Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-16, 16:00   #331
monicar
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X

Waniliowymakeup osoba, która żałuje i wstydzi się tego, co zrobiła nie zachowuje się tak jak ona i nie pisze takich rzeczy na drugi dzień po takim cyrku.
monicar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 16:02   #332
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Waniliowymakeup osoba, która żałuje i wstydzi się tego, co zrobiła nie zachowuje się tak jak ona i nie pisze takich rzeczy na drugi dzień po takim cyrku.
dokładnie, ona tez ma palce, język i może sama się wytłumaczyć skoro aż taaaaaak baaaaaaardzo żałuje, nie musisz tego robić za nią.
Tzn. nie ty monicar tylko waniliowa
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 16:04   #333
waniliowymakeup
Raczkowanie

GG do waniliowymakeup

no dobra, rozumiem, że jest obowiązek tłumaczenia się ze swoich głupot przed wszystkimi

odchudzanie

Przed wyruszeniem w drogę należy zebrać drużynę
Ku chwale Helma!
waniliowymakeup jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 16:04   #334
Adamantium01
Karo

Cytat:
Napisane przez waniliowymakeup Pokaż wiadomość
bo myślę, że już dość tych dyskusji i chwalenia się kto co ma zapisane na dysku. to naprawdę potrafi człowieka dobić i zdołować i sprawić, że żyje w strachu gdzie się nie ruszy. też to miałam.
z mojej strony tyle, miłego weekendu dziewczyny
no na szczęscie nie ty o tym decydujesz
Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 16:06   #335
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
no dobra, rozumiem, że jest obowiązek tłumaczenia się ze swoich głupot przed wszystkimi
weź ty juz przestań ją tłumaczyć bo robisz i sobie i jej niezbyt fajną reklamę.
Stary 2013-02-16, 16:07   #336
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
nikt jej nic nie każe robić Każdy ma swoją definicję kultury osobistej.
monicar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 16:08   #337
Annaluka
Zakorzenienie

Cytat:
no ok, jak chcecie, ja tylko mówię, że wiem jak to może boleć i mi jej szkoda, bo sama to przechodziłam (choć nie przez takie dramatyczne występy jak jej live )

---

och, tak czułam, że z niej przejdzie chwała na mnie mam się kajać, że zdradziłam prywatną rozmowę? okej, wybaczcie, to się więcej nie powtórzy i nie, niczego mi nie kazała pisać. osoby, które siedzą tu dłużej, wiedzą co sama "wyrabiałam" i przez to "przechodziłam"

no, a jak to ktoś do jej pracodawcy wyśle, to świadczy tylko o jego poziomie. żyjmy w przeświadczeniu, że człowiek się nie zmienia, a jak narobi głupot, to można mu to do końca świata wypominać
No to niezła z Ciebie koleżanka Na miejscu Małej Czarnej czułabym się jeszcze bardziej dobita. Wpadłaś tu jak ''po ogień'' i zaraz znikasz... Hmm, może po prostu chciałaś się ''wybić'' na tym i zostać zauważona? Bo ja tutaj dobrych intencji nie widzę.

Cytat:
bo myślę, że już dość tych dyskusji i chwalenia się kto co ma zapisane na dysku. to naprawdę potrafi człowieka dobić i zdołować i sprawić, że żyje w strachu gdzie się nie ruszy. też to miałam.
z mojej strony tyle, miłego weekendu dziewczyny
O konsekwencja swojego zachowania powinna myśleć przed, a nie po. Nie od dzisiaj wiadomo, że wszystko co zostało raz wrzucone do sieci zostaje tam na zawsze.
Stary 2013-02-16, 16:13   #338
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Wystarczy , że przed Tobą się wytłumaczyła , a Ty przybiegłaś na wizaż
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 16:23   #339
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
dokładnie, a do tego od razu po wyparowaniu % z organizmu kasuje taki kompromitujacy filmik i nie wchodzi w publiczne dyskusje na ten temat - skoro tak jej wstyd i tak żałuje - co raczej nie ma miejsca. tej dziewczynie przeszkadzają negatywne,ale zarazem słuszne, komentarze, a nie fakt jak zachowała się przed kamerami - widać to jak na dłoni.
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 16:40   #340
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Wydaje mi się,że takie odpały jak rzucanie mięchem na wizji ( jakie to kobiece..), picie wódki itp. uskuteczniają osoby, które albo w życiu nie pracowały lub nie odczuły jak szybko można z pracy wylecieć i mieć problem z rozpoczęciem następnej.

Odpowiedzialny człowiek zwyczajnie nie usiadłby do "lajfa" z wódką To nie jest dziecko tylko dwudziestoparoletnia kobieta.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 16:46   #341
beznadziejniak
Łotewa

dajcie kiesiel będzie bitka

Przyszła Pani Prawnik raczej zdawała sobie sprawę z tego jakie skutki niesie picie alkoholu i rzucanie epitetami na tzw livie. Sama sobie tego naważyła i raczej nie zauważono po tym czynie skruchy więc po co bronić kogoś kto tej obrony nie chce ( bądz też prosi o nią w prywatnej rozmowie)...
beznadziejniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 16:47   #342
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
No to niezła z Ciebie koleżanka Na miejscu Małej Czarnej czułabym się jeszcze bardziej dobita. Wpadłaś tu jak ''po ogień'' i zaraz znikasz... Hmm, może po prostu chciałaś się ''wybić'' na tym i zostać zauważona? Bo ja tutaj dobrych intencji nie widzę.

O konsekwencja swojego zachowania powinna myśleć przed, a nie po. Nie od dzisiaj wiadomo, że wszystko co zostało raz wrzucone do sieci zostaje tam na zawsze.
Gdyby ludzie postępowali w/g te zasady nie byłoby niechcianych ciąż, zabójstw, gwałtów, wagarów, a nawet wielu milionerów.

Trochę się uczepiłyście małej czarnej-jest kozłem ofiarnym na swoje własne życzenie (alkohol...wódka! + youtube hangout nie jest dobrym połaczeniem), ale takie ciągłe dywagowanie o niej tez świadczy o poziomie rozmówcy. Ok, narobiła sobie 'siary'..OK..może jak się obudziła, nie zdawała sobie z tego sprawy..weszła na wizaz/ przeczytała komentarze pod filmikiem i dopiero zaczęło do niej docierać. Nie wszystko zawsze jest biało- czarne.
Przynajmniej teksty o ściąganiu filmiku i o konsekwencjach w przyszłości/ w pracy ( że ktoś ściągnął i wyśle pracodawcy...) ukazują i komentujących w niezbyt pozytywnym świetle. Nawet jeśli ktoś by miał ten filmik to co? rozumiem pośmiac się itp. ale osoba, która chciałaby to gdzieś kiedyś wysłać sama ma chyba z głową cos nie tak (zawiść, zemsta- tylko za co? chęć upodlenia kogoś? zastraszanie?- nie wiem). Życzycie jej źle czy co?

Co do walentynkowej Marzeny...jej cały filmik krzyczy: Urwa!!! Ja też chcę się trzymać z kims za rękę w ten kijowy dzień! Ja też chcę dostać te wszechobecne róże, kubki z miśkami i sercami! I ja chcę pość do zatłoczonego kina, a potem do przeludnionej restauracji!! Niech mnie ktoś pokocha!!!!!!!!!
Miało wyjść trochę sarkastycznie (?), ironicznie, może i cynicznie...a wyszedł żal, gorycz, smutek, nieuzasadnione pretensje do świata o to, że zakochani w tej jeden dzień w roku afiszują się z miłością. Gadała trochę jak taka zgorzkniała przez swoją samotność i wybredność 45- letnia ciotka- 'jestem taka fajna, a tylko jełopy się mną interesują'.
bentkuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 16:57   #343
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Każdy wyraził swoje zdanie i tyle. Raczej nie sądzę , że ktoś kto pije wódkę na live z mega żałosnymi tematami i wulgaryzmami teraz to przeżywa skoro dzień po live była zdziwiona i wyraźnie zadowolona jak ktoś się jej pytał czy ma kaca moralnego. Ale nie ma co się dłużej rozwodzić.
P.S. nie sądzę , że akurat ona potrzebuje ADWOKATA
bo ona ma ADWOKACA
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 16:59   #344
Annaluka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bentkuff Pokaż wiadomość
Przynajmniej teksty o ściąganiu filmiku i o konsekwencjach w przyszłości/ w pracy ( że ktoś ściągnął i wyśle pracodawcy...) ukazują i komentujących w niezbyt pozytywnym świetle. Nawet jeśli ktoś by miał ten filmik to co? rozumiem pośmiac się itp. ale osoba, która chciałaby to gdzieś kiedyś wysłać sama ma chyba z głową cos nie tak (zawiść, zemsta- tylko za co? chęć upodlenia kogoś? zastraszanie?- nie wiem). Życzycie jej źle czy co?
Jestem po prostu realistką. Sieć jest pełna psycholi, o czym świadczy akcja z Ciasteczkiem oraz przerabiane filmiki na YT. Może teraz ten filmik zostanie zapomniany, ale znając życie to wyjdzie on na światło dzienne w najmniej oczekiwanym momencie i wtedy będzie płacz.

Świat Internetu jest naprawdę mały. Ja przez ponad rok ukrywałam bloga przed znajomymi. A najlepsza przyjaciółka mnie przypadkiem odszukała i się zorientowała, że to ja.
Stary 2013-02-16, 17:12   #345
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
Co do walentynkowej Marzeny...jej cały filmik krzyczy: Urwa!!! Ja też chcę się trzymać z kims za rękę w ten kijowy dzień! Ja też chcę dostać te wszechobecne róże, kubki z miśkami i sercami! I ja chcę pość do zatłoczonego kina, a potem do przeludnionej restauracji!! Niech mnie ktoś pokocha!!!!!!!!!
Miało wyjść trochę sarkastycznie (?), ironicznie, może i cynicznie...a wyszedł żal, gorycz, smutek, nieuzasadnione pretensje do świata o to, że zakochani w tej jeden dzień w roku afiszują się z miłością. Gadała trochę jak taka zgorzkniała przez swoją samotność i wybredność 45- letnia ciotka- 'jestem taka fajna, a tylko jełopy się mną interesują'.
Stary 2013-02-16, 17:59   #346
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
bo ona ma ADWOKACA
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 18:05   #347
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
bo ona ma ADWOKACA

tekst miesiąca
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 18:14   #348
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:

Tak, jak coś się wrzuca do neta, to owszem. Zresztą dorosła kobieta wie, że jak się wdepnie w g., to smród będzie się za butem ciągnąć.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 18:16   #349
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
bo ona ma ADWOKACA
adwokac po advokacie
Ja jej nie zazdroszczę jeśli teraz ktoś będzie przesyłał link władzom dziekańskim czy pracodawcy niby sobie to sama zrobiła i nie wykazywała skruchy ale głupio tak...

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 18:44   #350
waniliowymakeup
Raczkowanie

GG do waniliowymakeup

A dziekani nie maja nic do roboty jak tylko ogladac durne filmiki, ktore ktos nageal po pijaku i za to wywalac z uczelni

odchudzanie

Przed wyruszeniem w drogę należy zebrać drużynę
Ku chwale Helma!
waniliowymakeup jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 18:46   #351
Atenya
summer vibes;)

Ten podryw był najlepszy z tego wszystkiego. Tak się chyba gada na czacie w pokoju dla dorosłych. (nie, nie wchodzę tam ).
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 18:52   #352
sylwoha
Zakorzenienie

Cytat:
A dziekani nie maja nic do roboty jak tylko ogladac durne filmiki, ktore ktos nageal po pijaku i za to wywalac z uczelni
dziekan jak dizekan, ale jako adwokat nigdy nie zdobedzie uznania jezeli to wycieknie i tyle
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 19:05   #353
Takajakaya
Wtajemniczenie

Pewnych rzeczy po prostu nie wypada robić. Dla jednych to oczywiste, dla innych nie

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 19:08   #354
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Może i mają co innego do roboty ale z tego co pamiętam to już jedna youtubowiczka straciła pracę z powodu filmiku...
Stary 2013-02-16, 19:08   #355
Princesska22
Zadomowienie

Coż...Od prawników wymaga się nieskazitelnego charakteru...Mała czarna go nie ma...dlatego równiez nie rozumiem osób broniących ją na tym forum czy gdziekolwiek indziej...To nie jest jakaś małolata, powinna wiedziec co wypada a co nie...
Princesska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 19:16   #356
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
dziekan jak dizekan, ale jako adwokat nigdy nie zdobedzie uznania jezeli to wycieknie i tyle
Akurat studenci prawa to grupa ludzi, którzy poza uczelnią odwalają "najgorsze" rzeczy- na zajęciach w garniakach, a poza murami alma mater...
Chyba jest jakaś niepisana zasada, że im nudniejszy (poważniejszy) kierunek, tym ludzie bardziej odreagowywują. Mam kilku dobrych znajomych, obecnie lekarze na specjalizacji bądź aplikanci prawa. Akurat są to faceci (może kobiety zachowują sie racjonalniej), z dziada pradziada lekarze/ prawnicy- szczerze to co oni odwalali i odwalają to przy małej czarnej pikuś.
Jedyny problem małej czarnej to, iż w Polsce (jak i ogólnie) od kobiet wymaga się zachowania aka grzeczna dziewczynka, z zasadami. Facet może sobie żartować, błaźnić się, a i tak jest lubiany i szanowany.
bentkuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 19:16   #357
alevE
Wiecznie niezdecydowana

Według mojego nauczyciela, ktory pracował w hotelu/jako kelner najgorsi do obsłużenia klienci/robiący niezłą trzodę są prawnicy. więc może nie ma tak źle
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.`

Mój skromny kosmetyczny blożek
alevE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 19:17   #358
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Może i mają co innego do roboty ale z tego co pamiętam to już jedna youtubowiczka straciła pracę z powodu filmiku...
Działała na szkodę firmy, to się zdarza i powinno dla innych byc przestroga że YT to miejsce publiczne a nie pogaduchy u kumpeli przy piwku.

Cytat:
Napisane przez Princesska22 Pokaż wiadomość
Coż...Od prawników wymaga się nieskazitelnego charakteru...Mała czarna go nie ma...dlatego równiez nie rozumiem osób broniących ją na tym forum czy gdziekolwiek indziej...To nie jest jakaś małolata, powinna wiedziec co wypada a co nie...
Czy chcarkteru to nie powiedziałabym ale nieposzlakowanej opini to na pewno.

I nie chodzi o to że zakazuje jej picia wódki, czy też przeklinania, czy czegokolwiek niech sobie robi co chce. Nie jest tez ważne to że jest kobietą. Cała sprawa rozchodzi sie o to że była tak bezmyślna że swoje zachowanie SAMA umieściła w necie.
Jak nie umie szanować siebie i swojej opinii to jak mam wierzyć że jej opinia jako prawnika będzie wykonana prawidłowo z zachowaniem szczególnej staranności?

Edytowane przez dacn
Czas edycji: 2013-02-16 o 19:20
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-16, 19:19   #359
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Akurat studenci prawa to grupa ludzi, którzy poza uczelnią odwalają "najgorsze" rzeczy- na zajęciach w garniakach, a poza murami alma mater...
Chyba jest jakaś niepisana zasada, że im nudniejszy (poważniejszy) kierunek, tym ludzie bardziej odreagowywują. Mam kilku dobrych znajomych, obecnie lekarze na specjalizacji bądź aplikanci prawa. Akurat są to faceci (może kobiety zachowują sie racjonalniej), z dziada pradziada lekarze/ prawnicy- szczerze to co oni odwalali i odwalają to przy małej czarnej pikuś.
Jedyny problem małej czarnej to, iż w Polsce (jak i ogólnie) od kobiet wymaga się zachowania aka grzeczna dziewczynka, z zasadami. Facet może sobie żartować, błaźnić się, a i tak jest lubiany i szanowany.
bo twoi znajomi nie robią tego w obiektywie kamerki przed oczami setki widzów.
Stary 2013-02-16, 19:23   #360
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Działała na szkodę firmy, to się zdarza i powinno dla innych byc przestroga że YT to miejsce publiczne a nie pogaduchy u kumpeli przy piwku.
Przy piwku może i nie ale przy wódeczce ?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości