|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Zadomowienie
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy!
Wiecie co Wam powiem, człowiek zadaje normalne pytania:
jakie konkretnie rozmiary wam odpowiadają? gdybyś miała do wyboru dobrego kochanka z dużym i dobrego kochanka z małym, to jakiego być wybrała? a mimo to, nie pojawiają się konkretne odpowiedzi, a zamiast tego przewalanie się niemiłymi tekstami, zakładającymi, że ktoś tu ma kompleksy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Przyczajenie
|
tez mialam dylemat typu duzy czy maly az pewnego dnia weszlam na http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ i znalazlam odpowiedz. ktorakolwiek nie wie czego chce to polecam te strone!! dowiecie sie jaki jest penis idealny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4563 |
BAN stały
|
Zakładam, że większość by wybrała takiego ze średnim.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
Zakorzenienie
|
Dopamine, czy w poziom twej inteligencji trzeba powątpiewać?
Czy jak zapytam się ciebie "wolisz pan tą rudą z Klanu czy też może Belucci?" ty odpowiesz wiadomo jak to to dowodzi, że faceci wszyscy to poniżej poziomu Belucci nie schodzą? Pytam się o sensowność zadawania takich pytań i dowodzenia nimi czegokolwiek ![]() Ciekawa jestem zresztą, czy spojrzysz na to moje pytanie trzeźwym okiem, a nie z podejściem "tutaj baby to nienawidzą facetów". Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-01-29 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4565 | |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
A gdybym miała do wyboru to wybrałabym pewnie mniejszego, chociaż nie wiem co to dokładnie oznacza. Musiałabym sprawdzić wizualnie. No ale nie uprawiam przygodnego seksu, więc same umiejętności łóżkowe i wielkość penisa mi nie wystarczą do pokochania mężczyzny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
Zakorzenienie
|
edit, bo to chyba niejasne, co tu początkowo napisałam
alwinka, też weszłam na tą stronę i doznałam takiego samego olśnienia! [ ![]() Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-01-29 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4567 |
Raczkowanie
|
A ja już nie weszłam bo mam error
![]() Co do pewnego, płci przeciwnej ...to jak ja bym miała decydować czy z jego rozmiarem można czy nie to jego CHARAKTER by mnie odrzucił odrazu zanim poszłoby dalej. Co do rozmiarów to ja też powyżej (powiedzmy, bo z linijką nie chodzę) 18 czuję... dyskomfort conajmniej. Też preferuję ten wygodny, zawsze miły i przyjemny męski standard, słowem nie za duży nie za mały nie za wąski i nie za szeroki. I znowu pojawi się komentaż że nie podałam konkretów w cm. Dla mnie najlepiej tak 15/16 cm ale ręki nie dam sobie uciąć. Jak urodzę dzieci to pewnie standard mi się powiększy do 17/18 albo i więcej. Ale jak w chwili obecnej zaspokaja mnie we wszystkich aspektach ten co ma 14 to nie powiem, że odejdę. Nie będę się zarzekać, że nigdy nię będę z takim co ma 12 bo mnie nie zaspokoi, bo może akurat zaspokoi.... ???? Życie jest życiem, wybory wyborami, nasze widzimisie się zmienia, nasze ciała, potrzeby też. Dni i emocje mamy różne, słowem .............KOBIETY.
#4568 |
Hrodebert
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Zakorzenienie
|
Najistotniejsze w penisie - by był do niego doczepiony odpowiedni facet. Wtedy każdy wydaje się być odpowiedni. Nieważne mały, duży, ciachnięty, żylasty...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4570 |
Wtajemniczenie
|
Bo istnieje pogląd jakoby mały człowieczek wielkości arbuza przeciskający się przez pochwę czyni z niej tzw "rozklapiochę". (I cóż.. sporo kobiet po porodach to potwierdza, z tym że w większości wypadków nie ma problemu z powrotem do stanu sprzed ciąży poprzez ćwiczenia)
#4571 |
Hrodebert
|
A to chwilowy stan i ćwiczeń myślę nie trzeba by do normy wszystko wróciło ,przynajmniej z tego co zauważyłem .
|
![]() ![]() |
![]() |
#4572 |
Wtajemniczenie
|
Mięśnie kegla mogą być hmm nie wiem jak to nazwać.. "rozluźnione"? Czasem trzeba je ćwiczyć żeby wróciły do stanu sprzed porodu.
#4573 |
Hrodebert
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4575 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4576 |
BAN stały
|
Dziewczyny, dyskusja jak z przedszkola. Pytanie powinno być zupełnie innej treści: czy wolę takiego faceta co mnie doprowadza (jakkolwiek), czy takiego co leży ugorem, albo sprawia mi ból. O tym jak i czym to przecież nie do rozstrzygnięcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4577 |
Raczkowanie
|
Oj coś dyskusja ucichła
Temat rozmiaru może wyczerpany ( albo i nie ) ale zostaje jeszcze budowa ![]() Mnie zastanawia czy wielkość członka w "stanie spoczynku" może coś zdradzić na temat jego wymiarów podczas erekcji. Nieraz byłam miło zaskoczona bo pomimo mniejszych rozmiarów początkowych okazywało się że powiększył się 3 razy! A tak to spokojnie spał sobie schowany pod dosyć obszerną skórką. Czy może to być jakiś wyznacznik? Wiem, że nie zawsze oczywiście.
Człowiek uczy się przez całe życie... ![]() Edytowane przez RybkaJoanna Czas edycji: 2013-02-03 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4578 |
BAN stały
|
Bo generalnie są dwie budowy. Ci którzy mają w spoczynku sporego i rośnie im niedużo i ci którzy mają malego i rośnie dużo. Ja mam ten drugi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4579 |
Konto usunięte
|
Mój partner też tak ma. W sumie to prawie zawsze widzę go już gotowego do boju, ale w stanie spoczynku jest mały, a potem - proszę bardzo, mocno ponad srednią krajową
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4580 |
BAN stały
|
Ja teraz będąc tydzień w szpitalu schudlem 7 kg i widzę, że zrobił się mniej kwadratowy( dłuższy) czyli kolezanka powinna być zadowolona ( mam nadzieję)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4581 |
Przyczajenie
|
Powiększył ci się w szpitalu, mojego chyba wyślę
![]() ![]() tu jest odnośnik http://idealnefellatio.pl/Rozmiary_i...nisa_cz_4.html Edytowane przez gosica2010 Czas edycji: 2013-02-11 o 09:17 Powód: dodanie linka |
![]() ![]() |
![]() |
#4582 |
BAN stały
|
Bo każde mniej 5 kg to około 2 cm więcej długości, a jak ja schudlem około 10 kg to wiesz xd. Albo po prostu mi urósł bo jestem dość młody.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4583 |
Zakorzenienie
|
Szczerze mówiąc nigdy z linijką za TŻtem nie biegałam
![]() ![]() ![]() ![]()
#4584 |
Przyczajenie
|
Jesteś jeszcze młody to ile masz lat 12
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4585 |
BAN stały
|
Penis rośnie nawet do wieku w którym facet przestaje rosnąć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4586 |
Przyczajenie
|
![]()
O to ciekawa informacja a powiedz mi jeszcze o ile roście po z twojego postu wynikało że w szpitalu to o 2cm. Czyli poza szpitalem wolniej??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4587 |
Konto usunięte
|
Mój TŻ ma NAPRAWDĘ DUŻEGO. i kurcze, mimo że dziewicą nie jestem, i 2 partnerów seksualnych za sobą, a mimo wszystko seks sprawia mi ból.. I nie wiem co z tym fantem zrobić. Nie chodzi tu o kwestię nawilżenia, bo nasza gra wstępna trwa odpowiednio długo, poziom nawilżenia wysoki (jestem zwykle bardzo mokra) ale jak boli. Uprawialiśmy seks w pozycji klasycznej i od tyłu, bolało. Ja już nie wiem co mam robić. Boli też po stosunku. Moi partnerzy mieli penisy tak mniej więcej 14-15 cm, a teraz nie skłamię, jeżeli powiem, że powyżej 17. Jakieś pomysły co zrobić żeby nie bolało? Ostatni seks uprawiałam jakoś 15 grudnia, więc nie mogła mi się pochwa "odzwyczaić".
|
![]() ![]() |
![]() |
#4588 |
Raczkowanie
|
Mialam dwoch pratnerow lozkowych, oboje mieli dobrze ponad 19/20 cm... Mnie nigdy nic nie bolalo, byc moze dlatego, ze prawie zawsze jestem "gotowa". Mojemu kochanemu mezowi nigdy nie miezylam, jakiego ma duzego, ale ma napewno cos okolo 15 cm. To spora roznica w porownaniu do moich poprzednich partnerow. I faktycznie, taka roznica jest kolosalna...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4589 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4590 |
Konto usunięte
|
No wiecie, lekki ból też by mi nie przeszkadzał, bo taki odczuwałam przy pierwszych stosunkach, a teraz to po prostu czuję jakby mnie rozrywało od środka. Może po prostu pochwa musi się przyzwyczaić do nowego rozmiaru
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.