|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony, kochanki- czyli zazdrośnice po raz 64!
|
|
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie dobrze Naj, to róbcie najątka Brat A. i A. są chorzy. Dzisiaj od nich uciekam, bo masakra, jak mnie rozłoży
|
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
Naj czyli będzie kolejny zazdrosnicowy dzidzius?
Swoją drogą śniło mi się ze pilnowalam dziecko którejś z was. Tylko cholera nie pamiętam której. |
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
najątka będą, ale nie od razu
jutro się zapiszę do gina i się dowiem, co mi jest, bo dalej plamię aleks, noooo, moja mama też ma prawie 700 zł czynszu za 45 m kw. kosmos. i to miasto takie ceny narzuca
|
|
|
|
#696 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
, a na razie będę podczytywać.Nie będę często pisać, ciężko jest się wbić w temat wśród osób, które piszą długo już razem a nawet spotkały się
|
|
|
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, nowa żałośnico!
opowiedz coś o Was A ja chciałam powiedzieć, że właśnie poćwiczyłam, wypociłam te babeczki lało się ze mnie aż miło idę się wykąpać, zjeść i do pracy teraz 6 dni z rzędu, yay! jutro dietetyk... a w środę wieczorem przychodzi moja siostra, zostaje u nas na noc i rano w czwartek razem ćwiczymy!!!
|
|
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja dzisiaj wstałam o 8, ogarnęłam się trochę, poczytałam, pojechałam do saturna i kupiłam w końcu ten blender , wrociłam, zjadłam śniadanko, posprzątałam mieszkanie, bo rodzice do mnie we wtorek przyjadą więc jeszcze jutro muszę resztę zrobić na błysk, a teraz siedzę i nie mam co ze sobą zrobić..przeraża mnie wizja pracy w tym tygodniu..mam tyle rzeczy do zrobienia, że na samą myśl mi słabo..tak więc byle do piątku..i trzymajcie kciuki by zajęcia z hiszpańskiego były w piątki po 18tej, bo chcę się zapisać, a do 18tej jestem na angielskim ![]() justyna trzymam kciuki poza tym jestem pewna, że wszystko się uda i staniesz przed wyborem
|
|
|
|
#699 |
|
Zadomowienie
|
Dobry!
![]() Dlaczego weekend tak szybko mija??? Czeka mnie męczący tydzień w pracy... B był wczoraj u mnie, ogladaliśmy filmy, potem ja siedziałam i ogladalam filmy do 4:30 ![]() dziś zasypiam... majasn kupiłaś jednak, super, oby Ci służył!
Edytowane przez margueri Czas edycji: 2013-02-17 o 14:04 |
|
|
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie dobrze a poza tym skąd Ty bierzesz energię na przyswajanie takiej ilości wiedzy, co? ja we wtorek rano będę ćwiczyć, muszę przyszykować obiad, potem od 12 do 20 w pracy jestem, po pracy mam dwie godziny jazd i już nie wiem, jak wyrobię intelektualnie (znaczy tak, żeby jazdy mi coś dały), a Ty chcesz sobie co tydzień zapodawać maraton językowy - szapoba! dostałam potówek
|
|
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, to będziesz mieć aktywny tydzień
Czekamy na relację z wizyty
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
maja, super, że jednak zdecydowałaś się na blender
![]() marg, jakie filmy oglądałaś? |
|
|
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
z wizyty mojej siostry?
![]() edit: aaaaaa! u dietetyka jeśli nie będę pisać do Was, to znaczy, że się zabiłam kumpela u niej była i mówi, że spoko babka, ale jest bardzo krytyczna (pamiętacie moją koleżankę z pracy, która wszystko krytykuje w bardzo bezpośredni sposób? no to ta dietetyk to podobno jej druga wersja ). ale podobno widać, że jest kompetentna i lubi to, co robi Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2013-02-17 o 14:11 |
|
|
|
#704 |
|
Zadomowienie
|
To był totalny miks
![]() * Ted * American Pie wszystkie części ![]() * Narzeczony mimo woli * Sex Story Zrobiłam sobie dzisiaj eksperyment z fryzurą, ciekawe jak będę wyglądać, czy da się pokazać ludziom ![]() ![]()
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się już z Lublina...
![]() Wieczór był cudowny To takie słodkie.A dziś mnie zupełnie rozłożyło. I jestem chora. Aż żal. Po raz 3 w ciągu tej zimy
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
jovi, ale sweet
aż nie mogę sobie wyobrazić, jakie zaręczyny Ci zafunduje! marg, co zrobiłaś z włosami? w ogóle powiem Wam, że wyglądam jak wieśniak, wszystko na mnie wisi, musiałabym sobie jakieś dopasowane spodnie kupić... ale kasy mi szkoda, jeśli za miesiąc ma być to samo ach, problemy ludzi odchudzających się
|
|
|
|
#707 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to Mama kręciła mi włosy na takie drewniane papiloty z wyżłobieniami w środku, po których robią się sprężynki jak byłam młoda to wychodziły mi z tego śliczne włoski, dziś też nakręciłam widać, że mam sprężyny, ale jeszcze są mokre, zastanawiam się jak to rozplątać, aby nie straszyć B ![]() ![]() ![]() Zazdroszczę Ci tego chudnięcia, niby też chudnę, ale wmawiam sobie, że jest inaczej ja często chodzę w luźnych spodniach, przywykłam do tego...
|
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
nikt sie nie jara fotkami z wczorajszej sesji do ktorych linka wczoraj wrzucilam - FOCH !
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Naj gratuluję luźniejszych portek Fajnie, że tak dobrze Ci idzie |
|
|
|
#710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ pomimo wszystko nadal mi nie pasuje do niewiadomo jak kreatywnych i romantycznych zaręczyn ![]() Zamiast się cieszyć, że tak lecisz z wagi i cm to narzekasz, że ciuchy za luźne... Brak słów
|
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
Arra przyznam się, że ja widziałam fotki
Bo Was czytam na bieżącoNajbardziej podobają mi się 2 zdjęcia, jedno takiego kolesia z bliska z wielką blizną na poliku To Twoje dzieło? Podziwiam a drugie faceta ubranego na czarno pomiędzy wagonami pociągu towarowego Jakoś tak mi się spodobało a jego poza przypomina mi Assasyna |
|
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
Naj gratuluję wiszących spodni! W ogóle to ja Cię podziwiam za zapał i siłę do ćwiczeń.
Maja fajnie, że nabyłaś wymarzony blender. Pokażesz go? |
|
|
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
arra, powiem Ci, że przerażająco się będą malować po tej nuklearnej zimie
fajne ja nie wiem, czy chudnę, nie widzę tego tylko po ubraniach widzę, że są luźniejsze nieco, ale to raczej nieznacznie, głównie w biodrach. Z ud chyba mi z centymetr tylko zszedł, bo na pogrzebie miałam spodnie, których dawno nie nosiłam, i są nadal opięte, ale widać w nich, że tyłek mi się uniósł enyłej - 1 marca wyciągam rower z piwnicy. planuję to jako mój główny środek transportu, P. jeszcze musi hamulec w swoim rowerze naprawić i może będziemy razem jeździć w każdym razie może to mi poprawi nogi ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
po prostu muszę. najlepiej to mi jest po ćwiczeniach wtedy jestem z siebie dumna
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2013-02-17 o 14:53 |
|
|
|
|
#714 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wiec makijaze mialy wygladac jak namalowane sadzą, węglem itp ![]() oczywiscie malowałam farbką a nie węglem ![]() mnie najbardziej powalila ich pomyslowosc co do strojow i w ogole mega fajni i zdolni ludzie z nich
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
naj, a kiedy się mierzysz?
ja latem często jeździłam na rowerze, ale na nogi mi to nie pomogło ale u mnie boczki jak i uda baaardzo ciężko zrzucićpamiętam, że w talii i w brzuchu mi leciały centymetry, tyłek się podniósł, a uda i boczki bez zmian ![]() marg, to niezly seans miałaś ![]() jovi romantiko |
|
|
|
#716 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
uprawiała różny sport, dużo jeszcze na rolkach, chodziłam na masaże etc... przestałam je na siłę odchudzać, teraz zależy mi na poprawię ich wyglądu... pogodziłam się, że nie bede miała szczupłych ud, ważne żebym nie mieć galarety i trzęsących się ud ![]() peach_passion czyli mamy ten sam problem, u mnie boczki i talia szybko i ładnie się wyszczupła... maraton sobie zrobiłam ciekawy ![]() Nie wiem co ubrać na spotkanie z B ![]() arrakis u mnie rower nie działa a jezdziłam od wiosny do później jesieni, codziennie lub co drugi dzień po ponad 20 km dziennie i nic...
Edytowane przez margueri Czas edycji: 2013-02-17 o 15:11 |
|
|
|
|
#717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#718 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jutro robię zupę-krem z porów![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak mniemam. a jak nie, to sama się zmierzę wieczorem. hmm, nie wiem, może to dlatego, że ja jestem po prostu gruba, to wiesz - u mnie ma co spadać. ja mam ogromne sadło na udach. I szczerze mówiąc dla mnie w cm może być to samo, byle mieć te nogi jędrne, bo dziś wyglądam tragicznie. jak mi się nie ujędrnią nieco, to się wtedy załamię a rower - na pewno nie zaszkodzi. u mnie pierwsze lecą cycki - im niżej, tym wolniej. toteż łydy mam wielkości niejednego uda ![]() spadam do pracy |
|
|
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
musze do pracy isc a tak mi sie nie chce....
![]() a jutro zamiast odpoczywac to jade na 10 znow te dzieciaki malowac
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:20.

Zrobili pyszną lazanię i tiramisu
za dobrze mamy z nimi
ale z drugiej strony - ile kalorii
na mnie sis się wczoraj fochła że zjadłam "tylko" trzy babeczki

byłyśmy za to z mamą w Gemini, pokupiłam kosmetyki na podróż, zjadłyśmy, siadłyśmy na kawie i generalnie robiłam wszystko, żeby się przy ludziach nie rozpłakać
średnio się udało, ale obyło się bez dramy. Jutro jadę do kolegi do Rzeszowa, poplotkujemy chwilę przy herbacie, potem odstawia mnie na lotnisko i zostawiam samochód u niego
Będzie dobrze
01.08.2013

To takie słodkie.
tylko po ubraniach widzę, że są luźniejsze nieco, ale to raczej nieznacznie, głównie w biodrach. Z ud chyba mi z centymetr tylko zszedł, bo na pogrzebie miałam spodnie, których dawno nie nosiłam, i są nadal opięte, ale widać w nich, że tyłek mi się uniósł