|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIX
[1=0c567865bc5bc81ad7100e5 7ad69b5206a79ca99_61998c2 f33ab1;39291076]własnie chyba nie stała, przynajmniej ja go wcześniej w lidlu nie widziałam...jest pad marką Sympathica gdybyś szukała
a cena 2,69 ![]() zgadzam się mnie się w nim podoba to, że jest tak mało słodki [/QUOTE]ale kusicie
|
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, tam gdzie zawsze były te miętowe, melisa i 7 ziół. W Gliwicach na Dworcowej ją dopadłam. I wszystkie te ziołowe herbaty miały zmienione opakowania
|
|
|
|
#1413 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
aga Edytowane przez aga_s83 Czas edycji: 2013-02-17 o 22:40 |
|
|
|
|
#1414 |
|
Raczkowanie
|
ja wczoraj byłam w wyprzedażowej i kupiłam matę do ćwiczeń i buty na fitness;p generalnie jestem b. zadowolona;]
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
Jadł ktoś mrożone lasagne za 4,99? Warto kupić?
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
|
|
#1416 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak szukasz czegoś level up od zupek chinskich to ok, ale jak chcesz posmakować prawdziwej lasagne to raczej nie
Czasem ją kupuję, da się zjeść, ale składem nie powala
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja mam pytanie czy u Was w biedronce są jeszcze te trufle?zdj.w załączniku
bo u mnie nie ma od jakiegoś miesiąca ,jest ok 5 rodzai trufli ale nie ma tych które uwielbiamy razem z mamą ![]() i zastanawiam się czy to tylko u mnie nie ma czy w ogóle ich nie będzie one były pakowane w paczkach mały chyba 400g i kosztowały 6,49 i właśnie najbardziej opłacało się kupować je w Biedronce
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
|
|
#1418 |
|
Naczelna Nastolatka
|
dla mnie było ohydne, nie kupię więcej.
|
|
|
|
#1419 | |||||||
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Cytat:
Mrożonych nie lubię, bo je trzeba do wody wrzucać, a ja kocham pierożki z patelni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A cebulkę daję na ruskie pierogi, do domowych zapiekanek i tostów ![]() Niestety już mi się tak do tych dżemów nie spieszy, przynajmniej na razie Ale strasznie Ci dziękuję za dobre chęci A co do mięty z gruszką, to mam tylko pół opakowania z czasów, kiedy jeszcze była ogólnie dostępna, dostałam od Mirianki ![]() Cytat:
Też wolę ![]() Cytat:
Moja koleżanka kiedyś to kupiła, zrobiła w mikrofali i wyglądało okropnie, a smakowało podobno jak rozgotowane spaghetti bolognese w wersji instant Cytat:
Nie za ciekawie się dziś czułam i wyciągnęłam TŻta na spacer, wstąpiliśmy na chwilę do Biedroneczki. Przetrzepałam kartony z dżemami brzoskwiniowymi w nadziei, że chociaż jeden pomarańczowy przypadkiem się tam znalazł, ale niestety nie Kupiliśmy też czerwone wino Torre Tallada z tej hiszpańskiej promocji, tyle radości za 9,99
|
|
#1420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wydawało mi się, że miałam opakowanie 125g w tej cenie |
|
|
|
|
#1421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to nie ma michałków
|
|
#1422 | |||
|
Moderator
|
Cytat:
Wcale nie jest bez smaku wtedy, bo to przecież kwestia przyprawienia.Mówię tu o mięsku Samo Dobro, w pudełku. Bo te z folii to się nawet mięsem nie nazywa ![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Cytat:
U mnie się tak zawsze robi, po prostu najpierw się pieroga rozmraża, a że to małe to trwa to paręnaście minut dosłownie ![]() U mnie w Kaufie są pierogi ze szpinakiem w zamrażarce, tacka 700 g za 7.99. Zielone opakowanie. Wczoraj specjalnie zerkłam
|
|||
|
|
|
#1423 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A robisz z niego coś poza klopsikami właśnie? Co do peelingu do stóp to w pelni popieram - wczoraj wysmarowywałam resztę tego nowego, no jakbym kremem nawilżającym smarowała więcej nie kupię
|
|
|
|
|
#1424 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Dziś do wzięcia jest folder z polskimi produktami, obok kas, w formie dużej gazety
|
|
|
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
one jakos teraz przecenione sa wlasnie, ale jak wiadomo w lidlu sa groszowe przeceny, wiec ta 2,69 jest chyba mniejsza o 30 groszy od pierwotnej
, ale trzeba szukac rowno w kartoniku, bo tak samo wygladaja wszytskie, zakretki tez rowne, tylko rabarbarowy jest czerwienszy, ja tak prawie bym dala spokoj, ale zaczelam obracac etykietki i aptzre jest ![]() no to pychota
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
Wolę sama zrobić
Nie jest to trudne a na pewno lepsze w smaku niż takie gotowce.
|
#1427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A propo w Łomiankach widziałam dwa kartony ciastek Wilczy Apetyt ale za to sernikowego mleczka nie było i orzechów włoskich w czekoladzie
Edytowane przez Mirianka Czas edycji: 2013-02-18 o 08:58 |
|
|
|
|
#1428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
|
#1429 | |
|
Moderator
|
Zaskoczyłam się dzisiaj widząć 3 pudła pełne: past kanapkowych tych z mozzarellą, suszonymi pomidorami i oliwkowami, pełne pudło serków tutti o% i pełne pudło rybek w galarecie Super Fish. Oczywiście capnęłam każdego po jednym, bo nie wiadomo kiedy znowu zwiozą to do mojej maciupciej Biedroneczki. Nie muszę latać po to na drugi koniec miasta jak to do tej pory było
![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
Paskudztwo. Ta z lodówki faktycznie troszku lepsza |
|
|
|
|
#1430 |
|
Wtajemniczenie
|
Co dzisiaj ciekawego w Inspiracjach?
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
Mi wyszło coś a'la zupa z makaronem . Powinni ją wycofać i zrobić lepszą
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
#1432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak takie zakamuflowane to może się ostanie coś dla mnie ![]() |
|
|
|
|
#1433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mama ostatnio kupowała, a ja ze 3 tygodnie wcześniej, więc u nas są Ale często trafiam na puste miejsce po nich na półce i muszę iść do drugiej B.
|
|
|
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
mama była rano w B i kupiła mi wieszaki i wodę ogórkową
u mnie są dwa rodzaje dżemu pomarańczowego ![]() jeszcze zawieszki muszę kupić i znaleść te podgrzewacze leśne
|
|
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
Niedawno wróciłąm z zakupów i powiem Wam, że te żarówki energooszczędne z Philipsa, co są od dzisiaj, świetne są. Barwa ciepła prawie jak w tych normalnych i zapalają się od razu.
Kupiłam też wieszaczki satynowe-śliczne i niezłej jakości, dużo wzorów i pokrowce na odzież-bardzo fajne, o niebo lepsze jakościowo niż te co poprzednio byli
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
są u Was myjki teleskopowe?? bo u mnie nie było, a chciałam kupić
zdziwiłam się, że miski i wiaderka z gazetki "Sprzątajmy" są już na sklepie wystawione skoro gazetka dopiero od 21.02
|
|
|
|
#1437 |
|
caramelover ;)
|
|
|
|
|
#1438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
Myjek u mnie nie było, pudełek dekoracyjnych też (a się na nie napaliłam
)Żarówki są z gazetki "dom w porządku", przedostatnia strona
|
#1440 |
|
goniąca własny ogon..
|
Nowych herbatek u mnie nie było, ale obkupiłam się w banany <3
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.

a cena 2,69 

Mrożonych nie lubię, bo je trzeba do wody wrzucać, a ja kocham pierożki z patelni 
Kasztanko a przy Obrazkowej może są dżemy? 

więcej nie kupię