|
|
#1651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Cytat:
![]() ![]() mnie ostatnio tz raczy komplementami typu "zbrzydlas", "ooo troche cie poszerzylo" itd doszukuje sie oznak corki hahah no ale faktycznie ostatnio sie pomierzylam i w talii mam 3 cm wiecej i w biuscie tak samo... a waga ani drgnie z tych wymiotow... to mnie akurat cieszy bo i tak "dzieki tarczycy" sporo przytylam i nie chcialabym za duzo przytyc dodatkowo w ciazy...---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
Samba hihi, a no matki dla swoich dzieci potrafią zrobić wieele ja siedziałam w kuchni 2 dni, potem 2 dni zdychałam bo mnie plecy bolały i w ogóle byłam nieżywa ![]() Dobrze, że już się lepiej czujesz a mleko z czosnkiem to ubóstwiam... ania20m prawdziwa pani domu zdjęcia ciast poproszę ![]() Magda zdrówka dla babci Maja robi furorę zdjęciem które ostatnio wstawiłaś na fb ![]() Marta faktiko romantiko dawno torta bezowego nie jadłam....
|
#1653 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pomagała mi moja mama i bratowa.
|
|
|
|
|
#1654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ide na zadne urodziny zeby sie nie doprawic!! ![]() i tak duzo tego jak na 3 osoby ale na pewno bedzie mega smaczne jak wszystko wlasnorecznie zrobione
|
|
|
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
My i chrzciny i roczek w domu robiliśmy
Ktosia chyba też i Scio Pospałam do 11,30...ale żeby nie było zbyt pięknie to Lilka szalała po mieszkaniu od 3 do 6!!i spała do 12. Ciekawe kiedy pójdzie spać na noc. W ogóle pierwszy raz od dawna wstałam później niż tż
|
|
#1656 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wszystko brzmi pysznie Cytat:
A roczek robiliśmy na słodko tylko. Cześć! Już po korepetycjach, zaraz zmykam na zakupy
|
|||
|
|
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
My roczek podobnie jak chrzciny...mniej rzeczy na ciepło było. Ale robiłam sama z mamą wszystko, włącznie z tortem.
|
|
#1658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nalezalo Ci sie, a co!! ![]() ja mam dzisiaj jakis przyplyw energii... oby pozostal na dluzej
|
|
|
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam robilam roczek w lokalu by nie stac przy garach i zeby nie musiec na blysk domu sprzatac, i zeby sie odstrzelic i wyjsc z domu, i zeby w ogole nie odczuc zmeczenia tego dnia
wiec na luzie w lokalu i zeby mi sie ludzie po domu nie szwedali, zwalszcza dzieci bylismy na spacerze, zuzka szybko odpadla, bo wstala dzis o 6.20 szkoda ze jak do zlobka idzie to tak sama nie wstaje ale przynajmniej w nocy dala pospac kupiłam kawe do ekspresu, i poszlismy umowic sie do znajomych na jutro na basen, ja plywac z kumpela nie bedziemy z kobiecych przyczyn - a mezowie beda za to, i zuzka z nimi ![]() ![]() a my pogadamy o piertdach przy kawce ostatnio nie mowilam wam, plywamy na basenie, i zuzka zobaczyla jak tata z corka zjezdza na tej duzej zjezdzalni, i ze ona tez tam chce, to mowie ok, jakos wyhamuje i nie wejdziemy ostro do wody na glebokosc, weszlysmy po schodach na gore, weszlysmy do rury, i zjezdzamy na siedzaco, ale jakiegos speeda dostalysmy ze nie udalo mi sie wyhamowac, ze i tak weszleymy pod wode, ale zuzka ok to zniosla, stwierdzila ze znowu chce, ale na gorze sie rozmyslila jednak
|
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam na obie imprezy posprzątałam normalnie jak na codzień i odstawiona też byłam i wypoczęta. W żadnej z tych czynności mi to nie przeszkodziło
a dzieci po domu mi nie przeszkadzają
|
|
#1661 | ||
|
Zakorzenienie
|
no baaa
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do zjeżdżalni czasem tak jest, ja sama kiedyś się rozmyśliłam Hej! Jestem przymarznięta do szpiku byłam na działce z tż (on jeszcze jest) bo musimy spiłować trochę muru (gapa murarz nie zostawił w kilku oknach węgarka) aby okna się ładnie wpasowały i jeszcze parę rzeczy pod okna ja przyjechałam ale za godzinę jadę do męża z ciepłą herbatką i jakąś przegryzkę mu zawiozę ![]() a w ogóle dzwonili z okien że nasze już są wyprodukowane ![]() ![]() nic tylko montować ![]() no ale musimy jeszcze właśnie to pokończyć i w marcu będziemy zakładać okna i prąd
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2013-02-16 o 13:35 |
||
|
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
my roczek tez w domu
ale na słodko tylko bo u mnie w rodzinie nie ma zwyczaju, zeby na roczek robic impreze typu obiady itd... jest tort, rózne ciacha, szampan itp...ale chrzciny w lokalu
|
|
|
|
#1663 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Magda - jak babcia? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Zbieram się zaraz i jedziemy do ikea, teraz moja kolej na przepuszczenie kasy, mamy kupić w sumie 2 rzeczy, ale jestem realistką i wiem, że na 2 się nie skończy
|
|
#1664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na roczek sama wojowałam, nikt mi nie mógł pomóc bo my w de, dlatego zdychałam
|
|
#1665 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
ale mam dzisiaj duzo energii
az sama siebie nie poznaje cala chalupke wysprzatalam, paznokietki pieknie wymalowane i mysle co by tu dalej dzialac az bym nawet na to party poszla ale tz powiedzial ze mam zostac w domu bo sie doprawie, a to nie jest wskazane... wiec zostajemy w domku
|
|
|
|
#1667 | ||
|
Zakorzenienie
|
jestem wykonczona
![]() bylo super mimo ze knajpy nie moje klimaty ale potanczylam wysmialam sie jak durna a dzis jeszcze cudowny czas z Gucia ![]() wlasnie skonczylismy z Patem !! razem od poczatku do konca robic ktosiowy sernik.. ![]() a co![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- dam znac ![]() ![]() Cytat:
ja obie imprezy robilam w domu ale wolalabym w lokalu - tylko ze wzgledu na to ze nie musialabym nic przygotowywac, bo akurat jak jest duzo ludzi dzieci jest gwar i wesolo - bardzo lubie Cytat:
![]() ![]() ![]() przyplyw sil ![]() ![]() ![]() wyciagnelam ciacho ktosi z pieca ![]() ![]() jesli smakuje tak ja wyglada..... to pycha ![]()
|
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze to krok bliżej
![]() Jestem w ogóle bez sił spać mi się chce i w ogóle jakby ktoś ze mnie energię wyciągnął to tak a propos Ciebie Sambuś
|
|
|
|
#1669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
KTOSIAAAAAA SERNIK BOSKI!!!!!! tylko zastanawiam sie czy aby nastepnym razem nie dac mniej budyniu bo jest go ciut wiecej niz sera i jest bardziej budyniowe niz sernikowe aleeeee jest fantastyczne!!!!!
|
|
|
#1670 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wyję z rozpaczy, że mieszkam tak daleko Ciacho będzie pyszne, zobaczysz Będziesz mnie kochać za nie tak jak za ktosibu
|
|||
|
|
|
#1671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakies 800 g i bylo pyszne ![]() Ana mozliwe ze cala Twoja energia jest u mnie, ale w takim razie juz Ci jej nie oddam ostatni miesiac to byla katorga wiec dzisiaj mila odmiana haha
|
|
|
|
|
#1672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo możesz zwiększyć proporcje masy serowej w wiaderku i tak jest 1kg
|
|
|
|
|
#1673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez tak bede musiala zrobic ale jest przepyszne ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() le jest i tak pycha ![]() tylko nastepnym razem dam wiecej sera
|
|
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
u nas drogo wychodzą imprezy w lokalu. W domu połowę kosztów. Na chrzciny się narobiłyśmy (pomagała mi teściowa i mama i szwagierka), ale na roczek zaprosiłam na 17 na tort, ciasto i sałatkę
jakies mieso upieklam i tyle.
|
|
|
|
#1675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
choć na sali gdzie tańczyłyśmy było bardzo zimno i dziś jestem pociągająca Cytat:
|
||
|
|
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
u nas na roczek będzie jakoś 10 osób więc zrobimy w domu, zapewne wszyscy długo nie będą siedzieć, więc szału nie będzie
|
#1677 | |
|
Zakorzenienie
|
nie żyłabym w tej chwili...
Cytat:
Dawaj ją z powrotem ![]() Nie wiem co się dzieję, czy znowu jakieś przeziębienie czy taka pogoda, ale jestem połamana i śpiąca... a co za tym idzie nic mi się nie chce... Pomimo, że poszłam spać o 23 a wstałam po 9... a czuję się jakbym spała z 4h
|
|
|
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
Ana gdzie nasze sily skoro Ty ich nie masz a ja juz dzisiaj tez nie?
|
|
|
|
#1679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie rozumiem czemu Ci się waży ktosibu, ja teraz na święta robiłam drugi raz i wyszło tak samo jak za pierwszym razem, bez problemu ![]() U mnie w biedronce nie ma pół kg wiaderek |
|
|
|
|
#1680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja nie kupilam sera w biedronce kupilam w leclercu serek na sernik i dodalam do niego cukier z prawdziwa wanilia ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.

Choroba przeszła
Mam nadzieję że kolor wyjdzie taki jak chcę 

zdjęcia ciast poproszę
Maja robi furorę zdjęciem które ostatnio wstawiłaś na fb
ale zrobiłam jogurtowo paprykowo ziolowy. Pycha

w wiaderku i tak jest 1kg