|
|
#1591 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 'Przepis na życie'
Obejrzałam dzisiaj nowy odcinek, ten z nowej serii. Jest już dostępny na tvnplayerze przedpremierowo.
Zaczyna się od ślubu Żabci i Beatki, wszyscy dowiadują się, że Jerzy miał wypadek. Żabcia zamiast się żenić chce jechać do szpitala ale Beatka nad nim czuwa i wręcz zaciąga go przed oblicze kierowniczki USC Anka w histerii, wszyscy jadą do szpitala. Pola i Tadeusz nie biorą ślubu a szkoda. Irena zaczyna kręcić z tym facetem, od którego Anka wynajmuje lokal. Ogólnie wszystko kręci się wokół wypadku Jerzego. Potem przebitka 3 tygodnie później. Anka przychodzi do szpitala a pielęgniarka informuje, że nie ma żadnych odwiedzin bo chory się wybudził. Poza tym jest u niego żona. Anka wpada tam rozhisteryzowana jak zawsze, Elka szczęśliwa, Jerzy zdezorientowany i bach! Koniec odcinka![]() Ogólnie odcinek całkiem w porządku, Żabcie w formie- w końcu! W 3 sezonie byli do wyrzygania, nudni i przewidywalni a teraz znowu mnie śmieszą. Beatka fenomenalna to chyba moja ulubiona postać oprócz tej czwórki-mama Anki i jej przyjaciele. Elka- nie wiem czemu ją stylizują na okropnie starą babę, bo ta aktorka jest naprawdę piękną kobietą. Ta fryzura tylko wyostrza jej rysy- zupełnie niepotrzebnie. W Usta Usta jako Agnieszka nawet 'zaniedbana' i w dresie wyglądała super
|
|
|
|
|
#1592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też już obejrzałam ależ się skończył
|
|
|
|
|
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale do końca miałam nadzieję że telenowela z amnezją Jerzego nie będzie miała miejsca- a jednak |
|
|
|
|
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś oglądałam pierwszy odcinek nowej serii i powiem - nuda, nuda, nuda!
|
|
|
#1595 |
|
Raczkowanie
|
Zgodzę się, że nuuda
żaby w formie .Anka to dla mnie taka mimoza i nie mogę jej zdzierżyć , jest bezpłciowa i nie pasuje mi jej charakter do tej roli.Poza tym lubię ten serial. |
|
|
|
|
#1596 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
A ja obejrzałam 20 minut i wyłączyłam
Może dziś dokończę, wynudziłam się...
|
|
|
|
|
#1597 |
|
Zadomowienie
|
Ja oglądalam, no odcinek może niezbyt powalajacy ale nawet uszło oglądać. Do momentu ostatniej sceny, to rodem z jakiejś beznadziejnej telenoweli ,ten wątek z utratą pamięci, pamiętaną żoną. Po Przepisie takiego oklepanego banału się nie spodziewalam.
|
|
|
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzalam wczoraj ten odcinek. Zabcie w formie, smialam sie. Swietny duet tworza, widac ze sa zgrani i ich sceny wychodza naturalnie. Uwazam ze Ostaszewska jest bardzo ladna kobieta.
Niestety, Anka beznadziejna. To jej wolanie: "Kochanie" wygladalo tak nienaturalnie, zwlaszcza jak ten zwrot powtarzala w kazdym zdaniu i myla Jerzego. Smialam sie z tego "kochanie umyjemy sie, dobrze, skarbie. kocham cie, ojej kochanie, pa kochanie" Ostatnia scena w wykonaniu Szyca rowniez mnie nie przekonala.
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
również mi się Żabcie podobały
idealny duet aktorski tworzącała reszta, przewidywalna i bez szału, wątek Mańki będzie irytujący coś czuje
|
|
|
|
|
#1600 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurde, jakoś nie mam chęci żeby obejrzeć odc. Kiedyś pamiętam nie mogłam się doczekać, a teraz nuuuuuuuda jest i tyle.
|
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zanim obejrzę ten odcinek to najpierw muszę zobaczyć kilka wcześniejszych dla przypomnienia i zaczęłam oglądać od 9 wcześniejszej serii, jestem na 12 czyli już niedługo zacznę nowy sezon
|
|
#1602 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1603 |
|
Wtajemniczenie
|
Przebrnęłam.. Gdyby nie żabcie, to nuda totalna by mnie ogarnęła.
|
|
|
#1604 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się ze zdaniem, że tylko "Żabcie" ratują ten serial.
![]() Poza tym nudy. A Szyca to ja w ogóle nie lubię. |
|
|
|
|
#1605 |
|
|
Obejrzałam i ja. Podchodziłam do tego odcinka 3 razy, ale się udało
też się wynudziłam, choć miło patrzyło się na Andrzeja i Beatkę
|
|
|
|
|
#1606 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam sie nie wynudziłam, a reklamy sa git, bo nawet zdazylam głowe umyc i nalozyc szamponetke
moze dobrze, ze Jerzy troche "odpoczywa", bo bylo wiecej żabci, choc Beatki juz mialam momentami dosyc, ale Adamczyk jest the best i nawet stawik mial na polu golfowym, naturalne swoje srodowisko ![]() ten kolega mani fajny, ja bym sie na nauce nie mogla skupic tam, bo by mnie ciekawilo co on robi i jakich mial kolegow
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
drugi odcinek wcale nie lepszy od pierwszego
ten wątek z amnezją Jerzego jest.. cudaczny. a początek drugiego odcinka - wtf fajne jak zawsze akcje z Żabciami, no i Zośka i jej teksty Mańka irytująca i to jej mizdrzenie się do tego kolesia przy którym wygląda jak brzydkie kaczątko z gimnazjum mogli by ją inaczej ubierać/ czesać bo to już wygląda dziwnie.
|
|
|
|
|
#1608 |
|
Zadomowienie
|
Mnie ten wątek szpitalny, amnezja strasznie drażni, i do tego ta pani doktor, która jak już wiadomo z zapowiedzi jest tam w jednym celu - by namieszać w związku Anki i Jerzego
Co ta scenarzystka ma z tym by w każdej serii pojawaił się ktoś trzeci w ich relacjach, co za dużo to niezdrowo ![]() Beatki by moglo jak dla mnie nie być ale Andrzejek jest ok, najbardziej mnie rozśmieszyl w 1 odcinku nowej serii jak był gotów z własnego ślubu zwiać bo przecież Jerzy to jego przyjaciel A w 2 odcinku mnie rozwalił jak odwiedza Jerzego a ten , że go nie nie zna czy nie pamięta a Andrzej coś w stylu "no jak mnie nie znasz, przecież mamy wspólną żonę ..." W 2 odcinku podobalo mi się jak ekipa z Imbiru rzuca pracę i przychodzi powiedzieć Ance, że chcą pracować u niej, prawdziwi przyjeciele Chociaz wiaodmo bylo, że tak właśnie pewnie będzie to sympatyczne to było
|
|
|
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
Andrzej , buhahaha
![]() no na slubie tez, ze jak, trzeba czekac na.. jego żone
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#1610 |
|
Konto usunięte
|
Kiedy lecą powtórki?
|
|
|
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
a zerknij gdzies w programie czy nie ma w niedziele do południa
---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- pogrzebalam jeszcze i cos mi mignelo sobota 15.55
|
|
|
|
#1612 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1613 |
|
Rozeznanie
|
Nuda
Jedynie Beatka i Żabcia
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
bosze , gdzie wejde na watek wszystko wszystkich nudzi, a mnie zaczyna to nudzic
|
|
|
|
#1615 |
|
|
Też oglądałam i też mnie nudziło
Podobała mi się tylko Beatka, Andrzej i Zośka
|
|
|
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
Nie będę oryginalna, też mnie nudziło. Beatka i Żabcia trochę uratowali
|
|
|
#1617 |
|
Raczkowanie
|
Jak dla mnie odcinek przewidywalny, wkurza mnie jak przedstawiają warunki szpitalne, Jerzy sam w ładnej sali... Anka jak zawsze wkurzająca, ale Beatka i Andrzej na +, tak samo Pola.
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie się zorientowałam, że są już 2 odcinki z PNŻ, idę nadrabiać.
![]() Edit: Już na samym początku pierwszego odcinka muza mnie rozpierdziela. Dramatyczna sytuacja, wypadek, szpital, a tu muza jak w komedii. Edit2: Dziwi mnie, że w 2 odcinku Pola zrobiła awanturę temu swojemu, że czemu jej nie powiedział, że nie chce mieć nigdy dzieci. Doskonale pamiętam jak w 3 serii Pola mu powiedziała, że nie będzie na 99% mogła mieć dzieci, bo podwiązała to i owo, a on odpowiedział, że i tak dzieci nie chce mieć chociaż w pracy zajmuje się głównie dziećmi.
Treningi 2016: 117/100 2017: 71/100 Edytowane przez SekretnyWachlarz Czas edycji: 2013-02-26 o 00:38 |
|
|
|
|
#1619 |
|
Raczkowanie
|
zgadzam się - nuda a Anka drażniąca do potęgi, nigdy wcześniej mnie tak nie wkurzala !!! i te jej głupie gadki, w ogóle cała sytuacja w szpitalu jak oni wszyscy wrzeszczeli jakaś irytująca...to juz chyba nie to co wcześniej
![]() Mania jak zawsze irytujaca - ma problemy jak nastolatka a nie maturzystka! czy ona zgrubła? w scenach w szpitalu wygląda jakby w ciąży byla
Edytowane przez guszka Czas edycji: 2013-02-28 o 00:20 |
|
|
|
|
#1620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.

Anka w histerii, wszyscy jadą do szpitala. Pola i Tadeusz nie biorą ślubu a szkoda. Irena zaczyna kręcić z tym facetem, od którego Anka wynajmuje lokal. Ogólnie wszystko kręci się wokół wypadku Jerzego. Potem przebitka 3 tygodnie później. Anka przychodzi do szpitala a pielęgniarka informuje, że nie ma żadnych odwiedzin bo chory się wybudził. Poza tym jest u niego żona. Anka wpada tam rozhisteryzowana jak zawsze, Elka szczęśliwa, Jerzy zdezorientowany i bach! Koniec odcinka

żaby w formie
.
Może dziś dokończę, wynudziłam się...

Ostatnia scena w wykonaniu Szyca rowniez mnie nie przekonala.

mogli by ją inaczej ubierać/ czesać bo to już wygląda dziwnie.
Jedynie Beatka i Żabcia