|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Wklejam post RUBINECZKI (na jej prośbę):
"Krystel13 Już mierzę....na wydechu: 72, w normalnej pozycji 76-77, w b. 85, rozstaw: 18,5cm. Już po wymiarach widać, że nic z przodu nie mam. Dobrze że te gąbki istnieją... Bo wtedy to dopiero byłby problem. To może uda nam się spotkać! ania2003 ojej, Aniu a Ty masz okrągłe czy anatomki?" __________________ Dr. W. ; Wrocław- 25.02.2013 Rubineczko - uwierz mi ze po operacji bedziesz chciała wypocząć a nie oczekiwać odwiedzin .
14.LUTY 2013- Wrocław dr.M.W Edytowane przez Krystel13 Czas edycji: 2013-02-17 o 20:26 |
|
|
|
#1382 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
![]() Dołączam się do gratulacji |
|
|
|
|
#1383 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny o co chodzi? Piszę do Was teraz czwarty raz i nie ma dwóch ostatnich postów a nie mało się tam napociłam. Czy muszę zaczynać znowu od nowa? Tamte jeszcze dojdą? To dlatego ,że jestem nowa i mam nowe konto? |
|
|
|
|
#1384 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam okragle
|
#1385 |
|
Zadomowienie
|
Michalina na boku po zdjęciu szwów (dr już pozwolił), a na brzuchu z reguly można po 3 miesiącach. A u kogo miałaś operację? Rozmiarem narazie się nie przejmuj, być może jak się wybiją bedą miały satysfakcjonujący Cię rozmiar
|
#1386 |
|
Raczkowanie
|
hmmm a co myślicie nad takim rozmiarem: w mniejszej piersi 400, w tej większej 375 i profil wysoki? Bo jak to mają być anatomiczne to one i tak będą tak naturalnie opadać, dobrze piszę?
|
|
#1387 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Jak lekarz sie zgodzi to bierz jak najwieksze. Ja bym tam zrobila.
|
|
#1388 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny nurtuje mnie to puszczanie miesnie po operacji nigdzie w google nie moge znalezc info na ten temat
![]() denerwuja mnie te sutki spogladajace na boki moze jak miesnie puszcza to sie to zmieni ![]() choc na fotach jest to bardziejjjj widoczne niz na zywo... no tak czy inaczej czekam az puszcza
|
|
|
|
#1389 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkie moje posty u moderatora, nie wiem czy czekać cierpliwie aż się pojawią? Czy zaczynać szósty raz od nowa?
|
|
|
|
#1390 |
|
Zadomowienie
|
Martika pisz używając przycisku "cytuj"
![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Znajduje on się w każdym okienku postu
M.W. Edytowane przez Saba08 Czas edycji: 2013-02-17 o 22:05 |
|
|
|
#1391 |
|
Rozeznanie
|
Dreamer gratulacje
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1392 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nawet jak się wybiją myślę, że będę chciała większe, bo o dobry rozmiar, albo nawet dwa, ale kto wie, może akurat zostawię takie, muszę uzbroić się w cierpliwość Czyli dzisiaj mogę spać już na boku, kamień z serca, bo nie potrafię zasypiać na plecach
|
|
|
|
|
#1393 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki wklejam link z odpowiedziami na czesto zadawane pytania, moze sie przyda nowym przyszlym Cycolinkom
![]() http://piersi.info.pl/pytania-i-odpowiedzi/ |
|
|
|
#1394 |
|
Raczkowanie
|
dreamer, gratuluje!!!
)) wypoczywaj a potem rob nam zdjecia!! ![]() super, ze tak wszystko przeszlas gladko, teraz juz bedzie tylko lepiej z dnia na dzien a do nowych dziewczyn - mi tez tak robilo, to "cytuj" pomagalo
|
#1395 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1396 |
|
Zadomowienie
|
KOCHANE MOJE CYCOLINKI Z NOWYMI NABYTKAMI..GRATULUJĘ WAM SERDECZNIE...ból szybko minie a WY będziecie się nimi już tylko cieszyć
i stare moje kochane dziewczynki ,nowe też...do was lecą buziaki za te komplementy..jak zwykle zresztą!!!!jakże wy mnie dowartościujecie zawsze!!!tych zdjęć w czerwonym bikini to mam trochę.ale nie miałabym gdyby nie moja siostra,nacykała mi w ostatni dzień...bo nie miał kto..ale właściwie specjalnie dla Was![]() a mi cholera wyszła kolejna opryszczka na ustach..wyglądam jak nienormalna!!!
|
#1397 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do rozmiaru, ja też miałam niedosyt, ale z czasem mi przeszło Nie dało się większych i już - nie myślę o tym więcej. Moim zdaniem lepiej mieć mniejsze ale ładne piersi, niż większe, a wyglądające nienaturalnie Ale zrobisz jak będziesz uważała, każdy ma inne zdanie na ten temat
|
|
#1398 |
|
Zadomowienie
|
dobrze zrozumiałam że któraś z dziewczyn robi u M.W. we Wrocku..jak SABA mówi...jakoś mu się udaje dobrać te piersi idealnie do sylwetki...w moim przypadku na pewno ..jak widać!!!
ale pewnie lepiej wziąć więcej,bo częściej się żałuje że za małe a nie za duże!!!
|
#1399 |
|
Zadomowienie
|
Klaudeczka jesteś piękna, zgrabna, z bardzo pozytywnym podejściem do wszystkiego - nie pozwól nikomu sobie wmówić, że jest inaczej.
|
#1400 |
|
Raczkowanie
|
dobry wieczór dziewczynki
wczoraj w końcu się wybrałam na impreze i się wytańczyłam za wszystkie czasy aż mam zakwasy dzisiaj dziewczyny mam pytanie odnośnie staników po op jedna pani doktor mi powiedziała na konsultacji że ona nie poleca tych staników które dają w klinice i powiedziała że najlepiej sobie kupić samej a druga że w klinice dają i są one bardzo dobre, podpowiedcie wy same sobie kupowałyście staniki po op czy dostałyście w klinice? bo powiem szczerze że nie mogę sobie wyobrazić że po wyjściu z kliniki ide sobie kupić stanik. |
|
|
|
#1401 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzeba uwazac cos duzo tej opryszczki na wizazu....wizaż wciaga ale i zaraża Klaudeczka pisz kochana jak bylo, czekamy |
|
|
|
|
#1402 |
|
Zadomowienie
|
Ja dostałam jeden od dr, a kolejne kupiłam sama. Ale pierwszy - triumph trophy przez internet, bo też nie wyobrażałam sobie iść do sklepu
|
#1403 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1404 |
|
Zadomowienie
|
A Klauduś jak tż na wyjeździe? Coś Wam wakacje wyprostowały?
|
#1405 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a takpoważnie..to cholerstwa dawno barrrdzo dawno nie miałam..to widać..stres,zmiana klimatu i MAM![]() a AMORCIO było fajnie... bez upałów,jak Polskie lato,w dzień 26st w nocy 17-18,dwa ostatnie były ciepłe mega,ponad 30 i ciepła noc!!!toawrzystwo skłaniało do tego że nie odpoczęłam w ogóle fizycznie,ale to już wam pisałam chyba...psychicznie lepiej,ale i tam jak wiecie miałam zryty beret więc nie da się wszystkiego w Polsce zostawić..ale się starałam ![]() byliśmy na jeep safari...było to super jeep safari z kładami,jeepami i różnymi atrakcjami,mała została z babcią w hotelu a my ze starszym synciem pojechaliśmy..wrzucę wam foty,jak mi odda jutro siostra ![]() wieczorem trochę tańce..a o 23 już chodziliśmy spać... mój tż chciał pobić 3 chłopów,może nie pobić ale rzucał się i nie dużo brakowało..coś mu odbiło...bo aż tak zazdrosny nie bywa nigdy ![]() stwierdził że jakim prawem jakieś chłopy coś ode mnie chcą,on z żadnymi babami nie gada...nie zaczepia...ech...aż moja siostra cała w stresie jak z animatorem zatańczyłam ...nie mając nic na sumieniu..ech...to tak w skrócie o zachowaniu tż,ogólnie cud,miód ...po prostu zachowywał się jak powinien normalnie..i zostało mu to nawet do teraz...ale na jak długo... gadałam z nim,że będzie po NAS jak będzie........ ..tak jak było...i on to wie i czuje!!!ale na dziś mam to w nosie!!!ogólnie wakacje udane!!! z PIERSIAMI czuję się trochę...jak inna kobieta... nie wiem czy Wam pisałam co mi teściowa powiedziała...że ślicznie wyglądam z tymi piersiami,są idealne i naturalne...i nawet charakter mi się zmienił od kiedy je mam..........!!!!!!!!!!!! ! później na osobności powiedziałam jej że nie zmienił mi się przez piersi tylko przez jej syneczka...bo jak on teraz z podniesionym głosem do mnie,to ja 2 razy głośniej.wszyscy zwariowali....i wszyscy na to nic szczególnego nie zrobiłam...ale nie będzie się nikt po mnie darł!!!na lotnisku wydarłam się że wszyscy ludzie się gapili..i powiedziałam mu że już tak zawsze będzie...on oszalał,ściszył się i teraz się boi podnieść głos w miejscu publicznym bo wie co go czeka!!ale to nie przemyślana jakaś strategia....to wypływa naturalnie....i działa....!!!![]() to tak właściwie w skrócie bo pewnie byłyście ciekawe jak z nim!!!...
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2013-02-17 o 22:36 |
|
|
|
|
#1406 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mam pytanie zupełnie z innej beczki
Znacie jakieś sposoby na wrastające włosy po goleniu? Ogolę nogi, a za chwilę pełno czerwonych krostek, jak się je wyciśnie, to ze środka wychodzi włos. Goliłam nogi długi czas kremem do depilacji, potem maszynką i było ok, nogi gładkie, a od sierpnia zaczęły mi się takie problemy. Najgorsze, że staram się robić przerwy jak mogę i nie golić kilka dni, robię peelingi, próbowałam pianek i żeli do golenia, golę "z włosem", nawilżam skórę i nic nie pomaga. Myślę o depilacji laserowej, ale dopiero po lecie, póki co mam nadzieję, że uporam się z tym problemem. Pomyślałam o Was, że może któraś z Was zna jakiś krem czy balsam, który by mi na to pomógł? Byłabym baaaaaardzo wdzięczna
|
|
#1407 |
|
Zadomowienie
|
opisałam powyżej
ale chodzi i się przytula...ja na wakacjach też odpuściłam..a jak wiecie MIŁOŚCI mi brak to czerpałam...ale z pewnym dystansem.....i teraz mam małego doła...bo wiem że....że..nie wiem jak to będzie!!!
|
#1408 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-02-17 o 22:46 |
|
|
|
|
#1409 |
|
Raczkowanie
|
dobrej nocy dziewczyny, ja uciekam spać bo ledwo na oczy widze
|
|
|
|
#1410 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.