|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4682 | |
Raczkowanie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na talię sprawdzone ćwiczenie stań w rozkroku, kij od miotły pod łopatki ( tak jak na proste plecy każą) tyłek nieruchomo i kręcisz górną częścią tułowia na boki ( skręty w prawo i lewo), albo twisster (tak się chyba to kółko nazywa) stajesz na tym krążku, górna część ciała prosto, a dolną kręcisz na boki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4683 |
Raczkowanie
|
Dwa tygodnie za mną, dziewczyny na co sięszykować w drugim miesiącu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4684 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4685 |
Zadomowienie
|
SzkodaGadac, gratuluję spadków
![]() ![]() ![]() Ja po Insanity planuję robić Turbo Fire, może przez najbliższe 7 tygodni plan mi się nie zmieni ![]() Skoro już postanowiłam, że nie robię fit testów, to jutro będzie Cardio Power & Resistance ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4687 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ja dziś zrobiłam II Fit test switch kicks 50 power jacyk 56 power knees 70 power jumps 30 globe jumps 12 suicide jumps 21 push up jacks 31 low plank oblique 63 Nie mam mocy!!! Zaczynam widzieć efekty ![]() Talia spadła do 61,5 cm waga do 51kg ![]() ![]() Jak nie mam motywacji czytam kilka waszych postów, i biore się za robote ![]() Tak więc od jutra IV tydzień... ale zleciało ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4688 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4689 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Gratuluję wam wszystkim takich rezultatów! ![]() Ja jutro zaczynam już Recovery Week a efektów nie mam żadnych! do ćwiczeń przykładam się bardzo, do diety w sumie też...więc ![]() ![]() ![]() Właśnie zrobiłam wymyśloną ostatnio przeze mnie sałatkę ![]() ![]() ![]() POLECAM! ok 150gr Rukoli puszka tuńczyka(najlepiej w oleju, lub troszkę oliwy z oliwek) 3 łyżki kukurydzy konserwowej 3 łyżki fasoli czerwonej konserwowej pomidorek można dodać kawałek czerwonej papryki ![]() przyprawy (ja daję odrobinkę soli i pieprz)
#4690 |
Zakorzenienie
|
Ja zrobiłam TF w ogóle po swojemu czyli 2x hiit'y i 3-4x fire tygodniowo. Ale robiłam bez przerw dłuższych, czasami jeden dzień wpadł albo coś.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4691 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Wczoraj zrobiłam swój ostatni dzień recovery weeku i od jutra Maxy ![]() ![]() SzkodaGadac Gratuluję super spadków! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() charlizeee też się z Tobą zgadzam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I wiem, że skończę Insanity, po prostu czuję, że dam radę, bo przede wszystkim- wspaniale się czuję dzięki tym ćwiczeniom ![]() A co planuję po Insanity? Insanity no.2 ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś mam resta i aż mnie nosi, żeby odpalić jakiś filmik i dać sobie wycisk ![]() ![]() ![]() ![]() Niedługo nadejdzie @, ale jak tylko się skończy, to zrobię nowe fotki i zmierzę się, ![]() ![]()
#4692 |
Przyczajenie
|
palmer, mija_n - tak z czystej ciekawości, bez złośliwości pytam: ćwiczyłyście Insanity i p90x? Faktycznie p90x gorsze
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#4693 |
Przyczajenie
|
Dziewczynyyyy... powiedzcie mi czy jeśli zamierzam schudnąć 10 kg do wakacji muszę <pożegnać się z białym pieczywem i słodyczami??;(>
![]() Ja Sobie tłumaczę inaczej... bo jak nie ćwiczyłem i jadłem wszystko to troszkę mi w biodra poszło, ale teraz jak będę jadł tak samo jak wcześniej ale za to ćwiczył ( od 4 dni po ok 2 godzinny dziennie, od Zumby przez fit test, 6 wejdera, brzuszki i bieg ) oczywiście nie że wszystko co dziennie dziś np. 50 minut zumby, 10 minut biegu, 6 wejdera i postaram się zrobić fit test ![]() to wydaje mi się że diety stosować specjalnej nie muszę ? fakt jem o +/-20% mniej niż zwykle ![]() I pochwale się moimi sukcesami ![]() ![]() 4 dni temu jak przebiegłem 100 m to ledwo co oddychałem a teraz biegnę 1000 m i oddech mam dość wyrównany, nie mam zadyszki ![]() Co jeszcze bardziej mnie motywuje ![]() I powiem Wam że wszystkie jak tu jesteście, jesteście WSPANIAŁE!!! podziwiam Was za determinację i dążenie do celu i to że robicie te piekielnie trudne ćwiczenia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4694 |
Zakorzenienie
|
Marokoo Super, że kondycja Ci się wzmacnia
![]() ![]() Co do diety to ja uważam, że to połowa sukcesu ( nawet więcej niż połowa!!!) i szczerze szkoda mi by było ćwiczyć, pocić się i tracić czas, w którym mogłabym podwoić efekty stosując dietę! a nie zaprzepaszczać treningu łakomiąc się na słodycze czy frytki a wierz mi ja jestem okropnym łakomczuchem ![]()
#4695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja astma o wiele bardziej się poprawiła od kiedy ćwicze wiadomo że muszę brać inhalator przed ćwiczeniami ale czuje się dobrze ![]()
![]() |
#4696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do diety to w teorii niby tak ale w praktyce chyba nie chcesz schudnąć 10 kg i mieć nadal tluszczyk ![]() Moja propozycja dla Cienie jest taka zrob sobie jeden dzień w tygodniu w którym pozwolisz sobie na coś słodkiego oczywiście bez przesady ![]() Sam zobaczysz że jak zaczniesz spalać tłuszcz i trochę mięśni się pojawi że słodycze nie są tego warte a po drugie są strasznie niezdrowe ;-)
![]() |
#4697 | |
Przyczajenie
|
Co do diety to będzie mega ciężko
![]() ![]() ![]() A co do kondycji to jest nieporównywalnie większa ![]() I jeszcze jedna rzecz która ostatnio nawet mnie samego zdziwiła, że taki wysiłek fizyczny jest bardzo ale to bardzo przyjemny ![]() Możesz mi polecić jakieś przykłady kolacji z dużą ilością białka ? albo np. jak wygląda Twoja kolacja ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
![]() Zobaczymy czy mi się to spodoba czy nie ![]() A tego tłuszczyku to nie chcę strasznie!!!, chociaż wielu znajomych mi mówi a po co Ci, przecież wyglądasz w sam raz, no może nie jestem jakiś gruby \, ale lato, morze i tłuszczyk;> NIEeee!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4698 |
Zakorzenienie
|
U góry pisałam przepis na moją dzisiejszą kolację Polecam! można ją odchudzić jeszcze i nie dawać kukurydzy czy fasoli! też będzie smaczna i zdrowa!
Możesz sobie zrobić np: 1. jajecznicę z dwóch/trzech jaj + np dodatkowo jedno samo białko jajka np: z cebulką na wodzie lub oliwie ![]() 2.kanapki z tuńczykiem i sałatą 3. różnego rodzaju serki wiejskie i twarożki na różne sposoby! w rzodkiewką, szczypiorkiem, ziołami.. 4. omlet z papryką, pomidorami i bazylią możesz dodać troszkę chudej szynki 5. różne sałatki z kurczakiem (w necie jest dużo przepisów)
#4699 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
No od jutra postaram się zastosować ![]() Dziś na kolacje jadłem właśnie jajecznicę na maśle bo tylko taką lubię ![]() ale niestety chleb zwykły i to muszę zmienić! I co jeszcze najgorsze to to że nie wyobrażam sobie obiadu bez ziemniaków, ale ostatnio lubię ryż z kurczakiem w warzywach ![]() i może też na kaszę przejdę ![]() Kurcze zaczynam się bać tego odchudzania ![]() Bardzo dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4700 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Markooo Dieta to PODSTAWA! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Naprawdę da się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli naprawdę będziesz chciał się podjąć Insanity, to dasz radę, nawet chociażbyś już nie mial siły ![]() Btw. uwielbiam ryż z warzywami i kurczakiem ![]() ![]() ![]()
'Train Insane, or remain the same' ! ![]() 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! ![]() ![]() ![]() Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-02-17 o 20:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4701 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dzięki Wam wielkie za to wsparcie ![]() Ja uciekam już ![]() Śpijcie słodko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4702 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
![]() P.s. Ja w TF sie nie pakuje,bo 5miesiecy to duzo zeby cwiczyc z jednym programem,ale chyba zrobie sobie les milles combat-nowy program beachbody ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4703 |
Przyczajenie
|
zumba mi się spodobała, a tak wg to za granicą wielu facetów tańczy zumbe
![]() Nie wiem czy mogę tu link wklejać ale takie dwa ![]() Ja robię to co dziennie ![]() http://www.youtube.com/watch?v=uDgbBdS9W54 A tu masz przykład że faceci też tańczą zumbe ![]() http://www.youtube.com/watch?v=uiyZP7HLrqM Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4704 |
Zadomowienie
|
Gratuluję wszystkim silnej woli, realizacji planu oraz trzymania diety. Muszę przyznać, że dzisiaj zgrzeszyłam 1,5 kawałkiem pizzy - pyyyszna byla i w dodatku jeszcze kilka ciasteczek, ale później Pure Cardio Insanity i bialkowa kolacja. Jutro Cardio Circuit i siłownia z sauną więc może te moje chwile słabości zostaną puszczone w niepamięć.
Zapytam tylko czy Wy też tak okropnie się pocicie? Dzisiaj normalnie lalo się ze mnie, kapał mi pot z nosa, nogi mokre, wszystko! Na saunie gdy jest kilka osob to ja jestem cała spocona po kilku minutach, później wręcz kałuża potu pode mną, a inni ledwo zaczynają się świecić od potu. Co ze mną nie tak?
#4705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4706 |
Zadomowienie
|
No własnie wiem, że nie przejdzie - kiedyś trenowałam karate i koszykówkę i lało się ze mnie niemiłosiernie. Piję przed, w trakcie i po treningu z litr wody, a w ciągu dnia pewnie z półtorej litra wody, z litr zielonej herbaty...może za dużo piję? Dziennie wygląda to tak:
- do owsianki na śniadanie mam wodę i mleko + o,5 l zielonej herbaty (lubię duże kubki) ![]() - później w ciągu dnia piję z pół litra wody - w trakcie treningu (insanity, siłownia) idzie mi z litr wody - sauna - 3x w tyg. także z litr wypijam Czyli są dni kiedy wypijam 2-2,5 l, ale są i takie kiedy 3,5 l. hmmm .... staram się pić dobrą wodę mineralną - muszynkę, muszyniankę, ale to pocenie zaczyna mnie wkurzać. Na siłowni panienki kończą trening jakby wychodziły od kosmetyczki - pachnące i suche, a ja jakby mnie stado zboczeńców goniło przez las ![]()
#4707 |
Raczkowanie
|
Hej, sorry że dopiero teraz... tak , już lepiej, ale spuchłam, przez kilka dni miałam biceps
![]() ![]() ![]()
#4708 |
Raczkowanie
|
recorvery week day 1
![]() juz mi sie w pewnym momencie nie chcialo, ale wyobrazilam sobie ze szonik mnie dotyka tak jak tanye i tą drugą z cudownym brzuchem ![]() ![]() gdzie jest koniec, ah ... chce juz maxy ![]()
#4709 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Podczas ćwiczeń jestem czerwona jak burak,gorąco mi aż słabo i nic! Pot jest produkowany do termoregulacji(podczas parowania delikatnie ochładza).Brak potu przy tak ogromnym wysiłku jak INSANITY to udręka.Tak samo jak jest lato to moje ciało jest osłabione.Nabawiłam się już udaru cieplnego i nikomu tego nie życzę. P.S.Nadmierne pocenie może być spowodowane przez tarczycę.Warto zbadać krew na TSH,T3 i T4[COLOR="Silver"]
The only person you should try to be better than... is the person you were yesterday. Edytowane przez loszcz Czas edycji: 2013-02-17 o 23:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4710 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja juz jutro mam 27 dzien insanity. Moj brzuszek tak jak mial tluszczyk tak teraz jest mega plaski i tworza mi sie miesnie co tez jest widoczne. Teraz czeka mnie recovery week a potem maxy. Juz nie moge sie doczekac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.