Matki, żony, kochanki- czyli zazdrośnice po raz 64! - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-17, 15:18   #721
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken
Dot.: Matki, żony, kochanki- czyli zazdrośnice po raz 64!

Ja bym chciała powrócić do moich ud z przed jakiś 4 lat

Teraz mam masakrę, ogólnie są szczupłe ale mam straszny cellulit no i rozstępy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC06772.jpg (163,8 KB, 46 załadowań)
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 15:25   #722
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Maja wypasiony ten blender

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Zuken ale dorosłe kobiety nie mają takich ud Na zdjęciu ewidentnie są uda dziewczynki.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 15:26   #723
majasn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
nooo już długo planowaliśmy go zakupić, ale ciągle cena spowalniała moją decyzję..a do saturna miałam bon na 100 zł więc dałam za niego 230 póki co jestem zadowolona z zakupu,a jutro będę testować
majasn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 15:42   #724
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Cytat:

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Zuken ale dorosłe kobiety nie mają takich ud Na zdjęciu ewidentnie są uda dziewczynki.
Miałam niecałe 18 lat na tym zdjęciu, więc chyba nie tak źle hehe

I tak chcę takie mieć
Stary 2013-02-17, 15:51   #725
peach_passion
Zakorzenienie

maja, super ten blender! myślałam, że kupilaś coś takiego a tu caly zestaw
http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...7&tx=110&ty=54

u mnie fakt - byla różnica jakaś tam, ale jak zaczęło być coraz lepiej to się poddałam i teraz muszę zaczynać od zera...
jestem w trakcie poszukiwania motywacji
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 15:56   #726
majasn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
maja, super ten blender! myślałam, że kupilaś coś takiego a tu caly zestaw

u mnie fakt - byla różnica jakaś tam, ale jak zaczęło być coraz lepiej to się poddałam i teraz muszę zaczynać od zera...
jestem w trakcie poszukiwania motywacji

kurczę ile ja bym dała by mieć kogoś z kim mogłabym chodzić na siłownię..bo samej mi się nie bardzo chce a tak to byłby ktoś kto by mnie motywował..

kurde..sąsiad z góry coś uporczywie wierci
Stary 2013-02-17, 16:28   #727
najfajniejsza
Zakorzenienie

zuken, o matko, za nic nie chciałabym takich patyczków kojarzą mi się z nogami anorektyczek

maja, ćwicz w domu - jak ja.

wiecie jak ja się zaczęłam motywować? że skoro tyle już ćwiczę, to teraz nie mogę tego olać, bo te wszystkie godziny męk pójdą na marne. szkoda mi tamtego czasu po prostu. na razie działa + czytam posty Ewy i powtarzam jak mantrę: "nic się samo nie wydarzy"
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 16:42   #728
3bab1895ed7a4a0113eb29e79654b8b86ef03e4e_657f8b8281285
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
witaj, nowa żałośnico!
opowiedz coś o Was
Witam,
U nas nic ciekawego, tyle że mieszkamy razem. I na pierscionek się naczekam jeszcze pare lat, gdyż mój chłopak jest przeciwnikiem ślubów (jesteśmy prawie 20miesięcy razem dopiero). Więc w chwilach kryzysu na pewno będę wpadać pomarudzić
3bab1895ed7a4a0113eb29e79654b8b86ef03e4e_657f8b8281285 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 17:09   #729
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Cytat:
zuken, o matko, za nic nie chciałabym takich patyczków kojarzą mi się z nogami anorektyczek

wiecie jak ja się zaczęłam motywować? że skoro tyle już ćwiczę, to teraz nie mogę tego olać, bo te wszystkie godziny męk pójdą na marne. szkoda mi tamtego czasu po prostu. na razie działa + czytam posty Ewy i powtarzam jak mantrę: "nic się samo nie wydarzy"
Mi się strasznie podobają takie aż "wychudzone" nogi, nie wiem czemu ale mam tak od zawsze

Mega chude, dłuuugie nogi, fajny odstający tyłeczek, umięśniony brzuszek i miseczka rozmiar C To mój ideał hehe

Ja też ćwiczę w domu Teraz miałam tydzień przerwy bo sobie naciągnęłam mięsień w ręce i już tęsknie za ćwiczeniami! To wciąga i uzależnia, najgorzej jest zacząć a później już leci
Stary 2013-02-17, 17:10   #730
majasn
Zakorzenienie

Cytat:
[

Naj, ja ćwiczę w domu..ale to nie to samo..zwłaszcza, że na siłowni szybciej mi czas leci i zazwyczaj ćwiczyłam tam ok. 1,5-2h..
zamówiłam teraz bratu kartę Multisportu to może razem będziemy chodzić..
poza tym chyba do domu kupię sobie Nike+ Kinect Training- ponoć jest rewelacyjny, trzeba się naprawdę starać, bo sensor wyczuwa, że nie nadążasz albo robisz inne kroki i wtedy trener Cię motywuje
Stary 2013-02-17, 17:19   #731
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Mi się strasznie podobają takie aż "wychudzone" nogi, nie wiem czemu ale mam tak od zawsze

Mega chude, dłuuugie nogi, fajny odstający tyłeczek, umięśniony brzuszek i miseczka rozmiar C To mój ideał hehe

Ja też ćwiczę w domu Teraz miałam tydzień przerwy bo sobie naciągnęłam mięsień w ręce i już tęsknie za ćwiczeniami! To wciąga i uzależnia, najgorzej jest zacząć a później już leci
oł najn... moje ideały to zwykle gruszki lub klepsydry, więc może mi się uda dorównać, bo jestem grucha jak ta lala szkoda, że cycków nie mam większych
Cytat:
Napisane przez majasn Pokaż wiadomość
Naj, ja ćwiczę w domu..ale to nie to samo..zwłaszcza, że na siłowni szybciej mi czas leci i zazwyczaj ćwiczyłam tam ok. 1,5-2h..
poza tym chyba do domu kupię sobie Nike+ Kinect Training- ponoć jest rewelacyjny, trzeba się naprawdę starać, bo sensor wyczuwa, że nie nadążasz albo robisz inne kroki i wtedy trener Cię motywuje
o dobre! ja planuję sprezentować lubemu konsolę do gier, ale to na trzydziestkę (i póki co odkładanie kasy mi nie idzie ), wtedy bym miała takie bajery
na siłowni Ci szybko leci czas? nie... tzn. dla mnie może być jeszcze, bo sobe poczytam na orbitreku czy coś, ale i tak odliczam minuty do końca. ja wolę w domu. no i czasu na dojścia nie marnuję, a to jest dla mnie najważniejsze teraz
Stary 2013-02-17, 17:22   #732
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Cytat:
Maju a jakie ćwiczenia robisz w domku?

Ja też miałam pomysł, żeby sobie kupić kinecta ale zrezygnowałam bo wiem, że znudziłby mi się tak samo jak rowerek, bieżnia, steper i wszystko Także u mnie by się to nie sprawdziło ale podobno to jest fajna sprawa

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:
oł najn... moje ideały to zwykle gruszki lub klepsydry, więc może mi się uda dorównać, bo jestem grucha jak ta lala szkoda, że cycków nie mam większych

o dobre! ja planuję sprezentować lubemu konsolę do gier, ale to na trzydziestkę (i póki co odkładanie kasy mi nie idzie ), wtedy bym miała takie bajery
na siłowni Ci szybko leci czas? nie... tzn. dla mnie może być jeszcze, bo sobe poczytam na orbitreku czy coś, ale i tak odliczam minuty do końca. ja wolę w domu. no i czasu na dojścia nie marnuję, a to jest dla mnie najważniejsze teraz
Ja jestem klepsydrą chyba Ale chciałabym być zdecydowanie chudszą i jędrniejszą
Stary 2013-02-17, 17:30   #733
majasn
Zakorzenienie

naj ja ma siłownię bardzo blisko, konkretnie Fitness Academy
zuken różne..prawie codziennie ćwiczę Brazil Butt Lift, najbardziej lubię Cardio
poza tym robie ćwiczenia z hantelkami i różne takie na nogi, które wyniosłam z fitnessu, ze studiów
dzisiaj chyba zacznę jeszcze A6W..

a kinecta już mam i wcale mi się nie znudził mimo, ze mam go ponad rok..może często z niego nie korzystam, ale lubię sobie poćwiczyć z nim..dlatego ta gra mogłaby się u mnie sprawdzić..
Stary 2013-02-17, 17:33   #734
najfajniejsza
Zakorzenienie

no ja żałuję, że u mnie pod domem to tylko joga, chociaż w ciąży skorzystam
ale myślę, czy w wakacje się nie zapisać gdzieś i jeździć rowerem wszak taki multisport to grosze przy normalnym karnecie na siłkę.
no zobaczymy, jak mi będzie szło - tak czy siak wiem, że ćwiczenia to już stały element mojego życia
Stary 2013-02-17, 17:37   #735
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Cytat:
naj ja ma siłownię bardzo blisko, konkretnie Fitness Academy
zuken różne..prawie codziennie ćwiczę Brazil Butt Lift, najbardziej lubię Cardio
poza tym robie ćwiczenia z hantelkami i różne takie na nogi, które wyniosłam z fitnessu, ze studiów
dzisiaj chyba zacznę jeszcze A6W..

a kinecta już mam i wcale mi się nie znudził mimo, ze mam go ponad rok..może często z niego nie korzystam, ale lubię sobie poćwiczyć z nim..dlatego ta gra mogłaby się u mnie sprawdzić..
Dla mnie ćwiczenia z hantelkami to jakaś masakra Po ostatnich 10 minutowych ćwiczeniach na ramiona mam tygodniową przerwę

Zazdroszczę siłowni tak blisko! Ja bym musiała dojeżdżać do miasta, jakieś 15 km a do tego płacić kupę kasy... Pozatym chodzę do pracy na dwie zmiany i miałabym możliwość jeździć co drugi tydzień tylko, więc mi się to nie opłaca

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Cytat:
no ja żałuję, że u mnie pod domem to tylko joga, chociaż w ciąży skorzystam
ale myślę, czy w wakacje się nie zapisać gdzieś i jeździć rowerem wszak taki multisport to grosze przy normalnym karnecie na siłkę.
no zobaczymy, jak mi będzie szło - tak czy siak wiem, że ćwiczenia to już stały element mojego życia
Najka a czy to właśnie od jazdy na rowerze nie rozbudowują się najbardziej mięśnie nóg? Wiem, że chcesz zrzucić trochę cm z ud ale czy rower nie sprawi, że będą zbyt masywne?

Ja planuję zacząć biegać, tż się wziął to ja też muszę bo chcę być w lepszej formie niż on
Stary 2013-02-17, 17:44   #736
czarnula4321
Zakorzenienie

Dobry, ja przyszłam się przywitać.
Stary 2013-02-17, 17:45   #737
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Najka a czy to właśnie od jazdy na rowerze nie rozbudowują się najbardziej mięśnie nóg? Wiem, że chcesz zrzucić trochę cm z ud ale czy rower nie sprawi, że będą zbyt masywne?

Ja planuję zacząć biegać, tż się wziął to ja też muszę bo chcę być w lepszej formie niż on
mam mieszczucha i nie zamierzam jeździć siłowo, tylko rekreacyjnie, jedynie po mieście jakbym jeździła górskim po wertepach i skałach to pewnie tak dlatego myślę, ze u mnie zadziała to na spalanie raczej
dla mnie bieganie to masakra - czuję właśnie moje wielkie uda i łydki brrr, poza tym nie umiem i nie lubię biegać, nie mam do tego formy. w Girls był taki fragment: http://www.youtube.com/watch?v=KyzUG2nyf5k mniej więcej tak u mnie wygląda bieganie + wstyd mi przed ludźmi :/

arra - właśnie czytam o nuklearnej zimie

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2013-02-17 o 17:46
Stary 2013-02-17, 17:52   #738
majasn
Zakorzenienie

ja też nie lubię biegać..poza tym wokół domu nie mam tras biegowych a po osiedlu biega mi się naprawdę niefajnie..
podziwiam ludzi, którzy jak zaczną biec to biegną godzinę lub dwie, bez przystanku..ja najdalej wytrzymałam 30 minut, ale mocno się napracowałam by wyregulować oddech (mam astmę i bardzo często brakuje mi tchu) więc zdecydowanie wolę inne sporty..na bieżni tez nie biegam, ale chodzę pod górę..
Stary 2013-02-17, 17:56   #739
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Cytat:
mam mieszczucha i nie zamierzam jeździć siłowo, tylko rekreacyjnie, jedynie po mieście jakbym jeździła górskim po wertepach i skałach to pewnie tak dlatego myślę, ze u mnie zadziała to na spalanie raczej
dla mnie bieganie to masakra - czuję właśnie moje wielkie uda i łydki brrr, poza tym nie umiem i nie lubię biegać, nie mam do tego formy. w Girls był taki fragment: http://www.youtube.com/watch?v=KyzUG2nyf5k mniej więcej tak u mnie wygląda bieganie + wstyd mi przed ludźmi :/

arra - właśnie czytam o nuklearnej zimie
Ja też nie lubię ale to chyba najszybszy sposób, żeby nabrać trochę kondycji a tego mi strasznie brakuje bo tak jak kiedyś byłam w miarę wysportowana, tak teraz męczę się i dyszę jak parowóz wchodząc po schodach także tego... z kondycją to u mnie jakaś masakra jest

U mnie bieganie też wygląda tak jak na tym filmiku hehe tylko, że ja mieszkając na wsi wybieram polną dróżkę lub las i nikt mnie wtedy nie ogląda Pozatym zawsze jak biegam to nie do wycieńczenia, tylko jak czuję już zmęczenie to maszeruję i tak cały czas 2 minuty biegnę, 5 minut maszeruję no ale po jakimś czasie te liczby się zmieniają i mogę biec coraz dłużej to właśnie mnie chyba motywuje bo też nienawidzę biegać...
Stary 2013-02-17, 17:59   #740
majasn
Zakorzenienie

przeglądam sobie wizaż i powiem, że jestem pod wrażeniem zmian po zrobieniu makijażu tym paniom:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=664885

ja przed nałożeniem tapety niewiele się różnię niż po, a tu..
Stary 2013-02-17, 18:02   #741
najfajniejsza
Zakorzenienie

ja mam blisko nad jezioro więc w sumie mogłabym biec czy tam maszerować tam, a potem biegać wokół jeziora, ale nie kręci mnie to w ogóle.
za to jak mam płaskie buty to wbiegam po schodach. mam 100 schodów do mieszkania, więc zawsze to coś wchodzę spokojnie bez cienia zadyszki, ale to już przyzwyczajenie.

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Cytat:
przeglądam sobie wizaż i powiem, że jestem pod wrażeniem zmian po zrobieniu makijażu tym paniom:

bo się tak mocno nie tapetujesz. u mnie też różnicy prawie nie ma (poza jednolitym kolorem skóry), ale jak się mocniej pomaluję to już widać różnicę. przy profesjonalnym make-upie podejrzewam,że nie poznałabym siebie
Stary 2013-02-17, 18:06   #742
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Cytat:

Te zdjęcia po są chyba wyretuszowane nie? Bo niektóre osoby to aż niepodobne do siebie

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Cytat:
ja mam blisko nad jezioro więc w sumie mogłabym biec czy tam maszerować tam, a potem biegać wokół jeziora, ale nie kręci mnie to w ogóle.
za to jak mam płaskie buty to wbiegam po schodach. mam 100 schodów do mieszkania, więc zawsze to coś wchodzę spokojnie bez cienia zadyszki, ale to już przyzwyczajenie.

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

bo się tak mocno nie tapetujesz. u mnie też różnicy prawie nie ma (poza jednolitym kolorem skóry), ale jak się mocniej pomaluję to już widać różnicę. przy profesjonalnym make-upie podejrzewam,że nie poznałabym siebie
100 schodów Ja bym chyba padła jakbym tak codziennie miała śmigać to kondycję na pewno masz lepszą niż ja
Stary 2013-02-17, 18:32   #743
najfajniejsza
Zakorzenienie

OK, zważyłam się właśnie na wadze lekarskiej... mam nadzieję, że takie też potrafią się mylić jest O WIELE gorzej, niż myślałam zobaczymy co powie dietetyczka
Stary 2013-02-17, 18:34   #744
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:

Dobrze zrobiony makijaż to jednak czyni cuda. Ja po makijażu Kawy to cały dzień chodziłam i się przeglądałam bo taka ładna byłam.

Stary 2013-02-17, 18:41   #745
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Cytat:
OK, zważyłam się właśnie na wadze lekarskiej... mam nadzieję, że takie też potrafią się mylić jest O WIELE gorzej, niż myślałam zobaczymy co powie dietetyczka
Oj tam! Jeśli waga pokazuje więcej niż myślałaś to znaczy, że nie wyglądasz na swoją wagę

Pamiętaj, że ważenie to nic dobrego Miara w ruch i będzie dobrze Zmierz się na poprawę nastroju, mówię Ci! Na pewno Ci już kilka cm spadło skoro czujesz po spodniach

Waga to zuo! A Ty jesteś piękna a będziesz jeszcze piękniejsza dzięki ćwiczeniom i samozaparciu

I trochę motywacji w załączniku Cyc do przodu i ćwiczymy dalej
Będziemy sexi flexi laseczki! O!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 149356_442177555855960_990509951_n.jpg (18,6 KB, 10 załadowań)
Stary 2013-02-17, 18:42   #746
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Cytat:
Dobrze zrobiony makijaż to jednak czyni cuda. Ja po makijażu Kawy to cały dzień chodziłam i się przeglądałam bo taka ładna byłam.
No ale te makijaże to chyba trochę przesada Facet po przebudzeniu miałby przykrą niespodziankę
Stary 2013-02-17, 18:44   #747
najfajniejsza
Zakorzenienie

zuken, no ale ja nie tylko ważę za dużo, ale też wyglądam tragicznie wiem, że waga nie jest ważna, ale tylko wtedy, gdy jest w normie, a ja mam nadwagę, sporą...
jestem załamana, myślałam, że będę mieć z 3-5 kilo mniej, niż zobaczyłam. pocieszam się, że wieczorem ważę więcej
no nic, trudno, dam radę.
Stary 2013-02-17, 18:45   #748
carmelova
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
tak, ja zapomnieliśmy o 2 rzeczach

Muszę też przyznać, że mają zarąbiste zabawki w Ikei
O tak, uwielbiam! Są takie milusie
Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Justyna, powodzenia, trzymam kciuki!

A my wczoraj tradycyjnie na planszówki do sąsiadów poszliśmy Zrobili pyszną lazanię i tiramisu za dobrze mamy z nimi
Tiramisu zazdroszczę To teraz czekają Cie 2 godziny na bieżni
Cytat:
Naj czyli będzie kolejny zazdrosnicowy dzidzius? a czynsz ponad 600 zł to jakąś masakra.

Swoją drogą śniło mi się ze pilnowalam dziecko którejś z was. Tylko cholera nie pamiętam której.
Mam nadzieję, że to nie było moje dziecko. Bo mi się śniło, że w ciąży byłam
Cytat:
witaj, nowa żałośnico!
opowiedz coś o Was

A ja chciałam powiedzieć, że właśnie poćwiczyłam, wypociłam te babeczki lało się ze mnie aż miło idę się wykąpać, zjeść i do pracy teraz 6 dni z rzędu, yay!

jutro dietetyk... a w środę wieczorem przychodzi moja siostra, zostaje u nas na noc i rano w czwartek razem ćwiczymy!!!
Gratuluję!
Cytat:
hej

ja dzisiaj wstałam o 8, ogarnęłam się trochę, poczytałam, pojechałam do saturna i kupiłam w końcu ten blender , wrociłam, zjadłam śniadanko, posprzątałam mieszkanie, bo rodzice do mnie we wtorek przyjadą więc jeszcze jutro muszę resztę zrobić na błysk, a teraz siedzę i nie mam co ze sobą zrobić..przeraża mnie wizja pracy w tym tygodniu..mam tyle rzeczy do zrobienia, że na samą myśl mi słabo..tak więc byle do piątku..i trzymajcie kciuki by zajęcia z hiszpańskiego były w piątki po 18tej, bo chcę się zapisać, a do 18tej jestem na angielskim

justyna trzymam kciuki poza tym jestem pewna, że wszystko się uda i staniesz przed wyborem
Pokaż blender
Cytat:
jovi, ale sweet aż nie mogę sobie wyobrazić, jakie zaręczyny Ci zafunduje!

marg, co zrobiłaś z włosami?

w ogóle powiem Wam, że wyglądam jak wieśniak, wszystko na mnie wisi, musiałabym sobie jakieś dopasowane spodnie kupić... ale kasy mi szkoda, jeśli za miesiąc ma być to samo ach, problemy ludzi odchudzających się
No i dobrze, że lecą z tyłka

Jestem zabiegana, bo przyleciała mama i na dokładkę B. jest chory, bierze antybiotyk. Na szczęście jeszcze jutro wolne, więc rano zaliczę siłownię, a potem szoping z mamą. Tera relax, czyli sushi i Keith Jarrett
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-17, 18:49   #749
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Cytat:
zuken, no ale ja nie tylko ważę za dużo, ale też wyglądam tragicznie wiem, że waga nie jest ważna, ale tylko wtedy, gdy jest w normie, a ja mam nadwagę, sporą...
jestem załamana, myślałam, że będę mieć z 3-5 kilo mniej, niż zobaczyłam. pocieszam się, że wieczorem ważę więcej
no nic, trudno, dam radę.
Chyba po to zaczęłaś ćwiczyć, żeby już nie wyglądać tragicznie tylko porpawić swój wygląd czyż nie?

Także nie ma się co łamać, przecież to dopiero początek! A mierzyłaś się?

Ja nie mam nadwagi a wyglądam okropnie... mam straszny cellulit, rozstępy, po prostu masakra jakaś ale wierzę, że będzie coraz lepiej i nie ważę się
Stary 2013-02-17, 18:50   #750
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
No ale te makijaże to chyba trochę przesada Facet po przebudzeniu miałby przykrą niespodziankę
Jak push-up'a ściągam to też ma przykrą niespodziankę No ale czy to powód by nie nosić czasem?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości