![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
Agunia no ja tez mysle jak to bedzie tu mam pompowane kola i amortyzatory ale mysle ze to kwestia przyzwyczajenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#152 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Doidy też zakupię ale myślę, że trochę musi dorosnąć do picia z niego, on się ciężko adaptuje do nowości ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a poza tym przy zwykłych często mi się ramiączka zsuwały Teraz takie stroje są łatwo dostępne http://allegro.pl/stroj-kapielowy-pl...016980600.html bo zrobiły się też bardziej modne na zawodach pływackich, ale wtedy dostać taki to naprawdę graniczyło z cudem
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sklepie takich nie widziałam, albo widziałam ale nawet nie zwróciłam na taki model uwagi. Strój prezentuje się bardzo dobrze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Zadomowienie
|
Hej! No dziewczyny rozpisałyście się
![]() Na wstępie życzę wszystkiego naj dla solenizantów ![]() Gratuluję ząbków i nowych umiejętności ![]() Wszystkim chorusianym życzę szybkiego powrotu do zdrowia, a ząbkującym oraz ich mamom żeby ten koszmar się jak najszybciej skończył ![]() Jeśli chodzi o drżenie rączek i główki to być może to nic poważnego... Może niedojrzałość układu, może faktycznie ząbki tak jak piszecie, ale lepiej iść z tym do lekarza... Gdzieś czytałam, że może się tak dziać nawet do 10 m-ca i często samo wcześniej przechodzi, ale warto sprawdzić. Oby to nie było nic poważnego ![]() Prince_polo Tobie też współczuję przeżyć... A podejście się chwali ![]() ![]() ![]() No i jak zwykle fajne rzeczy dostałyście/kupiłyście ![]() Co do tych kurteczek z allegro chyba to owszem niebrzydkie, ale mi też byłoby szkoda dać tyle na coś, w czym mały długo nie pochodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nela, Prince - może to taki przypadek, jak opisywany przez Wanilkę. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
To sprawa indywidualna, ale mi źle nosi się ciężary jak walizkę, a na ramieniu mogę dźwigać znacznie więcej. Chciałam spacerówkę z pełną rączką, to mam. Na spacery na nóżkach z ewentualnym powrotem w wózku będziemy chodzić z Maclarenem Volo. 4 kg przerzucone przez ramię to ciężar do przyjęcia. Widzę, że na all jest też jeszcze lżejsza parasolka, ale cena (80 zł z folią i pałąkiem) nie wzbudza mojego zaufania. Oczywiście może się okazać, że dziecię będzie wolało chodzić, niż jeździć i (pełniąc rolę trzeciego wózka) nawet taka nie zdążyłaby się rozsypać. ![]() Zakładam, że spacerówkę będziesz wybierać w sklepie, więc będziesz mogła ją nie tylko obejrzeć, ale też złożyć i sprawdzić jak Ci się ją nosi. Przy długim dźwiganiu każdy kilogram ma znaczenie. Edytowane przez Maciejka__ Czas edycji: 2013-02-18 o 00:25 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
Soleilka
![]() Agunia ja też mam blizny na plecach ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cześć
witam się po nocce, która od kilku dni niestety jest standardem ![]() Wydaje mi się, że mały się budzi z powodu kataru. Jak się obudził za pierwszym razem do zaaplikowałam mu viburcol, a pobudki i tak były. Poza tym jak odciągnę katarek to on zasypia. Fakt, że wtedy chce być na rękach ale jednak śpi. Idę dziś do lekarza i jestem ciekawa co powie. Jakby tego było mało to mnie nadal gardło boli jak diabli. Do tego doszedł kaszel, łamanie w kościach... mam nadzieję, że to objawy starzenia się ![]() Cytat:
![]() My jesteśmy zadowoleni - mały ma sporo miejsca, fotelik jest duży i wydaje się być bardzo bezpieczny (oby nigdy to nie było sprawdzone). ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że po katarze i zębach wróci wszystko do normy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
znam ten ból. jakoś w tę stronę dzieci szybciej się uczą ![]() Cytat:
![]() jakie robale? Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#159 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Lu jest mniejsza dużo. Może jednak ją wsadzę do recaro polarica 9-18 tylko tyłem, tylko tego fotelika w sklepach nie ma, tylko na zamowienie więc muszę kupić w ciemno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
z drzew wyłaza
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- hej, jestem nirwyspana mała nauczyla sie spac na brzuchu ![]() ![]() ale niewiem jak to zrobila miala pampersa mokrego az po brzuch i cale body i polspiochy na brzuchu ![]() ![]()
Ćwiczę ![]() Zapuszczam naturalki! ![]() Edytowane przez prince_polo Czas edycji: 2013-02-18 o 07:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#162 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Wtajemniczenie
|
Ok, ale fotelik jest do 18 kg więc proponowanie w zamian fotelika 9-18 mija się z celem. Rozumiem, że zaproponowali inny przedział wagowy?
Ten fotelik jest duży ale czy wystarczy do 18 kg to nei wiem. Mój młody jest raczej z tych wysokich, a szczupłych więc ja jestem przygotowana na to, że zanim osiągnie wagę 18 kg i tak będę musiała wymienić na coś innego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
idziemy dzis do lekarza mala kaszle i juz ma ponad 37.
![]() |
#166 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Po lekturze tego bloga http://osiemgwiazdek.blogspot.com/ stwierdziłam, że to bezsensu i ona jest za mała na jazdę przodem. W sumie filmiki z crash testów mówią same za siebie. Dlatego ciągle myślę nad tym britaxem, w smyku teraz jest po 501zł więc myślę że to dobra cena, a gryzę się dlatego, że znalazłam fotelik na isofix 9-18 montowany tylko tyłem, a britaxa trzeba przełożyć jak będzie miała 13kg i obawiam się że to może być w okolicy 1 urodzin.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
hej, mam urlop
![]() byłam w lidlu po mikser vtecha dla jasia, kupilam mu jeszcze bluzki i piżamkę ![]() mam do was pytanie mam blender ręczny, możecie porównać do niego kielichowy? czy w kielichowym mozna wrzucic owoce i zostawic na minute samo zeby sie blendowało? |
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A w ogóle to cześć ![]() Edytowane przez katja_22 Czas edycji: 2013-02-18 o 08:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#171 |
Zadomowienie
|
też jestem takiego zdania. w czwartek wybieramy się z tż na poszukiwania spacerówki. mam nadzieje że nam cos w oko wpadnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
mam nagrane te drgawki
#173 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Noc w miarę spoko, nawet sie wyspalam ![]() Dzisiaj znów mamy ładna pogodę, musimy wybrać sie na spacer aby porządnie wywietrzyc mieszkanie. Mam nadzieje, ze chore dzieciaczki juz lepiej się czuja ![]()
#174 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To znaczy, że znowu je miał...? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i bardzo dobrze! a teraz grzecznie umów się do neurologa i sie nie przejmuj bo pewnie to nic poważnego, pisałam Ci już że koleżanka (mam dwie z podobnym problemem) była u neurolog i powiedział że Mały z tego wyrośnie, koniecznie napisz co Ci lekarz powiedział ![]() no wiesz ja większość czasu siedzę przy nim i zbieram jedzenie które on rozrzuca - to które się nadaje podaje znowu -więc trudno to nazwać wolna chwilą Edytowane przez wanilllka82 Czas edycji: 2013-02-18 o 10:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() zaraz zbieramy się do koleżanki w odwiedziny ...24 marca ma rodzić więc nie ma co odkładać tego spotkania. Wczoraj za to urodziła inna znajoma chłopca 13 dni po terminie 4100 i 59 cm duży chłopak ![]() ![]() miłego dnia, aaaa prawdopodobnie w środę mam rozmowę na to drugie stanowisko ciekawe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dobrze, że Ci się udało nagrać. |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale delikatniej niż w pt Cytat:
![]()
![]() |
#179 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No niby trzy ale z tego jedna trwała 1,5 godziny ![]() Byłam już u lekarza. Mały ma czyste płuca, nic nie ma w uszach. Dostałam kropelki do oczu bo strasznie mu ropieją i syropek na kaszel. Tym, że nie je mam na razie się za bardzo nie przejmować bo jak dziecko chore to może mieć mniejszy apetyt. Zęby idą i wyjść nie mogą. Ponoć ma bardzo opuchnięte dziąsła - ja tego nie widzę bo jak chcę mu zaglądnąć do ust to się drze. Cytat:
![]() i ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#180 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U nas kolejna noc bez nocnych pobudek ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Z przedziału 600-700zł nadawała się tylko inglesina trip i jakiś chicco, ale chicco nie miał okienka do podglądania dziecka, więc odpadł (no i był zdecydowanie cięższy). Potem to już tylko maclareny. Jeszcze jednym kryterium było prowadzenie wózka, waga, usztywnienie oparcia, rozkładane oparcie i łatwość składania. No i co z tego, że na pierwszy rzut oka te wózki są takie same, skoro jak im się bliżej przyjrzeć, to niestety już tak różowo nie jest A poszłam tam z mocnym nastawieniem, że więcej jak 500zł na spacerówkę nie wydam... Ciastek ten z Twojego linku też by przez budę odpadł, heh Cytat:
![]() ach to moja już mało jedzenia zrzuca na podłogę. A jak już coś spadnie, to migiem pies to zjada ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2013-02-18 o 11:55 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:15.