Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM2014cz.8 - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-17, 08:59   #1891
KaEs
Wtajemniczenie

Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
widze obrączki na tapecie mi się podobają prawie klasyczne zareprezentuje moje wypatrzone już dawno:
http://allegro.pl/goldrun-zlote-obra...964333183.html
http://allegro.pl/zlote-obraczki-slu...008580726.html
http://allegro.pl/zlote-obraczki-slu...008606838.html
http://allegro.pl/goldrun-zlote-obra...020157945.html
bardzo nam się takie podobają. W ogóle podobają mi się grube obrączki, coby było widać że tż zajęty
w obrączce obowiązkowo chcemy kamień i ja chcę diamencik/diamenciki

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

xd nie kumam, ale spoko, haha
te obrączki są dealne, barrdzo, bardzo mi się podobają, to są nasze typy, czegoś w takim stylu szukać będziemy

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Aaaaaaaaa, proszę Cię tzn. ja się z tym zgadzam, że ciasto nie powinno być z alkoholem, ale...

Jesteśmy już po naukach, mówię Wam dziewczyny, masakra:P Przez pół dnia mnie dzisiaj nosiło, bo jak słuchałam BZDUR natury biologicznej, że np. wirus HIV przechodzi przez prezerwatywę, przecięcie (nie podwiązanie!) nasieniowodów jest odwracalne, a ALT i AST to frakcje cholesterolu to mi się słabo robiło Nie wspomnę o innych rzeczach, już bardziej natury etycznej z którymi nie do końca się zgadzam...

No i o tym alkoholu - babki stwierdziły, że jak kobieta jest w ciąży idąc do ślubu, to KATEGORYCZNIE nie powinna przyjąć komunii w 2 postaciach, bo przecież ŁYCZEK wina mszalnego (rozcieńczanego wodą i nisko procentowego) to jednak alkohol, a on przecież szkodzi dziecku

Dzięki Bogu, że mamy to już za sobą, zostały nam 2 spotkania w poradni życia rodzinnego, ale to za jakiś czas jak mój mózg odpocznie od tych dyrdymałów, albo znajdziemy kogoś kto nam za jednym razem oba podpisze. Choć nie powiem, ciekawa jestem co mi babka powie na temat tego kiedy mam sobie mierzyć temperaturę i śluz jak będę pracować na zmiany
Nas ten koszmar czeka. ........

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 09:17   #1892
misiadelko
BAN stały

Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201

Nati co za farmazony...
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 09:18   #1893
velika
Winter is coming

hej
Poznanianka bardzo współczuję nieciekawych wiadomości... No ale teraz polityka kredytowa jest mocno zaostrzona i nie jest łatwo o kredyt. My też nie mamy zdolności, bo oboje pracujemy na umowach na czas określony (inaczej się nie da), w dodatku część dochodu mamy z drugiej pracy, gdzie zarobki są każdego miesiąca inne i tego dochodu nikt by nam pewnie nie brał pod uwagę.
Niestety młodzi mają mocno pod górkę, nasi rodzice mieli łatwiej. Przynajmniej moi i chłopa, bo moi dostali mieszkanie 3 pokojowe, a teściom rodzice zbudowali dom No ale cóż, narzekanie nic nie da, trzeba brać się do roboty i liczyć na farta

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 09:26   #1894
adziia13
Rozeznanie

Dziewczyny, ale jestem wykończona, wczoraj z TŻ i znajomymi pojechaliśmy do krynicy morskiej na "weekend na lodzie", kilka godzin jeździliśmy po lodzie na quadach, a TŻ za kładem na lince na desce dziś mnie wszystko boli i umieram na zakwasy. W nocy wróciliśmy i nie mam siły Was nadrabiać. Wydarzyło się coś ciekawego?
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 09:48   #1895
klaudia1534
Raczkowanie

Nadrobiłam Was i czytając post Nati to się zaczęłam bać, bo dzisiaj o 14 jedziemy z P. na te całe nauki przedmałżeńskie i ma to 3 godz. trwać Już mi zapowiedział, że jemu żadna 60 letnia dziewica zakonnica nie będzie mówiła jak się zabezpieczać Czuje że nas wyproszą, chyba, że mu usta zaknebluje

klaudia1534 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 09:50   #1896
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Angel_21_ Pokaż wiadomość
Nati_kk oj no to nieźle to jeszcze przed nami ale boje się że jak TŻ to usłyszy to krew go zaleje i zacznie się kłócić albo najeżdżać co oni ☠☠☠☠☠☠☠ą czuje że to nie będzie łatwe dla nas takie gówno i tyle problemów grrr =/
Ja to chyba z kilkanaście razy już miałam zamiar stamtąd wyjść

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Nati co za farmazony...
No nie? Aż z tego ogłupienia zapomniałam jej dowalić i zapytać się jak mam sobie mierzyć temperaturę o tej samej porze, jak będę pracować w labie na zmiany

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudia1534 Pokaż wiadomość
Nadrobiłam Was i czytając post Nati to się zaczęłam bać, bo dzisiaj o 14 jedziemy z P. na te całe nauki przedmałżeńskie i ma to 3 godz. trwać Już mi zapowiedział, że jemu żadna 60 letnia dziewica zakonnica nie będzie mówiła jak się zabezpieczać Czuje że nas wyproszą, chyba, że mu usta zaknebluje
Najlepsze jest to, że u nas te "warsztaty" prowadziły babki, które mają niecałe 30 lat! I są po prostu familiologami po studiach teologicznych:P

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 10:04   #1897
misiadelko
BAN stały

Ja sobie obiecuję, że pokornie wysłucham co mają do powiedzenia i ani słowem się nie odezwę

Ale i tak mam nadzieję, że na kogoś mądrego trafię, zależy mi, jestem ciekawa tego wszystkiego

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-17, 10:19   #1898
KaEs
Wtajemniczenie

ja będę to traktować z przymrożeniem oka i nic się nie odezwę, grzecznie wysłucham na zasadzie trzeba to po prostu odbyć i tyle...

Stary 2013-02-17, 10:28   #1899
Angel_21_
Rozeznanie

ja to na pewno się nie odezwę i będę cichutko siedzieć ale boje się o TŻa przecież jak oj zapuści jakąś wiązankę to my nigdy nie ukończymy tego kursu musiałabym mieć worek mięsa żeby siedział spokojnie
Stary 2013-02-17, 10:33   #1900
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

cześć

gratuluję zdania egzaminów podpisania umów i nowe PM
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 10:34   #1901
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
ja to na pewno się nie odezwę i będę cichutko siedzieć ale boje się o TŻa przecież jak oj zapuści jakąś wiązankę to my nigdy nie ukończymy tego kursu musiałabym mieć worek mięsa żeby siedział spokojnie
mój będzie cicho

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-17, 10:38   #1902
rom4ntyczk4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
eee nie bardzo jest co przesyłać, bo na tych zdj byliśmy my i to nic ciekawego było
Oj no nie bądź taka skromna Nie załapałam się jak tu wstawiłaś to prześlij mi cokolwiek Naprawdę bardzo bym chciała zobaczyć
Ja mam z kolei Canona 550d, ten sam obiektyw co Ty i kita. Zamierzam tu aplikować do szkoły fotograficznej... Mam nadzieję, że wszystko pójdzie po naszej myśli

Rozmawiacie o obrączkach to i ja wrzucę moje upatrzone Jest dobrze, bo już sporo czasu podobają mi się tylko te, więc może się nic nie zmieni
o takie tylko my będziemy mieć swoje złoto

Widzę, że zaczęły się nauki... Ja muszę poszukać jakiś weekendowych, które zawierały by też poradnię. Słyszałyście może o jakiś dobrych? Obojętnie w której części kraju Musimy przyjechać do Pl w wakacje, ale ponieważ wtedy nie bardzo organizują nauki (nie wiem dlaczego) to chyba wybierzemy się też ok listopada... załatwimy nauki i kupię sukienkę Będę wdzięczna za jakiekolwiek typy

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

rom4ntyczk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 10:53   #1903
misiadelko
BAN stały

Romantyczka w czerwcu są w Gdańsku http://www.wczs.gda.pl/index.php?opt...&id=5&Itemid=4
Stary 2013-02-17, 11:12   #1904
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rom4ntyczk4 Pokaż wiadomość
Oj no nie bądź taka skromna Nie załapałam się jak tu wstawiłaś to prześlij mi cokolwiek Naprawdę bardzo bym chciała zobaczyć
Ja mam z kolei Canona 550d, ten sam obiektyw co Ty i kita. Zamierzam tu aplikować do szkoły fotograficznej... Mam nadzieję, że wszystko pójdzie po naszej myśli

Rozmawiacie o obrączkach to i ja wrzucę moje upatrzone Jest dobrze, bo już sporo czasu podobają mi się tylko te, więc może się nic nie zmieni
o takie tylko my będziemy mieć swoje złoto

Widzę, że zaczęły się nauki... Ja muszę poszukać jakiś weekendowych, które zawierały by też poradnię. Słyszałyście może o jakiś dobrych? Obojętnie w której części kraju Musimy przyjechać do Pl w wakacje, ale ponieważ wtedy nie bardzo organizują nauki (nie wiem dlaczego) to chyba wybierzemy się też ok listopada... załatwimy nauki i kupię sukienkę Będę wdzięczna za jakiekolwiek typy
to wyślij mi proszę w wiadomości prywatnej swój adres mailowy

a obrączki bardzo fajne niby zwykłe, ale maja coś w sobie takiego innego u mnie musi być brylancik

Edytowane przez KaEs
Czas edycji: 2013-02-17 o 11:27
Stary 2013-02-17, 11:25   #1905
little_zosh
Rozeznanie

A ja byłam na feriach i wczoraj wróciłam wieczorem. Wybaczcie, ale nie dam rady nadrobić tych ponad 60 stron Postaram się chociaż z 5 w tył przeczytać, żeby być w temacie

W każdym razie witam wszystkie nowe PMki , gratuluję wszelkich pozałatwianych spraw ślubnych, a studentkom pozdawanych egzaminów

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-17, 11:35   #1906
aneczka25057
Rozeznanie

Pierścionek zaręczynowy mam z łączonego złota (białe + żółte), z 3 diamentami. W sumie to nawet tak chciałam bo teraz noszę dużo srebra więc żeby mi pasował i do złota i do srebra, a jeśli chodzi o obrączki to będą tylko i wyłącznie z żółtego złota, zresztą ja raczej nie będę nosić obrączki i pierścionka na jednym palcu, ale myślę że i tak będzie pasowało.

KaEs też się właśnie zastanawiałam gdzie podziały się zdjęcia, które wrzuciłaś (bo tak przelotem je widziałam)... i bardzo mi się spodobały. Tworzycie piękną parę, a Ty jesteś po prost bardzo ładną kobietką!

Jeśli chodzi o tort to wydaje mi się, że już nie będziemy z tym alko przesadzać, na stołach będzie wódka, pewnie jeszcze jakieś wino więc do tortu już bym %%% nie dodawała. Zresztą tak jak mówicie, na weselu będą też dzieci więc wątpię żeby im taki tort z %%% smakował
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 11:39   #1907
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Piątek był dla mnie tragicznym dniem - byliśmy w Expanderze, z kredytu nici Nie mamy zdolności kredytowej na chwilę obecną... Dopiero jak spłacimy ten kredyt co wzięliśmy m.in. na auto... A mamy go do stycznia 2016, ale planujemy spłacić z kopert z wesela. Więc na razie d.upa z kupnem mieszkania... No chyba, że dziś w totka wygramy
A druga zła wiadomość: nie przedłużą mi umowy najprawdopodobniej... Co prawda ja mam umowę na zastępstwo, więc powinnam się z tym liczyć, ale najlepsze jest to, że jest jeden wolny etat w innym żłobku, ale naszym zespole żłobków tylko te 3 babki co pracują na tym oddziale, gdzie jest to wolne miejsce powiedziały dyrektorce, że nie chcą by kogoś na to miejsce zatrudniała, tylko te pieniądze podzieliła między nie trzy, żeby miały większe premie No tak się wku*wiłam, że szok Mógłby ktoś dostać ten etat, a tu pracownice sobie tak wymyśliły, a dyrektorka się na to zgodziła
Jeszcze żeby tego było mało to w marcu mam do zapłacenia za studia podwójną ratę czyli ponad 800zł... Super po prostu
A realnie byłoby Was stać spłacać kredyt gdybyście go teraz dostali? Bo wiesz dostać to jedno, a spłacać to drugie
My niestety też teraz nie dostaniemy, przez tż Bo on ma umowę na chyba najbliższe 5 lat, ale mam nadzieję że w tym roku zmieni pracę Ja mam na nieokreślony, ale tylko czekam aż się zlapie coś u siebie bo teraz robię codziennie 100km dojeżdżając (żeby było smieszniej- jeżdżę z większego miasta do dużo mniejszego,a wcześniej w ogóle na wiosce pracowałam ). Ale mam w sobie tyle optymizmu, wiem że z czasem coś znajdę i Ty też, głowa do góry!

Cytat:
Przyjechała ciocia i wujek, rodzice dziewczyny, która się w Sylwestra zaręczyła I nie będzie brała ślubu na pewno w 2014 Powiedzieli "dobrze będzie jak w 2080 weźmie" Okazało się, że facet prawie ją zmusił do zaręczyn
Dobrze Wam się trafiło, że nie w 2014

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Jesteśmy już po naukach, mówię Wam dziewczyny, masakra:P Przez pół dnia mnie dzisiaj nosiło, bo jak słuchałam BZDUR natury biologicznej, że np. wirus HIV przechodzi przez prezerwatywę, przecięcie (nie podwiązanie!) nasieniowodów jest odwracalne, a ALT i AST to frakcje cholesterolu to mi się słabo robiło Nie wspomnę o innych rzeczach, już bardziej natury etycznej z którymi nie do końca się zgadzam...
My zaczynamy 14 kwietnia i już wiem, że każde wyjście to będzie awantura Ja już mam nauki, więc idę tylko z dobrego serca (niestety u mnie było podobnie-same głupoty+"kobieta została stworzona do usługiwania mężczyźnie") A tż z jednej strony nie powinien (tak jest w przepisach), a z drugiej mój proboszcz mu kazał, więc nie ma wyjścia. I na same słowo "nauki" jest bunt. Nie wiem czego się spodziewać-czy zaciśnie zęby i będzie cicho siedział czy zacznie dyskutować i wylecimy z hukiem już nie wspomnę o poradni i dniach skupienia, które weszły przymusowo od tego roku

U Was też allegro nie chodzi?
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 11:46   #1908
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość
Kulbensikowa Bejbe! Czy widziałaś nową reklamę opla?

PS. 25 idę mierzyć kiecki
:sli na: widziałam !!!! i nie mogę przestać oglądać !!! ta minka jak Lewandowski wsiał do auta................. rozpływająca.
kurde!! ale ze mnie wariatka ale co zrobisz?
Ale kulisy reklamy jeszcze lepsiejsze są

Ps. super, zazdroszczę i trzymam kciukasy

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.

Edytowane przez kulbensikowa
Czas edycji: 2013-02-17 o 14:43
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 11:48   #1909
aneczka25057
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
A realnie byłoby Was stać spłacać kredyt gdybyście go teraz dostali? Bo wiesz dostać to jedno, a spłacać to drugie
My niestety też teraz nie dostaniemy, przez tż Bo on ma umowę na chyba najbliższe 5 lat, ale mam nadzieję że w tym roku zmieni pracę Ja mam na nieokreślony, ale tylko czekam aż się zlapie coś u siebie bo teraz robię codziennie 100km dojeżdżając (żeby było smieszniej- jeżdżę z większego miasta do dużo mniejszego,a wcześniej w ogóle na wiosce pracowałam ). Ale mam w sobie tyle optymizmu, wiem że z czasem coś znajdę i Ty też, głowa do góry!

My zaczynamy 14 kwietnia i już wiem, że każde wyjście to będzie awantura Ja już mam nauki, więc idę tylko z dobrego serca (niestety u mnie było podobnie-same głupoty+"kobieta została stworzona do usługiwania mężczyźnie") A tż z jednej strony nie powinien (tak jest w przepisach), a z drugiej mój proboszcz mu kazał, więc nie ma wyjścia. I na same słowo "nauki" jest bunt. Nie wiem czego się spodziewać-czy zaciśnie zęby i będzie cicho siedział czy zacznie dyskutować i wylecimy z hukiem już nie wspomnę o poradni i dniach skupienia, które weszły przymusowo od tego roku

Jeśli chodzi o nauki, to żeby było śmieszniej u nas prowadził je ksiądz

Allegro chodzi ale te linki z obrączkami z allegro u mnie też nie wskoczyły. Hmmm....
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
Stary 2013-02-17, 11:50   #1910
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:

Kulbensik
, jednak?
Nie, jeszcze nic nie jest przesądzone , więc na razie jeszcze jestem nastawiona że się uda, max w sierpniu decyzja konkretna padnie

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 11:53   #1911
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość

KaEs też się właśnie zastanawiałam gdzie podziały się zdjęcia, które wrzuciłaś (bo tak przelotem je widziałam)... i bardzo mi się spodobały. Tworzycie piękną parę, a Ty jesteś po prost bardzo ładną kobietką!
o matko, dziękuję bardzo 24 lata, a wciąż pytają się o dowód, strasznie mi to przeszkadza!

Cytat:
no właśnie chciałam zamówić etui na telefon i nici z tego, przy zamawianiu mi padł :| a tak a propo znacie jakieś fajne strony z gadżetami na telefon ?

Stary 2013-02-17, 12:00   #1912
aneczka25057
Rozeznanie

KaEs Z jednej strony to powinnaś się cieszyć, bo jakby nie było to komplement chociaż z drugiej to pewnie niekiedy musi być męczące...
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014

Edytowane przez aneczka25057
Czas edycji: 2013-02-17 o 12:02
Stary 2013-02-17, 12:07   #1913
misiadelko
BAN stały

Cytat:

No, nawet dzisiaj rozmawiałam przez tel. z sama zainteresowaną, więc tym bardziej luz Ale rodzina duża, jeszcze wszystko moze się zdarzyć

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
Nie, jeszcze nic nie jest przesądzone , więc na razie jeszcze jestem nastawiona że się uda, max w sierpniu decyzja konkretna padnie
Ufffff
Stary 2013-02-17, 12:08   #1914
Angel_21_
Rozeznanie

moooniaaaa mamy identyczną sytuacje ja też już mam nauki bo w LO robiłam na religii a TŻ od razu że na pewno planowałam ślub z byłym dlatego mam haha i wiem że te całe nauki to będzie dramat z nim i cicho na pewno nie będzie siedział tekst jaki usłyszę po 15 min będzie "możemy już iść... ja chce wyjść ale to jest głupie , spać mi się chce " jego standardowy tekst ... a co do zmian to jakie dni skupienia co oni jeszcze chcą od nas
Stary 2013-02-17, 12:10   #1915
klaudia1534
Raczkowanie

Ja się idę doprowadzić do jakiegoś normalnego wyglądu i lecimy na te nauki.. Trzymajcie kciuki, żeby ten mój siedział cicho i niekomentował i żebyśmy jakimś cudem stamtąd niewylecieli A i żeby się dało krzyżówki rozwiązywać

Stary 2013-02-17, 12:13   #1916
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
moooniaaaa mamy identyczną sytuacje ja też już mam nauki bo w LO robiłam na religii a TŻ od razu że na pewno planowałam ślub z byłym dlatego mam haha i wiem że te całe nauki to będzie dramat z nim i cicho na pewno nie będzie siedział tekst jaki usłyszę po 15 min będzie "możemy już iść... ja chce wyjść ale to jest głupie , spać mi się chce " jego standardowy tekst ... a co do zmian to jakie dni skupienia co oni jeszcze chcą od nas
Hahaha ja planowałam, zwiałam jakieś 8 m-cy przed ślubem, więc u mnie tż może sobie żartować do woli bo to przez niego zwiałam, sam mnie odbił
U mnie w diecezji wymyślili sobie, że od 2013 wprowadzają obowiązkowe dni skupienia

Maluje paznokcie i mam dylemat-odżywka czy kolor
W ogóle wymyśliłam sobie, że nie chcę na ślub żadnych tipsów akryli i co tam jeszcze wymyślą. Chcę zwykły francuski manikiur na swoich paznokciach, takich maks 2-3mm.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 12:16   #1917
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
W ogóle wymyśliłam sobie, że nie chcę na ślub żadnych tipsów akryli i co tam jeszcze wymyślą. Chcę zwykły francuski manikiur na swoich paznokciach, takich maks 2-3mm.
mnie Tż nie dopuściłby do ślubu, gdybym miałą tipsy

Stary 2013-02-17, 12:17   #1918
misiadelko
BAN stały

Ja nie chcę frencza, cokolwiek byle nie frencz
Stary 2013-02-17, 12:19   #1919
Angel_21_
Rozeznanie

moooniaaaa wow to nieźle brawa dla TŻa he he

co do paznokci ja stosuje tą odżywkę już prawie 3 tydzień z Eveline faktycznie jest dobra bo mam dużo twardsze paznokcie ale skórki mi się takie zrobił nie po bokach ale jak się paznokieć kończy i boli ale do ślubu na pewno będę mieć żele bo nawet z odżywką mi się łamią i nie zapuszczę takich równych
Stary 2013-02-17, 12:20   #1920
klaudia1534
Raczkowanie

Ja tez nie chcę tipsów, tylko swoje naturalki, pomalowane jakimś delikatnym kolorkiem lub francuski

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości