Żonki 2009 cz. XXXV - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-16, 10:16   #1651
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Czesc Żoneczki

U nas 30 tc rozpoczęty w pepku mam 95 cm wydaje mi się że brzuszek jest wielki i przytyłam w udach Choroba przeszła został lekki katar.

Wczoraj kupiłam pierwszy raz farbę Biokap Nutricolor, która nie ma amoniaku ani rezorcyny i jest niby w 90% naturalna Mam nadzieję że kolor wyjdzie taki jak chcę
A wieczorem idę na koncert do filharmonii ciekawe czy małemu sie spodoba. Przez ostatni tydzień codziennie właczałam radio RMF classic na tyle głosno żeby mały słyszał muzykę i zawsze się ruszał
haha tanczyl mnie ostatnio tz raczy komplementami typu "zbrzydlas", "ooo troche cie poszerzylo" itd doszukuje sie oznak corki hahah no ale faktycznie ostatnio sie pomierzylam i w talii mam 3 cm wiecej i w biuscie tak samo... a waga ani drgnie z tych wymiotow... to mnie akurat cieszy bo i tak "dzieki tarczycy" sporo przytylam i nie chcialabym za duzo przytyc dodatkowo w ciazy...

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Madzia zdrówka dla babci!

Cześć
przygotowania do jutrzejszego roczku idą pełną parą, wczoraj posmażyłam mięsa, będą dewolaje z pieczarkami i z serem, klopsiki z pieczarkami, kotlety wieprzowe zawijane z cebulką ogórkiem i papryką, kotlety drobiowe w cieście naleśnikowym. wszystkiego po 20. i bigos
A dzisiaj upiekłam już biszkopty 3, zmieliłam ser i zaraz biore sie za robienie sernika.
roczek u was w domu i wszystko sama przygotowywujesz?? jesli tak to cie podziwiam...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 10:26   #1652
*Agatek*
Zakorzenienie

Samba hihi, a no matki dla swoich dzieci potrafią zrobić wieele ja siedziałam w kuchni 2 dni, potem 2 dni zdychałam bo mnie plecy bolały i w ogóle byłam nieżywa
Dobrze, że już się lepiej czujesz a mleko z czosnkiem to ubóstwiam...

ania20m prawdziwa pani domu zdjęcia ciast poproszę

Magda zdrówka dla babci pisz jak się czuje? Maja robi furorę zdjęciem które ostatnio wstawiłaś na fb

Marta faktiko romantiko dawno torta bezowego nie jadłam....

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 10:27   #1653
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość

roczek u was w domu i wszystko sama przygotowywujesz?? jesli tak to cie podziwiam...
Na szczście nie sama pomagała mi moja mama i bratowa.

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 10:52   #1654
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość

Samba hihi, a no matki dla swoich dzieci potrafią zrobić wieele ja siedziałam w kuchni 2 dni, potem 2 dni zdychałam bo mnie plecy bolały i w ogóle byłam nieżywa
Dobrze, że już się lepiej czujesz a mleko z czosnkiem to ubóstwiam...

ania20m prawdziwa pani domu zdjęcia ciast poproszę

Magda zdrówka dla babci pisz jak się czuje? Maja robi furorę zdjęciem które ostatnio wstawiłaś na fb

Marta faktiko romantiko dawno torta bezowego nie jadłam....
mleko z czosnkiem aaaaa feeeee.... od wczoraj sie wykrecam bo tz chce mi zrobic repete.... na szczescie gardlo tylko troszeczke mnie cmi i nie poszlo w katar ani nic wiec racze sie syropem z cebuli i dzisiaj jeszcze kisze dupke w domu nie ide na zadne urodziny zeby sie nie doprawic!!

Cytat:
Na szczście nie sama pomagała mi moja mama i bratowa.
i tak duzo tego jak na 3 osoby ale na pewno bedzie mega smaczne jak wszystko wlasnorecznie zrobione
Stary 2013-02-16, 11:28   #1655
bzyczka1
Zakorzenienie

My i chrzciny i roczek w domu robiliśmy Ktosia chyba też i Scio

Pospałam do 11,30...ale żeby nie było zbyt pięknie to Lilka szalała po mieszkaniu od 3 do 6!!i spała do 12. Ciekawe kiedy pójdzie spać na noc. W ogóle pierwszy raz od dawna wstałam później niż tż

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 11:46   #1656
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Bajusia dobrej zabawy jutro!!!

Ktosik sałatka wyszła rewelacyjna! Dałam faktycznie dwa te lososie dorzucilam pomidora i końcówkę kielkow posypalam tymi prazonymi pestkami dyni. Sosu nie znalazłam w biedrze ale zrobiłam jogurtowo paprykowo ziolowy. Pycha
Cieszę się, że Ci smakowało! I Twoja modyfikacja bardzo mi się podoba

Cytat:

Cześć
przygotowania do jutrzejszego roczku idą pełną parą, wczoraj posmażyłam mięsa, będą dewolaje z pieczarkami i z serem, klopsiki z pieczarkami, kotlety wieprzowe zawijane z cebulką ogórkiem i papryką, kotlety drobiowe w cieście naleśnikowym. wszystkiego po 20. i bigos
A dzisiaj upiekłam już biszkopty 3, zmieliłam ser i zaraz biore sie za robienie sernika.
Ojaaaaa! Dużą imprezę planujecie?
Wszystko brzmi pysznie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość

Pospałam do 11,30...ale żeby nie było zbyt pięknie to Lilka szalała po mieszkaniu od 3 do 6!!i spała do 12. Ciekawe kiedy pójdzie spać na noc. W ogóle pierwszy raz od dawna wstałam później niż tż
Tak, my też robiliśmy w domu i chrzciny i roczek. Przy czym jeśli chodzi o chrzciny to moja praca polegała na zrobieniu 3 sałatek i 1 ciasta, bo mięso zamawiałam, a 2 ciasta upiekła moja przyjaciółka.
A roczek robiliśmy na słodko tylko.

Cześć!
Już po korepetycjach, zaraz zmykam na zakupy
Stary 2013-02-16, 11:53   #1657
bzyczka1
Zakorzenienie

My roczek podobnie jak chrzciny...mniej rzeczy na ciepło było. Ale robiłam sama z mamą wszystko, włącznie z tortem.

Nasz skarb

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-16, 12:14   #1658
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:

ale pospalas ale nalezalo Ci sie, a co!!

ja mam dzisiaj jakis przyplyw energii... oby pozostal na dluzej
Stary 2013-02-16, 12:24   #1659
kliwia
Zakorzenienie

ja tam robilam roczek w lokalu by nie stac przy garach i zeby nie musiec na blysk domu sprzatac, i zeby sie odstrzelic i wyjsc z domu, i zeby w ogole nie odczuc zmeczenia tego dnia wiec na luzie w lokalu i zeby mi sie ludzie po domu nie szwedali, zwalszcza dzieci

bylismy na spacerze, zuzka szybko odpadla, bo wstala dzis o 6.20 szkoda ze jak do zlobka idzie to tak sama nie wstaje ale przynajmniej w nocy dala pospac kupiłam kawe do ekspresu, i poszlismy umowic sie do znajomych na jutro na basen, ja plywac z kumpela nie bedziemy z kobiecych przyczyn - a mezowie beda za to, i zuzka z nimi a my pogadamy o piertdach przy kawce

ostatnio nie mowilam wam, plywamy na basenie, i zuzka zobaczyla jak tata z corka zjezdza na tej duzej zjezdzalni, i ze ona tez tam chce, to mowie ok, jakos wyhamuje i nie wejdziemy ostro do wody na glebokosc, weszlysmy po schodach na gore, weszlysmy do rury, i zjezdzamy na siedzaco, ale jakiegos speeda dostalysmy ze nie udalo mi sie wyhamowac, ze i tak weszleymy pod wode, ale zuzka ok to zniosla, stwierdzila ze znowu chce, ale na gorze sie rozmyslila jednak najgorzej ze ludzi musialysmy przepuszczac, a schodki waziutkie i krete. pomyslodawca schodow nie pomyslal, ze ktos jednak sie rozmysli ze zjazdu
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 12:31   #1660
bzyczka1
Zakorzenienie

ja tam na obie imprezy posprzątałam normalnie jak na codzień i odstawiona też byłam i wypoczęta. W żadnej z tych czynności mi to nie przeszkodziło a dzieci po domu mi nie przeszkadzają

Nasz skarb
Stary 2013-02-16, 12:32   #1661
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
no zobacz i rozumiem,że dalej chce funkcje piastować?
no baaa

Cytat:

Cześć
brzmi pysznie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
bylismy na spacerze, zuzka szybko odpadla, bo wstala dzis o 6.20 szkoda ze jak do zlobka idzie to tak sama nie wstaje ale przynajmniej w nocy dala pospac kupiłam kawe do ekspresu, i poszlismy umowic sie do znajomych na jutro na basen, ja plywac z kumpela nie bedziemy z kobiecych przyczyn - a mezowie beda za to, i zuzka z nimi a my pogadamy o piertdach przy kawce

ostatnio nie mowilam wam, plywamy na basenie, i zuzka zobaczyla jak tata z corka zjezdza na tej duzej zjezdzalni, i ze ona tez tam chce, to mowie ok, jakos wyhamuje i nie wejdziemy ostro do wody na glebokosc, weszlysmy po schodach na gore, weszlysmy do rury, i zjezdzamy na siedzaco, ale jakiegos speeda dostalysmy ze nie udalo mi sie wyhamowac, ze i tak weszleymy pod wode, ale zuzka ok to zniosla, stwierdzila ze znowu chce, ale na gorze sie rozmyslila jednak najgorzej ze ludzi musialysmy przepuszczac, a schodki waziutkie i krete. pomyslodawca schodow nie pomyslal, ze ktos jednak sie rozmysli ze zjazdu
Milej kawki z koleżanką
A co do zjeżdżalni czasem tak jest, ja sama kiedyś się rozmyśliłam

Hej! Jestem przymarznięta do szpiku byłam na działce z tż (on jeszcze jest) bo musimy spiłować trochę muru (gapa murarz nie zostawił w kilku oknach węgarka) aby okna się ładnie wpasowały i jeszcze parę rzeczy pod okna ja przyjechałam ale za godzinę jadę do męża z ciepłą herbatką i jakąś przegryzkę mu zawiozę

a w ogóle dzwonili z okien że nasze już są wyprodukowane nic tylko montować no ale musimy jeszcze właśnie to pokończyć i w marcu będziemy zakładać okna i prąd

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2013-02-16 o 12:35
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-16, 12:40   #1662
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

my roczek tez w domu ale na słodko tylko bo u mnie w rodzinie nie ma zwyczaju, zeby na roczek robic impreze typu obiady itd... jest tort, rózne ciacha, szampan itp...
ale chrzciny w lokalu
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 13:06   #1663
iwka28
Wtajemniczenie

Cześć

Magda - jak babcia?

Cytat:
Czesc Żoneczki

U nas 30 tc rozpoczęty w pepku mam 95 cm wydaje mi się że brzuszek jest wielki i przytyłam w udach Choroba przeszła został lekki katar.

Wczoraj kupiłam pierwszy raz farbę Biokap Nutricolor, która nie ma amoniaku ani rezorcyny i jest niby w 90% naturalna Mam nadzieję że kolor wyjdzie taki jak chcę
A wieczorem idę na koncert do filharmonii ciekawe czy małemu sie spodoba. Przez ostatni tydzień codziennie właczałam radio RMF classic na tyle głosno żeby mały słyszał muzykę i zawsze się ruszał
Miłego koncertu, mnie filharmonia bardzo odstresowywuje.

Cytat:

Cześć
Matko kochana, ile będzie gości???? Żebyś siłę miała świętować po takim gotowaniu

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
no baaa

brzmi pysznie

Milej kawki z koleżanką
A co do zjeżdżalni czasem tak jest, ja sama kiedyś się rozmyśliłam

Hej! Jestem przymarznięta do szpiku byłam na działce z tż (on jeszcze jest) bo musimy spiłować trochę muru (gapa murarz nie zostawił w kilku oknach węgarka) aby okna się ładnie wpasowały i jeszcze parę rzeczy pod okna ja przyjechałam ale za godzinę jadę do męża z ciepłą herbatką i jakąś przegryzkę mu zawiozę

a w ogóle dzwonili z okien że nasze już są wyprodukowane nic tylko montować no ale musimy jeszcze właśnie to pokończyć i w marcu będziemy zakładać okna i prąd
Ale super, coraz bliżej końca budowy.

Zbieram się zaraz i jedziemy do ikea, teraz moja kolej na przepuszczenie kasy, mamy kupić w sumie 2 rzeczy, ale jestem realistką i wiem, że na 2 się nie skończy

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 13:19   #1664
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
My roczek podobnie jak chrzciny...mniej rzeczy na ciepło było. Ale robiłam sama z mamą wszystko, włącznie z tortem.
My chrzciny mielismy w lokalu- lepiej było, bo obsługa A na roczek sama wojowałam, nikt mi nie mógł pomóc bo my w de, dlatego zdychałam no, ale jestem z siebie i tak dumna

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 13:52   #1665
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 17:35   #1666
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

ale mam dzisiaj duzo energii az sama siebie nie poznaje cala chalupke wysprzatalam, paznokietki pieknie wymalowane i mysle co by tu dalej dzialac az bym nawet na to party poszla ale tz powiedzial ze mam zostac w domu bo sie doprawie, a to nie jest wskazane... wiec zostajemy w domku
Stary 2013-02-16, 18:40   #1667
martucha84
Zakorzenienie

jestem wykonczona
bylo super mimo ze knajpy nie moje klimaty ale potanczylam wysmialam sie jak durna a dzis jeszcze cudowny czas z Gucia

wlasnie skonczylismy z Patem !! razem od poczatku do konca robic ktosiowy sernik.. a co

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
dam znac

Cytat:
cudnownie!!!!

Cytat:
a dzieci po domu mi nie przeszkadzają
ja obie imprezy robilam w domu ale wolalabym w lokalu - tylko ze wzgledu na to ze nie musialabym nic przygotowywac, bo akurat jak jest duzo ludzi dzieci jest gwar i wesolo - bardzo lubie

Cytat:
ale mam dzisiaj duzo energii az sama siebie nie poznaje cala chalupke wysprzatalam, paznokietki pieknie wymalowane i mysle co by tu dalej dzialac az bym nawet na to party poszla ale tz powiedzial ze mam zostac w domu bo sie doprawie, a to nie jest wskazane... wiec zostajemy w domku
przyplyw sil

wyciagnelam ciacho ktosi z pieca jesli smakuje tak ja wyglada..... to pycha
Stary 2013-02-16, 20:09   #1668
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość

Ale super, coraz bliżej końca budowy.
Zawsze to krok bliżej

Jestem w ogóle bez sił spać mi się chce i w ogóle jakby ktoś ze mnie energię wyciągnął to tak a propos Ciebie Sambuś
Stary 2013-02-16, 20:28   #1669
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Jestem w ogóle bez sił spać mi się chce i w ogóle jakby ktoś ze mnie energię wyciągnął to tak a propos Ciebie Sambuś
ej ej to ja pilam do 2.40! i wstalam o 6!!!!!

KTOSIAAAAAA SERNIK BOSKI!!!!!! tylko zastanawiam sie czy aby nastepnym razem nie dac mniej budyniu bo jest go ciut wiecej niz sera i jest bardziej budyniowe niz sernikowe aleeeee jest fantastyczne!!!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-16, 20:35   #1670
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie nie ma zwyczaju, by na urodziny robić wielkie imprezy, raczej na słodko.

Cytat:
ja tam na obie imprezy posprzątałam normalnie jak na codzień i odstawiona też byłam i wypoczęta. W żadnej z tych czynności mi to nie przeszkodziło a dzieci po domu mi nie przeszkadzają
Też jestem tego zdania, że można wszystko tak zorganizować, żeby nie zmęczyć się ani trochę. Kobietka, która robiła mi mięsa za robotę wzięła 90zł, a miałam pieczeń ze schabu, gołąbki, piersi z kurczaka z 3 różnymi nadzieniami i udka faszerowane. Przyjaciółka sama zaproponowała upieczenie ciast. A zrobienie sałatek męczące nie jest. Oszczędność w porównaniu z chrzcinami w lokalu, gdzie miałabym o połowę mniej jedzenia - 500zł.

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
jestem wykonczona
bylo super mimo ze knajpy nie moje klimaty ale potanczylam wysmialam sie jak durna a dzis jeszcze cudowny czas z Gucia

wlasnie skonczylismy z Patem !! razem od poczatku do konca robic ktosiowy sernik.. a co

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

dam znac

cudnownie!!!!

ja obie imprezy robilam w domu ale wolalabym w lokalu - tylko ze wzgledu na to ze nie musialabym nic przygotowywac, bo akurat jak jest duzo ludzi dzieci jest gwar i wesolo - bardzo lubie

przyplyw sil

wyciagnelam ciacho ktosi z pieca jesli smakuje tak ja wyglada..... to pycha
Zazdroszczę spotkania!!!
Wyję z rozpaczy, że mieszkam tak daleko
Ciacho będzie pyszne, zobaczysz Będziesz mnie kochać za nie tak jak za ktosibu
Stary 2013-02-16, 20:40   #1671
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:

KTOSIAAAAAA SERNIK BOSKI!!!!!! tylko zastanawiam sie czy aby nastepnym razem nie dac mniej budyniu bo jest go ciut wiecej niz sera i jest bardziej budyniowe niz sernikowe aleeeee jest fantastyczne!!!!!
ja dalam wiecej sera jakies 800 g i bylo pyszne

Ana mozliwe ze cala Twoja energia jest u mnie, ale w takim razie juz Ci jej nie oddam ostatni miesiac to byla katorga wiec dzisiaj mila odmiana haha
Stary 2013-02-16, 20:43   #1672
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:

Tak, bo to taki "budnik" bardziej niż sernik Albo możesz zwiększyć proporcje masy serowej w wiaderku i tak jest 1kg
Stary 2013-02-16, 21:26   #1673
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę spotkania!!!
Wyję z rozpaczy, że mieszkam tak daleko
Ciacho będzie pyszne, zobaczysz Będziesz mnie kochać za nie tak jak za ktosibu
nie lubie ktosibu bo za każdym razem mi sie waży!

Cytat:
ja dalam wiecej sera jakies 800 g i bylo pyszne
tez tak bede musiala zrobic
ale jest przepyszne

Cytat:
Tak, bo to taki "budnik" bardziej niż sernik Albo możesz zwiększyć proporcje masy serowej w wiaderku i tak jest 1kg
maz mi kupil wiaderko polkg
le jest i tak pycha
tylko nastepnym razem dam wiecej sera
Stary 2013-02-17, 08:28   #1674
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

u nas drogo wychodzą imprezy w lokalu. W domu połowę kosztów. Na chrzciny się narobiłyśmy (pomagała mi teściowa i mama i szwagierka), ale na roczek zaprosiłam na 17 na tort, ciasto i sałatkę jakies mieso upieklam i tyle.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 10:01   #1675
baja_86
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Bajusia dobrej zabawy jutro!!!

Ktosik sałatka wyszła rewelacyjna! Dałam faktycznie dwa te lososie dorzucilam pomidora i końcówkę kielkow posypalam tymi prazonymi pestkami dyni. Sosu nie znalazłam w biedrze ale zrobiłam jogurtowo paprykowo ziolowy. Pycha
Dziękuje, super było, rano podnieść z łóża sę nie mogłam, takie mam zakwasy choć na sali gdzie tańczyłyśmy było bardzo zimno i dziś jestem pociągająca

Cytat:
Czesc Żoneczki

gold nadziwić się nie mogę, że tak czas płynie szybko, 30 tc jeszcze trochę i mały będzie na świecie
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 10:03   #1676
śliweńka
Zakorzenienie

u nas na roczek będzie jakoś 10 osób więc zrobimy w domu, zapewne wszyscy długo nie będą siedzieć, więc szału nie będzie

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 11:40   #1677
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
nie żyłabym w tej chwili...

Cytat:
Ana mozliwe ze cala Twoja energia jest u mnie, ale w takim razie juz Ci jej nie oddam ostatni miesiac to byla katorga wiec dzisiaj mila odmiana haha

Dawaj ją z powrotem

Nie wiem co się dzieję, czy znowu jakieś przeziębienie czy taka pogoda, ale jestem połamana i śpiąca... a co za tym idzie nic mi się nie chce...

Pomimo, że poszłam spać o 23 a wstałam po 9... a czuję się jakbym spała z 4h
Stary 2013-02-17, 12:18   #1678
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Ana gdzie nasze sily skoro Ty ich nie masz a ja juz dzisiaj tez nie?
Stary 2013-02-17, 14:40   #1679
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
nie lubie ktosibu bo za każdym razem mi sie waży!

tez tak bede musiala zrobic
ale jest przepyszne

maz mi kupil wiaderko polkg
le jest i tak pycha
tylko nastepnym razem dam wiecej sera
Ale mnie i tak kochasz?
Nie rozumiem czemu Ci się waży ktosibu, ja teraz na święta robiłam drugi raz i wyszło tak samo jak za pierwszym razem, bez problemu
U mnie w biedronce nie ma pół kg wiaderek W kauflandzie widziałam.
Stary 2013-02-17, 17:19   #1680
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mnie i tak kochasz?
Nie rozumiem czemu Ci się waży ktosibu, ja teraz na święta robiłam drugi raz i wyszło tak samo jak za pierwszym razem, bez problemu
U mnie w biedronce nie ma pół kg wiaderek W kauflandzie widziałam.
pewnie ze cie kocham!! miloscia wielka!!!
a ja nie kupilam sera w biedronce kupilam w leclercu serek na sernik i dodalam do niego cukier z prawdziwa wanilia

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości