|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: mleczka, żele i balsamy, z Yves Rocher wiele ich mamy vol VII
Cytat:
![]() Cytat:
Moje zamówienie ma dalej status oczekujące, ciekawe czego zabrakło
|
|
|
#392 |
|
Konto usunięte
|
Ech ja się też nie powstrzymałam
, tylko na chwilę oderwałam się od nauki na złożenie zamówienia z internetowego z 50 ml MdB-wzięłam 15 ml Tendre Jasmin za 37.90 i żel Ryż z Laosu za 7.90, wybrałam prezent niespodziankę-razem 55.75 zł.Dzięki za kod |
|
|
|
#393 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poszukuje kremu na dzień, ale coś czuję, że będę musiała szukać poza YR
|
|
|
|
|
#394 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O Tereska, witamy po przerwie
Edytowane przez Vive la France Czas edycji: 2013-02-16 o 10:34 |
|
|
|
|
#395 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#396 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zamówiłam...
Szampon zwiększający objętość włosów 9.90 zł Jedwabisty szampon odżywczy do włosów suchych 9.90 zł Szampon odbudowujący 9.90 zł Szampon-żel pod prysznic Cedr 9.90 zł Moment de Bonheur Woda perfumowana 50 ml PREZENT Różany zestaw PREZENT razem 49.55 zł Jeszcze zamierzam z urodzinowej zamówić ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#397 |
|
Raczkowanie
|
hej Dziewczynki
ja znowu w pracy jestem i czytam forum caly czas tak jak Tereska musze zarabiac na te wszystkie roszerki wczoraj wieczorem w domku na spokojnie obejrzalam wszystkie gadzety ,ktore mi przyszly z oferty urodzinowej.Patrze-a perfumki vanilia ciekna!!!nie ma uszkodzenia,kartonik przesiakniety,z boku buteleczki sacza sie perfumki.szok!mialam dac je na prezent mamie,a teraz jak?postanowilam,ze zostawie sobie i po prostu nie bede w torebce nosic.ale po chwili uswiadomilam sobie,ze i tak beda wietrzec!napisalam w nocy do BOK-u.dzis rano odpowiedz:Szanowna Pani xxxx Serdecznie przepraszam za zisniałą sytuację. Uprzejmie informuję, iż w dniu dzisiejszym został przygotowana bezpłatna reklamacyjna przesyłka z wodą perfumowaną Secrets d'Essences Vanille Noire. Paczka dotrze do Pani w terminie do 7 dni roboczych. ALE SA MEGA W PORZADKU!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#398 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ze swojego kodu na 30ml nie skorzystałam, ale teraz się ugięłam. Kremy Yr nie mają filtrów, jedyny wyjątek to właśnie serum vegetal, który ma tragiczne recenzje. Nie wiem czemu mają taka politykę bezfiltrową, trochę szkoda, bo tyle mam gratisowych kremów Yr, a i tak muszę wydawać drobny majątek na kremy z filtrem w aptekach. Niektórzy tutaj narzekają na żele bio, ale dla mnie to są jedyne akceptowalne myjadła YR. Reszta wysusza mi skórę jakbym ją myła domestosem. Właśnie kliknęłam zamówienie z 2 żelami arganowymi i różem do policzków+ do tego 2 pachnące różą gratisy ![]() A czy od wczoraj nie obowiązują jakieś nowe promocje stacjonarne? Edytowane przez 201604131205 Czas edycji: 2013-02-16 o 11:13 |
|
|
|
|
#399 |
|
Raczkowanie
|
Ma może któraś z Was ten korektor: http://www.yves-rocher.com.pl/makija...rozswietlajacy ??
Myślałam, żeby zamówić go z DK 2w1 ale nie wiem, czy ryzykować i brać od razu 2... ;/ Miałyście go i umiecie mi coś o nim powiedzieć? Aha podkładu używam pure light rose 200 (chyba nie będzie za jasny ten korektor, co?) ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Swoją drogą ja też złożyłam wczoraj zamówienie ![]() ![]() ![]() Żel pod prysznic Ziarna kawy 1 7.90 zł Lakier do paznokci / Elektryzujący fiolet 1 9.90 zł Żel pod prysznic Ziarna Kakao 1 7.90 zł Żel pod prysznic Lawenda z Prowansji 1 8.90 zł Żel pod prysznic Pomarańcza 1 8.90 zł Moment de Bonheur Woda perfumowana 50 ml 1 PREZENT Różany zestaw 1 PREZENT Za wszystko 53,35 (bo jeszcze przesyłka )No i jeszcze zamówiłam w czwartek: Żel pod prysznic Ylang Ylang 2 17.80 zł Żel pod prysznic Gardenia Z Polinezji 2 17.80 zł Żel pod prysznic Ziarna Kakao 1 7.90 zł Żel pod prysznic Lawenda z Prowansji 1 8.90 zł Żel pod prysznic Pomarańcza 1 8.90 zł Błyszczyk powiększający usta Sexy Pulp Ciemna Czerwień 1 PREZENT Różany zestaw Za wszystko: 61,30 zł ![]() Czyli w sumie za 110 zł mam 11 żeli, 2 wody toaletowe różane Kocham YR
Edytowane przez monik2092 Czas edycji: 2013-02-16 o 11:09 |
|
|
|
#400 |
|
Rozeznanie
|
monika super twoje zakupy uważam za bardzo udane
![]() Powiedzcie mi na ile czasu wam starcza puder sypki transparentny ?? Czy go też wycofują ?? |
|
|
|
#401 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=monik2092;39265376]Ma może któraś z Was ten korektor: http://www.yves-rocher.com.pl/makija...rozswietlajacy ??
Ja mam ten korektor i hmm, nie wiem dlaczego nazywa się rozświetlający, bo nie ma w nim nic rozświetlającego. Konsystencja bardzo rzadka i lekka ale przez to też słabo kryje. Jest dość wydajny,mam go już 3 miesiąc i używam codziennie, ale jak mi się skończy, to będę szukać czegoś bardziej profesjonalnego |
|
|
|
#402 |
|
Rozeznanie
|
Mi puder sypki starczyl na 4 miesiące, co uważam że jest dość krorko przy tym że ma aż 20g. Jest super, ale nawet nie mogłam wziąć go jako prezent bo na razie jest niedostępny :-(
|
#403 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#404 |
|
Witchdoctor
|
Podczepiam się pod pytanie o korektor z wyciągiem z róży - czy jasny jest "ciemny" i czy porcelanowy jest różowy?
Podkładu zero niedoskonalości używam rose 200
|
#405 |
|
Raczkowanie
|
też się zastanawiałam nad tymi kolorami korektora z wyciągiem z róży, ale stwierdziłam, że dobiorę sobie kolor w stacjonarce i tam kupię na ulotkę z promocją na makijaż
---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- jak robiłam zamówienie jakieś 2 tygodnie temu telefonicznie to chciałam go wziąć jako gratis, to pani mi powiedziała że go na razie nie ma i jakiś czas jeszcze nie będzie, ale o wycofywaniu nic nie mówiła |
|
|
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wolę kremy do twarzy innych firm, ale za to bardzo lubię balsamy do ciała YR. Zaraz chyba złożę zamówienie w e-sklepie
|
|
|
|
|
#407 |
|
Rozeznanie
|
ja zamawiał z wysyłkowej i w tym tygodniu dostałam, w kolorze transparentny róż , w internetowy też nie ma od dłuższego czasu
|
|
|
|
#408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#409 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#410 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czyli dostałaś to co prawie wszyscy z urodzinowej bez rewelacji... Ciekawe czy zostało im jeszcze dużo tych czapek i szalików, na początku marca zamawiam z urodzinowej, mam nadzieję że dostanę coś innego
|
|
|
|
|
#411 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#412 | |||
|
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a teraz czytając jakie są gratisy to wcale nie żałuję... nawet boję się zamawiać przezntów niespodzianki, bo ciągle myślę, że tam będzie coś co wrzucę do szafki i pozostanie tam do zapomnienia...
|
|
#413 |
|
Raczkowanie
|
cieszę się, że link się przydał
Ja połasiłam się na VN z oferty urodzinowej, żadne inne z YR mi się tak nie podobają. Miałam nadzieję, że może prezenty dają adekwatnie do wydanej kwoty, więc zamiast lecieć z pastylkami pozamawiałam "konkretniejsze" rzeczy (w tym korektor porcelanowy- wstawię swatcha jak dojdzie), ale widzę po zamówieniu Tereskii, że chyba się przejadę :P
|
#414 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W zeszłym roku przysłali mi urodzinową zamowienie miałam prawie na 170zł a dali mi same hmmm takze to chyba nie ma znaczenia za ile zamawiasz i co |
|
|
|
|
#415 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No i jaki masz odcień? Jasny, czy ten beżowy? |
|
|
|
|
#416 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kupiłam z polecenia wizażystki i jestem bardzo zadwoolona. To prawda co napisała ankaw, ma rzadką i lekka konsystencję. Nie wiem jak z tym słabym kryciem, bo dla mnie kryje wystarczająco. Od razu zaznaczam, ze nie używam go jako korektora na "niedoskonałości", a jako rozświetlacza-korektora wokół oczu. Świetnie rozświetla oko i niweluje mój poranny efekt zombie Często jest to jedyny kolorowy kosmetyk, który mam na sobie. A jak dodam jeszcze podkład pure light to juz w ogóle wyglądam promiennie i świeżo jakbym co najmniej spała 12 godz na płatkach róż Dodam jeszcze, ze ma bardzo dobry pędzelek, który nie rozwarstwia sie jak stara miotła. Używam juz drugie opakowanie. Edytowane przez laclos Czas edycji: 2013-02-16 o 13:06 |
||
|
|
|
#417 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#418 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oraz faktycznie nie wysusza skóry (choć też nie nawilża). Jak po dwóch tygodniach wróciłam do mojego ulubionego żelu owies PN (który jak dotąd uważałam za nawilżający) to zauważyłam swędzenie i lekkie napięcie skóry po kąpieli, tak że pod tym kątem żel BIO arganowy ma u mnie plus. Tylko ten zapach
|
|
#419 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
polecam ten blog jeśli któraś lubi się malować ![]() http://www.youtube.com/user/digitalgirl13 Edytowane przez ankaw192 Czas edycji: 2013-02-16 o 13:27 |
|
|
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
zamówiłam korektor z różą , mam nadzieję ze się nie zawiodę. podkłady YR niestety mnie rozczarowały , miałam matujący -kreda na buzi i niebrudzący.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

, tylko na chwilę oderwałam się od nauki na złożenie zamówienia z internetowego z 50 ml MdB-wzięłam 15 ml Tendre Jasmin za 37.90 i żel Ryż z Laosu za 7.90, wybrałam prezent niespodziankę-razem 55.75 zł.