![]() |
#91 |
BAN stały
|
Dot.: Ślubne DIY - czyli zrob to sama!
U mnie troszke się zmieniło od moich ostatnich wiadomości, wygrałam na facebooku dekorację sali w cenie materiałów (czyli projekt, dowóz i wykonanie za darmo), więc trochę mniej będę robić, aczkolwiek zamierzam mieć bardzo duży wpływ na to co na mojej sali się znajdzie, no i wiadomo, że sama też część rzeczy będę robić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Panacea zgadzam się z dziewczynami wybierz paletę np żółty, niebieski/chabrowy i pomidorową czerwień (karmazyn będzie za ciężki) i trzymaj się tego. Dekoracje folkowe. Moim zdaniem fuksjowe atłasowe wstążki zupełnie się nie trzymają klimatycznie z salą.
![]() Kiedy masz ślub? Jeśli na wiosnę to idealnie pasowałyby poustawiane w przeźroczystych małych doniczkach kwitnące hiacynty. Bukiety z szafirków, białych i czerwonych tulipanów ,żonkile ![]() ![]() Do takiej sali pięknie pasowałaby soczysta zieleń! Ozdoby z mchu + dość proste kwiaty takie bez zadęcia - hiacynty, gerbery, tulipany lub zamiast mchu zielona eustoma -doda lekkości i pięknie skontrastuje się z powyższymi kwiatami. Kilka pomysłów na bukiety z hiacyntów z tulipanami i szafirków Edytowane przez takaya Czas edycji: 2013-02-15 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny dziękuję wam bardzo za rady.
![]() Chyba co nieco z nich wykorzystam.. bo właśnie szukałam jakichś ciekawych i pasujących kwiatów i aranżacji.. w ogóle koncepcji ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Kochana nie ma sprawy
![]() ![]() Przypomniało mi się coś jeszcze- Torby na wałówkę dla gości Wystarczy kupić gładkie papierowe torby z uszami (jak kupowałam te 2 lata temu to za 10szt zapłaciłam10zł) Podrukowałam napisy Wałówka dla gości z naszymi imionami i data ślubu, a na dole 'dziękujemy za przybycie i świetną zabawę'. Do toreb pakowaliśmy ciasta i alkohol ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Same cudowne pomysły!! Takaya, a w jaki sposób szyłaś te szarfy??
![]()
![]() |
#98 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Gdzie kupowałaś te torby i jak udało Ci się na nich podrukować napisy? ![]()
![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
Takaya, i skąd wzięłaś takie fajne napisy z imionami na foldery?
![]()
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
Mi strasznie podobają się takie zaproszenia z wykorzystaniem scrapbookingu i zamknięte w pudełeczku
![]() ![]()
![]() |
#101 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Jedna z najpiękniejszych sal weselnych jakie w życiu widziałam- piękny styl ![]() Po prostu CZAD!!!!!!Gratuluję wyboru i cudownego wesela życzę ![]() Aż sobie zapisałam na kompiku link ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
BAN stały
|
Hihi, dzięki dziewczyny, jedna firma dekoratorska ogłosiła konkurs na fejsie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
BAN stały
|
Z Trójmiasta ode mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Aaaa, to ten co wygrałaś
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() Tak wygląda moja sala (zdj jednej z Pm-ek, niestety swoich nie mam, na stronie też nic) potrzebuje Waszej opinii, bo Wy to takie artystyczne dusze ![]() Mianowicie będę miała na sobie kolorowe dodatki: buty, paznokcie i wstążkę we włosach - będzie to nie fiolet a bardziej taka śliwka ciemna ale wiadomo że z ewentualnymi dodatkami na sale nie trafię w taki kolor, będzie to musiał być typowy fiolet. Myślę o winietkach i menu fioletowo - kremowych i kwiatach na stół zamiast białych róż jakieś fioletowe. Chciałabym coś dodać w tym kolorze po pierwsze żeby pasowało choć odrobinę do mojej stylizacji a po drugie nie cierpię czerwonego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
BAN stały
|
Chyba będzie się gryzło... Ale masz tam czerwone tylko krzesła? Może pokrowce wypozycz? Ja miałam zeilone krzesła i tak właśnie robię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Na maszynie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() tu linki: http://allegro.pl/torby-papierowe-ek...018448069.html http://allegro.pl/torby-papierowe-35...018209780.html http://allegro.pl/torby-papierowe-ec...024162432.html jest ich baardzo dużo wystarczy wpisać torby papierowe ![]() dla Ciebie może zbędne. Rok przed naszym weselem byliśmy na dużym weselu u koleżanki -bez winietek. Niestety trafiły nam się miejsca pomiędzy dziećmi a emerytami co spowodowało, że kiepsko się bawiliśmy bo wszyscy w naszym wieku siedzieli dwa stoły dalej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
Dzięki takaya za świetne rady
![]()
![]() |
#110 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Fakt, zupełnie zbędne...byłam w zeszłym roku na weselu, gdzie były winietki i przy jednym stole siedzieli młodsi znajomi i młodsza część rodziny, a przy drugim starsi, ale byłam akurat pozadzona i niejako zmuszona przez winietki siedzieć obok osób, z którymi się nie znałam, a wolałam siedzieć z rodzicami i rodzinami młodych niż znajomymi, których my nie znaliśmy. Ale nikt się nas nie pytał, gdzie i obok kogo chcemy siedzieć,a w końcu chyba o to chodzi, żeby gościom pasowało i byli zadowoleni, prawda? Z drugiej strony sadzając gości wg. winietek z reguły się sadza osoby, które się lubią i znają, tym sposobem tworzą się "grupki i obozy". My winietek nie mieliśmy, bo nie chciałam narzucać gościom kto i z kim i gdzie ma siedzieć, unikając w ten sposób pretensji wujka Stefana o to, że on chciał siedzieć z Halinką, a nie Jolą i czemu ja mu każę tu, a on chce tam? Niech każdy siada, gdzie chce, z kim chce, uprzedzam pytanie o rzucanie się do stołów i krzyki przez pół sali : "Ejj, tylko miejsce mi zajmij", nic takiego miejsca nie miało, bo nasi goście potrafili się zachować ![]() Także mówię ze swojego punktu widzenia, Tobie może się to podobać i okey ![]() P.S. Ciekawe pomysły miałaś, wykonanie też fajne, także gratuluję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
http://www.mojekonferencje.pl/obiekt...wina/sala2.jpg
Hej ho, moje wesele będzie chyba tutaj (: Planuję zdjęć te pomidorowe zasłony ze ścian i rozświetlić wnętrze na kremowo-złoto, może gdzieniegdzie wiśniowe akcenty, co Wy na to? Na innym komputerze na tym zdjęciu widać jakby oliwkowe ściany, ale nic bardziej mylnego, są w przyjemnym, kawowym kolorze (:
![]() |
#112 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
BAN stały
|
Tutaj pokazane jak można zwykły szary materiał zamienić w piękne szarfy
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=IXf-fVmdiu0 EDIT: To chyab jednak nie ten filmik:/ Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2013-02-17 o 22:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
Napiszcie cos jeszcze, czy podoba Wam się moja sala
![]()
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
wlasnie znalazlam fajne DYI na wieszaki dla mlodej i druhen! http://www.oncewed.com/diy/personali...maids-hangers/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
ja kupiłam wczoraj w biedronce zestaw wieszaków.. idealnych satynowych dla mnie druhen i mamy!
![]()
![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
O są w Biedronce? Jaka cena?
![]()
![]() |
#118 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja planuję zrobić coś takiego http://www.pakamera.pl/inne-wieszak-...y-nr715823.htm Drut juz mam powyginany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
http://gazetki.biedronka.pl/g61,dom_...rz%C4%85dku/24
ładne, ciekawe jak na żywo, jutro mam w planach zakupy to zaglądnę też do biedronki, szczególnie że widzę turkusikopodobne ![]()
![]() |
#120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.