|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201
Cytat:
siedzę i ryczę - nie wiem co ze jest ze mną ![]() co do zdjęcia z załącznika bałabym się żeby mi obrączek nie porwało Suknie są świetne ![]() kroooliczek89 gratuluję ! ![]() Madzikx3 Witaj ![]() Ja troszkę rozumiem laddybird bo moi teściowie też są ze wsi i też są specyficzni ale w drugą stronę - są bardzo otwarci i tacy hmm.. swojscy Od razu ich polubiłam (Szczególnie tatę Tżta bo go poznałam jak był na małej bombce i uklęk przede mną, przytulił i wyszeptał "moja synowa" haha a ja z Tz się znałam dopiero kilka miesięcy Zawsze zdrabnia moje imię, normalnie teść cud malina ) Podsumowując bałam się, że za bardzo się otworzą i moich rodziców to wystraszy bo oni raczej tacy powściągliwi, ale gdzie tam popili sobie i się dobrze bawili ![]() allofkowa ![]() A ja marzę o aparacie bo mam cofniętą dwójkę Może po weselu.. Mąż mi pewnie chętnie sprezentuje aparat
|
|
#1712 |
|
Winter is coming
|
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201
haha dokładnie
ja jak zdjęłam, to błam w szoku, że mam takie wielkie zębiska ![]() A gumki najbardziej lubiłam czerwone
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() byłam na zakupach, bo szykuje sie u mnie dzis wieczorem kolacja Dzis powiemy moim o zareczynach, a jutro rodzicom TZ (jedziemy tam na obiad) ![]() Jesli chodzi o aparat, to ja sie ciesze, ze zdecydowalam sie wczesniej, bo teraz pewnie by mi bylo szkoda kasy, bo przeciez trzeba oszczedzac na wesele ![]() velika króciutko nosilas aparat, fajnie
Edytowane przez garfieldek Czas edycji: 2013-02-16 o 11:27 |
|
|
|
#1714 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mówcie co chcecie, nie pozwoliłabym swojemu dziecku na to :PCytat:
a ja miałam się dzisiaj zważyć, a zapomniałam gratuluję spadku Tż dzisiaj wyjątkowo pojechał do pracy, a ja w tym czasie posprzątałam całe mieszkanie. Czas na odpoczynek ![]() Kuzynka tż nadal milczy, nawet nie pytajcie jakie mam myśli o niej
|
||||
|
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
moooniaaa, ja też bym nie pozwoliła, ale cóż. Ich sprawa.
Tak nadajecie, że mi się aparatu zachciało A wczoraj oglądałam aparaty foto i też mi się zamarzył. Tylko skąd $$ brać?
|
#1716 | |
|
Wtajemniczenie
|
ja aparat nosiłam przez całe gimnazjum, uwaga prawie 3,5 roku... niestety po wypadku moje zęby rosły w cały świat
dodam, że przed aparatem na stałe nosiłam 6 wkładanych i jak założyłam ten na stałe ortodontka powiedziała mi, że te wkładane w życiu mojej wady by nie zniwelowały , więc to była strata kasy........... i jeszcze ja się męczyłam... w nocy mi ciągle wypadał... dobrze, że mam już to z głowy boje się, że ja 8 mi wyjdą na dole, to nie będzie miejsca i znowu mi się pokrzywią... na górze na cale szczęśccie wyrosły !---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
z obiektywem 50mm 1.8 wbrew pozorą nie wychodzi to drogo i z roku na rok jest tańsy, polecam, polecam NIKONKI |
|
|
|
|
#1717 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o to to dokładnie tak też tak uważam ![]() Możemy Ci pomóc z kuzynką, jeśli chcesz ![]() ![]() Ja nosiłam w podstawówce taki zdejmowany, ale wiecie kiedyś to tylko się wyzywało takie dzieci Mama kazała mi nosić na podwórku a ja nie chciałam, więc chowałam go do kieszeni. Któregoś pięknego dnia przewróciłam się i go połamałam Strasznie się bałam reakcji mamy, więc na noc wkładałam sobie kawałek rozciągniętego spinacza i pokazywałam z daleka, że włożyłam i idę spać Wyszło na jaw jak trzeba było iść na wizytę do ortodontki
|
|
#1718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieci to jednak maja pomysly
|
|
|
|
|
#1719 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo ja mojej nie potrafię rozgryźć.. chciałabym robić jakieś fajne zdjęcia, efekty różne i w ogólee A ja ciągle tylko z trybu auto albo reszty gotowców Może polecisz mi jakąś książkę albo stronę internetową na ten temat ? Będę wdzięczna ![]() Wstyd mi bo kupiliśmy sobie z Tz bo okazja była na allegro, a teraz leży i tylko czasem robię zdjęcia na bloga, które i tak wychodzą kiepsko
|
|
#1720 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też jak byłam mała bałam się reakcji mamy szczególnie jak nie powiedziałam o jakiejś złej ocenie...
|
|
|
|
|
#1721 |
|
Zadomowienie
|
a wiesz ile razy sobie przeorałam dziąsła bo zapomniałam wyjąć na noc ? Czasem sama się zastanawiam jakim cudem ja jeszcze żyję skoro miałam takie świetne pomysły
![]() Dobraliśmy się z Tż bo on też miał całkiem niezłe w wieku 3-4 lat wszedł na dach stodoły (!) za swoim kogucikiem...
|
#1722 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja dopracowuje każde zdjęcie w PS i tam się bawię jedyynie co to zawsze ustawiam iso bo lubię jaśniutkie fotografie... pokazałabym Ci parę fot, ale nie bardzo mam gdzie...?---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
ja ciągle coś odwalałam, byłam bardzo ruchliwym dzieckiem, od małego mówiono na mnie APARATKA nawet nie mając wówczas aparatu
|
||
|
|
|
#1723 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam wszystko po angielsku, ciężko mi dojść o co im tam chodzi Poproszę Tżta niech mi poszuka spolszczenia tej książeczki Aparat ogólnie jest stary bo to Sony 200 alfa, ale czytałam opinię, że dla amatorów jest wystarczający. Muszę się wziąć za poczytanie o tym wszystkim w internecie, bo wstyd mi, że nie umiem dobrze z tego korzystać
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
mój tż od dziecka ułożony był a ja taka szalona, chłopczyca troche, zawsze uwielbiałam wspinać się po drzewach
|
|
|
|
#1725 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem, że to może nie jest identyczna sytuacja, bo w Waszym przypadku chodzi jednak o rodzinę, a u nas o wspólnych znajomych, ale wiem jak takie zachowanie potrafi wkurzyć! Trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło
Edytowane przez aneczka25057 Czas edycji: 2013-02-17 o 12:43 |
|
|
|
|
#1726 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co jeszcze pamiętam i co mama mi zawsze wypomina jak stoimy razem na przystanku to gdy byłam dzieckiem strasznie nie lubiłam jak komuś się bluzka lub sweter tak zwijał na plecach.. nie wiem czy wiecie o co mi chodzi Z tyłu robiły się fałdki i np. odkrywały kawałek tyłka.. Mama zawsze się bała ze mną wychodzić do ludzi bo ja bez przypału podchodziłam do nich i im obciągałam te sweterki i bluzeczki, żeby fałd nie mieli z tyłu
|
|
#1727 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mój tata ma sony alfa 330 i jest z niego zadowolony, zaraz Ci wyślę, ale u mnie to akurat portrety wchodzą w grę
|
|
|
|
|
#1728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1729 | |
|
Zadomowienie
|
aneczka ojj wkurzyłabym się przeokropnie...
Ja nie wiem jak można tak zrobić...---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
dokładnie tak !
|
|
#1730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra jesteś ja zawsze za to mówiłam dzień dobry wszystkim xd i babcia mnie zawsze za to ochrzaniała
|
|
|
|
|
#1731 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czekaam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
![]() Odnośnie babci to mi się jeszcze przypomniało, że w kościele zawsze jak ksiądz mówił "módlmy się" i rozkładał ręce to ja za każdym razem po nim powtarzałam na głos i też rozkładałam ręce Ale to tylko u babci w kościele, nie wiem czemu
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
Aneczka, masakra-ten sam dzień? I co wspólni znajomi mają robić? na pół się podzielić? Boże ludzie w ogóle nie myślą albo myślą tylko o sobie
![]() Ja już jestem skłonna zejść na 10 maja albo 7 czerwca, byle oni zachowali jakąś "odległość" czasową od nas, chociaż głupie 2-3 tygodnie. Ale ... wiem, że typują dwie sale i obydwie są beznadziejne, tzn.żarcie i obsługa bo estetycznie fajne. Wiem, wredna jestem
|
|
|
|
#1733 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1734 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie mogę znaleźć gdzie mogę wrzucić foty w prywatnej pewnie się nie da, dlatego tu umieszczę i zaraz usunę
to nie jest nic szczególnego, bo dopiero co zaczęłam robić ale pochwale się a co: wrzucę te robione Nam z tego względu, że nie umieszczę zdj ludzi którym robiłam bo nie wiem czy wyraziliby na to zgodę.. zmieniłąm rozmair więc straciły na jakości
Edytowane przez KaEs Czas edycji: 2013-02-16 o 12:25 |
|
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
KaEs, piekna z Ciebie dziewczyna
|
|
|
|
#1736 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- pełna kompleksów, ale to chyba jak każda z Nas? Dziękuję bardzo ![]() teraz patrzę za bardzo zmniejszyłam zdjęcia w każdym bądź razie jak tylko będzie wiosna i jak tylko będę mieć więcej czasu zaczynam przygodę z aparatem i później grafiką...
|
|
|
|
|
#1737 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bardzo podobają mi się Twoje zdjęcia, właśnie coś takiego chciałabym umieć zrobić a jakie ustawiasz iso ? robisz z lampą czy starasz się bez ? Ja próbowałam wczoraj robić zdjęcia chrześniaczce i światło było całkiem niezłe, ale gdzie tam zdjęcia były lipne ![]() w ogóle jaka kruszynka z Ciebie
Edytowane przez karoolecka Czas edycji: 2013-02-16 o 12:13 |
|
|
|
|
#1738 |
|
Wtajemniczenie
|
w Nikonku iso ustawiam normalnie manualnie
jak wrócę do domu to Ci zeskanuję jak to się ma w sonówce i nie lubie zdjęć z lampą... wykorzystuje naturalne światło, lubię też robić zdj w jasnych pomieszczeniach, dlatego moja sala weselna jest jasna nie lubię z lampą, bo nie mam osobnej tylko wbudowaną... a ona mi robi beznadziejne kolory... dopiero zaczynam przygodę, ale znajomych zdjęcia są znacznie lepsze wg. mnie, bo sama wszystko ustawiałam ale i tak w większości przypadków korzystam z gotowców, czyli właśnie z programów tak naprawdę nigdy mi się nie uda zrobić zdjęcia idealnego, ale nie o to mi chodzi, ja chce mieć po prostu przyjemne zdj dla oka, nie jakieś profesjonalne
|
|
|
|
#1739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jak już zabierała to siadałyśmy gdzieś z tyłu żeby ksiądz nie widział a ja zawsze chciałam z przodu siedzieć (
|
|
|
|
|
#1740 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też nie lubię lampy.. ale mi zwyczajnie bez lampy zdjęcia nie wychodzą Albo nie umiem się obsługiwać tym aparatem albo zwyczajnie nie mam ręki do zdjęć
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.

siedzę i ryczę - nie wiem co ze jest ze mną 

Zawsze zdrabnia moje imię, normalnie teść cud malina 
Może po weselu..

od 8 rano......