|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1261 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
|
![]() ![]() |
![]() |
#1262 |
Rozeznanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Oj to zazdroszcze porodu
![]()
#1263 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1264 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki. Muszę się wygadać, bo jest mi strasznie źle.
Z moim Tż staram się nie rozmawiać o jego byłych. Jednak dziś znów się wywiązałą rozmowa, z któej, jak zawsze wynika, że lepiej się ubierały niż ja na początku znajomości, oczywiście łaziły do łóżka, i były jego wizytówkami, zabierał je na sylwestry, dyskoteki itp. Oczywiście dlatego, że miały gorzej niż, ja (mimo, że ładniej się ubierały) były biedne, dlatego jak mój tż z nimi był to czasem kupował im ubrania. Mi po kilku miesiącach (nie tygodniach) nie kupował, bo ja twierdzi miała w co się ubrać (tylko, że źle). Tylko, że żebym mogła sobie coś kupić zapieprzałam połowę wakacji przy zbiorach wszelkich i wtedy nikt mnie nie żałował, nie chciałąm nikogo prosić o kasę na nic. Wiedziałam, że sma dam sobie radę. A teraz to one wychodzą na te super, a ja byłam gruba, nieładnie ubrana i ogólnie porzucona przez rodziców, bo nie miałąm pokoju tak wyposażonego jak te biedne byłe. I tylko czasami z jego ust pada pytanie dlaczego mam takie niskie poczucie własnej wartoąci? Najpierw ojciec z matką we mnie nie wierzyli i wszyscy byli lepsi ode mnie, teraz on. Mam dość. Nigdy nie robię dostatecznie dobrze, by mnie pochwalić czy docenicć. Oczywiście to co robię jest niczym w porównaniu z tym co robi on, to oczywiste.
#1265 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Niezadowolencja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1266 |
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------
[/COLOR]Niezadowolencja ![]() Nie widzę związku? Może już zupełnie odleciałam i przestałąm myśleć. Ja sufitu oglądać nie chcę. Ja chcę tylko podobać się mojemu Tż, a nie słuchać (nawet niechcący jakie to one były. Zresztą jak o nie chodzi to mój tż potrafi kłamać, oczywiście dotyczy to tylko ich ilości, bo reszta jest jak najbardziej prawdziwa.
#1267 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie widzę związku? Może już zupełnie odleciałam i przestałąm myśleć. Ja sufitu oglądać nie chcę. Ja chcę tylko podobać się mojemu Tż, a nie słuchać (nawet niechcący jakie to one były. Zresztą jak o nie chodzi to mój tż potrafi kłamać, oczywiście dotyczy to tylko ich ilości, bo reszta jest jak najbardziej prawdziwa.[/QUOTE] Bo mi nie o tresc dowcipu chodzilo...tylko o to, ze Ty fajne poczucie humoru masz i zawsze cos podrzucilas a od jakiegos czasu nie ma Cie tu |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1268 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No tak, teraz rozumiem. Nie ma mnie, bo notoryczny brak czasu (mimo, że tż twierdzi, że mam go w nadmiarze) pozbawia mnie kolejnej przyjemności jaką było nawet chwilowe, ale zawsze, spędzenie z Wami chwilki. Ostatnie kilka tygodni obfituje w choroby, brak rozmów z Tż, padanie wieczorami na twarz, pracę i wyrzuty nie tylko sumienia. Ale jak to ja, wyjdę z tego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- No i zapomniałam, 5-go minęły 3 miesiące moich piersi ![]() No ale dość tego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- No ale jajeczka też są ![]() ![]() ![]() Cieszę się, że przynajmniej obcy mnie chwalą, zawsze to coś ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- No i żeby nie było, żarty nadal lubię i tego nic nie zmieni ![]() Małżeństwo pakuje się przed wyjazdem na wakacje: - Bożenko, dlaczego zabierasz też tę czarną sukienkę? - Och, no wiesz, ty tak źle pływasz... ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Mąż do żony: - Żądam rozwodu! - O nie kochany, wdową mnie wziąłeś i wdową zostawisz.
![]() |
#1269 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1270 | |
Raczkowanie
|
Mąż do żony:
- Słuchaj! Jak nie będziesz jęczała podczas seksu, to słowo daję - rozwiodę się z Tobą! Żona wzięła to sobie do serca, ale na wszelki wypadek przy następnym stosunku pyta męża: - Już mam jęczeć? - Nie teraz. Powiem Ci kiedy i wtedy zacznij - tylko głośno. Za jakiś czas mąż prawie w ekstazie: - Teraz jęcz, teraz! Żona: - Olaboga! Dzieci butów nie mają na zimę, ja w starej sukience chodzę, cukier podrożał... ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Ja wiem, że może kogoś to nudzić i biecuję, że to ostatni dowcip, ale musicie go przeczytać ![]() - Rano, w pracy, przy kawie rozmawiają dwie koleżanki: - Jak tam Twój wczorajszy sex? -beznadzieja... mąż przyszedł do domu, w 3 minuty zjadł obiad, potem 4 minuty bzykania i po dwóch minutach spał... A u Ciebie? - No u mnie rewelacja mąż przyszedł do domu, zabrał mnie na przepyszna romantyczną kolację. Później przez godzinę wracaliśmy do domu spacerkiem przez miasto, potem świece i godzina przecudownej gry wstępnej. Następnie godzina nieziemskiego sexu a na koniec wyobraź sobie, ze przez godzinę rozmawialiśmy czule ze sobą. Bajka po prostu! W tym samym czasie rozmawia ze sobą dwóch kolegów: - Jak tam Twój wczorajszy sex? - No *doborowo! Przychodzę do domu, obiad na stole, zjadłem, pobzykałem i zasnąłem! A u Ciebie? - U mnie? ku*wa, u mnie beznadzieja. Przychodzę-nie ma prądu bo zapomniałem zapłacić za rachunek, zabrałem wiec gdzieś starą na kolację, żarcie beznadziejne było i takie drogie, że nie starczyło mi na taksówkę powrotna i musiałem zapier***ać do domu na piechotę. Przychodzimy ku*wa przecież nie ma prądu, więc znowu te cholerne świece. Byłem tak wkurzony, że najpierw przez godzinę nie mógł mi stanąć a potem przez godzinę nie mogłem się spuścić. na to wszystko tak się wku***łem, że przez godzinę jeszcze usnąć nie mogłem
![]() |
#1271 |
Zadomowienie
|
hej kochane
![]() witam się jak zwykle wpadając po dłuższej przerwie ![]() Niezadowolencja, ale mnie rozbawiłaś tymi kawałami... zwłaszcza ostatnim ![]() ![]() ps. mój TZ też jest the best... taki typ narcyza... więc wiem jak sie czujesz, gdy Tobie "dowala" ![]() Krystel, gratulacje ![]()
![]() |
#1272 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
![]() ![]() Powiedzcie mi proszę kiedy implant wkłada sie pod mięsień a kiedy pod gruczoł? Moja kolezanka jest już po konsultacji a ma spore ale obwisłe piersi . Pani dr. zaproponowała jej usunięcie namiaru skóry i wypełnienie od góry implantem ok. 370ml anatomicznym i pod sam gruczoł.
#1273 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Niezadowolencja, kochanie, daj jego zdjęcie ![]() ![]() Kochanie , prawda stara jak świat jest taka, że jeżeli sama się nie będziesz cenić, chwalić, doceniać, to inni też nie dostrzegą często jaka jesteś za....a. Ja już doszłam do takiej perfekcji w tym, że prawie za egoistkę i narcyza uchodzę ![]() Jak CI następnym razem coś powie, to mu powiedz, że jakoś dziwnym trafem innym się podoba. Mój były tż potrafił mi jednego dnia mówić, "grube du..o" (ale to było tak pieszczotliwie nie wulgarnie), a następnego dnia mi mówił, że jestem kruszyna, także kto za nimi nadąży.... Kochanie cycek w górę, głowa w górę!!! A TŻ w końcu z JAKIEGOŚ powodu jest z Tobą, a nie z tymi "dobrze ubranymi".
![]() |
#1274 |
Zadomowienie
|
Hejka
![]() Ja tak na chwilę,bo dziś wychodzimy z tż na imprezkę ![]() Krsytel, gratulacje-fajnie,ze już jestes po,mozliwe ze też dreamer, też jest po?? Daj nam znac-trzymam kciuki,aby wszystko Wam dobrze się pogoiło!! Amorcio, gratuluję Ci wagi i niech któres z Was mi przyśle tą "dietę", bo prosiłam Calinkę,ale chyba zapomniała?? Niezadowolencja, Ty mnie rozbrajasz tymi kawałami-choć ten ostatni znałam,ale z przyjemnością znowu mogłam się pośmiać ![]() No cóż-na tych facetów to czasem bark słów-mój tez się często zachowauje,jakby był idealny,wszechwiedzący i w ogóle cud-miód!! Nawet ostatnio coś przebąkiwał o mojej figurze,co nie sądziłam że mnie kiedykolwiek spotka-myslalam ze on się jeszcze ucieszy,ze ja-taka zorganizowana-matka trójki dzieci,z domem na głowie i całą resztą-mam czas na chodzenie do fitnessklubu,a tu okazuje się,ze nie tak wyglądam jak kieds???!!! No proszę!!!On mysli,ze ja cale zycie bede nastolatką?! Widzicie-jakie to zycie brutalne-czlowiek mysli,ze dobrze wyglada,ze sie stara,a tu sie okazuje,ze zyje w błędzie...nie nadążam za tym, jak pragnę podskoczyć...no nie nadążam.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1275 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moj TZ sam sobie tak mowi gdy ja na na swoja figure i cialo narzekam ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1276 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1277 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1278 |
Zadomowienie
|
no a jak? foch ... damski foch
![]() ![]() a najśmieszniejsze jest to, ze mój TZ to chuderlak... 190 cm wzrostu i 69 kg wagi ... ot facet "wypasiony" - kośćca się na nim mozna uczyć ![]()
#1279 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1280 |
Zadomowienie
|
niestety... za chudy
![]() ale on lubi być taki chudy... masakra ![]()
#1281 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1282 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() no i biega prawie codziennie ![]() w tym wieku ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1283 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-02-16 o 17:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1284 |
Zadomowienie
|
:d
---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- 14 gości mamy ... WOW!!!!!
#1285 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Amorcio;39272278]Bo wtedy trzeba powiedziec...Tobie do Brada Pita tez daleko
![]() Problem w tym,ze jak mój tż mnie krytykuje to nie mogę się odezwać jakkolwiek,bo odrazu słyszę "Widzisz,no widzisz-Tobie nic nie można powiedzieć"....no najlepiej przyjmowac wszystko bezkrytycznie-pewnie jeszcze powinnam się przy tym uśmiechąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1286 | |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=iloona79;39273808]
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1287 |
Zadomowienie
|
Dawno mnie nie było
![]() Niezapominajka koniecznie poinformuj swojego lekarza o lekach i chorobie! Niezadowolencja stęsknilyśmy się za Tobą ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- wow ![]()
#1288 |
Wtajemniczenie
|
Witaj Sabciu
![]() A jak Twoja krtan sie miewa? |
![]() ![]() |
![]() |
#1289 |
Zadomowienie
|
A dziękuję, lepiej
![]()
#1290 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Amorcio;39273887]
Cytat:
Taaa, idę szykowac się na imprezę...hm,może mi powie,że ładnie wyglądam, choć nadzieja w tym przypadku płonną jest ![]() Papaty i miłego wieczorku Wam życzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.