|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVIII
Cytat:
Działa. Ona jest w rajstopach?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#752 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Isana ma glicerynę wysoko, a gliceryna mnie zapycha. Dlatego niiiigdy nie nałożę jej na paszczę i staram sie nie dotykać wlosami gęby jak mam ją na lbie ![]() I kokos mnie zapycha. Cytat:
No wiesz...marsz na pocztę, stanie w kolejce do okienka, wypatrywanie listonosza ![]() 2. No, kolejna zarażona ![]() Cytat:
2 . 3. Dużo serkow chudych i wieśniakow, i dużo kurczaka Cytat:
![]() A konkretnie to rożne. Takie, żeby w skladzie miało jaknajwiecej bialka a jaknajmniej węglowodanow....w sumie ostatnio namówić sie dalam w sklepie sportowym na worek 2 kg za 200 zl...no ale dobre jest to. A najchętniej Ostrowię. Dużo bialka, malutko węgli i taniutka, coś kolo kg ok 30 - 40 zł. Choć w smaku okropna. Cytat:
http://allegro.pl/bialko-ostrowia-wp...022055927.html link przypadkowy ![]() 2. No ja jestem z natury ruda( taki truskawkowy blond) więc mnie chwyta rudość hennowa na amen. Z bronzami podobno jest trudniej, bo to już nie czysta wżerający sie czerwony barwnik, tylko mieszanki. 3. No jest haczyk, jest. Za duzo bialka obciąża wontrobę, a duzo za dużo może uszkodzić nerki dlatego trzeba uważać. Ale to nie tylko picie odżywek bialkowych, ale ogolnie zwykle białko, takie w normalnej diecie jedzeniowej. Cytat:
![]() I jeszcze ma to nieszczęście,że każdy dodatkowy kilogram wygląda na niej jak 3 na innym ludziu
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-02-16 o 15:23 |
||||||
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
|
#754 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z gazetowego fotoforum: Cytat:
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2013-02-16 o 15:27 |
||
|
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#758 | |||
|
BAN stały
|
Nieprawda!
Pisząc o cherbacie, nie widziałem jeszcze Twojego posta Jeśli macham znad cherbaty, a nie znad kawy, to wiedz, że coś się działo ![]() Cytat:
Cytat:
![]() O rozdzielaniu żens igłą ja pisałem ![]() No patrz, a myślałem, że gliceryna nie ma takich właściwości ![]() "Kupiłam worek 200kg" Cytat:
![]() --- A kozieradka dobra jest na trawienie, więc jeśli na włosy nie pomoże, to chociaż na coś
|
|||
|
|
|
#759 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#760 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello. żyję i kuń mnie nie zjadł
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#761 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. zaiste spooro, ja raz dziennie bardzo czubata lyzke - nie wiem ile to gram. Te 30 to ile lyzek/lyzeczek? 3. o, mialam, bardzo mi smakowala, zwlaszcza waniliowa
|
|
|
|
|
#762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. No sporo ale nie aż tak bardzo. Ale...ja nie jem kurczaka wogole bo nienawidzę, ryby żadko bo nie lubię, jaja też nie bardzo...a z twarogowych tylko serek wiejski czasem. Także tak normalnie to praktycznie białka nie wrzucam w siebie... 3 lyżki dziennie 3. Lokropna była ![]() Ale pod koniec worka już wchodzila pięknie ![]() Edit. Teraz dopiero przeczytalam w zacytowanym przez Ciebie poście.....w sumie 30 gram... ,mialo być 3 x dziennie = 30 gram. Cholera...chyba jednak niespanie po nocy zaczyna mi zdecydowanie nie slużyć.... Idę chyba spać . Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-02-16 o 16:29 |
|
|
|
|
#763 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. ja wcinam sporo: tatary, jajka, kurak, ryby, tofu, miso. Twarogow i wiesniaka tez nie lubie. A odzywki zzeram pewnie z 15-20 gram dziennie bo biore czubata lyzeczke. 3. dobranoc
|
|
|
|
|
#764 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a ja byłąm w galeri...koło parkingu podchodzi pani-płaszcz, botki, bluzka z dzetami czy jak in tam...tleniony blont i tapir i ...prosi mnie o kase na jedzenie
|
|
|
#765 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#766 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tylko zewnetrznie przetestuje nalozylam na brode wyglada jak kupa
|
|
#768 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Specjalnie dla Flo- końskie zady
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#769 |
|
Piers do przodu
|
z piankąSzatą - błysk w uśmiechu to mało powiedziane ale muszę jednak odwiedzić periodontologa, bo podobnież mam nieco rozpulchnione dziąsła klątwa Baru działa ![]() Win - zgrabniutkie zady
|
#770 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
#771 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Się wypowiedziałem ![]() A! Podobno palona kocimiętka ma właściwości zbliżone do marihuany, próbował ktoś?
|
||
|
|
|
#772 |
|
To ja :)
|
O hesusie, jak nudno gra ten Happysad... Zwłaszcza, że przed nimi Łąki Łan dał taki pokaz, że szczęki długo nie mogłam zebrać... Bo że przy perkusji siedzi wielki motyl itp., to norma, ale w pewnym momencie nad publicznością przeleciał biskup i obsypał ją kwiatami, a potem ze sceny oblał wodą... Nie, dziś jeszcze nic nie piłam
![]() Czekam na Luxtorpedę i się nudzę przy tym Happysadzie...
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
Betty, ja używałam balsamu z Venity, on nie chciał mi się wypłukać
![]() Joł znad marazmu |
|
|
|
#774 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No mam taką cieniutką igiełkę i lekko przebijam i już ![]() Cytat:
![]() Wcieram niedługo więc nie wiem czy działa ![]() Cytat:
![]() A co wg Ciebie znaczy okropna w smaku? I miałam pytać o haczyk, ja się trochę boję bo miałam juz kłopot z nerkami i skąd będę miała wiedzieć czy nie przedawkowałam białka? ![]() Mnie nie tyle chodzi o kolor co o siwe kłaki, gdyby nie one to bym nie farbowała fogle ![]() Oooo i jak smakuje?takiej jeszcze nie miałam Cytat:
![]() Dobrze ze tak nie pachnie Cytat:
Cytat:
|
|
#775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. przeczytalam "znad morza" ![]() zafixowalam maska pryszczata brode i wypachniona l'Agentem od Ju
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
|
#777 |
|
BAN stały
|
--- Oeeesuuu, jakie NUDY ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Nie zauważyłem |
|
|
|
#778 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#780 |
|
Konto usunięte
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39274571]
Ten teges, przesył do Cię poleci w poniedziałek Chyba owinę to toną bombli po tym co widziałem w wątku bulwersującym (atomek 10 ml strzaskany na kilka części przez naszych cwaniaków z PP) ![]() Macham znad 2-tygodniowego urlopu ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- To się do Klopa przejdź
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.

Na czym polega "zapychanie" i czy u kazdego przebiega identycznie? Ropne gule? Nieropne gule? Male krostki? Biale podskorne? Zaskorniki? I po jakim czasie od odstawienia zapychacza efekt znika?
z założeniem: włosy mi się przetłuszczają, to nie będę odżywkować 

z pianką
Czy to nie ten wątek?