|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Macierzyństwa cienie i blaski-były słonice dziś znowu są laski -Mamusie XI - XI
Cytat:
![]() Idziemy po becikowe. Zobaczymy czy konkubinie na konkubenta dadzą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Zadomowienie
|
Dot.: Macierzyństwa cienie i blaski-były słonice dziś znowu są laski -Mamusie XI - XI
dzieki
![]() ![]() przeslodka jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na przewijaku mam podklad ale zawsze je skladam na pol, albo z belli na 3 czescie i jak nasiusia to hop siup na druga strone i na dluzej wystarcza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zreszta jak zmieniam pieluszke to body podciagam do góry, wiec pod pleckami i tak ma ubranko
![]() |
#3335 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Łącznie z tym, że przebrnęłam przez modną ostatnio trylogię Grey'a (i nie wniosło to nic do mojego życia, może poza kilkoma nowinkami sypialnianymi ![]() było jej tą miotłą stukać do rytmu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- szit o becikowym zapomniałam ![]() cza bedzie pójść ![]() ![]()
![]() |
#3336 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny ja mam wrażenie, że te Dady są produkowane w różnych fabrykach, bo naprawdę aż dziwne, że są tak skrajne opinie. Jeszcze chłonność - ok, może to kwestia względna. Ale ten smród o którym piszecie no to raczej dziwne. Ja mam końcówkę drugiej paczki trójek i ja w ogóle nic nie czuję - nie to że trochę, ale kompletnie nic. Jakby dobrze rozplanować to dziewczyny są rozsiane po całej Polsce. Podróż trwałaby pewnie z tydzień, ale jakby było miło ![]() To zależy od producenta. Avent ma 0+, 1+, 3+, 6+ Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3337 |
Wtajemniczenie
|
Cześć!
![]() Nie mam siły nadrobić, nie wyspałam się ![]() ![]() ![]()
#3338 |
Wtajemniczenie
|
Hej Kobitki
Podpowiedzcie mi - co najszybciej i najskuteczniej zadziała na ciemieniuchę? |
![]() ![]() |
![]() |
#3339 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przypomniało mi się, że jak byliśmy na sr to położna opowiadała, że jej dziecko miało problem z ciemieniuchą i nic nie pomagało. U niej zadziałał babciny sposób: masło na głowę i na głowę jakaś czapeczka i tak trzymała całą noc lub nawet cały dzień. Mówiła, że wypróbowała różne sposoby i nic, a tak pozbyła się ciemieniuchy po jednym użyciu. Tylko chyba to masło musi najpierw trochę postać w temp. pokojowej, bo takie z lodówki to jest twarde no i zimne. Mówiła, że ma to być prawdziwe masło, a nie jakieś tam mixy. Słyszałam też o oliwie z oliwek. Ale na ile te sposoby są skuteczne to nie mam pojęcia, bo nie sprawdzałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3341 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() no chyba ze zalezalo Ci na jakims przyjemnym godzeniu sie ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3342 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Judka Ty chyba masz blisko tego lidla co? ![]() byłam w sobote obczaić te staniki ale zostały tylko 3szt. rozmiar L ale obmacałam ![]() A rajstopki kupowałaś rozmiar 62? bo musze wlasnie kupic malej małe rajstopki - szukałam w pepco, tesco i 5-10-15 i wszędzie za duże. Gdzie mozna dorwac małe rajstopki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3343 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie miałam już nawet siły na godzenie się ![]() ![]() Ja na ciemieniuchę używam olejuszki i większość już zeszła, ale na czubku głowy jeszcze trochę zostało i tego już nie mogę zwalczyć :/ Może wypróbuję tej oliwy z oliwek albo masła...
![]() |
#3344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3345 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zawsze spacerek zaczynamy od lidla, potem biedra i idziemy dalej do lasu ![]() rajstopki najmniejsze byly 62/68 mala ma wiecej niz 65 cm ale beda na nia dobre i laniutkie sa biale w rozyczki ![]() http://www.rossnet.pl/Produkt/AA-Ja-...eniuche,114527 dostaniesz ![]() Tomkowi tez tym robilam niedawno bo mu sie takie zmiany porobily na glowce i zeszlo wszystko po jednym razie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może masz inną partie mnie zdziwiło jak otworzyłam, że tak smierdzą, a czytałam o nich pozytywne opinie i nikt nie zwrócił na to wcześniej uwagi ![]()
![]() |
#3348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3349 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() odnosnie tego kremu na ciemieniuchę to trzeba go wyczesywać? tak się zastanawiam czy nie będzie problemu przy mega kudłaczach mojej córki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3350 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
![]() przewijam na łóżku, nie używam przewijaka ani podkładów, robię tak jak Jagna, podkładam górną część zużytej pieluchy, no chyba że jest GRUBO to kładę tetrę pod dupkę ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- ktoś tu ma chyba za dużo kasy ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3351 |
Zadomowienie
|
dzis mamy dzien cyca
Czarulo trochę pociągnie, 20 min przerwy, znowu pociągnie i tak w kolko ![]() już leze z nim w lozku i się nigdzie nie ruszam ![]() teraz je i przysypia, może jest nadzieja, że trochę pospi i pusci biedna mamusie btw jestem straszliwie glodna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Wtajemniczenie
|
Hmm zaczęło się od tego, że tż zamiast się położyć grzecznie spać to mi klikał myszką od komputera czym uniemożliwiał mi zaśnięcie
![]() ![]() ![]()
#3353 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wogóle fajnie było, 4 lekarzy Adaśka oglądało, macalo, potrząsało, podrzucało... i ogólnie jest ok ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3354 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
No i huk, becikowego nie załatwiłam bo miałam zły wniosek. A do tego się zdenerwowałam, bo źle polazłam i trafiłam do jakiegoś domu pomocy społecznej gdzie były same menele, ja się nie nadaję do załatwiania takich rzeczy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurka, ja mam kiepką technikę przewijania po prostu... Na pewno nie do karmienia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mam Avent ![]() Cytat:
![]() Ktoś tu miał urodziny? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3355 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A coś Ty taka ciekawa sekretów z małżeńskiego łoża ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Nie wiem jakie są rodzaje tych chusteczek z Pampersa, ale teraz mam jakieś fresh i przy kontakcie ze skórą jest jakiś dziwny zapach ( bosze znowu o zapachach), tylko ja i tak to zmywam potem wodą. W szpitalu miałam jakieś z Pamersa i nie było tego smrodku - ale nie pamiętam jakie to były ![]() Cytat:
![]() Ale to Judka się nie załapie, bo ona jest z Miasta Aniołów - tak ma napisane w avatarze ![]() ![]() Nie ja, ale też mam niedługo ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3356 |
Zakorzenienie
|
mi te Dady smierdzą jakąs fabryką
tak na szybko znalazłam - pierwszy komentarz http://dzieciowo.pl/2011/04/nowe-pie...-pampersa.html dzika nie pod pupką nie, pod pupke przy przebieraniu kupki daje recznik papierowy
![]() Edytowane przez hania207 Czas edycji: 2013-02-18 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() O fak! Dzisiaj ma moja mama! AaAaA! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3358 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a na przewijku ta fontanna trafia zazwyczaj na podloge, więc się wytrze i po klopocie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3359 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() można mnie będzie znaleźć w Toruniu ![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() jeszcze będziesz się o coś pytać to tyle Ci napiszę ![]() a promocja pampków jest w netto ale tych sleep&play i chusteczek pampers 4 paczki za 18 zł |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3360 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a Czarus pospal 10 min i znowu jesc ![]() skapitulowalam i tata go teraz karmi mm |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.