na tamten moment, ale nie były to szczegóły ale takie ogólne rzeczy....jedyne co mi się sprawdziło to to że nie będę z facetem z którym wtedy byłam (i nawet planowałam ślub)
a potem byłam u takiego dziadka i on mi przepowiedział daleką podróż i przystojnego bruneta i to też się zgadzało
a reszta to jakieś pierdoły....

25.08.2012r.

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co?? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz."
didi610 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 17:53   #3473
justiii87
Zakorzenienie

Dziś wyjątkowa cisza

A My mamy dziś znów gości Dawno nikogo u Nas nie było miłego wieczoru życzę
Stary 2013-02-16, 20:14   #3474
czarownica_21
Raczkowanie

Witam
Kurcze dziewczyny wasze wpisy to lekura, że hej hej Witam wszystkie nowe staraczki:roz a: i oczywiście gratuluję nowym zafasolkowanym cieszę się z waszego szczęścia kurcze od kwietnia i ja zabieram się do roboty ale przyznam się wam, że mam mega stracha jak przed obroną Czy wy też tak macie? Czy to świadczy o tym, że się nie jest gotowym? Dziwne uczucie... Co do wydatkow my zaciskamy pasa jak możemy bo chcemy przebudować i wykończyć poddasze ale to taka kosmiczna suma, że nastąpi to chyba na święte nigdy zwlaszcza, że tylko tż ma stałą pracę a ja sezonową ale cóż jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma
meduzka_88 mała prośba dopisz Alę na listę lat 24 staranka od kwietnia No nic idę się połozyć bo migrena daje mi się we znaki Dobrej nocy Kochane
czarownica_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 20:43   #3475
madziusia222
Zadomowienie

GG do madziusia222

hej dziewczęta, jak wam mija sobotni wieczór bo straszna cisza tu. My mieliśmy gości, niedawno uciekli a teraz z tż pijemy piwko i oglądamy filmy.

justii my też średnio co tydzień mamy gości, tzn my lkubimy jak u nas ktoś jest, samemu to nudy.

didi , tak mój termometr pika, ale nie po 60sekundach tylko jeżeli przez już nie pamiętam dokładnie w każdym razie jeżeli przez ileś sekund temperatura nie wzrasta już o 0,01stopnia.
a Twój może jakiś felerny??

minimini mi raz w listopadowym cyklu zdarzyło się pierwszy raz w życiu , chuba że niezauważyłam tego nigdy, plamienia owulacyjne, ciakwe właśnie czemu raz jest a raz nie, wtedy to na 100 procent byłam pewna że się uda a tu

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:
Napisane przez czarownica_21 Pokaż wiadomość
Witam
Kurcze dziewczyny wasze wpisy to lekura, że hej hej Witam wszystkie nowe staraczki:roz a: i oczywiście gratuluję nowym zafasolkowanym cieszę się z waszego szczęścia kurcze od kwietnia i ja zabieram się do roboty ale przyznam się wam, że mam mega stracha jak przed obroną Czy wy też tak macie? Czy to świadczy o tym, że się nie jest gotowym? Dziwne uczucie... Co do wydatkow my zaciskamy pasa jak możemy bo chcemy przebudować i wykończyć poddasze ale to taka kosmiczna suma, że nastąpi to chyba na święte nigdy zwlaszcza, że tylko tż ma stałą pracę a ja sezonową ale cóż jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma
meduzka_88 mała prośba dopisz Alę na listę lat 24 staranka od kwietnia No nic idę się połozyć bo migrena daje mi się we znaki Dobrej nocy Kochane
taka decyzja to wyzwanie, oboje chcecie miec wspólne dziecko, owoc waszej miłosci. Jest to napewno stres czy damy rade jak to będzie czy szybko się uda. I chyba w pierwszym cyklu jest to najbardziej odczuwalne, a najgorsze jak masz wrażenie że uda się od razu a niestety w wielu przypadkach okazuje się że to nie jest takie proste.

didi jak Ty to zrobiłaś że spadło Ci 2.5kg??!! też chce

"Wiara to przekonanie o czymś, czego się jeszcze nie widziało. Nagrodą za tę wiarę jest zobaczyć to, w co się uwierzyło."

1.09.2012 Nasz dzień
madziusia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 21:57   #3476
Malgos_12
Zakorzenienie

Ja właśnie niedawno wróciłam z pracy i odpoczywam ...

Didi - 2,5 kg nieźle, a normalnie w ciągu dnia waha ci się waga bo mi nawet do 1 kg

Czarownica - nie ma się czym stresować, to sama przyjemność poza tym możesz się zablokować psychicznie i będzie ciężej z zajściem

Justii - no właśnie nie pamiętam kiedy ostatnio byli u was goście hehehhe
Stary 2013-02-16, 22:39   #3477
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:

ja nie byłam i raczej sie boje wróżek - wole za duzo nie wiedzieć. Za to mojej mamie kiedyś jakaś przepowiedziła że jej mąż umrze wcześniej i sie sprawdziło...

a tak z innej beczki dziewczyny macie przygotowane jakieś listy spraw do załtwienia typu wybranie wózka i innych pierdół w czasie ciąży??

Edytowane przez paulinka009
Czas edycji: 2013-02-16 o 22:41
paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 23:56   #3478
meduzka88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez arenika Pokaż wiadomość
Hej
Piszę do Was z naszego apartamenciku w Zakopcu Mąż zmęczony po podróży i całym dniu już mi usnął to sobie posiedzę w necie chwilę

Ja u wróżki nigdy nie byłam i nie chcę iść, chociaż u nas w okolicy jest taka pani, która hmm niby przepowiada co się wydarzy.
I zazwyczaj to co mówi się sprawdza, moja mama u niej była kilka razy i się sprawdzało, najgorsze co to jak było jakoś w kwietniu to jej ta kobieta kazała przygotowywać się bo niedługo wdową zostanie, ale się nikt tym nie przejął, a w listopadzie nagle zmarł mój tata.

No a z pozytywnych to powiedziała mojej mamci że będzie miała troje wnucząt, a że ja jedynaczka to ten no nadzieja jest na potomstwo

Miłego wypoczynku Wam życzę

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

Cytat:
Napisane przez czarownica_21 Pokaż wiadomość
Witam

Witaj
Już dopisałam Cię na naszą szczęśliwą listę

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Dziś wyjątkowa cisza

A My mamy dziś znów gości Dawno nikogo u Nas nie było miłego wieczoru życzę

Widzę ,że jesteście bardzo lubiani przez znajomych
A co tam....bawcie się

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
Część dziewczyny
A mnie dopadło katarzysko na maksa, miałam nadzieje, że obędzie się chociaż bez kichania a tu , jeszcze na dodatek spać w nocy nie mogę przez ten nos zatkany, czuje się i wyglądam jak zombie a tu się jeszcze dzieckiem trzeba zająć, które od rana ma stanowczo za dużo energii, nie mówiąc już o przygotowaniach do wyjazdu, ehhh, ponarzekam sobie trochę

Też jakiś czas temu chorowałam i miałam wszystkiego dość
Na pewno dasz radę Zobaczysz...ale dbaj tam o siebie i fasoleczkę

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

No ja oddałam na królewnę głos wczoraj i głos dzisiaj
Cudowna jest

http://www.suwaczki.com/tickers/860i2n0a6g42567u.png
meduzka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 00:58   #3479
daga 13
Raczkowanie

Witajcie napisałam do was chyba z trzy strony ale coś nacisnęłam i się skasowało ale postaram się jeszce raz , myślę że może pomóc nie wiem jeszcze komu czy wam czy mnie ale może po prastu nam.
jak już pisdałam mam 12 letnią córkę Majkę. właśnie pojechał elektryk bo jak już wspomniałam ten nieszczęsny remont dlatego jeszcze jestem na chodzie. Moja córa jest jedyną jedynaczką w klasie i bardzo chce mieć rodzeństwo . rozmawialiśmy z mężem o tej sytuacji i niestety kiedyś c,orka zostanie sama bez nikogo bliskiego dlatego też postanowiliśmy to zmienić niestety trochę późno . ja mam brata ale potomstwa się raczej nie spodziewa a męża rodzeństwo rozsiane po polsce więc i kontaktnie ten. wzieło mnie chyba na depresyjne sprawy. dzisiaj dowiedziałam się się że przjaciółka mojej córki która też jest jedynaczką (jej mama jest moją przyjaciółką) będzie miała rodzeństwo . Majka jeszcze nie wie i dziewczyny po prostu nie wim jak mam zareagować.
wy jesteście chyba młodę stażem tak wywnioskowałam ale jak mogłybyscie napisać jaki jest was staż małżeński bo wydaje mi się że chyba tutaj nie pasuję bo ja już 14 lat
daga 13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 09:09   #3480
didi610
Raczkowanie

Hej dziewczyny,

ja się dzisiaj nadal średnio czuję, żołądek daje się we znaki

Madzia nie wiem, chyba po prostu ostatnio mniej jadłam bo było masę rzeczy do załatwienia i tak jakoś poszło...

Małgoś
, tak, między ranem a wieczorem często mam ten kilogram +-
ale wczoraj to chyba byłam po prostu mega odwodniona i nic nie jadłam i dlatego tak mało, wieczorem wcisnęłam coś bo burczało w brzuchu i dzisiaj rano już było 60,5 także to był zdecydowany brak wody.....tak czy siak zostało mi jeszcze 3,5kg do zgubienia

Paulina
ja akurat nie mam listy żadnej, jak zajdę w ciążę i będę tak daleko to listę pewnie zrobię na razie muszę czekać II kreski

daga a czemu Ty do nas nie pasujesz? to jest ekipa staraczek i nie ma znaczenia, kto jest ile po ślubie, ile w związku i ile ma lat.....wszystkie chcemy II kresek....na pocieszenie Ci powiem, że ja mam brata 10 lat starszego, moja przyjaciółka ma rodzeństwo starsze ponad 10lat grubo i mają bardzo fajny kontakt także nie smutaj i bierzcie się z mężem do roboty

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Dziewczyny a powiedzcie mi czy czytałyście coś o alkoholu w na samym początku ciąży? bo ja się tak zastanawiam, że głupia byłam jak piłam te wino w piątek
mam nadzieję, że gdyby się udało to mi to nie zaszkodzi....a w zasadzie to fasolce

25.08.2012r.

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co?? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz."
didi610 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości